Το Ξυπνητήρι παζλ σε κάνει να λύνεις γρίφους και να ελέγχει αν είσαι ξύπνιος

Το να ξυπνάς νωρίς το πρωί είναι μια πρόκληση και το κουμπί αναβολής στις εφαρμογές ξυπνητηριού μας δεν παρακινεί κανέναν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να πατήσετε το κουμπί αναβολής. Ορισμένα smartphone θα σας επιτρέπουν να απενεργοποιείτε ή να αναβάλλετε το ξυπνητήρι πατώντας ένα πλήκτρο έντασης ή λειτουργίας. Αν και αυτό διευκολύνει την απενεργοποίηση του συναγερμού, δεν διευκολύνει απαραίτητα το να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Το κουμπί αναβολής είναι συχνά ένας κοινός παρονομαστής με τις περισσότερες εφαρμογές συναγερμού στο Android. φέρουν μόνο το κουμπί αναβολής. Αν θέλετε μια εφαρμογή ξυπνητηριού που όχι μόνο να σας ξυπνά, αλλά να βεβαιώνεται απολύτως ότι έχετε σηκωθεί από το κρεβάτι σας, δοκιμάστε το Puzzle Alarm Clock. Κάνει δύο πράγματα. Το ένα χτυπά ξυπνητήρι όποια ώρα κι αν το έχετε ρυθμίσει και για να το απενεργοποιήσετε, πρέπει να λύσετε ένα απλό παζλ που απαιτεί να είστε αρκετά ξύπνιοι και με τις αισθήσεις σας. Δύο; σας ελέγχει άλλες δύο φορές για να βεβαιωθεί ότι δεν επιστρέψατε για ύπνο αφού σβήσετε το ξυπνητήρι.

  Πώς να διορθώσετε τις συσκευές δικτύου που δεν εμφανίζονται στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από παρόμοιες εναλλακτικές είναι το σωρό παζλ που πρέπει να λύνετε κάθε φορά που χτυπάει το ξυπνητήρι σας. Αυτά τα παζλ μπορούν να αποτελούνται από διαφορετικές μαθηματικές εξισώσεις, κάρτες μνήμης, κωδικούς captcha, σχήματα καθώς και χρωματικά μοτίβα και μπορείτε ακόμη και να καθορίσετε το επίπεδο δυσκολίας τους όταν ρυθμίζετε το ξυπνητήρι. Για παράδειγμα, το μαθηματικό παζλ απαιτεί από τον χρήστη να λύσει μια απλή μαθηματική εξίσωση για να απενεργοποιήσει τον συναγερμό. Το παζλ σχήματος από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί να απομνημονεύσετε ένα μοτίβο και στη συνέχεια να επαναλάβετε την ακριβή σειρά όταν σας ζητηθεί.

Η κύρια οθόνη του Puzzle Alarm Clock μοιάζει αρκετά με άλλες εφαρμογές συναγερμού. Μεταφέρει όλα τα διαφορετικά χρονοδιαγράμματα αφύπνισης και σας επιτρέπει να τα ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε με ένα μόνο πάτημα της οθόνης. Για να προσθέσετε ένα νέο ξυπνητήρι, απλώς πατήστε το κουμπί με το σύμβολο συν στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, επιλέξτε πότε θέλετε να χτυπήσει το ξυπνητήρι σας, ορίστε ένα διάστημα επανάληψης και μια δέσμη πρόσθετων ρυθμίσεων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

  Δείτε νόμιμα τις δημόσιες πληροφορίες για σύνδεση 3ου βαθμού στο LinkedIn

Η οθόνη ρυθμίσεων συναγερμού διαθέτει διάφορα αναπτυσσόμενα μενού. Για να καθορίσετε το μοτίβο παζλ της επιλογής σας, θα πρέπει να κοιτάξετε κάτω από την επιλογή Απόρριψη. Εκεί, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα παζλ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθώς και να τα δοκιμάσετε πριν τα χρησιμοποιήσετε για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι σας. Εκτός από την απενεργοποίηση του συναγερμού μέσω παζλ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τον απενεργοποιήσετε μέσω κωδικού QR, ετικέτας NFC ή πληρώνοντας 1 $ στους προγραμματιστές (ακούγεται τρελό, σωστά;).

Ένα άλλο εύχρηστο χαρακτηριστικό που προσφέρει είναι η δυνατότητα εκκίνησης άλλων εφαρμογών μετά το ξυπνητήρι. Για να επιλέξετε μια εφαρμογή, πατήστε «Εφαρμογή μετά από ξυπνητήρι» στη ρύθμιση ξυπνητηριού και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή από τη λίστα. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Puzzle Alarm απλώς εκκινεί αυτήν την εφαρμογή κάθε φορά που ηχεί ο καθορισμένος συναγερμός.

  Πώς να ανοίξετε μια εφαρμογή ή ένα αρχείο σε μια νέα εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 10

Συνολικά, το Puzzle Alarm Clock είναι ένα πολύ φοβερό ξυπνητήρι που σας αναγκάζει να κάνετε περισσότερα από το να πατήσετε απλώς την οθόνη σας ή να πατήσετε ένα κουμπί στο τηλέφωνό σας όταν αρχίσει να κουδουνίζει. Προσφέρει πολλές διαφορετικές προκλήσεις καθώς και άλλες ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε για να ξεκινήσετε τον εγκέφαλό σας το πρωί. Και ενώ δεν θα βρείτε κανένα χρονόμετρο, υποστήριξη πολλών γλωσσών ή επιλογές συγχρονισμού συναγερμού όπως αυτές που βρίσκονται στο Timely, αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει το δικό της μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που την καθιστά λειτουργική και διασκεδαστική. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αλλά αν οι διαφημίσεις σας ενοχλούν, μπορείτε να πληρώσετε ένα μικρό ποσό για να τις αφαιρέσετε.

Εγκαταστήστε το Puzzle Alarm Clock από το Play Store