Το ClickUp αντικαθιστά πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και εξοικονομεί χρήματα

Το ClickUp είναι ίσως η λιγότερο δαπανηρή επιλογή, επειδή το δωρεάν πρόγραμμά του έχει πολλές δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας. Το πρόγραμμα freemium του σάς επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα και δεν έχει όρια στον αριθμό των χρηστών ή των έργων.

Μόνο οι μεγαλύτερες εταιρείες είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρισης έργων στο παρελθόν. Πλέον, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εδώ ταιριάζει το λογισμικό ClickUp, το οποίο χρησιμοποιείται για τη διαχείριση έργων.

Οι μικρές ομάδες που θέλουν να οργανωθούν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν γιατί είναι εύκολο να μετακινηθείς και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να το φτιάξεις.

Το ClickUp είναι μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις στην αγορά αυτή τη στιγμή, επειδή έχει τόσο βαθιά βασικά χαρακτηριστικά (όπως προγραμματισμός και συνεργασία) όσο και μια μοναδική δυνατότητα αυτοματισμού. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ClickUp για να αποφασίσετε.

Επισκόπηση ClickUp

Το ClickUp είναι ένα σχετικά νέο λογισμικό διαχείρισης έργου. Ξεκίνησε το 2016 από τους Alex Yurkowski και Zeb Evans, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι οι συνιδρυτές του.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας λένε ότι κατασκεύασαν το λογισμικό επειδή πίστευαν ότι το λογισμικό που υπήρχε ήδη εκεί ήταν «χαλασμένο» και ότι αυτό θα βοηθούσε τις εταιρείες να είναι πιο παραγωγικές και να κάνουν περισσότερα.

Ελπίζουν ότι η τοποθέτηση όλων των εργαλείων και των εφαρμογών μιας εταιρείας σε ένα μέρος θα κάνει τις ομάδες που χρησιμοποιούν το ClickUp πιο παραγωγικές.

Όλα όσα σχετίζονται με την εταιρεία σας μπορούν να βρεθούν σε μια βολική τοποθεσία, χάρη στο ClickUp. Όλες οι εφαρμογές σας, συμπεριλαμβανομένων εργασιών, εγγράφων, συνομιλίας και διαχείρισης έργου, αποθηκεύονται στην ακριβή τοποθεσία.

Μπορείτε να κάνετε όλη τη δουλειά σας μέσα από το ClickUp αντί να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών παραθύρων.

Το ClickUp δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες που εργάζονται για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους να σχεδιάζουν έργα χρησιμοποιώντας γραφήματα, να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας έγγραφα που μπορούν να επεξεργαστούν και να παρακολουθούν την παραγωγικότητα με τη χρήση αναλυτικών στοιχείων και αναφορών.

Μια άλλη πτυχή, δηλαδή η προσαρμογή, λήφθηκε υπόψη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του προγράμματος. Οι ομάδες που χρησιμοποιούν το ClickUp μπορούν να εξατομικεύσουν τα πάντα μέσα στους χώρους εργασίας τους, από την επωνυμία του ιστότοπού τους έως τα κανάλια έργου που χρησιμοποιούν.

Επιπλέον, το ClickUp κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες. Το λογισμικό χρησιμοποιείται τώρα για τον προγραμματισμό έργων από 200.000 διαφορετικές ομάδες.

Χαρακτηριστικά του ClickUp

Το ClickUp σάς δίνει πρόσβαση σε διάφορες δυνατότητες για τη διαχείριση των έργων σας. Όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας σας.

Όσον αφορά τη διαδικασία ενσωμάτωσης, εκτιμούμε ότι το λογισμικό μπορεί να προσαρμοστεί στο τρέχον επίπεδο εξειδίκευσης του χρήστη, επιτρέποντάς του να επιλέξει την καταλληλότερη διαμόρφωση για τις απαιτήσεις του.

  Εκτελέστε μια ζωντανή δημοσκόπηση κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης και λάβετε άμεσα αποτελέσματα [PowerPoint]

#1. Αυτοματοποίηση

Ο αυτοματισμός είναι μια σημαντική διαδικασία εξοικονόμησης χρόνου, που οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση της ομάδας και λιγότερες περιπτώσεις επαναλαμβανόμενης εργασίας. Έχετε πρόσβαση στις εγγενείς δυνατότητες αυτοματισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν την αυτοματοποιημένη ανάθεση εργασιών, σχολίων ή προηχογραφημένων απαντήσεων. την αυτόματη ενημέρωση των καταστάσεων εργασιών. και την αυτόματη συμπερίληψη ετικετών.

Προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά αυτοματισμού: Ανάλογα με το τι θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που ήδη παρέχει το ClickUp ή να αναπτύξετε τα δικά σας από την αρχή. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ποια ενέργεια θα λάβει χώρα όταν ενεργοποιείται η αυτοματοποίηση, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο σε σύγκριση με τις χειροκίνητες λειτουργίες.

Ενοποίηση του αυτοματισμού με εφαρμογές τρίτων: Ο αυτοματισμός, όταν συνδυάζεται με τις πολλές διεπαφές που παρέχει το ClickUp, καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας ενιαίας, κεντρικής, αυτοματοποιημένης διαδικασίας.

#2. Αναφορά & Παρακολούθηση Χρόνου

Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του λογισμικού επειδή σας επιτρέπει να αξιολογήσετε καλύτερα τις δεξιότητες μιας ομάδας. Αυτό βοηθά στην κάλυψη των αναγκών τους ή των αναγκών των πελατών τους.

Ξέρετε τι συμβαίνει με κάθε έναν από τους εκπροσώπους σας λόγω της πλήρους προβολής των ημερολογίων τους (αναλυμένα ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα). Στην πραγματικότητα, ο συγχρονισμός αυτών των λεπτομερειών με το Ημερολόγιο Google είναι επίσης πολύ χρήσιμος.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο παρακολούθησης χρόνου, μπορείτε να ορίσετε σημαντικές προθεσμίες και να στέλνετε υπενθυμίσεις στον εαυτό σας για να μην τις χάσετε. Μπορείτε να δώσετε σε κάθε δραστηριότητα μια ημερομηνία έναρξης και μια ημερομηνία λήξης και μπορείτε να αλλάξετε τον χρόνο που χρειάζεται.

Με τη λειτουργία χαρτογράφησης Gantt, θα μπορείτε να οργανώσετε και να ιεραρχήσετε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα συνολικό χρονοδιάγραμμα για το έργο.

#3. Συνεργατική Προσέγγιση

Το ClickUp, το οποίο λειτουργεί με την ίδια αρχή με τα Έγγραφα Google, παρέχει στους χρήστες του έγγραφα συνεργασίας που επιτρέπουν στις ομάδες τους να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο.

Όταν το έγγραφο είναι ανοιχτό, μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος κάνει αλλαγές σε αυτό. Καθώς μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε έγγραφα, η συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας είναι απλή και ζητήστε τη συμβολή ή τη βοήθειά τους.

#4. Διαχείριση εργασιών

Οι λίστες υποχρεώσεών σας είναι εύκολα προσβάσιμες και διαχειρίσιμες με το ClickUp, γεγονός που καθιστά εύκολο να παρακολουθείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε. Οι διαχειριστές έργων μπορούν να τα αναπτύξουν και να τα συμπεριλάβουν αυτόματα στα ημερολόγια των μελών της ομάδας.

Χάρη στο εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να αναδιατάξετε τις προθεσμίες και να καθορίσετε τη σειρά σπουδαιότητας για την εκτέλεση των εργασιών. Αυτό σας δίνει περισσότερη ελευθερία. Η δυνατότητα δημιουργίας επαναλαμβανόμενων εργασιών είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου για ομάδες ατόμων που εργάζονται με συγκρίσιμες διαδικασίες.

Εκτός από τα θεμελιώδη στοιχεία για τη διαχείριση εργασιών, το ClickUp παρέχει επίσης πιο εξελιγμένες λύσεις που μπορεί να βοηθήσουν τις ομάδες σας να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να κινούνται πιο γρήγορα.

Για παράδειγμα, η κατασκευή προτύπων σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο και να εξοικονομήσετε χρόνο αντί να επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού.

  Πώς να απορρίψετε μια κλήση από την οθόνη κλειδώματος στο iPhone

#5. Προσαρμογή

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ClickUp είναι ότι συνοδεύεται από ολοκληρωμένα εργαλεία προσαρμογής. Αυτές οι δυνατότητες σάς επιτρέπουν να εξατομικεύσετε το εργαλείο και να το προσαρμόσετε στις απαιτήσεις σας.

Συγκεκριμένα, μπορείτε:

  • Δημιουργήστε τις κατηγορίες σας για τις εργασίες.
  • Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές στις ρυθμίσεις απορρήτου των μελών.
  • Μπορείτε να ενσωματώσετε υπολογιστικά φύλλα Excel.
  • Όταν εργάζεστε τη νύχτα, μεταβείτε στη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας.
  • Βεβαιωθείτε ότι κάθε διαδικασία έχει το μοναδικό της συνδυασμό χρωμάτων.

#6. Γραμμή εργαλείων πολλαπλών εργασιών

Οι πίνακες εργαλείων πολλών διαφορετικών λογισμικών διαχείρισης έργου μπορεί γρήγορα να γίνουν μπερδεμένοι, καθώς τόσες πολλές πληροφορίες είναι στριμωγμένες σε μια τόσο μικρή περιοχή. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα αυτών των προγραμμάτων. Καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, η γραμμή εργαλείων πολλαπλών εργασιών βοηθά στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Εάν θέλετε να τροποποιήσετε την κατάσταση των εργασιών σας, πρέπει να τις ομαδοποιήσετε, να τις επιλέξετε και στη συνέχεια να αλλάξετε την κατάστασή τους, την ημερομηνία λήξης τους ή τις εξαρτήσεις που έχουν από άλλες εργασίες.

Αυτή η λειτουργία ωφελεί τους πολυάσχολους διαχειριστές έργων που πρέπει να ενημερώσουν πολλές εργασίες σε συγκεκριμένα έργα ή να τις αναθέσουν εκ νέου εάν ένα μέλος της ομάδας αρρωστήσει.

#7. Διαχείριση της διαδικασίας

Ένας στόχος των εργαλείων διαχείρισης διαδικασιών του ClickUp είναι να βοηθήσουν τους διαχειριστές έργων να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο σε επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Οι διαχειριστές έργων μπορούν να δημιουργήσουν πρότυπα εργασιών και λίστες και, στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έγγραφα για μελλοντική χρήση.

Οι διαχειριστές έργων δεν χρειάζεται να ξεκινούν τη διαδικασία σχεδιασμού από το μηδέν κάθε φορά που ένα νέο έργο παρόμοιου είδους εισέρχεται στη διάθεσή τους. Αντίθετα, μπορούν απλώς να επιλέξουν ένα πρότυπο από το αποθετήριο και να ξεκινήσουν τη δουλειά.

Η αγορά εφαρμογών περιέχει διεπαφές με προγράμματα τρίτων όπως το MailChimp και το Facebook, καθώς και προσθήκες που έχουν σχεδιαστεί μόνο για τη Δευτέρα και επομένως αποκλειστικά για το σύστημα.

Η Δευτέρα παρέχει επίσης την τεκμηρίωση της διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών (API) για προγραμματιστές λογισμικού που θέλουν να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες λύσεις.

Τιμολόγηση ClickUp

Το πρόγραμμα freemium που προσφέρεται από το ClickUp είναι κατάλληλο για χρήση από μικρότερες επιχειρήσεις. Από την άλλη πλευρά, παρέχει επίσης τρεις ακόμη κατηγορίες τιμών για πελάτες που αναζητούν πρόσθετη λειτουργικότητα ή που έχουν μεγαλύτερες ομάδες.

#1. Δωρεάν σχέδιο

Η δωρεάν έκδοση του ClickUp είναι, κατά την άποψή μου, φανταστική αφού όχι μόνο παρέχει στους χρήστες απεριόριστες εργασίες και 100 MB αποθηκευτικού χώρου, αλλά τους παρέχει και απεριόριστα μέλη.

Αν και υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, όπως το να μπορείτε να ξοδεύετε πόντους σπριντ μόνο ορισμένες φορές ή να έχετε έως και 100 αυτοματισμούς κάθε μήνα, θα πρέπει να είναι αρκετό για να ξεκινήσετε εάν έχετε μια μικρή ομάδα (ή εργάζεστε μόνοι).

#2. Απεριόριστο σχέδιο

Το πρόγραμμα Unlimited κοστίζει 5 $ ανά χρήστη ανά μήνα και περιλαμβάνει όλα όσα είναι διαθέσιμα στο δωρεάν πρόγραμμα. Επιπλέον, περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ενσωματώσεις, πίνακες εργαλείων και πρόσβαση σε προηγμένες αναφορές.

Επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε δικαιώματα για έγγραφα και δεδομένα με το απεριόριστο πρόγραμμα και όχι με το δωρεάν πρόγραμμα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εάν συνεργάζεστε με πελάτες εκτός της εταιρείας σας.

  Πώς να ορίσετε όρια εφαρμογών και παιχνιδιών στο Xbox One

#3. Επιχειρηματικό σχέδιο

Το επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο κοστίζει 12 $ ανά χρήστη κάθε μήνα, περιέχει όλα όσα περιλαμβάνονται στο απεριόριστο πρόγραμμα. Επιπλέον, αυξάνει επίσης τον αριθμό των διαθέσιμων μέτρων ασφαλείας.

Στους χρήστες αυτού του επιπέδου παρέχεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και δυνατότητες σύνδεσης με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τρίτων όπως η Google.

Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε εξελιγμένους πίνακες εργαλείων για τη δημιουργία αναφορών, αυτό είναι το σχέδιο για εσάς. Διαθέτει άπειρο πλήθος γραφικών στοιχείων πίνακα εργαλείων, ένα εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης χρόνου και ευθυγράμμιση στόχων, καθιστώντας εύκολη την αντιστοίχιση των στόχων του έργου με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

#4. Business Plus Plan

Το Business Plus Plan θα σας κοστίσει 19 $ το μήνα. Είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να διαχειριστείτε πολλές ομάδες. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του επιχειρηματικού σχεδίου και μερικά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά.

Διατίθενται δυνατότητες όπως κοινή χρήση ομάδας, δευτερεύουσες εργασίες σε πολλαπλές λίστες, προσαρμοσμένη άδεια, υποστήριξη προτεραιότητας, περισσότερος αυτοματισμός και API από άλλα σχέδια και πολλά άλλα.

#5. Επιχειρηματικό Σχέδιο

Το πρόγραμμα Enterprise είναι το τελευταίο επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει το ClickUp. Το ClickUp δεν δημοσιοποίησε την τιμολόγηση για αυτό το σχέδιο. Επιλέξτε αυτό το σχέδιο και θα λάβετε τα πάντα με το επιχειρηματικό συν σχέδιο. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε βελτιωμένους περιορισμούς API, πολλές επιλογές σύνδεσης και συμμόρφωση με το HIPAA.

Ωστόσο, η ποσότητα της βοήθειας που περιλαμβάνεται στο επιχειρηματικό σχέδιο είναι ο κύριος παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ αυτού και των άλλων βαθμίδων. Θα έχετε πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού, εξατομικευμένη ενσωμάτωση και βοήθεια εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Ποιες όλες οι εφαρμογές μπορεί να αντικαταστήσει κάποιος χρησιμοποιώντας το ClickUp;

Η πλατφόρμα ενσωμάτωσης που παρέχεται από το ClickUp είναι ζωντανή, με περισσότερες από χίλιες διαφορετικές ενσωματώσεις διαθέσιμες. Είμαστε ευγνώμονες για την ενσωμάτωση που παρέχει η Zapier, η οποία είναι ιδανική για αρχάριους.

Για να εξοικειωθείτε με μερικές από τις ενσωματώσεις:

  • Το email, το Facebook και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι παραδείγματα καναλιών επικοινωνίας. Λόγω αυτών των ενσωματώσεων, θα μπορείτε να απλοποιήσετε την πολυκαναλική διαχείριση των αιτημάτων που υποβάλλουν οι πελάτες σας.
  • Το CRM όπως το Hubspot, το Salesforce, το Zendesk κ.λπ., είναι ιδανικά για το συνδυασμό της διαχείρισης έργων με τη λειτουργία άλλων πτυχών της εταιρείας σας (κυρίως υποστήριξη πελατών).
  • Λογισμικό για τη διαχείριση έργων όπως το Monday, το Trello και το Asana, μεταξύ άλλων. Ένα κλικ είναι το μόνο που χρειάζεται για να εισαγάγετε τα συσσωρευμένα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας άλλο λογισμικό διαχείρισης έργου στο ClickUp.
  • Τα εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας για τους υπαλλήλους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Slack, το Zoom, το Microsoft Teams, το Hangouts και το Google Drive. Αν και το ClickUp παρέχει ήδη αυθεντικές δυνατότητες επικοινωνίας με πράκτορες, μπορείτε να τις βελτιώσετε ενσωματώνοντας πολλά εργαλεία επικοινωνίας.

συμπέρασμα

Θα έχετε τη μεγαλύτερη ελευθερία χωρίς να χάσετε τη δυνατότητα να δείτε τη μεγάλη εικόνα χρησιμοποιώντας το ClickUp. Ό,τι κι αν κάνετε, πάντα θα υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε το ClickUp. Το ClickUp προσφέρει εξαιρετικές ενσωματώσεις με πολλά άλλα εργαλεία, γεγονός που κάνει το προϊόν ακόμα καλύτερο στο να διευκολύνει τη ζωή σας.

Μπορείτε να εργαστείτε σε όλα τα έργα μας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, χάρη στο ClickUp. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη και πιο παραγωγική την εργασία από το σπίτι. Στην ίδια πλατφόρμα, μπορείτε να μοιράσετε την εργασία, να ορίσετε προτεραιότητες, να παρακολουθείτε την πρόοδο του έργου και να εργαστείτε μαζί.