Το καλύτερο VPN για Firefox

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Ψάχνετε για το καλύτερο VPN για τον Firefox; Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όταν πρόκειται για προγράμματα περιήγησης, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το Google Chrome και ο Mozilla Firefox είναι τα καλύτερα. Αν και λιγότερο δημοφιλής από τον Chrome, ο Firefox εξακολουθεί να είναι πολύ λειτουργικός και ασφαλής.

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει εξαιρετική προσαρμογή και μια επιλογή πρόσθετων για ασφάλεια, αποκλεισμό διαφημίσεων, αναδυόμενων παραθύρων κ.λπ. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τον Firefox εκτιμούν την ασφάλεια, θέλουν ένα καλό VPN για το πρόγραμμα περιήγησής τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί πάροχοι που προσφέρουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης VPN για τον Firefox και άλλα προγράμματα περιήγησης.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο; Λοιπόν, μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικούς παρόχους και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Πώς λειτουργούν τα VPN σε προγράμματα περιήγησης;

Πιθανότατα έχετε ακούσει για εφαρμογές VPN για smartphone, tablet, υπολογιστές και άλλες συσκευές. Αυτά είναι κατάλληλα για λειτουργικά συστήματα iOS ή Android. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά για το VPN σε προγράμματα περιήγησης όπως το Firefox.

Πρέπει να εγκαταστήσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, όπως για παράδειγμα ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση VPN, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα προστατεύεται και θα κρύβεται από ανεπιθύμητη προσοχή. Μπορείτε να βρείτε όλες τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης Firefox στη γραμμή εργαλείων, δίπλα στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 41 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Μέσα σε αυτήν την επέκταση, θα μπορείτε να αλλάξετε τους διακομιστές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN για επιτραπέζιους υπολογιστές, είναι επειδή παίρνουν περισσότερους πόρους από τη συσκευή σας, σε αντίθεση με την επέκταση του προγράμματος περιήγησης.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Το Mozilla έχει πάνω από 5000 επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, και μερικές από αυτές είναι πολύ κακές ή δυνητικά επικίνδυνες. Ορισμένες δωρεάν επεκτάσεις VPN είναι απλώς απάτες που σας κλέβουν το απόρρητό σας. Μείνετε σε αξιόπιστους παρόχους VPN, ορισμένους από τους οποίους μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το καλύτερο VPN για Firefox

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους VPN για Mozilla Firefox.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

ExpressVPN

Τα περισσότερα πρόσθετα Firefox VPN προσφέρουν μόνο διακομιστή μεσολάβησης, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το ExpressVPN. Αυτή η προσθήκη προστατεύει ολόκληρη τη συσκευή σας. Είναι μια εύκολη συντόμευση για την ενεργοποίηση του VPN. Το ExpressVPN λειτουργεί σε Linux, Mac, Windows, Android, iOS, Chrome και Android TV.

Το δίκτυό τους VPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην αγορά, με περισσότερες από 140 τοποθεσίες διακομιστών σε περισσότερες από 90 χώρες. Όλοι οι διακομιστές ExpressVPN επιτρέπουν την κοινή χρήση peer-to-peer, όπως τα torrents. Μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε υπηρεσίες ροής όπως Amazon Prime, Hulu, Sling TV, Netflix, HBO, DAZN κ.λπ.

Ένα από τα καλύτερα μέρη αυτής της προσθήκης VPN είναι ο διακόπτης kill, ο οποίος σας αποσυνδέει από το Διαδίκτυο όταν το VPN σας είναι απενεργοποιημένο. Αυτό διατηρεί το απόρρητό σας ανέπαφο ανεξάρτητα από το τι. Υπάρχει επίσης κρυπτογράφηση 256-bit η οποία είναι αδιαπέραστη.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις καρτέλες Κάντε κλικ για φόρτωση στον Firefox

Υπάρχει μια πολιτική μη καταγραφής με το ExpressVPN, η οποία κάνει τα δεδομένα σας ακόμα πιο ασφαλή.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN. Το δίκτυό τους εκτείνεται σε περισσότερες από 60 χώρες και 5000 διακομιστές. Αυξάνονται και βελτιώνονται συνεχώς, και η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Mozilla είναι απόδειξη αυτού.

Το πιο σημαντικό, αυτό το πρόσθετο είναι πολύ ελαφρύ και δεν θα επηρεάσει την ταχύτητα σύνδεσής σας. Επίσης, συνοδεύεται από ένα πρακτικό πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που είναι εξαιρετικό για περιήγηση ανώνυμης περιήγησης. Θα βρείτε τη διαδικασία εγκατάστασης πολύ απλή, καθώς θα χρησιμοποιείτε αυτό το πρόσθετο.

Να θυμάστε ότι αυτό το VPN είναι συνδεδεμένο με το πρόγραμμα περιήγησής σας και η υπόλοιπη συσκευή σας δεν θα προστατεύεται από αυτό. Είναι εξαιρετικό για άτομα που χρησιμοποιούν πολύ τον Firefox και θέλουν να παραμείνουν ασφαλείς. Το NordVPN είναι επίσης συμβατό με Chrome, Android, macOS, iOS, Linux και Android TV.

Τέλος, η NordVPN έχει ορίσει διακομιστές peer-to-peer (P2P) για torrenting. Επίσης, μπορεί να ξεμπλοκάρει υπηρεσίες ροής όπως Sling TV, Amazon Prime, HBO, Netflix, Hulu, Showtime και BBC iPlayer. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nord σε έως και έξι συσκευές τη φορά.

Υπάρχει ένα διπλό επίπεδο ασφαλείας VPN και μια πολιτική μηδενικού καταγραφής. Δεν υπάρχουν ούτε διαφημίσεις.

  Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε τα cookies στην έκδοση προγραμματιστή του Firefox

Hotspot Shield

Σε αντίθεση με άλλες επεκτάσεις VPN για τον Firefox σε αυτήν τη λίστα, το Hotspot Shield είναι δωρεάν (τουλάχιστον το βασικό πρόγραμμα). Ένας αποκλεισμός διαφημίσεων, ο αποκλεισμός cookie και ο αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού αποτελούν επίσης μέρος αυτής της δωρεάν συμφωνίας. Επίσης, το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο.

Ποιά είναι η παγίδα? Δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιον διακομιστή θα χρησιμοποιήσετε στη δωρεάν έκδοση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα σύνδεσής σας. Υπάρχει μια έκδοση premium (δηλαδή επί πληρωμή) με καλύτερες επιλογές. Ωστόσο, ως δωρεάν προσθήκη, το Hotspot Shield παρέχει εξαιρετική κρυπτογράφηση και απόρρητο.

Είναι συμβατό με Firefox, Chrome, Android, Windows, iOS και macOS. Υπάρχει επίσης υποστήριξη torrenting και μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τις υπηρεσίες ροής (BBC iPlayer, Hulu, Netflix και Amazon Prime Video).

Το Hotspot Shield έχει πάνω από 2500 διακομιστές σε 25 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πέντε συσκευές τη φορά. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι δεν υποστηρίζεται από διαφημίσεις, παρόλο που είναι δωρεάν. Η ασφάλεια είναι μεγάλη, με κρυπτογράφηση 256-bit και πολιτική μηδενικής καταγραφής.

Η επιλογή είναι δική σου

Με τις επιλογές που παρουσιάζονται, έχετε τον τελευταίο λόγο. Σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας για VPN και συγκρίνετε τις δυνατότητες που προσφέρονται. Όλες οι επεκτάσεις VPN για τον Firefox σε αυτήν τη λίστα λειτουργούν εξαιρετικά. απλά πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Για μια δωρεάν προσθήκη VPN, το Hotspot Shield δεν έχει αντιστοιχία. Ακόμα, το NordVPN και το ExpressVPN προσφέρουν περισσότερους διακομιστές και καλύτερες ταχύτητες. Ποια από αυτές τις τρεις υπηρεσίες προτιμάτε; Κατά τη γνώμη σας, ποιο είναι το καλύτερο VPN για τον Firefox; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.