Το μεγαλύτερο σημαίνει πραγματικά καλύτερο;

Ο κόσμος έχει βυθιστεί επίσημα στη φρενίτιδα των iPhone και εμείς έχουμε κατέβει μαζί του. Παρόλο που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια το iPhone Xs, το iPhone Xs Max και το iPhone XR, το τελευταίο που χαρακτηρίζεται ως το «entry-level» αντίστοιχο των κορυφαίων αδερφών του, εξακολουθούν να είναι ποιοτικά τηλέφωνα που δεν παραβιάζουν τα τράπεζα.

Εάν έχετε καταλήξει στο iPhone Xs υψηλότερων προδιαγραφών, αλλά δεν ξέρετε αν να αγοράσετε το iPhone Xs Max ή να παραμείνετε με το πρωτότυπο, συγκρίναμε τα δύο δίπλα-δίπλα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

iPhone Xs vs Xs Max: Ποια είναι η διαφορά;

iPhone Xs vs Xs Max: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Και οι δύο αυτές καλλονές παρουσιάστηκαν στον κόσμο την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 στο Steve Jobs Theatre στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Ωστόσο, ο «οικονομικός» αδερφός του iPhone Xs και του iPhone Xs Max, το iPhone XR, δεν ήταν διαθέσιμος για προπαραγγελία μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2018.

  Πώς να πληρώσετε για βενζίνη χωρίς να αφήσετε το αυτοκίνητό σας

Δεδομένου ότι υπάρχουν τώρα εδώ και χρόνια, μπορείτε να τα παραγγείλετε online ή να πάτε σε ένα κατάστημα της Apple.

iPhone Xs vs Xs Max: Σχεδιασμός

Σχεδιαστικά, αυτά τα κακά αγόρια είναι σε μεγάλο βαθμό τα ίδια, εκτός από μια εκτυφλωτικά προφανή διαφορά.

Με λίγα λόγια, το iPhone Xs Max έχει μεγαλύτερη οθόνη. Το iPhone Xs διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών 19,5:9 OLED True Tone, με ανάλυση 2436 x 1135 pixel (458 ppi). Η αναλογία οθόνης προς σώμα βρίσκεται στο 82,9%.

Εν τω μεταξύ, το iPhone Xs Max έχει μια εντυπωσιακή οθόνη 6,5 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19,5:9 οθόνη OLED True Tone. Όσον αφορά τα εικονοστοιχεία, βλέπουμε 2688 x 1242 (458 ppi). Η αναλογία οθόνης προς σώμα του iPhone Xs Max είναι ίντσες πάνω από αυτή του iPhone Xs, ανερχόμενη στο 84,4%.

Αν πνίγεστε στους αριθμούς, πάρτε το λόγο μας. το iPhone Xs Max είναι σίγουρα αντάξιο του Max nametag του. Μια οθόνη 6,5 ιντσών είναι εντυπωσιακή (η μεγαλύτερη σε iPhone) και όντως θέτει κάποιες υλικοτεχνικές δυσκολίες (φανταστείτε να προσπαθείτε να σφηνώσετε αυτό το κακό αγόρι στην τσέπη σας).

  Πώς να κάνετε ζουμ στο Nintendo Switch ενώ παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι

Ωστόσο, το big είναι όμορφο και το iPhone Xs Max δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν θέλετε να παρακολουθείτε #content στο iPhone σας ή απλά θέλετε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο με ευκολία σε στυλ tablet, το iPhone Xs Max είναι μια καλή επιλογή.

iPhone Xs vs iPhone Xs Max: Προδιαγραφές

Είναι εύκολο να παραβλεφθεί το μέγεθος της οθόνης ως η μόνη διαφορά μεταξύ του iPhone Xs και του Xs Max. Εξωτερικά, είναι. Υπάρχει μια ακόμη διαφορά όμως… Μέγεθος μπαταρίας.

Το iPhone Xs έχει μπαταρία 2800 mAh, με το iPhone Xs Max να είναι εξοπλισμένο με αντίστοιχη 3400 mAh. Αν και αυτά ακούγονται σαν μια εντυπωσιακή ενημέρωση για την μπαταρία 2716 mAh του iPhone X, στην πραγματικότητα, μεταφράζονται ως αύξηση 30 λεπτών και 90 λεπτών, αντίστοιχα, σε σχέση με τον προκάτοχό τους. Όχι μαζικές, όχι, αλλά είναι χρήσιμο να σημειωθεί η διαφορά στα χαρτιά μεταξύ των ολοκαίνουργιων κορυφαίων iPhone της Apple.

iPhone Xs vs Xs Max: Τιμή

Να είστε βέβαιοι ότι θα πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για ένα premium προϊόν. Το iPhone Xs, όπως υπαγορεύει ο χρόνος, η παράδοση (και τα οικονομικά), είναι φθηνότερο και ξεκινά από περίπου 225 £ για την έκδοση 64 GB, 264 £ για την έκδοση 256 GB, έως και 480 £ για την υψηλότερη επιλογή αποθήκευσης – 512 GB. Μπορείτε να βρείτε την έκδοση των 512 GB φθηνότερα, επομένως μην πληρώσετε περισσότερα από την τιμή που αναφέρεται εδώ.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αναγνώριση ήχου στο iPhone

Όσο για το iPhone Xs Max, πληρώνετε κορυφαίο δολάριο για αυτό το σημαντικό επίθημα “Max” (και τις προδιαγραφές που το συνοδεύουν). Ξεκινά από περίπου 264 £ για την έκδοση 64 GB, 327 £ για την έκδοση 256 GB, έως περίπου 354 £ για τα 512 GB αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα.

iPhone Xs vs Xs Max: Ετυμηγορία

Τώρα έχετε περιηγηθεί σε αυτό που μοιάζει με πολλές γραμμές κώδικα (X vs Xs vs Xs Max…), μάλλον λαχταράτε μια οριστική απάντηση. Αυτό, δεν μπορούμε να σας το προσφέρουμε. Εάν έχετε τεράστιες τσέπες και μια τάση για παρακολούθηση κινηματογραφικού περιεχομένου στο smartphone σας, επιλέξτε το iPhone Xs Max. Η οθόνη του είναι πραγματικά μαγευτική. είναι το μεγαλύτερο σε iPhone.

Από την άλλη πλευρά, εάν η φορητότητα και η διατήρηση χαμηλών δαπανών είναι οι προτεραιότητές σας, τότε το iPhone Xs είναι μάλλον η κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς. Με τιμές που τώρα ξεκινούν από 225 £, είναι πολύ πιο προσιτό από ό,τι ήταν παλιά.