Το A2 Managed WordPress Hosting είναι για τον Επαγγελματία Blogger

Ας δούμε τη φιλοξενία A2 Managed WordPress και ας δούμε γιατί θα πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας για έναν εκπληκτικό γρήγορο ιστότοπο.

Κάποια στιγμή, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε καλύτερο κεντρικό υπολογιστή. Αλλά ο τεράστιος αριθμός των οικοδεσποτών Ιστού κάνει αυτόν τον διακόπτη πραγματικά μπερδεμένο.

Επιπλέον, η διαθεσιμότητα κεντρικών υπολογιστών Ιστού που χρεώνουν λιγότερο από ένα δολάριο έως εκατοντάδες δολάρια το μήνα περιπλέκει περαιτέρω την απόφαση.

Αλλά προτού προχωρήσουμε σε βάθος με το A2 Managed Hosting και γιατί είναι μια καλή επιλογή, θα πρέπει να μάθουμε τα βασικά.

Υπάρχουν γενικά δύο τύποι φιλοξενίας για εκκινητές WordPress:

Κοινόχρηστη φιλοξενία

Όπως φαίνεται από το όνομα, το Shared Hosting αφορά πολλούς ιστότοπους που βρίσκονται σε έναν μόνο διακομιστή. Συνήθως, αυτή είναι η πιο οικονομική επιλογή που επιλέγουν οι αρχικοί bloggers για τους πρώτους τους ιστότοπους.

Ωστόσο, αυτά τα προγράμματα φιλοξενίας δεν μπορούν να παρέχουν κορυφαία ασφάλεια και απόδοση λόγω των προφανών ετικετών που είναι φτηνές για τη βρωμιά.

Συνήθως, λαμβάνετε εκπτωτικά προγράμματα γνωριμίας και ακόμη και οι ανανεώσεις παραμένουν πολύ κάτω από το όριο των 100 $ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Αυτά είναι τα καλύτερα για προσωπικά έργα, ιστοτόπους χαμηλής επισκεψιμότητας και για άτομα που μπορούν να κάνουν λίγο DIY. Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τη χρήση του CMS – ακόμη και οι καλύτερες στρατηγικές βελτιστοποίησης αποτυγχάνουν μετά από κάποιο σημείο.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress

Αυτοί οι πάροχοι φιλοξενίας φροντίζουν για τις τροποποιήσεις απόδοσης, τις ενημερώσεις ασφαλείας κ.λπ., επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου να επικεντρωθεί στην κύρια δραστηριότητα.

Και δεδομένου ότι λαμβάνετε εξαιρετική υποστήριξη, οι τιμές αυτές είναι σχετικά υψηλότερες από τις συνδρομές κοινής φιλοξενίας.

Επιπλέον, η απόδοση του διακομιστή είναι συχνά καλύτερη, δεδομένου ότι φιλοξενούν μόνο ένα CMS (WordPress, σε αυτήν την περίπτωση).

Εκτός από αυτό, υπάρχει μικρή διαφορά που μπορεί να γνωρίζει κανείς. Και αν και δεν είναι ξεκάθαρο από το όνομα, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μοιράζεται επίσης πόρους και μπορεί να υπάρχουν πολλοί ιστότοποι σε έναν μόνο διακομιστή, όπως ακριβώς ήταν και με την κοινή φιλοξενία.

Τέλος, είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν καλό οικοδεσπότη ιστού και να αποφύγετε τον πειρασμό της τιμολόγησης από κάτω για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία χρήστη.

Επομένως, θα ρίξουμε μια ματιά στο…

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress A2

Το A2 Managed WordPress hosting παίρνει πολύ σοβαρά την απόδοση και έχει διάφορα σχέδια με ευέλικτη τιμολόγηση.

Θα δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά πριν κάνουμε ένα hands-on και μερικές δοκιμές απόδοσης.

Αν και τα ακριβή χαρακτηριστικά εξαρτώνται από τη συνδρομή, μερικά αξιοσημείωτα καλούδια περιλαμβάνουν:

  • Κορυφαία στον κλάδο χώρο αποθήκευσης NVMe SSD
  • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
  • Δωρεάν Σταδιοποίηση/Κλωνοποίηση τοποθεσίας
  • 99,9% Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
  • Δωρεάν επαγγελματικό email
  • Εύκολη συντήρηση WordPress Toolkit
  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
  • Διακομιστής Ιστού LiteSpeed
  • WordPress LiteSpeed ​​Cache
  • Έξυπνες ενημερώσεις
  • 1-Κάντε κλικ στο Maintenance Mode
  • 1-Κάντε κλικ στην επιλογή Ευρετηρίαση μηχανών αναζήτησης
  • Brute Force Protection
  • Προστασία DDoS
  • Πρόσβαση SSH & FTP
  • Προαιρετικό WordPress-CLI
  • Φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων
  • Τελευταίο πρωτόκολλο HTTP
  • Imunify360 Enterprise Security
  Πώς να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα σελίδας στο Microsoft Word

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα χαρακτηριστικών στο συγκρίνετε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress A2 σελίδα.

Αν και τα χαρακτηριστικά είναι ως επί το πλείστον αυτονόητα, ορισμένα πρέπει να επισημανθούν ως προς τον τρόπο με τον οποίο παρέχουν αξία σε έναν επαγγελματία blogger.

Δωρεάν Σκηνοποίηση/Κλωνοποίηση

Αυτό αναφέρεται στο πότε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εικονικό ιστότοπο για να δοκιμάσετε ένα νέο θέμα, ένα πρόσθετο ή οτιδήποτε άλλο πριν βγείτε ζωντανά. Λάβετε υπόψη σας, δεν δίνουν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας αυτήν την υπηρεσία δωρεάν, και υπάρχουν ξεχωριστές προσθήκες που πρέπει να αγοράσει κάποιος για τη σταδιοποίηση.

Αλλά το λαμβάνετε δωρεάν με το διαχειριζόμενο WordPress A2.

Διακομιστής Ιστού LiteSpeed

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του χώρου φιλοξενίας Ιστού εξακολουθεί να εκτελείται σε διακομιστές ιστού Apache, το WordPress που διαχειρίζεται το A2 βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία διακομιστή ιστού –LiteSpeed– ακόμη και για τα βασικά επίπεδα.

Με απλά λόγια, το LiteSpeed ​​είναι εξαιρετικό για την εκτέλεση εφαρμογών που βασίζονται σε PHP όπως το WordPress. Επιπλέον, έχει πλήρη υποστήριξη για HTTP/3, εξαιρετική προστασία DDoS, προσωρινή μνήμη σε επίπεδο διακομιστή και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ιστότοπους WordPress.

LiteSpeed ​​WordPress Cache

Αυτή είναι μια εξαιρετική δωρεάν προσθήκη κρυφής μνήμης WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδανικά σε οποιονδήποτε διακομιστή ιστού και κεντρικό υπολογιστή.

Ωστόσο, συνδυάστε το με τον διακομιστή ιστού LiteSpeed ​​και λαμβάνετε αποκλειστικές δυνατότητες για περαιτέρω βελτιστοποιήσεις, όπως αποθήκευση αιτημάτων API του WordPress Rest, διαφορετική αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη για επιτραπέζιους και κινητές πλατφόρμες, προγραμματισμό εκκαθάρισης για συγκεκριμένες διευθύνσεις URL, υποστήριξη HTTP/3 & QUIC κ.λπ.

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε πρόσθετο

Ορισμένοι διαχειριζόμενοι οικοδεσπότες WordPress περιορίζουν τη βάση χρηστών τους σε μια μικρή ομάδα εγκεκριμένων προσθηκών λόγω συμφόρησης απόδοσης.

Ωστόσο, το A2 δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε είναι καλό για την επιχείρησή σας. Παρόλα αυτά, διατηρεί μια λίστα με πρόσθετα που πρέπει να αποφύγει κανείς για έναν ιστότοπο με κορυφαία λειτουργία.

Προστασία Hotlink

Hotlinking είναι όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα στοιχεία του διακομιστή σας (κυρίως εικόνες) στην ιστοσελίδα του χωρίς την άδειά σας. Ανάλογα με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου του hotlinker, αυτό μπορεί να επηρεάσει τους πόρους φιλοξενίας σας χωρίς κανένα όφελος για εσάς. Αν και υπάρχουν διαμορφώσεις σε επίπεδο διακομιστή που μπορεί κανείς να κάνει για να το σταματήσει αυτό, ενέχει πάντα τον κίνδυνο εσφαλμένης διαμόρφωσης.

Ωστόσο, η φιλοξενία A2 σάς βοηθά να το πετύχετε αυτό με μια εναλλαγή, αποφεύγοντας κάθε πιθανότητα δυσλειτουργίας.

Έξυπνες ενημερώσεις

Οι ενημερώσεις έχουν σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο όταν σπάνε κατά λάθος πράγματα δημιουργώντας διακοπές.

Για την κάλυψη αυτών των ακριβών καταστάσεων, το Smart Updates κλωνοποιεί τον ιστότοπο και δοκιμάζει τις ενημερώσεις του WordPress και των προσθηκών και, στη συνέχεια, εκτελεί τους ελέγχους στον ενημερωμένο κλωνοποιημένο ιστότοπο. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαληθεύσετε τα αποτελέσματα και να προχωρήσετε ανάλογα με τις ενημερώσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο split() στην Python

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά

Όλοι οι οικοδεσπότες διατηρούν αντίγραφα ασφαλείας για την εμπορική τους χρήση για να επαναφέρουν την πρόσβαση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στο τέλος τους. Αλλά γενικά, ένας χρήστης δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

Αν και υπάρχουν αμέτρητα εφεδρικά πρόσθετα στην αγορά, τα περισσότερα πληρώνονται ή έχουν περιορισμένη δωρεάν βαθμίδα.

Αντίθετα, η φιλοξενία WordPress με διαχείριση A2 παρέχεται με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά με 1 κλικ.

Εκτός αυτού, όλα τα σχέδια εκτός από τη βασική συνδρομή συνοδεύονται επίσης από αντίγραφο ασφαλείας εκτός τοποθεσίας.

Υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που αναφέρονται εδώ, αλλά αυτό γίνεται μόνο για να γίνει η περίπτωση του A2 ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας WordPress.

Στη συνέχεια, προχωράμε στο hands-on, ακολουθούμενο από δοκιμή φορτίου.

Ξεκινώντας

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα και να εγγραφείτε για την υπηρεσία. Για αυτήν την επίδειξη, επιλέξαμε τη φιλοξενία με διαχείριση Fly.

Στη συνέχεια, αυτό ζητά το όνομα τομέα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον καταχωρισμένο τομέα σας αλλού, να ξεκινήσετε μια μεταφορά τομέα στο A2, να καταχωρίσετε έναν νέο ή να προχωρήσετε με ένα δωρεάν εικονίδιο.

Επειδή αυτό ήταν απλώς για παράδειγμα, προχωρήσαμε στην τελευταία επιλογή για να αποκτήσουμε το grtechpc.org-fly.a2hosted.com.

Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή του κέντρου δεδομένων. Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε από μια αξιοπρεπή επιλογή από την Αριζόνα (ΗΠΑ), το Μίσιγκαν (ΗΠΑ), τη Σιγκαπούρη (Ασία) και το Άμστερνταμ (Ευρώπη). Αυτό είναι σημαντικό, καθώς όσο πιο κοντά βρίσκονται οι διακομιστές στο κοινό-στόχο σας, τόσο πιο γρήγορα αποδίδουν.

Ωστόσο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου για βέλτιστους χρόνους φόρτωσης σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, επιλέγετε το όνομα χρήστη cPanel (που θα συζητηθεί αργότερα) και δημιουργείτε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια, βλέπετε την οθόνη πληρωμής με τους υπολογισμούς φόρων για την περιοχή σας. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα επιπλέον στοιχεία και ολοκληρώστε την αγορά.

Τελικά, θα λάβετε τις λεπτομέρειες αγοράς και τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο email καλωσορίσματος.

Ρύθμιση του WordPress

Πρέπει να μπείτε στο cPanel για να ξεκινήσετε με το WordPress. Για αυτό, μπορείτε είτε να συνδεθείτε απευθείας είτε μέσω της περιοχής πελάτη φιλοξενίας A2.

Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα τομέα και κάντε κλικ στην Εργαλειοθήκη WordPress.

Αυτή είναι η κονσόλα για τη διαχείριση ιστότοπων WordPress και την εκτέλεση λειτουργιών όπως σταδιοποίηση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά, ενημέρωση θεμάτων και προσθηκών κ.λπ.

Είχαμε αυτόν τον ιστότοπο επίδειξης έτοιμο για δοκιμή. Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει με παρόμοιο τρόπο κάνοντας κλικ στο Εγκατάσταση στην περιοχή Εγκαταστάσεις επάνω αριστερά.

Αυτό φέρνει ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου ορίζετε τις λεπτομέρειες του ιστότοπου, όπως τον τίτλο, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης κ.λπ., πριν πατήσετε Εγκατάσταση στο κάτω μέρος.

Μην ασχολείστε με το εικονίδιο κλειδαριάς με κόκκινο χρώμα. αυτός είναι μόνο ο προσωπικός μου διαχειριστής κωδικών πρόσβασης.

Αυτό συνήθως ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά και ο ολοκαίνουργιος ιστότοπος WordPress με προεπιλεγμένο θέμα και προσθήκες ξεκινά και λειτουργεί.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο WeChat

Μπορείτε να δείτε ότι το SSL είναι προεγκατεστημένο, υποδεικνύεται από το εικονίδιο κλειδώματος στο όνομα τομέα στη γραμμή διευθύνσεων.

Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε το yourwebsitename.com/wp-admin για να μεταβείτε στην οθόνη σύνδεσης για να μπείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress για να προσθέσετε θέματα και πρόσθετα WordPress και να συνεχίσετε να κερδίζετε καλά χρήματα ως επαγγελματίας blogger.

Δοκιμή απόδοσης

Ειλικρινά, ανεξάρτητα από το πόσο βολική ήταν η διαδικασία μέχρι τώρα, αυτή είναι σχεδόν παρόμοια με όλους τους διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress.

Η πραγματική συμφωνία είναι πώς συμπεριφέρεται ο ιστότοπος vanilla out of the box. Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουμε κάνει καμία βελτιστοποίηση αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, δεν υπάρχουν εγκατεστημένα πρόσθετα θέματα και πρόσθετα.

Έλεγχος Ιστοσελίδας

Έτσι, για να ελέγξουμε αυτόν τον πρόσφατα δημιουργημένο ιστότοπο, κατευθυνθήκαμε κατευθείαν στο grtechpc.org Website Audit Tool που υποστηρίζεται από το Google Lighthouse.

Αυτό είναι πολύ απλό. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, η οποία εξετάζεται από το Google Lighthouse σε 50 κρίσιμες παραμέτρους. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο grtechpc.org σάς παρέχει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε κάθε στενό σημείο.

Προφανώς, τα νούμερα ήταν εξαιρετικά, ακόμη και για έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο. Το πιο σημαντικό είναι το Performance Score, το οποίο υποδηλώνει ανώτερη απόδοση διακομιστή.

Δοκιμή φορτίου

Ακολουθεί μερικές δοκιμές για να δούμε πώς αποδίδει στην πραγματική ζωή με δοκιμαστική κυκλοφορία και αιχμές. Εξάλλου, θα δούμε πόσα μπορεί να αντέξει πριν φτάσει σε χωρητικότητα.

Για αυτό, εγγραφήκαμε με ορισμένα εργαλεία δοκιμής φόρτωσης που βασίζονται σε σύννεφο. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήσαμε K6 και Loader.

Ας πάρουμε πρώτα το Κ6.

Έχουμε στείλει 50 εικονικούς χρήστες σταδιακά για περίπου 12 λεπτά της διάρκειας της δοκιμής.

Η δοκιμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον χρόνο απόκρισης να παραμένει κάτω από 200ms σε όλη τη διαδρομή, κάτι που είναι καλό σημάδι. Η ομοιομορφία του γραφήματος (το τιρκουάζ) δείχνει την ισχύ του διακομιστή ότι μπορεί να χειριστεί 50 ταυτόχρονους χρήστες χωρίς προβλήματα απόδοσης.

Επιπλέον, το ποσοστό αποτυχίας HTTP (μόλις 103 από το σύνολο των 11.499) ήταν μικρότερο από 1% που δεν είναι καθόλου ανησυχητικό.

Στη συνέχεια, αναπτύξαμε το Loader για να ελέγξουμε το όριο κυκλοφορίας που μπορεί να διαχειριστεί.

Σε αυτήν τη δοκιμή, στείλαμε 1000 εικονικούς χρήστες σε ένα λεπτό και ο διαχειριζόμενος διακομιστής φιλοξενίας WordPress A2 συμπεριφέρθηκε κανονικά ενώ επέστρεφε με μέσο χρόνο απόκρισης 170 ms (<200 ms).

Η αρχική ακίδα (η μπλε) ήταν η μόνη στιγμή που χρειάστηκε για να προσαρμοστεί, και ακόμη και αυτό το ξαφνικό φορτίο δεν ήταν ανησυχητικό με τον χρόνο απόκρισης των 288 ms – το υψηλότερο σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής.

Συμπερασματικά, μπορεί εύκολα να εξυπηρετήσει περίπου 1000 επισκέπτες σε ένα λεπτό που είναι ένας αρκετά καλός αριθμός.

Αν αναρωτιέστε, ναι, πήγαμε ψηλότερα, αλλά βρήκαμε τα αποτελέσματα ως μη βέλτιστα, με χρόνο απόκρισης υψηλότερο από τα συνήθως προβλεπόμενα 200ms και ανεπιθύμητο ποσοστό αποτυχίας.

Τυλίγοντας

Η A2 Hosting είναι ένας βετεράνος στον κλάδο της φιλοξενίας που είναι παρών από την ίδια περίπου εποχή με το ίδιο το WordPress.

Λοιπόν, προτείνουμε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress A2;

Ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι εξαιρετικό για την τιμή του και διαθέτει εξαιρετικές βελτιστοποιήσεις και πρωτόκολλα ασφαλείας. Και καλύπτεται με μια σπάνια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία επιστρέφει χρήματα πέρα ​​από τη γενική περίοδο των 30 ή 60 ημερών.