Το App Eater απεγκαθιστά πολλές εφαρμογές. Διευκολύνει το φιλτράρισμα τους

Προηγουμένως, σας έχουμε δείξει πάρα πολλούς τρόπους για να απεγκαταστήσετε ομαδικές εφαρμογές Android που δεν χρειάζεστε πλέον. Η πιο εξαίσια λύση μέχρι στιγμής είναι η εφαρμογή Titanium Backup, η οποία, εκτός του ότι προσφέρει πολλές δυνατότητες, σας επιτρέπει επίσης να αφαιρείτε εφαρμογές μαζικά. Αλλά ας μην ξεχνάμε και την βαριά τιμή του Titanium Backup. Επιπλέον, το Titanium Backup είναι κατά κύριο λόγο ένα βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, με χαρακτηριστικά απεγκατάστασης που περιλαμβάνονται στο μείγμα για να αξίζει περισσότερο τα λεφτά σας. Τούτου λεχθέντος, εάν χρειάζεται απλώς να αφαιρέσετε κάποιο περιττό φούσκωμα από τη συσκευή σας με μία κίνηση, μπορείτε να δοκιμάσετε το App Eater. Όχι μόνο επιτρέπει την αφαίρεση εφαρμογών ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γραφικό στοιχείο για να διαγράψετε εύκολα την τελευταία εφαρμογή στην οποία είχατε πρόσβαση και πολλά άλλα.

  Πώς να δημιουργήσετε τυχαία (ψεύτικα) σύνολα δεδομένων στο Microsoft Excel

Εάν είστε εξοικειωμένοι με την απεγκατάσταση εφαρμογών όπως το Easy Uninstaller ή το GO App Uninstaller, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας όταν χρησιμοποιείτε το App Eater. προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή για γρήγορη απόρριψη περιττών εφαρμογών χωρίς να ανησυχείτε πολύ. Σας δείχνει τις πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές από προεπιλογή, αλλά μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε τη σειρά όπως θέλετε.

Η ταξινόμηση μπορεί να γίνει με βάση το όνομα, την ημερομηνία εγκατάστασης, την ημερομηνία ενημέρωσης, το μέγεθος, την πρόσφατη πρόσβαση ή την κατάσταση κλειδώματος. Σωστά, το κλείδωμα είναι ένα άλλο εξαιρετικό κομμάτι για το App Eater που σας επιτρέπει να κλειδώνετε ορισμένες εφαρμογές για να αποτρέψετε την αφαίρεσή τους από αυτήν την εφαρμογή ή το σχετικό γραφικό στοιχείο για αυτό το θέμα. Όποτε χρειάζεται να ταξινομήσετε πράγματα, απλώς πατήστε το κουμπί που βρίσκεται μεταξύ αναζήτησης και μενού στο επάνω μέρος.

  Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι 'αυτό

Όταν πατάτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων δίπλα στο όνομα μιας εφαρμογής, το App Eater εμφανίζει την επιβεβαίωση αφαίρεσης πριν ξεκινήσει η πραγματική διαδικασία αφαίρεσης, κάτι που είναι χρήσιμο για την αποφυγή κατά λάθος διαγραφής ενός στοιχείου. Ομοίως, η κατάργηση πολλών στοιχείων απαιτεί επίσης να πατάτε το πλαίσιο επιβεβαίωσης κάθε φορά που εμφανίζεται για τα επιλεγμένα στοιχεία που έπρεπε να απορριφθούν. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αγγίξτε τα ονόματα από τη λίστα και στη συνέχεια αγγίξτε «Φάε (βάλε τον αριθμό στοιχείων εδώ) εφαρμογές» στο κάτω μέρος και τελειώσατε!

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την αναζήτηση εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να βρείτε ανώδυνα ένα συγκεκριμένο στοιχείο από τη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας.

  Περιστρέψτε ένα στρώμα σε μια προσαρμοσμένη γωνία

Τέλος, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο του App Eater στην αρχική ή στην οθόνη κλειδώματος του Android για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Αυτό επιτρέπει την απεγκατάσταση της τελευταίας εγκατάστασης ή ενημέρωσης ή της τελευταίας εφαρμογής που ανοίξατε εξαιρετικά γρήγορα.

Ο προγραμματιστής υπόσχεται να προσθέσει υποστήριξη root στο App Eater μέσω μελλοντικών ενημερώσεων, οι οποίες θα επιτρέψουν στους χρήστες να απεγκαταστήσουν όλο το bloat από το stock ROM. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το App Eater από το Play Store