Το 90Night διαχειρίζεται τους κύκλους ύπνου, ορίζει τις ώρες ύπνου και τις κλήσεις αφύπνισης

Ακούγεται συγκλονιστικό όταν βρίσκετε τον αριθμό των συσκευών που έχει αντικαταστήσει το smartphone σας. Για παράδειγμα, δεν χρειαζόμαστε πλέον ένα MP3 player για να ακούτε μουσική, μια κάμερα για να τραβάτε φωτογραφίες ή ένα σημειωματάριο για να σημειώνετε σημαντικά πράγματα, καθώς το smartphone μας μπορεί εύκολα να τα κάνει όλα αυτά. Ένα άλλο παλιό σχολικό gadget που δεν χρειάζεται πλέον είναι το ξυπνητήρι. Πραγματικά δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών συναγερμού τρίτων για Android. Όλοι αγαπήσαμε το Timely, το Ξυπνητήρι AlarmPad είναι επίσης αρκετά φοβερό, με πολλές άλλες επιλογές που μπορούν να ανταγωνιστούν αυτές τις επιλογές. Αλλά το 90night (ή το 90Night: SleepyTime Calculator) είναι μια εφαρμογή συναγερμού που είναι ελαφρώς διαφορετική. σας δίνει προτάσεις σχετικά με την καλύτερη ώρα για να ξυπνήσετε με βάση έναν κύκλο ύπνου 90 λεπτών.

  Πώς να δημιουργήσετε παύλες, παύλες En και Em παύλες στα Έγγραφα Google

Το βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η αυτοματοποίηση. Αντί να ρυθμίζετε χειροκίνητα ένα ξυπνητήρι, μπορείτε απλώς να εισάγετε την ώρα που θέλετε να κοιμηθείτε ή να ξυπνήσετε και το 90night θα σας δώσει τις καλύτερες προτάσεις με διαφορετικούς χρόνους είτε για να σηκωθείτε από το κρεβάτι είτε να κοιμηθείτε. Η εφαρμογή είναι επίσης πολύ προσαρμόσιμη, προσφέρει εξαιρετική διεπαφή χρήστη και πολύ φιλική προς το χρήστη. Ας μάθουμε πώς λειτουργεί.

Κατά την εκκίνηση, το 90night σάς ζητά να εισαγάγετε την ώρα και να επιλέξετε από την παράμετρο «ξυπνήστε» ή «πάω για ύπνο» σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, σας παρουσιάζονται διαφορετικές προτάσεις χρόνου με βάση έναν κύκλο ύπνου 90 λεπτών. Για παράδειγμα, ένα μεμονωμένο διάστημα 90 λεπτών ισούται με 1,5 ώρα, ενώ η προσθήκη επιπλέον 90 λεπτών θα το παρατείνει έως και 3 ώρες και ούτω καθεξής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στην επιθυμητή επιλογή και η εφαρμογή θα ρυθμίσει αυτόματα ένα ξυπνητήρι για αυτήν.

  Στείλτε απευθείας βίντεο και μηνύματα κειμένου σε οποιονδήποτε

Μπορείτε να ρυθμίσετε όσα ξυπνητήρια θέλετε με παρόμοιο τρόπο. Η εφαρμογή δεν θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε μικρές λεπτομέρειες, όπως έναν συγκεκριμένο αριθμό ημερών για να ενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι ή τον ήχο αφύπνισης.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το 90night δεν είναι προσαρμόσιμο. Από την οθόνη ρυθμίσεών του, μπορείτε να καθορίσετε το χρόνο που χρειάζεται συνήθως για να αποκοιμηθείτε αφήνοντας το 90Night να το λαμβάνει υπόψη όταν σας δίνει προτάσεις ώρας Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επισημάνετε «Συμπερίληψη ώρας ύπνου» και να εισαγάγετε την προσαρμοσμένη τιμή στο συνεχόμενο μενού. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την προτροπή επιβεβαίωσης συναγερμού, καθώς και να καθορίσετε τη μορφή ώρας.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας με τη συσκευή αναπαραγωγής VLC στα Windows 10

Το 90night διαθέτει επίσης μια έκδοση Plus που προσφέρει πρόσθετα προνόμια και χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να κάνετε λήψη τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή παραλλαγή μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Εγκαταστήστε το 90night από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το 90night Plus από το Play Store (Επί πληρωμή)

[via: Lifehacker]