Το ChooseMyPC σας βοηθά να βρείτε εξαρτήματα για να δημιουργήσετε τον προϋπολογισμό σας υπολογιστή

Οι ταμπλέτες και οι φορητοί υπολογιστές είναι εξαιρετικά ισχυροί σήμερα από το ράφι. Οι υπολογιστές δεν είναι ακριβώς μια φυλή που πεθαίνει, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη αντίθεση μεταξύ ενός φορητού υπολογιστή και ενός υπολογιστή όσον αφορά την ισχύ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπολογιστές ακολουθούν τον δρόμο των δεινοσαύρων. Οι μανιώδεις παίκτες συχνά κατασκευάζουν μόνοι τους ισχυρούς υπολογιστές δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση, τη διάταξη, τη θέρμανση, την ψύξη και τον αερισμό. Τώρα, αν ενδιαφέρεστε να κατασκευάσετε έναν υπολογιστή, αλλά δεν έχετε ιδέα τι να αγοράσετε και έχετε έναν προϋπολογισμό, το ChooseMyPC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή που σας ζητά να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας, να επιλέξετε σε ποια χώρα βρίσκεστε (μόνο τέσσερις υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή) και αν σκοπεύετε ή όχι να κάνετε overclock το σύστημά σας. Η εφαρμογή θα σας δώσει μια πλήρη λίστα ανταλλακτικών για αγορά και μπορείτε να προσθέσετε άλλα εξαρτήματα στον υπολογιστή, όπως μια μονάδα οπτικού δίσκου. Η λίστα με τα ανταλλακτικά ενημερώνεται, αλλά σας κρατά κάτω ή με προϋπολογισμό.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder με τρία απλά βήματα

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το ChooseMyPC ορίζοντας τον προϋπολογισμό σας. Η εφαρμογή δεν ρωτά για ποιο σκοπό σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή, π.χ. ανάπτυξη, gaming ή ψυχαγωγία. Μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε Windows και μια μονάδα οπτικού δίσκου, ή αν παραλείψετε αυτές τις επιλογές, μπορείτε να τις προσθέσετε αργότερα, όταν λάβετε τη λίστα με τα εξαρτήματα για τον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία δόμησης.

Η λίστα των τμημάτων σάς παρέχει ορισμένα μέρη που μπορείτε να επεξεργαστείτε. Τα επεξεργάσιμα εξαρτήματα είναι όπως η μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης όπου μπορείτε να επιλέξετε τη χωρητικότητα. Άλλα μέρη όπως η CPU και η μητρική πλακέτα δεν μπορούν να αλλάξουν. Στην ίδια σελίδα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αρχικές σας προτιμήσεις ώστε να συμπεριλάβετε τα Windows και μια μονάδα οπτικού δίσκου. Οι επιλογές μπορούν να επαναφερθούν και μπορείτε να συμπεριλάβετε τυχόν εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες στα ανταλλακτικά.

  35 καλύτερες εφαρμογές Ιστού και συμβουλές του 2016

Όταν τοποθετείτε το ποντίκι πάνω από ένα μέρος, σας δίνει μια σύντομη περιγραφή του. Κάντε κλικ στην περιγραφή του προϊόντος και θα μεταφερθείτε στη σελίδα του προϊόντος στο Amazon όπου μπορείτε να το αγοράσετε.

Η εφαρμογή δεν λαμβάνει υπόψη το σκοπό του υπολογιστή, ο οποίος μπορεί να είναι εξαιρετικά απαιτητικός, όπως αν σκοπεύετε να κωδικοποιήσετε σε αυτόν. Περιορίζεται στο να είναι απλώς μια γεννήτρια λίστας για ανταλλακτικά. Ο περιορισμός τοποθεσίας εφαρμόζεται επειδή η εφαρμογή βρίσκει εξαρτήματα στο Amazon, όπου βρίσκει επίσης εκπτώσεις και τιμές. Εάν η χώρα σας δεν υποστηρίζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChooseMyPC για να βρείτε τα σωστά ανταλλακτικά και να τα ψωνίσετε μόνοι σας.

  Τι σημαίνει "AFAIK" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Επισκεφτείτε το ChooseMyPC