Τι συμβαίνει με τα διαγραμμένα TikToks;

Το TikTok είναι η πιο διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα κοινής χρήσης σύντομων βίντεο, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται βίντεο διάρκειας έως και 3 λεπτών. Το TikTok δημιούργησε την καριέρα πολλών influencers. Κυρίως στο TikTok, εντοπίζονται lip-sync βίντεο. Και οι περισσότεροι χρήστες δείχνουν ακόμη και το μοναδικό τους ταλέντο μέσω βίντεο TikTok. Σε αυτό το άρθρο, θα λάβουμε τις απαντήσεις στις συνήθεις ερωτήσεις, όπως τι συμβαίνει με τα διαγραμμένα TikToks; Επίσης, θα μάθετε πώς λειτουργούν τα πρόχειρα TikTok και εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσετε τα διαγραμμένα TikToks. Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος για να λάβετε τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Τι συμβαίνει με τα διαγραμμένα TikToks;

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε αναλυτικά τι συμβαίνει με τα βίντεο TikTok που διαγράφονται από την πλατφόρμα.

  Πώς να επιλέξετε συσκευή εκκίνησης στο UEFI BIOS

Πώς μπορείτε να βρείτε τα παλιά σας βίντεο TikTok;

Δεν μπορείτε να βρείτε τα παλιά σας διαγραμμένα βίντεο TikTok. Αλλά αν δεν καταργήσατε τα παλιά σας βίντεο TikTok, μπορείτε να βρείτε όλα τα βίντεό σας στην ίδια την ενότητα του προφίλ σας. Αλλά αν ανήκετε σε μια χώρα όπου το TikTok είναι απαγορευμένο και θέλετε να ανακτήσετε όλα τα βίντεό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να λάβετε πίσω τα βίντεο. Αλλά σημειώστε ότι η χρήση μιας απαγορευμένης εφαρμογής είναι παράνομη και μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες, επομένως χρησιμοποιήστε ένα VPN με δική σας ευθύνη. Διαβάστε τον οδηγό μας για το Top 9 Best Free Unlimited VPN για Android για να μάθετε για διάφορες υπηρεσίες VPN που είναι διαθέσιμες εκεί έξω για πελάτες όπως εσείς.

Τι συμβαίνει αφού διαγράψετε ένα βίντεο TikTok;

Κάθε φορά που αφαιρείτε ένα βίντεο TikTok, έχει χαθεί οριστικά και δεν μπορείτε να το ανακτήσετε. Προτείνεται να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των βίντεό σας πριν τα διαγράψετε.

  CPU 10ης γενιάς της Intel: Τι νέο υπάρχει και γιατί έχει σημασία

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα TikToks;

Δυστυχώς, μόλις διαγραφούν τα βίντεο του TikTok, εξαφανίζονται για πάντα. Δεν μπορείτε να τα ανακτήσετε. Εάν τα έχετε αποθηκευμένα στην κινητή συσκευή σας, θα τα έχετε. Αλλά από την εφαρμογή TikTok, δεν μπορείτε να τα ανακτήσετε.

Υπάρχει μια εφαρμογή για την ανάκτηση του διαγραμμένου TikTok;

Όχι, δεν μπορείτε να ανακτήσετε το διαγραμμένο TikTok χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μέθοδο. Εάν είχατε το βίντεο στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας και το διαγράψατε κατά λάθος, ενδέχεται να το επαναφέρετε από τον φάκελο απορριμμάτων στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Πού πηγαίνουν οι διαγραμμένες αναρτήσεις TikTok;

Οι διαγραμμένες αναρτήσεις ή βίντεο δεν αποθηκεύονται πουθενά, ούτε καν στη βάση δεδομένων των χρηστών. Διαγράφονται για πάντα και δεν μπορείτε να τα επαναφέρετε. Διαγράφονται οριστικά από τη βάση δεδομένων.

Πώς μπορείτε να δείτε τα διαγραμμένα TikToks κάποιου άλλου;

Δεν μπορείτε να δείτε μόνοι σας τα διαγραμμένα TikToks κάποιου άλλου. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ζητήσετε από τον χρήστη να μοιραστεί αυτό το βίντεο μαζί σας. Επομένως, εάν αυτό το άτομο έχει αυτό το βίντεο στη συσκευή του, μπορεί να το μοιραστεί μαζί σας προσωπικά.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τις ρουτίνες Σπίτι και Εκτός με το Google Assistant

Ποια είναι τα καλύτερα διαγραμμένα TikToks;

Το TikTok δεν θα διαγράψει τα καλύτερα TikToks εκτός εάν παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις του. Τα βίντεο που παραβιάζουν ήσσονος σημασίας ασφάλεια, σεξουαλικές δραστηριότητες, βίαιο και παραστατικό περιεχόμενο και παράνομες δραστηριότητες διαγράφονται από την πλατφόρμα.

Μπορείτε να πάρετε πίσω τα πρόχειρά σας μετά τη διαγραφή του TikTok;

Όχι, δεν μπορείτε να επαναφέρετε τα πρόχειρά σας μόλις απεγκαταστήσετε την εφαρμογή. Τα πρόχειρα του TikTok αποθηκεύονται στην τοπική μνήμη της εφαρμογής και όχι στο cloud. Έτσι, μόλις διαγραφεί η εφαρμογή, η τοπική μνήμη διαγράφεται και δεν μπορεί να ανακτηθεί ξανά.

Πώς επαναφέρετε το TikTok σε πρόχειρα μετά τη δημοσίευση;

Δεν μπορείτε να επαναφέρετε απευθείας το βίντεό σας στο TikTok σε πρόχειρα μετά τη δημοσίευση. Αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το βίντεο στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορείτε να διαγράψετε το προηγούμενο βίντεο. Για να αποθηκεύσετε το αναρτημένο βίντεο στη συσκευή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας.

3. Ανοίξτε το επιθυμητό δημοσιευμένο βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε και πατήστε στο εικονίδιο Κοινή χρήση.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση βίντεο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε τι συμβαίνει με τα διαγραμμένα TikTok και γιατί δεν μπορείτε να ανακτήσετε το διαγραμμένο TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.