Τοποθετήστε τις επιλεκτικές εφαρμογές σε αθόρυβη λειτουργία με το AppSilence [Jailbreak]

Το να χτυπάει το τηλέφωνό σας στη μέση μιας συνάντησης δεν είναι ποτέ μια ευχάριστη εμπειρία, ειδικά αν η συνάντηση είναι υψηλού επιπέδου με κρίσιμη επιχειρηματική σημασία. Δυστυχώς, όσο κι αν εξαρτόμαστε από τα smartphone μας αυτές τις μέρες για να το διαχειριστούμε μέσω ενός κύκλου ρολογιού, αυτό έχει γίνει μια μάλλον αναπόφευκτη εμπειρία. Ομολογουμένως, μπορείτε πάντα να θέσετε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε τα πάντα σε σίγαση και πολλές φορές, όταν ξεχνάμε να επαναφέρουμε τη συσκευή στο κουδούνισμα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, καταλήγουμε να χάνουμε σημαντικές ειδοποιήσεις, ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις κατά καιρούς στον χρόνο. Προσωπικά, αυτό είναι ένα δίλημμα που έχω περάσει ξανά και ξανά, χωρίς πολλή τύχη να βρω λύση. Λοιπόν, εάν αντιμετωπίζετε μια παρόμοια ανησυχία και έχετε ένα iPhone που έχει καταστραφεί με jailbreak, το AppSilence είναι ένα δωρεάν tweak jailbreak που μπορεί να σας σώσει την ημέρα.

  Πώς να συνδέσετε τα χειριστήρια GameCube στο Nintendo Switch

Κυκλοφόρησε στο κατάστημα Cydia jailbreak από τον διάσημο προγραμματιστή switchpwn, αυτό το tweak έχει έναν απλό στόχο. σίγαση επιλεγμένων εφαρμογών χωρίς να τεθεί ολόκληρη η συσκευή σε σίγαση. Το δωρεάν πρόσθετο προσθέτει ένα νέο πλαίσιο στην καρτέλα επεκτάσεων στην εγγενή εφαρμογή Ρυθμίσεις, όπου μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε τις εφαρμογές που πρέπει να σιωπηθούν. Το σύστημα και οι εφαρμογές χρήστη παρατίθενται σε ξεχωριστούς πίνακες, διευκολύνοντας τον εντοπισμό του τι πρέπει να βρείτε και τη σωστή ρύθμιση της εναλλαγής. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής τελειώνουν εδώ και μετά από μερικές ημέρες χρήσης, μπορώ να καταθέσω ότι θα βρείτε ότι αυτό είναι μια πραγματική εξοικονόμηση ζωής!

  Πώς να απεγκαταστήσετε το Chromium και να το ξεφορτωθείτε από τον υπολογιστή σας

Αξίζει να σημειωθεί ότι το AppSilence θα υπακούει στην εναλλαγή σε όλο το σύστημα για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών κουδουνίσματος και δόνησης, δηλαδή, εάν χρησιμοποιήσετε τον διακόπτη υλικού για να θέσετε το iPhone σας σε σίγαση, οι ρυθμίσεις του AppSilence θα παρακαμφθούν. Υποθέτω ότι έχει και λογικό νόημα, καθώς για αυτό είναι ο διακόπτης.

Το tweak λειτουργεί με iOS 6 και νεότερη έκδοση σε iPhone, iPod touch και iPad με jailbroken. Είναι συμβατό με ARM64, επομένως το iPhone 5s και το iPad Air δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα.

Προσαρμογές όπως το AppSilence σάς κάνουν να συνειδητοποιήσετε την πραγματική αξία της ύπαρξης μιας συσκευής jailbroken, καθώς αυτός είναι ένας τομέας που δεν μπορείτε πραγματικά να περιμένετε από τον κατασκευαστή να χειριστεί εγγενώς. Ομολογουμένως, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία Do Not Disturb με το iOS 6 για να καλύψει τέτοια προβλήματα, αλλά το AppSilence απλώς επεκτείνει την ιδέα με καλό τρόπο. Επίσης, δεδομένου ότι το κατάστημα jailbreak ήταν πάντα μια καλή πηγή για την παροχή στην εταιρεία φρούτων μερικές πολύτιμες ιδέες για μελλοντικές επαναλήψεις iOS, ίσως δούμε κάτι καλύτερο να έρχεται στο iOS 9.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη παραθύρου παράθεσης στο KDE Plasma 5