Το Disney Plus δεν φορτώνεται; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε ζητήματα buffering του Disney Plus

Η Disney κατέχει μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τίτλους ταινιών και τηλεόρασης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία ροής που ονομάζεται Disney Plus. Δεδομένου του εντυπωσιακού καταλόγου τίτλων του, δεν είναι κακή υπηρεσία για να εγγραφείτε. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή, αποκλειστικές εφαρμογές για κινητά και εγγενείς εφαρμογές για Smart TV.

Ζητήματα buffer της Disney Plus

Το Disney Plus δεν φορτώνεται;

Η Disney Plus προσφέρει ροή HD όπως και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες ροής (Netflix, Hulu, CBS). Προσφέρει επίσης τυπικές ή χαμηλότερες αναλύσεις για αναπαραγωγή περιεχομένου εάν το διαδίκτυο είναι αργό.

  Πώς να διορθώσετε τον υπολογιστή πηγαίνει αυτόματα στο BIOS

Η ποιότητα της ροής δεν καθορίζεται από το σχέδιό σας, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε ροή με την καλύτερη ποιότητα που μπορεί να υποστηρίξει το Διαδίκτυό σας.

Διορθώστε ζητήματα buffering Disney Plus

Εάν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το Disney Plus και παραμένει συνεχώς buffer, δοκιμάστε τις παρακάτω επιδιορθώσεις.

1. Εκτελέστε μια δοκιμή ταχύτητας

Ελέγξτε την ταχύτητα του διαδικτύου σας. Μπορεί να είναι αργό ή το ping μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλό, και τα δύο θα σας εμποδίσουν να μεταδώσετε το Disney Plus.

Επίσκεψη Δοκιμασία ταχύτητας.
Κάντε κλικ στην επιλογή Μετάβαση.
Ελέγξτε το ping και την ταχύτητα.

Εάν το διαδίκτυο είναι αργό, ελέγξτε τι μπορεί να το παρασύρει και διορθώστε το.

2. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Εάν η ταχύτητα διαδικτύου σας είναι καλή ή αρκετά καλή, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή σας.

  Πώς να ελέγξετε την κατάσταση αξίωσης FedEx

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο δρομολογητή σας για 20 δευτερόλεπτα.
Αφήστε το κουμπί.
Περιμένετε 20 δευτερόλεπτα.
Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε ξανά τον δρομολογητή.
Έναρξη ροής.

3. Ελέγξτε άλλες συσκευές και λήψεις

Εάν έχετε άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο και όλες χρησιμοποιούν ενεργά τη σύνδεση, θα μοιράζεστε εύρος ζώνης μαζί τους. Βεβαιωθείτε ότι το εύρος ζώνης δεν καταναλώνεται σε σημείο που να μην μπορείτε να κάνετε ομαλή ροή. Απενεργοποιήστε όλες τις άλλες συσκευές και ελέγξτε εάν το Disney Plus ξεκινά τη ροή. Εάν ναι, έχετε ένα πρόβλημα εύρους ζώνης που πρέπει να διαχειριστείτε.

4. Επανεκκινήστε/ανοίξτε ξανά το Disney Plus

Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή Disney Plus. Το περιεχόμενο ενδέχεται να μην φορτώνεται λόγω σφάλματος στην εφαρμογή ή στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Για να κλείσετε την εφαρμογή σε κινητή συσκευή.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ενημέρωσης των Windows 10 0x80070002

Στο Android, πατήστε το κουμπί πολλαπλών εργασιών και μετά πατήστε το κουμπί κλεισίματος στο παράθυρο της εφαρμογής.
Σε iOS, σύρετε προς τα επάνω και προς τα αριστερά από το κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα επάνω στην εφαρμογή Disney Plus.

Για να κλείσετε το Disney Plus στην επιφάνεια εργασίας σας, κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης.

5. Μιλήστε με τον ISP σας σχετικά με τη ροή πολυμέσων

Οι ISP μερικές φορές περιορίζουν την επισκεψιμότητα των μέσων για να μην επιβαρύνεται το εύρος ζώνης τους και να χρεώνουν περισσότερο τους πελάτες για ένα πρόγραμμα ροής. Μιλήστε με τον ISP σας και ρωτήστε εάν επιταχύνουν τις υπηρεσίες ροής πολυμέσων. Εάν το κάνουν, ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας για ροή του Disney Plus.

συμπέρασμα

Το Disney Plus δεν είναι σε καμία περίπτωση μια ασταθής υπηρεσία που δεν μπορεί να χειριστεί μεγάλο αριθμό χρηστών. Εάν χρησιμοποιείτε VPN με την υπηρεσία, μπορεί να προκαλεί προβλήματα με τη ροή, αλλά εκτός αυτού, και προβλήματα εκτός Διαδικτύου, δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε ροή χωρίς προβλήματα.