Τι συμβαίνει όταν αποσυνδέετε κάποιον στο Snapchat;

Το Snapchat είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και συναρπαστικές εφαρμογές κοινωνικών μέσων που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Η στοιχειώδης διεπαφή και η εκτεταμένη γκάμα χαρακτηριστικών αυτής της εφαρμογής την έχουν κάνει το βασικό στοιχείο της ζωής του Gen Z. Με την πλούσια αφθονία των φίλτρων και τις απεριόριστες δυνατότητες άσκησης της δημιουργικότητάς σας, το Snapchat έχει εξελιχθεί και διατηρηθεί ως μία από τις πιο ελκυστικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, συχνά βρισκόμαστε σε ένα τουρσί: να αποκλείσουμε κάποιον ή όχι, να αποκλείσουμε κάποιον στο Snapchat ή να τον αγνοήσουμε. Επίσης, ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις αν μπλοκάρω ή αποκλείσω ένα άτομο; Μην ανησυχείτε, σας προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να αφαιρέσετε φίλους από κάποιον στο Snapchat. Επίσης, θα σας ενημερώσουμε τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε κάποιον από το Snapchat.

Πίνακας περιεχομένων

Τι συμβαίνει όταν αποσυνδέετε κάποιον στο Snapchat;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι θα συμβεί εάν αφαιρέσετε το φίλο σας με κάποιον που γνωρίζετε στο Snapchat, καθώς και τα βήματα για να διαπιστώσετε εάν κάποιος έχει κάνει παρόμοια με εσάς.

  Τι είναι το εικονίδιο της Σελήνης στην εφαρμογή Snapchat

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Unfriend, Block, Delete και Remove στο Snapchat;

Ας δούμε τώρα τις διακριτές διαφορές μεταξύ της κατάργησης φίλων, του αποκλεισμού, της διαγραφής και της κατάργησης παρακάτω:

  • Η κατάργηση φίλου κάποιου αφαιρεί αυτό το άτομο από τη λίστα των φίλων σας, που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να δει τις προσωπικές σας ιστορίες.

  • Το να αποκλείσετε κάποιον σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνύματα ή στιγμιότυπα από αυτόν ή το αντίστροφο.

  • Η διαγραφή κάποιου συνεπάγεται την εξάλειψη του μηνύματος που μπορεί να έχετε στείλει σε άλλο άτομο. Η διαγραφή αφαιρεί το μήνυμα και για τα δύο μέρη.

  • Εάν αφαιρέσετε κάποιον από το Snapchat, είναι το ίδιο με το να αφαιρέσετε κάποιον φίλο. Η ίδια λειτουργία τους αντιπροσωπεύει.

Τι συμβαίνει όταν αποσυνδέετε κάποιον στο Snapchat;

Όταν αποσυνδέετε κάποιον από το Snapchat, οι συνέπειες είναι οι ακόλουθες:

  • Το άτομο χωρίς φίλους δεν θα μπορεί να δει τις προσωπικές σας ιστορίες.
  • Το άτομο δεν μπορεί πλέον να δει την τοποθεσία σας στο Snap Map.
  • Ανάλογα με τις διαμορφώσεις απορρήτου σας, ενδέχεται να εξαιρεθούν εντελώς από τη βαθμολογία ή τις ιστορίες σας στο Snap.
  • Δεν μπορούν πλέον να δουν το ιστορικό συνομιλιών σας.

Πώς μπορείτε να μάθετε αν κάποιος σας απομάκρυνε φίλους στο Snapchat;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος έχει όντως καταργήσει τους φίλους του λογαριασμού σας στο Snapchat.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας πάνω αριστερά, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στην ενότητα Φίλοι, πατήστε Οι φίλοι μου.

4. Αναζητήστε το επιθυμητό άτομο που υποψιάζεστε ότι σας έχει αφαιρέσει φίλους στην επόμενη λίστα. Εάν δεν είναι στη λίστα, σημαίνει ότι δεν είστε φίλοι.

Πώς να αντιμετωπίσετε το Unfriending στο Snapchat: Τι συμβαίνει στη συνέχεια;

Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσετε ότι το να μην είστε φίλοι στο Snapchat δεν είναι μεγάλη υπόθεση και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση το μέτρο της σημασίας ή της αξιοπρέπειάς σας. Δεν αξίζει να τονιστείς για κάτι τόσο ασήμαντο και ανούσιο.

Πώς αποκλείεις ευγενικά κάποιον; Μπορώ να ξεκολλήσω κάποιον χωρίς να το γνωρίζουν;

Μπορείτε να καταργήσετε ευγενικά κάποιον στο Snapchat, απλώς ειδοποιώντας τον ευγενικά ότι θέλετε να τον αφαιρέσετε. Το να καταργήσετε κάποιον φίλο δεν εκδίδει ποτέ καμία ειδοποίηση στο τηλέφωνο του ομολόγου σας, αλλά μπορεί να ανακαλύψει εάν εξετάσει τη λίστα των φίλων του.

Είναι ανώριμος κάποιος που δεν έχει φίλους;

Όχι, μάλλον το να ξεκολλάς με κάποιον είναι αντανάκλαση της ωριμότητάς σου. Δείχνει ότι επιθυμείτε να διατηρήσετε φιλίες με άτομα με τα οποία αισθάνεστε άνετα.

Γιατί βλάπτει το να είσαι χωρίς φίλους; Τι να πείτε σε κάποιον που σας έχει αποχωρήσει από φίλους;

Το να είσαι χωρίς φίλους βλάπτει μόνο όταν είσαι δεμένος με το άτομο. Κυρίως εκδηλώνεται ως δυσπιστία και μελαγχολία. Αν διαπιστώσετε ότι κάποιος σας έχει αφαιρέσει φίλους, ευχηθείτε του καλή τύχη και προχωρήστε.

Υπάρχει τρόπος να αναιρέσετε ένα Unfriending;

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε ξανά το άτομο ως φίλο σας μετά την κατάργηση φίλων στο Snapchat ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος δεν σας πρόσθεσε ή σας διέγραψε στο Snapchat;

Ακολουθούν οι συνέπειες της κατάργησης ή της διαγραφής κάποιου χρήστη στο Snapchat:

  • Ελέγξτε αν το όνομα του φίλου σας είναι ορατό στη λίστα των φίλων σας.
  • Ελέγξτε εάν κάποιο από τα στιγμιότυπα που έχετε στείλει εμφανίζεται ως σε εκκρεμότητα.
  • Ελέγξτε τη βαθμολογία Snap του φίλου σας. Εάν συνεχίζει να αυξάνεται αφού δεν ανταποκρίνονται, πιθανώς να σας απομάκρυναν.
  • Εάν ο φίλος σας συνήθιζε να τσεκάρει συχνά την ιστορία σας, παρατηρήστε αν εξακολουθεί να τη βλέπει. Αν δεν είναι πλέον θεατές των ιστοριών σας, πιθανότατα να σας απομάκρυναν.

Τι βλέπει ο άλλος όταν τον αποκλείετε στο Snapchat; Τι περιεχόμενο δημοσιεύω μόλις αποκλειστούν;

Όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat, δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας. Δεν θα μπορούν να στείλουν μηνύματα, να σας εντοπίσουν στο Snapchat ή να σας εντοπίσουν στην καρτέλα αναζήτησης. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ό,τι θέλετε μετά τον αποκλεισμό του ομολόγου σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουν ποτέ απευθείας αυτό που δημοσιεύετε.

Μπορεί κάποιος να δει ακόμα τα στιγμιότυπά σας αν τα καταργήσετε;

Όχι, το άτομο δεν μπορεί να δει τα προσωπικά σας στιγμιότυπα ή γούρι, αλλά μπορεί να δει ανοιχτά τις δημόσιες ιστορίες και τις αναρτήσεις σας όταν αποσυνδέετε κάποιον από το Snapchat.

Μπορείτε να λάβετε στιγμιότυπα από κάποιον που διαγράψατε;

Όχι, δεν θα λαμβάνετε στιγμιότυπα από άτομα που διαγράψατε.

Τι είναι χειρότερο: Αποσύνδεση ή αποκλεισμός; Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε φίλους ή να αποκλείσετε;

Το unfriending είναι ένα μέτρο για τον μετριασμό του επιπέδου δυσφορίας που νιώθετε ενώ αλληλεπιδράτε με κάποιον. Χρησιμοποιείται κυρίως για τον μετριασμό της διαδικτυακής αλληλεπίδρασης με ένα άτομο και αφήνει ανοιχτούς πολλούς τρόπους συμφιλίωσης. Ο αποκλεισμός συμβολίζει τον τερματισμό μιας σχέσης με κάποιον ή την αποφυγή ερεθιστικών και εχθρικών ανθρώπων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές με βάση το μέγεθος της αποστροφής σας. Συνιστάται να αποκλείετε άτομα που δεν σας σέβονται και διαδίδουν προσβλητικό περιεχόμενο. Το unfriending είναι χρήσιμο για την εξασθένιση της σχέσης με άτομα με τα οποία θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την επικοινωνία χωρίς να τα εξαλείψετε.

Τι θα συμβεί αν αφαιρέσετε κάποιον από το Snapchat και τον προσθέσετε ξανά;

Όλα θα επανέλθουν στο κανονικό. Αλλά το ιστορικό συνομιλιών σας θα εμφανιστεί ξανά, κάνοντας σας να συνεχίσετε εκεί που αφήσατε.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι μάθατε να αφαιρείτε φίλους από κάποιον στο Snapchat. Δώστε τα πολύτιμα σχόλιά σας παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι στον ιστότοπό μας για περισσότερο τέτοιο συναρπαστικό περιεχόμενο. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.