Το 12 καλύτερο Voice Changer για Discord, Games, PC, Mobile και άλλα…

Το Discord είναι ένα χρυσωρυχείο για παίκτες σε κάθε πλατφόρμα από υπολογιστή έως κινητό.

Εάν είστε παίκτης, σίγουρα θα είχατε χρησιμοποιήσει το Discord για να συνδεθείτε με φίλους κατά τη διάρκεια παιχνιδιών για πολλούς παίκτες. Για όλους όσους δεν γνωρίζουν για το Discord, ας κάνουμε μια σύντομη εισαγωγή σε αυτό.

Τι είναι το Discord;

Το Discord είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες για επικοινωνία φωνής και κειμένου. Ο κύριος στόχος της ανάπτυξης του Discord είναι να βοηθήσει τους παίκτες. Προσφέρει μεγάλο βαθμό ελέγχου στους χρήστες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με άλλους σε μια ομάδα.

Το Discord προσφέρει διαφορετικούς διακομιστές στους χρήστες για μια συνομιλία σε αυτό. Η πλειονότητα των διακομιστών στο Discord σχετίζονται με το gaming με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι η πλατφόρμα περιορίζεται μόνο στο gaming.

Εάν ασχολείστε με τα παιχνίδια, θα είχατε δει πολλούς streamers και επαγγελματίες παίκτες να χρησιμοποιούν εναλλάκτες φωνής μαζί με εξοπλισμό gaming. Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε ποιος είναι ο λόγος πίσω από αυτό. Ας το μάθουμε.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Voice Changers;

Ο κύριος λόγος πίσω από τη χρήση λογισμικού αλλαγής φωνής από παίκτες και streamers είναι η προσθήκη ορισμένων φωνητικών εφέ ή ακόμα και η αναπαραγωγή κάποιου προηχογραφημένου ήχου. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν συσκευές αλλαγής φωνής.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν έναν εναλλάκτη φωνής, καθώς θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι στον διαδικτυακό κόσμο και νιώθουν αυτό το συναίσθημα χρησιμοποιώντας κάποια αλλαγή φωνής. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν επίσης για να κρύψουν το φύλο τους.

Τώρα, ας μεταβούμε απευθείας στη λίστα με τους καλύτερους εναλλάκτες φωνής για το Discord και άλλες πλατφόρμες.

Μουρφ

Να είστε έτοιμοι να μετατρέψετε πλήρως τη φωνή σας από ηχογράφηση στο σπίτι σε επαγγελματική ηχογράφηση στούντιο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν διακοπές ή θορύβους στο φόντο γιατί Μουρφ μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε οτιδήποτε είναι ανεπιθύμητο. Δεν χρειάζεστε καν εξοπλισμό ηχογράφησης για να ακούγεστε σαν επαγγελματίας.

Ο Murf χρησιμοποιεί επαγγελματική τεχνολογία AI για τη δημιουργία φωνητικών εκφωνήσεων υψηλής ποιότητας. Ακόμη και χωρίς ακριβό εξοπλισμό ηχογράφησης, μπορείτε να ηχογραφήσετε υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις και φωνές με λίγα βήματα.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Murf είναι ότι μπορείτε ακόμη και να μεταγράψετε και να επεξεργαστείτε την εγγραφή φωνής. Έτσι, εάν έχετε κάνει οποιοδήποτε λάθος στην ηχογράφηση μέσω λανθασμένης προφοράς ή ακόμα και λάθος πρότασης, τότε επίσης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μπορείτε να μεταγράψετε το σενάριό σας και να επεξεργαστείτε το τμήμα αλλάζοντας απλώς την πρόταση στη μεταγραφή. Τώρα, όταν αναπαράγετε ξανά την ηχογράφηση, θα παρατηρήσετε τις αλλαγές που έγιναν απευθείας στην εγγραφή σας.

Το Murf Studio σάς επιτρέπει επίσης να ακούτε σαν οποιοσδήποτε από τις διαθέσιμες 100+ φωνές AI. Μόλις προσθέσετε το σενάριο, μπορείτε να επιλέξετε απευθείας μια φωνή AI και η δουλειά έχει ολοκληρωθεί. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε πολλές φωνές εάν το σενάριό σας απαιτεί περισσότερες φωνές και δεν έχετε ηθοποιούς τριγύρω.

Μερικές από τις βασικές δυνατότητες που λαμβάνετε με το Murf Studio είναι:

  • Ελέγξτε για γραμματικά λάθη στο σενάριό σας
  • Αφαιρέστε όλες τις λέξεις πλήρωσης για να εμφανιστεί μια φυσική εγγραφή
  • Συγχρονίστε τέλεια τον ήχο και το βίντεό σας
  • Σίγαση ή διαγραφή όλων των ανεπιθύμητων τμημάτων της ηχογράφησης
  • Κάντε αλλαγές στην ταχύτητα, την έμφαση και το ύψος της φωνής σας

Με το Murf Studio, μπορείτε σίγουρα να βρείτε την καλύτερη φωνή που μπορεί να χρειαστείτε για οποιαδήποτε κατάσταση.

Voicemod

Voicemod είναι ένας από τους καλύτερους εναλλάκτες φωνής. Μπορείτε να προσθέσετε εφέ φωνής σε πραγματικό χρόνο σε πολλά προγράμματα όπως το Discord, το Skype, το TeamSpeak και πολλά άλλα, μαζί με τις ίδιες δυνατότητες για πολλά παιχνίδια όπως Fortnite, Among Us, Minecraft, CS: GO, Valorant, League of Legends, και πολλά άλλα.

Το Voicemod είναι γνωστό ότι είναι ένας προηγμένος και εύχρηστος εναλλάκτης φωνής που ακούγεται σαν άντρας, γυναίκα, ρομπότ ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε ποτέ. Ένα άλλο εκπληκτικό πράγμα για το Voicemod είναι η συμβατότητά του με το λογισμικό Audacity, Twitch, Elgato Stream Deck, Omegle και Streamlabs OBS.

  Πώς να εφαρμόσετε τη μορφοποίηση κειμένου στο Discord

Μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή όπως σας αρέσει. Εάν αγαπάτε κάποια διασημότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή τους ή ακόμα και τη φωνή κάποιου τραγουδιστή με τη βοήθεια του αυτόματου συντονισμού. Το εργαλείο διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη ηχητικών εφέ για να διαλέξετε για να κάνετε την εμπειρία παιχνιδιού και συνομιλίας σας την καλύτερη.

Το Soundboard σάς επιτρέπει να προσθέσετε νέα προσαρμοσμένα ηχητικά εφέ, ώστε να μπορείτε να παίξετε τον τέλειο ήχο την κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα ή ακόμα και να προσθέσετε το δικό σας αρχείο. Αυτό θα ανακουφίσει πλήρως την εμπειρία παιχνιδιού σας ενώ παίζετε Valorant, Apex Legends, Rocket League και άλλα παιχνίδια.

Αφού δοκιμάσετε όλα όσα προσφέρει το Voicemod, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κάτι για να δημιουργήσετε τα δικά σας φίλτρα φωνής. Εδώ, μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στο Voicelabs, καθώς έχει πολλά εφέ επαγγελματικής ποιότητας για αλλαγή φωνής. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική φωνητική ταυτότητα χρησιμοποιώντας τα Voicelabs.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Voicemod;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Voicemod και τις εξαιρετικές του δυνατότητες. Κάποιοι από αυτούς είναι:

  • Εφαρμογές ροής βίντεο για πρόσθετα εφέ και τροποποιήσεις
  • Εφαρμογές συνομιλίας για να προσθέσετε μερικά εκπληκτικά εφέ για ηχητικά μηνύματα
  • Εφαρμογές AR & Face Filter για χρήση διαφορετικής φωνής για το ίδιο πρόσωπο
  • Εφαρμογές συσκέψεων και κλήσεων για να ελαφρύνουν τη διάθεση της επόμενης συνάντησης Zoom
  • Εφαρμογές Video Chat για αναπαραγωγή του τέλειου ηχητικού εφέ την κατάλληλη στιγμή ενώ διασκεδάζετε με φίλους

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με τη χρήση του Voicemod.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Ρυθμίστε τον διαμορφωτή φωνής σας σε λιγότερο από 5 λεπτά για το επόμενο βίντεο ροής σας.

Adobe Audition

Η Adobe δεν παραλείπει ποτέ να καταπλήξει τους χρήστες της με τα προϊόντα της.

ο Adobe Audition Το εργαλείο βρίσκει τη φωνή σας και τη μεταμορφώνει με τα φωνητικά εφέ του. Με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού αλλαγής φωνής, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την ποιότητα του ήχου ή ακόμα και να μιμηθείτε κάποιον άλλο χαρακτήρα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διαφορετικούς σκοπούς, όπως παιχνίδια, φωνητικές εκπομπές, καθώς και podcast.

Μπορείτε να κάνετε το περιβάλλον πιο ελαφρύ με μια κινούμενη φωνή ή ακόμα και να προσθέσετε βάθος στο podcast σας με ένα βαθύτερο εφέ φωνής. Η καρτέλα Εφέ απεικονίζει όλες τις δυνατότητες εφέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να στρώσετε. Σε ένα μόνο αρχείο ήχου, μπορείτε να προσθέσετε έως και 16 τελειοποιημένες φωνές για να το κάνετε τέλειο.

Μερικά από τα βασικά εφέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το λογισμικό Adobe Audition είναι:

  • Πλήρης αλλαγή του τόνου του ήχου.
  • Το εφέ Vocal Enhancer μπορεί να λειτουργήσει στη συχνότητα των esses σας
  • Προσθήκη εφέ ηχούς
  • Χρησιμοποιήστε το εφέ Reverb για να ακούγεται ότι η φωνή σας προέρχεται από καπνιστή μπαρ ή αίθουσα κριτών.
  • Χρησιμοποιήστε το εφέ Automatic Pitch Correction για να προσαρμόσετε τις σημειώσεις

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε στην πορεία ενώ χρησιμοποιείτε το Adobe Audition.

Αλλαγή φωνής

Αλλαγή φωνής είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο για την προσθήκη εφέ και τη μεταμόρφωση της φωνής σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τη φωνή σας όπως θέλετε. Υπάρχουν πολλά εφέ αλλαγής φωνής από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε.

Μπορείτε είτε να ηχογραφήσετε τη φωνή σας μέσω μικροφώνου είτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Εάν έχετε προηχογραφημένο ήχο, απλά πρέπει να εντοπίσετε το αρχείο και να το ανεβάσετε στο διαδικτυακό εργαλείο από τον σκληρό σας δίσκο. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το φωνητικό εφέ που θέλετε να εφαρμόσετε στον ήχο που έχει μεταφορτωθεί.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια δέσμη φωνητικών εφέ. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό που προσφέρει αυτό το διαδικτυακό εργαλείο είναι ότι μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ομιλία από το κείμενο που εισάγετε. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε από τρεις φωνές και να κάνετε μια μικρή διαμόρφωση στη φωνή και θα λάβετε την έξοδο.

Είτε θέλετε να ακούγεστε σαν εξωγήινος είτε σαν ρομπότ, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή.

ΨΑΡΙ κλοουν

Clownfish Voice Changer έχει αποδειχθεί ότι είναι το απόλυτο εργαλείο αλλαγής φωνής για όλα τα συστήματα Windows. Αυτό το λογισμικό θα εγκατασταθεί σε επίπεδο συστήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιεί μικρόφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που καταγράφει ήχο θα επηρεαστεί από αυτό. Έτσι, η φωνή σας θα τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις στο Skype, Discord, TeamSpeak, Viber, Steam κ.λπ.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Voicemod στο Discord [Mobile and PC]

Το Clownfish προσφέρει μια τεράστια λίστα με ηχητικά εφέ για να διαλέξετε. Μερικά από τα πιο δημοφιλή που αρέσουν στην πλειοψηφία των ανθρώπων είναι:

  • Εξωγήινο
  • Ρομπότ
  • Μετάλλαξη
  • Αρσενικό Πιτς
  • Κλώνος
  • Γυναικείο γήπεδο
  • Baby Pitch

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που προσφέρονται επίσης από το Clownfish Voice Changer.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Voice Assistant για να μετατρέψετε κείμενο σε ομιλία και να επιλέξετε διαφορετικές φωνές από την αναπτυσσόμενη λίστα. Όταν πατάτε ένα πλήκτρο πρόσβασης, μπορείτε να αναπαράγετε πολλούς προκαθορισμένους ήχους από το Sound Player.

Voice Changer με εφέ

Voice Changer με εφέ διατίθεται δωρεάν για χρήστες Android. Είναι αρκετά διασκεδαστικό στη χρήση. Αν θέλετε να ακούγεστε σαν εξωγήινος ή κάποιος που μόλις εισέπνευσε ήλιο από μπαλόνι, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε απευθείας με το smartphone σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προεγγράψετε ήχο απευθείας στην εφαρμογή ή ακόμα και να ανεβάσετε τον προηχογραφημένο ήχο στην εφαρμογή. Εδώ, μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ όπως σας αρέσει και να τροποποιήσετε τον ήχο. Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε την τροποποιημένη έκδοση με οποιαδήποτε εφαρμογή όπως το Discord, το WhatsApp, το Facebook και άλλες.

Μόλις το χρησιμοποιήσετε, θα αποκτήσετε όλα τα χαρακτηριστικά.

Voice Changer Plus

Voice Changer Plus είναι διαθέσιμο για συσκευές iPhone, iPad και Mac. Ένα μοναδικό πράγμα που προσφέρεται εδώ είναι ότι μπορείτε ακόμη και να αναπαράγετε τη φωνή σας προς τα πίσω με αυτήν την εφαρμογή.

Ένα μόνο πάτημα και μπορείτε να ηχογραφήσετε οτιδήποτε θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από 55 διαφορετικά εφέ φωνής για να ακούτε τον ίδιο ήχο με διαφορετικές φωνές. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περικόψουν τον ήχο που έχει εγγραφεί χρησιμοποιώντας λειτουργίες αλλαγής φωνής.

Εάν έχετε κάποια προηχογραφημένα αρχεία ήχου, μπορείτε να τα φορτώσετε στην εφαρμογή και να προσθέσετε διαφορετικά εφέ σε αυτά. Επομένως, δεν χρειάζεται πάντα να εγγράφετε νέα αρχεία εάν έχετε ήδη ηχογραφήσει τον ήχο νωρίτερα.

MorphVOX Pro

Τώρα, μπορείτε να ανακουφίσετε το παιχνίδι που αλλάζει τη φωνή και να το μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο με τη βοήθεια του MorphVOX Pro. Η εξαιρετική του τεχνολογία σάς επιτρέπει να κάνετε πολλές τροποποιήσεις, όπως ακύρωση θορύβου, βελτιωμένη ποιότητα ήχου και ανώτερη τεχνολογία εκμάθησης φωνής.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του MorphVOX Pro που πρέπει να δοκιμάσετε είναι:

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ήδη διαθέσιμες φωνές με τον τρόπο που θέλετε να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό φωνής που σας αρέσει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηχείο με διαφορετικά γρήγορα πλήκτρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη διαφορετικών ήχων στο παρασκήνιο.

Τώρα, μπορείτε εύκολα να ξεγελάσετε τους φίλους σας σαν να έχετε κολλήσει σε μποτιλιάρισμα, τοποθετώντας μερικές κόρνες αυτοκινήτου στο βάθος.

  • Εξαιρετικός αλγόριθμος αλλαγής φωνής

Ο εναλλάκτης φωνής παρέχει μια εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία ακύρωσης θορύβου περιβάλλοντος για να το κάνει εντελώς ήσυχο στο περιβάλλον.

  • Βελτιστοποιήσεις για διαδικτυακά παιχνίδια

Ακούγεσαι ακριβώς όπως ο χαρακτήρας που υποδύεσαι. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να είστε ένας πανίσχυρος γίγαντας ή ένας γκρινιάρης νάνος.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που προσφέρονται από το προηγμένο MorphVOX Pro για να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με την αλλαγή φωνής.

Accusonus

ο Accusonus Voice Changer σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε τη φωνή σας σε οποιονδήποτε χαρακτήρα μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε δημιουργικά περιβάλλοντα με τη βοήθεια φωνητικών εφέ. Η Accusonus έχει δημιουργήσει έναν γρήγορο, ισχυρό και απλό εναλλάκτη φωνής για Windows και τις πλατφόρμες Mac.

Το περιεχόμενό σας μπορεί να απαιτεί διαφορετικές φωνές από πολλούς χαρακτήρες. Από AI και φωνές εξωγήινων μέχρι φωνές μωρών και τεράτων, μπορείτε να τα βρείτε όλα σε αυτό το εργαλείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προκαθορισμένες φωνές που είναι διαθέσιμες στο λογισμικό ή να δημιουργήσετε τον δικό σας ήχο χαρακτήρων με λιγότερα κλικ.

Με το Accusonus, μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ με λίγα μόνο κλικ. Αυτό το εργαλείο μπορεί να τα κάνει όλα εάν θέλετε να βάλετε κάποιο εφέ φλυαρίας φορητού ραδιοφώνου ή να μιμηθείτε το εφέ ραδιοφώνου αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιλέξετε το εφέ που επιθυμείτε και στη συνέχεια να το τροποποιήσετε με τον επιλογέα στην οθόνη για να αποκτήσετε το τέλειο για το περιεχόμενό σας.

Δημιουργήστε το εφέ που χρειάζεστε με το λογισμικό αλλαγής φωνής. Είτε θέλετε να βάλετε ένα εφέ σπηλιάς είτε να λάβετε τον θόρυβο φόντου ενός σταδίου, μπορείτε να το χειριστείτε με τη βοήθεια του Accunos Voice Changer. Οι ήχοι ηχούς του βουνού μπορούν να φαίνονται αληθινοί και μπορείτε να τους προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με τη βοήθεια του επιλογέα Περιβάλλοντος.

  Πώς να προσθέσετε παιχνίδια στη βιβλιοθήκη Discord

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προκαθορισμένο εφέ φωνής συντονίζοντας τους 3 τροποποιητές φωνής: περιβάλλον, εφέ και χαρακτήρα. Με τη χρήση τριών χειριστηρίων συντονισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άπειρο εύρος ήχων.

AV Voice Changer

Με το AV Voice Changer, μπορείτε να τροποποιήσετε εντελώς τη φωνή σας. Μπορείτε να το κάνετε να ακούγεται πιο θηλυκό, νεότερο, μεγαλύτερο, βαθύτερο, υψηλότερο ή με όποιον τρόπο θέλετε να το τροποποιήσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τέλειο συνδυασμό φωνής στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και μπορείτε ακόμη και να κάνετε αλλαγές σε αυτόν ανά πάσα στιγμή.

Η προηγμένη τεχνολογία του AV Voice Changer σάς επιτρέπει να συνδέεστε εύκολα με τα περισσότερα προγράμματα VoIP όπως Skype, Discord, Twitch και Steam, μαζί με την ίδια συνδεσιμότητα με πολλά παιχνίδια όπως Valorant, CS:GO, Apex Legends και άλλα .

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που διατίθενται σε αυτό το εργαλείο, όπως το Voice Editor, Voice Morpher, Voice Recorder, File Morpher, Voice Analyzer, Parody Mixer, Hotkey, Voice Comparator και πολλά άλλα.

Ας καταλάβουμε λίγο για μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως τη φωνή σας με διαφορετικά χαρακτηριστικά φωνής, λειτουργίες ομορφιάς φωνής και πολλές άλλες προηγμένες ρυθμίσεις.

Μπορείτε να ρυθμίσετε κατάλληλα πλήκτρα πρόσβασης για διαφορετικές λειτουργίες και ψευδοφωνήματα για εύκολη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών φωνών με τη βοήθεια απλών πλήκτρων.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα ψευδώνυμο σε περισσότερα από εκατό έτοιμα προς χρήση ψευδώνυμα. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή γρήγορα μεταξύ των διαθέσιμων προεπιλογών με τη βοήθεια των πλήκτρων πρόσβασης.

Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας παρωδία με τη βοήθεια του Parody Mixer. Μπορείτε να μιμηθείτε τις φωνές άλλων ανθρώπων και να αναμίξετε διαφορετικές φωνές παρωδίας για να δημιουργήσετε μια παρωδία σας.

Voice Changer για Android

Δεν μπορείτε να χάσετε τη δυνατότητα αλλαγής φωνής ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε smartphone. Voice Changer για Android σας επιτρέπει όχι μόνο να αλλάξετε τη φωνή οποιουδήποτε συγκεκριμένου αρχείου ήχου, αλλά μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες εγγραφής φωνής, επεξεργασίας φωνής και αυτόματου συντονισμού.

Υπάρχουν περισσότερες από 15 επιλογές φωνής για να διαλέξετε ενώ κάθεστε για να προσθέσετε εφέ. Είτε θέλετε να ακούγεστε σαν επαγγελματίας τραγουδιστής με αυτόματο συντονισμό είτε να προσθέσετε μερικές φωνές ζώων στον ήχο σας, μπορείτε να το κάνετε στο smartphone σας με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εγγραφής ήχου για να εγγράψετε αρχεία ήχου σε διαφορετικές ποιότητες, από 32 kbps έως 320 kbps.

Αν σας αρέσει περισσότερο το τραγούδι και η ηχογράφηση, σίγουρα θα λατρέψετε τη λειτουργία αυτόματου συντονισμού και αλλαγής φωνής. Μπορείτε να ηχογραφήσετε τη φωνή σας για την παρουσίαση και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σύνθεσης φωνής για να δείτε εάν η φωνή ταιριάζει στην παρουσίασή σας ή όχι.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που παρέχεται από αυτό το φιλικό προς το χρήστη εναλλάκτη φωνής είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε κείμενο σε φωνή. Τα φωνητικά εφέ μπορούν να επιλεγούν με βάση τις προτιμήσεις σας από τις προεπιλογές που είναι ήδη διαθέσιμες.

Θα σας αρέσει να δημιουργείτε μουσική με αυτήν την εφαρμογή, καθώς υπάρχουν πολλά εφέ για να βελτιώσετε την καθαρότητα της φωνής σας και ακόμη και να την κάνετε να ακούγεται επαγγελματικός. Έτσι, σίγουρα θα σκεφτόσασταν να μοιραστείτε τα ηχογραφημένα αρχεία ήχου με τους φίλους σας.

Voxal Voice Changer

Εάν ασχολείστε εύκολα με τις προσαρμογές φωνής, Voxal Voice Changer είναι το σωστό. Η δωρεάν έκδοση συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη φωνή σας. Το εργαλείο συνοδεύεται από πολλές εξαιρετικές προεπιλογές φωνής για αγόρια, κορίτσια, ρομπότ, εξωγήινους και πολλά άλλα.

Μπορείτε να εγγράψετε απευθείας νέα αρχεία μέσω του εργαλείου ή να χρησιμοποιήσετε τα ήδη εγγεγραμμένα για την επεξεργασία των αρχείων ήχου. Παρόλο που υπάρχουν πολλές προηγμένες λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αλλαγή φωνής σε Discord, Skype, Valorant, CS:GO και πολλά άλλα προγράμματα, αλλά θα εξακολουθείτε να είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το εύκολο στη χρήση λογισμικό αλλαγής φωνής ενώ παίζουν παιχνίδια για να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ακόμη και κατά τη ροή σε διαφορετικές πλατφόρμες, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτόν τον εναλλάκτη φωνής.

Τελικές σκέψεις

Αν είστε streamer ή κάποιος που του αρέσει να ηχογραφεί ήχο, σίγουρα θα λατρέψετε να χρησιμοποιήσετε εναλλάκτες φωνής. Μπορείτε ακόμη και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων αλλαγής φωνής που αναφέρθηκαν παραπάνω. Λοιπόν, τι περιμένεις? Βρείτε το κατάλληλο που πληροί όλες τις απαιτήσεις σας και αποκτήστε το για το σύστημά σας.

Στη συνέχεια, διαβάστε για τις πλατφόρμες φιλοξενίας Discord Bot.