Τι χαρακτηριστικά διαθέτει το Minecraft στην έκδοση Wii U;

Το υπέροχο με το Minecraft είναι ότι, ανεξάρτητα από τη νέα ή την παλιά πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών στην οποία παίζετε παιχνίδια, θα είναι σχεδόν πάντα διαθέσιμο σε αυτό. Σε όλες τις πλατφόρμες, θα έχετε και λειτουργία για έναν παίκτη και λειτουργία πολλών παικτών.

Minecraft στην έκδοση Wii U

Το Minecraft παραμένει σε ενεργό ανάπτυξη στο Wii U. Αυτό σημαίνει ότι η έκδοση Wii U του Minecraft θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις που κυκλοφορούν στις εκδόσεις του παιχνιδιού για υπολογιστές. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές στο παιχνίδι σε σύγκριση με την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές και σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις κονσόλας.

  Πώς να Seed Worlds στην έκδοση Minecraft Bedrock στα Windows 10

Το Minecraft στο Wii U δεν ενημερώνεται πλέον. Προς το παρόν, η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είναι διαθέσιμη είναι η ενημέρωση Aquatic, ενώ όλες οι άλλες πλατφόρμες έχουν λάβει τώρα την ενημέρωση Cliffs and Caves. Εάν έχετε αγοράσει το παιχνίδι, ουσιαστικά έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του για την πλατφόρμα Wii U. Οι ενημερώσεις του παιχνιδιού έληξαν στις αρχές του 2019.
Η προβολή παιχνιδιού που λαμβάνετε στο Minecraft για το Wii U είναι μόνο για έναν παίκτη. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια όπου μια συνδεδεμένη οθόνη θα σας δείχνει άλλους παίκτες και το game pad θα σας δείχνει τη δική σας προβολή παίκτη, το Minecraft εμφανίζει την ίδια προβολή και στα δύο. Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό.
Υπάρχει μια επιλογή διαχωρισμού οθόνης, αλλά υποστηρίζει μόνο δύο παίκτες.
Μπορείτε να παίξετε μόνο στο game pad, δηλαδή, δεν χρειάζεστε απαραίτητα την οθόνη.
Το παιχνίδι κοστίζει το ίδιο όπως σε άλλες πλατφόρμες. 29,99 $.
Έως 8 παίκτες μπορούν να παίξουν ένα online παιχνίδι μαζί.
Το gameplay είναι το ίδιο. έχετε έναν ανοιχτό κόσμο που μπορείτε να εξερευνήσετε, συλλέγετε αντικείμενα, κατασκευάζετε αντικείμενα και πολεμάτε όχλους.
Αυτή η έκδοση ΔΕΝ υποστηρίζει cross-play. Θα μπορείτε να παίξετε μόνο σε διακομιστές και με παίκτες που παίζουν επίσης στο Wii U.

  Πώς να παίξετε την έκδοση Minecraft Bedrock εκτός σύνδεσης στα Windows 10

συμπέρασμα

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι που βρίσκεται ακόμα σε ενεργό ανάπτυξη. Με την έκδοση Wii U, οι περισσότεροι παίκτες αντιμετώπισαν κακή τύχη. Το παιχνίδι αρχικά χρειάστηκε πολύ χρόνο για να μεταφερθεί σε αυτήν την κονσόλα και εκείνη την εποχή, το Wii U ήταν αρκετά δημοφιλές. Η κονσόλα δεν διατήρησε τη βάση χρηστών της. Αυτό έδωσε στον Mojang ελάχιστο λόγο να συνεχίσει να αναπτύσσει το παιχνίδι για μια πλατφόρμα που έβλεπε συνεχώς λιγότερους ενεργούς παίκτες. Αυτός είναι γενικά ένας κίνδυνος που συνοδεύει τις νέες κονσόλες και πλατφόρμες. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο καλά θα τα πάει η κονσόλα και αν αξίζει τον χρόνο, τον κόπο και τα χρήματα η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού για αυτό.

  Πώς να παίξετε το Minecraft στο Linux με το GDLauncher

The post Ποιες δυνατότητες έχει το Minecraft στην έκδοση Wii U; εμφανίστηκε πρώτα στο wdzwdz.