Το Discord ειδοποιεί το άλλο άτομο όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης;

Το Discord ειδοποιεί κάποιον όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης; Χρειάζομαι στιγμιότυπα οθόνης για να αναφέρω κάποιον στο Discord; Πώς μπορώ να διαχειριστώ την τοξικότητα ή τις καυγάδες στο κανάλι μου; Αν προσπαθείτε να διαχειριστείτε ένα κανάλι στο Discord και δυσκολεύεστε να μάθετε πώς να χειρίζεστε τις πολλές προσωπικότητες που θα δείτε, είστε στο σωστό μέρος!

Η συντριπτική πλειοψηφία των αλληλεπιδράσεων σε Διχόνοια είναι θετικά. Υπάρχουν πολλά αστεία και καλοπροαίρετα μπερδέματα, καθώς και πιο ώριμες ή λογικές συζητήσεις. Ωστόσο, πάντα φαίνεται να υπάρχει ένα άτομο που θέλει να το χαλάσει για άλλους. Είναι αυτό το άτομο που μπορεί να κάνει τη λειτουργία ενός καναλιού Discord σκληρή δουλειά και το να είσαι στο κανάλι μια λιγότερο ευχάριστη εμπειρία για τα άλλα μέλη σου.

Διαχείριση ταραχοποιών στο Discord

Ο χειρισμός αυτών των χαρακτήρων εξαρτάται από το τι έχουν κάνει και από το πώς το αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Εξαρτάται επίσης από τις εμπλεκόμενες προσωπικότητες. Τα άλλα μέλη σας μπορεί να το χειριστούν για εσάς και να βάλουν τον ταραχοποιό στη θέση τους ή να τους κλείσουν τόσο πολύ που φεύγουν ή σωπαίνουν.

  Τι είναι το Red Dot στο εικονίδιο Discord και πώς μπορώ να το διορθώσω;

Αν δεν το χειριστούν, τότε εξαρτάται από εσάς.

Στείλτε τους προσωπικό μήνυμα

Ο ευκολότερος τρόπος για να χειριστείτε τα πράγματα είναι με ένα προσωπικό μήνυμα. Επιλέξτε το όνομα χρήστη τους από την πλαϊνή γραμμή και θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο με έναν σύνδεσμο προς το προφίλ τους, τον ρόλο τους και ένα μικρό παράθυρο συνομιλίας. Πληκτρολογήστε κάτι σε αυτό το παράθυρο για να τους στείλετε μήνυμα. Κανείς άλλος δεν θα δει το μήνυμα, ώστε να είστε ειλικρινείς μαζί του.

Κρατήστε το λογικό και ώριμο και αφήστε τους να ξέρουν γιατί η συμπεριφορά τους δεν είναι αποδεκτή και τι θα συμβεί αν δεν σταματήσουν. Να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Μπορεί να λάβουν την προειδοποίηση και να συμπεριφέρονται ή μπορεί και όχι.

Εάν δεν λάβουν καμία ειδοποίηση, έχετε τρεις κύριες επιλογές. Μπορείτε να τους κλωτσήσετε, να τους απαγορεύσετε ή να τους αναφέρετε.

Το Discord ειδοποιεί κάποιον όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης;

Τα στιγμιότυπα οθόνης είναι χρήσιμα για αποδεικτικά στοιχεία, εάν πρέπει να αναφέρετε κάποιον, αλλά δεν χρειάζεται να τραβήξετε ένα. Μπορεί να θέλετε στοιχεία για τη δική σας ηρεμία και αυτό είναι εντάξει. Θα πει όμως το Discord στα άλλα άτομα ότι τραβήξατε ένα στιγμιότυπο οθόνης; Όχι, το Discord δεν έχει τέτοια λειτουργία ειδοποίησης.

  Πώς να συνδέσετε το Discord στο Spotify

Ο ευκολότερος τρόπος για στιγμιότυπο οθόνης είναι να χρησιμοποιήσετε το PrtScn στα Windows ή το Shift + Command + 4 και να επιλέξετε την περιοχή σε Mac. Καμία μέθοδος δεν θα ειδοποιήσει το Discord τι κάνατε. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για την υποστήριξη της ενέργειάς σας εάν είναι απαραίτητο.

Κλωτσώντας κάποιον στο Discord

Η κλωτσιά θα τους αφαιρέσει από το κανάλι σας μέχρι να προσκληθούν να επιστρέψουν. Δεν πρέπει να είναι η πρώτη σας κίνηση όταν αντιμετωπίζετε την ηλιθιότητα, αλλά δεν πρέπει επίσης να φοβάστε να τη χρησιμοποιήσετε. Μετά από μια δίκαιη προειδοποίηση και ένα προσωπικό μήνυμα ή δύο, θα πρέπει να κλωτσήσετε κάποιον από το κανάλι. Δείχνει σε αυτό το άτομο ότι δεν θα ανεχτείς την τοξικότητα και δείχνει στα άλλα μέλη ότι εννοείς δουλειά.

  • Επιλέξτε το όνομά τους από την οθόνη του καναλιού σας.
  • Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Kick (Όνομα χρήστη).
  • Επιλέξτε Kick ξανά για επιβεβαίωση.
  • Το άτομο θα μπορεί να επανέλθει στο κανάλι σας μόνο εάν κάποιος με τα σωστά προνόμια δώσει την άδεια. Δεν θα μπορέσουν απλώς να επανενταχθούν.

    Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους χρήστες, αλλά μπορεί να υπάρχουν ένας ή δύο που απλώς δεν λαμβάνουν το μήνυμα. Εκεί είναι χρήσιμη η απαγόρευση.

      Πώς να προσθέσετε bots στον διακομιστή Discord σας

    Απαγορέψτε κάποιον στο Discord

    Το να αποκλείσετε κάποιον είναι πολύ παρόμοιο με το κλωτσιά, αλλά απαιτεί είτε ένας Διαχειριστής είτε ο Κάτοχος καναλιού να επιτρέψει στο άτομο να εισέλθει ξανά. Εάν το άτομο που κλωτσήθηκε έχει έναν φίλο που τον προσκαλεί πίσω, η απαγόρευση μπορεί να το σταματήσει. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με το λάκτισμα.

  • Επιλέξτε το όνομά τους από την οθόνη του καναλιού σας.
  • Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Ban (Όνομα χρήστη).
  • Επιλέξτε ξανά Ban για επιβεβαίωση.
  • Αναφορά κάποιου στο Discord

    Ανέφερα νωρίτερα ότι η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης μιας συνομιλίας δεν είναι απαραίτητη όταν αναφέρετε κάποιον στο Discord. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα θα έχει πρόσβαση σε αρχεία καταγραφής συνομιλιών και πρέπει να συνδέσετε ένα από αυτά τα αρχεία καταγραφής ως μέρος της διαδικασίας αναφοράς. Θα πρέπει να είστε σε λειτουργία προγραμματιστή για να λειτουργήσει αυτό.

    Δείτε πώς μπορείτε να αναφέρετε κάποιον στο Discord:

  • Κάντε δεξί κλικ στον χρήστη και επιλέξτε Αντιγραφή αναγνωριστικού για το αναγνωριστικό χρήστη.
  • Επικολλήστε το κάπου.
  • Επιλέξτε τις τρεις τελείες στα δεξιά του μηνύματος που αναφέρετε και επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου.
  • Επικολλήστε το κάπου.
  • Κάντε δεξί κλικ στο όνομα διακομιστή στη λίστα καναλιών και επιλέξτε Αντιγραφή αναγνωριστικού.
  • Επικολλήστε το κάπου.
  • Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο και δημιουργήστε μια αναφορά χρησιμοποιώντας τα παραπάνω αντιγραμμένα δεδομένα.
  • Τώρα εναπόκειται στην ομάδα Discord Trust & Safety να διερευνήσει και να λάβει μέτρα εάν το κρίνουν απαραίτητο.