Τι σημαίνει το σημάδι ελέγχου στο OnlyFans;

Ο Tim Stokely κυκλοφόρησε το OnlyFans το 2016. Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν για περιεχόμενο (εικόνες, ταινίες και ζωντανή ροή) μέσω μηνιαίας συνδρομής. Για να δημιουργήσουν έσοδα από τα επαγγέλματά τους, οι YouTubers, οι εκπαιδευτές γυμναστικής, τα μοντέλα, οι δημιουργοί περιεχομένου και τα δημόσια πρόσωπα παράγουν το μεγαλύτερο μέρος του υλικού. Είναι επίσης δημοφιλές στους ενήλικες δημιουργούς περιεχομένου. Στον ιστότοπο OnlyFans, η απόκτηση ενός μπλε κρότωνα απαιτεί χρόνο, αλλά δεν είναι δύσκολο. Ο δημιουργός πρέπει να υποβληθεί αμέσως σε επαλήθευση. Η πλατφόρμα παρουσίασε μια νέα μέθοδο επαλήθευσης λογαριασμού τον Μάιο του 2019. Είστε χρήστης του OnlyFans αναρωτιέστε τι σημαίνει το σημάδι επιλογής στο OnlyFans; Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OnlyFans, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το πώς μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή μαζικών μηνυμάτων στο OnlyFans και τι είναι ο μπλε έλεγχος στο OnlyFans.

Τι σημαίνει το σημάδι ελέγχου στο OnlyFans;

Θα μάθετε τι σημαίνει το σημάδι επιλογής στο OnlyFans και τι είναι το μπλε check στο OnlyFans περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορείτε να κάνετε Screenshot OnlyFans;

Ναι, είναι νόμιμη η λήψη στιγμιότυπων οθόνης στο OnlyFans. είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Το μόνο σενάριο στο οποίο θα απαγορευόταν αυτό είναι εάν τραβήξατε ένα στιγμιότυπο οθόνης και στη συνέχεια το μοιραστήκατε σε άλλο ιστότοπο κοινής χρήσης φωτογραφιών ή βίντεο ή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι αυτοματοποιημένα τα DM της OnlyFans;

Ναι, εκτελούνται αυτόματα. Υπάρχει η επιλογή για τους δημιουργούς του OnlyFans να αποστέλλεται αυτόματα ένα μήνυμα καλωσορίσματος σε νέους συνδρομητές ή θαυμαστές. Οι κατασκευαστές έχουν μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων για να το κάνουν πιο εξατομικευμένο, να εξασφαλίσουν ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα ή να προσθέσουν τις δικές τους έννοιες περιεχομένου.

  Βλέπουν συμβουλές οι οδηγοί DoorDash;

Πώς γίνεται κάποιος να επαληθεύεται στο OnlyFans;

Το OnlyFans είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε συνδρομές που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να περιορίζουν την πρόσβαση στα βίντεο, τις εικόνες, το κείμενο και άλλα εμπλουτισμένα μέσα σε χρήστες που πληρώνουν ένα καθορισμένο μηνιαίο κόστος. Η πληρωμή του OnlyFans είναι σε εξέλιξη, επομένως, αφού αποκτήσετε έναν θαυμαστή, αυτός θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει μια χρέωση κάθε μήνα για να παρακολουθεί το υλικό σας.

Εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο OnlyFans ως ενήλικος δημιουργός, πρέπει πρώτα να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας στο OnlyFans ανεβάζοντας ένα αναγνωριστικό και μια φωτογραφία. ορίστε πώς:

1. Πρόσβαση στο δικό σας OnlyFans λογαριασμό στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας. Θα οδηγηθείτε στην αρχική σελίδα του OnlyFans αφού συνδεθείτε.

2. Η αρχική σας σελίδα θα εμφανίσει μια κόκκινη ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει ότι πρέπει να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας. Κάντε κλικ στο ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

3. Θα κατευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να στείλετε ένα email επικύρωσης από το OnlyFans στη διεύθυνση email που παρέχεται στο προφίλ σας, αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Επαληθευμένο (γραμμένο με μπλε χρώμα).

3. Μετά από αυτό, συνδεθείτε στον λογαριασμό email σας για να λάβετε έναν σύνδεσμο επαλήθευσης.

4. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης OnlyFans από το email που λάβατε για να μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Το email σας έχει επαληθευτεί.

Τι σημαίνει το σημάδι ελέγχου στο OnlyFans;

Στην πλατφόρμα OnlyFans, η απόκτηση ενός σημάδι επιλογής απαιτεί χρόνο, αλλά είναι σχετικά εύκολη. Το σημάδι επιλογής σημαίνει ότι έχετε επαληθευτεί το προφίλ OnlyFans και σίγουρα είναι μόνο το προφίλ σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σας μιμηθεί στην πλατφόρμα.

Η επαλήθευση προσφέρει στις επωνυμίες ένα σημαντικό πλεονέκτημα για δύο λόγους. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι είναι σύμβολο φήμης. Η επαλήθευση είναι κάτι που πρέπει να είστε εξαιρετικός για να έχετε, και σε ορισμένους κύκλους, η επιβεβαίωση είναι σαν να λαμβάνετε επίσημη ειδοποίηση ότι τα καταφέρατε. Το δεύτερο όφελος σχετίζεται περισσότερο με την ασφάλεια. Η επαλήθευση διασφαλίζει ότι είστε το άτομο πίσω από τη σελίδα. Εάν δεν είστε επαληθευμένοι, οποιοσδήποτε μπορεί να γεμίσει το προφίλ σας και να σας μιμηθεί, κάτι που θα μπορούσε να βλάψει το προφίλ σας.

Τι σημαίνει το Blue Check on OnlyFans;

Το να αποκτήσετε ένα μπλε τικ στην πλατφόρμα OnlyFans χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά δεν είναι δύσκολο. Οι επωνυμίες επωφελούνται πολύ από την επαλήθευση για δύο λόγους.

  • Η ιδιότητά του ως σύμβολο κατάστασης είναι ένα πλεονέκτημα. Η επαλήθευση είναι κάτι που κατέχουν μόνο εξαιρετικά άτομα και σε ορισμένους κύκλους, η επιβεβαίωση ισοδυναμεί με τη λήψη επίσημης ειδοποίησης ότι έχετε επιτύχει.
  • Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι περισσότερο εστιασμένο στην ασφάλεια. Η επαλήθευση καθορίζει την ταυτότητά σας ως κατόχου της σελίδας. Χωρίς επαλήθευση, οποιοσδήποτε μπορεί να γεμίσει το προφίλ σας και να προσποιηθεί ότι είστε εσείς, κάτι που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη σας.
  Πώς να διαγράψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τους ιστότοπους του People-Finder

Στο OnlyFans, οι δημιουργοί πρέπει να επαληθευτούν για να κερδίσουν χρήματα. Δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε την τιμή της συνδρομής σας ή να αποσύρετε τα κέρδη σας χωρίς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας είναι μια άλλη σημασία του μπλε ελέγχου στο Onlyfans.

Πώς λειτουργεί η ανταλλαγή μηνυμάτων σε OnlyFans;

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το OnlyFans είναι ένα δίκτυο μελών που εξουσιοδοτεί τους δημιουργούς περιεχομένου να έχουν έσοδα από τον αντίκτυπό τους. Είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους παραγωγούς περιεχομένου να δημοσιεύουν περιεχόμενο πίσω από ένα paywall στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση οι θαυμαστές τους για μηνιαία συνδρομή και περιστασιακές συμβουλές.

Ένας πάροχος περιεχομένου άρθρου, φωτογραφίας ή βίντεο δημοσιεύει τα έργα του στον ιστότοπο, όπου οι ακόλουθοι μπορούν να επιλέξουν να τα ακολουθήσουν έναντι χρέωσης που έχει ορίσει ο συγγραφέας. Και πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση συνδρομής 4,99 $ για μηνύματα, με την υψηλότερη μηνιαία συνδρομή να είναι 49,99 $ για να έρθετε σε επαφή με τον αγαπημένο σας δημιουργό. Οι δημιουργοί του OnlyFans διατηρούν το 80% των κερδών τους, με το υπόλοιπο 20% να πηγαίνει στον ιστότοπο.

Πώς μπορείτε να μάθετε εάν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο OnlyFans;

Η αποστολή μιας ερώτησης ανοιχτού τύπου θα αναγκάσει τον παραλήπτη να τη διαβάσει και να απαντήσει. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν ο παραλήπτης έχει απαντήσει ή έχει αλληλεπιδράσει με το μήνυμά σας με κάποιον άλλο τρόπο, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να είστε σίγουροι.

Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή μηνύματος στους OnlyFans;

Ναι, μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή των μηνυμάτων που έχετε ήδη στείλει στο OnlyFans. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι σημαίνει το σημάδι επιλογής στο OnlyFans.

Πώς μπορείτε να μη στείλετε μαζικά μηνύματα στους OnlyFans;

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με διασημότητες στο OnlyFans και να τους στείλετε άμεσα μηνύματα ή άλλες μορφές επικοινωνίας. Υπάρχει 100% πιθανότητα να απαντηθεί το μήνυμά σας στον αγαπημένο σας δημιουργό στο OnlyFans. Εξαιτίας αυτού, το OnlyFans είναι μια φανταστική πλατφόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα μηνύματα OnlyFans που έχετε ήδη στείλει. Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες, μπορείτε να καταργήσετε την αποστολή μαζικών μηνυμάτων στους OnlyFans που έχετε στείλει.

  Πώς να αφαιρέσετε το Apple ID από το Apple Watch

1. Επισκεφτείτε το OnlyFans λογαριασμό στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Μηνύματα από την κορυφή.

3. Θα δείτε τώρα μια λίστα μηνυμάτων που περιέχει μηνύματα από δημιουργούς που έχετε στείλει προηγουμένως μηνύματα και επιθυμείτε να διαγράψετε.

4. Κάντε κλικ στο μήνυμα που θέλετε για να το ανοίξετε.

5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Unsend που υπάρχει στο επιθυμητό μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε.

6. Κάντε κλικ στο YES, UNSEND από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Εύρημα! Τα μηνύματά σας στο OnlyFans δεν έχουν σταλεί.

Εξαφανίζονται τα μηνύματα OnlyFans;

Όχι, σε αντίθεση με το Snapchat και το Instagram, το OnlyFans δεν διαθέτει λειτουργίες που εξαφανίζονται, επομένως το μήνυμα δεν θα εξαφανιστεί. Ξεκινήστε να διαβάζετε από την αρχή για να μάθετε τι σημαίνει το σημάδι επιλογής στο OnlyFans.

Μπορείτε να στείλετε DM στο OnlyFans χωρίς εγγραφή;

Όχι, η χρήση της δυνατότητας DM του OnlyFans χωρίς συνδρομή δεν είναι εφικτή. Η πιο προσιτή μηνιαία χρέωση συνδρομής είναι 4,99 $ και η πιο ακριβή μηνιαία συνδρομή είναι 49,99 $. Για να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό που προτιμάτε, πρέπει να πληρώσετε. Μαζί με αυτό, οι συγγραφείς μπορούν να δημοσιεύουν συμβουλές ή προσωπικά μηνύματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 5 $.

Συμβουλές επί πληρωμή και προσωπικά μηνύματα μπορούν να βοηθήσουν τους συγγραφείς να προσελκύσουν τους οπαδούς τους και να αναπτύξουν αφοσιωμένους ακόλουθους εκτός από την αύξηση των κερδών.

Τι συμβαίνει με τα μηνύματα όταν διαγράφετε το OnlyFans;

Όλες οι πληροφορίες σας θα διαγραφούν από το OnlyFans όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, μαζί με όλα τα μηνύματά σας. Οποιαδήποτε συνδρομή ήταν ακόμη σε ισχύ θα χαθεί και δεν θα συνεχίσει να ανανεώνεται. Όταν λήξει η τελική συνδρομή, ο λογαριασμός σας θα ακυρωθεί εάν είστε δημιουργός με συνεχείς συνδρομές. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι είναι ο μπλε έλεγχος στο OnlyFans.

Μπορείτε να πείτε αν έχετε περιορισμούς μόνο στους θαυμαστές;

Όχι, ο ιστότοπος δεν σας ειδοποιεί όταν κάποιος σας περιορίζει ή σας αποκλείει εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, επομένως πρέπει να αναζητήσετε στοιχεία και να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα. Αφού περιοριστείτε, δεν θα μπορείτε να δείτε τη ροή ή το περιεχόμενό τους. Απλώς εισαγάγετε το όνομα χρήστη τους στη γραμμή αναζήτησης της πλατφόρμας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με κάποιον. Έτσι, εάν κάνετε μια αναζήτηση και δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα, στις προτεινόμενες αναζητήσεις ή στις προτάσεις, σας έχουν περιορίσει.

***

Ελπίζουμε ότι αφού διαβάσετε αυτό το σεμινάριο, γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το OnlyFans, συμπεριλαμβανομένων απαντήσεων σε ερωτήματα όπως τι σημαίνει το σημάδι επιλογής στο OnlyFans και πώς να αναιρέσετε την αποστολή μαζικών μηνυμάτων στο OnlyFans. Ωστόσο, μην διστάσετε να δημοσιεύσετε τυχόν σχόλια, ερωτήσεις ή ανησυχίες στον παρακάτω χώρο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τις αντιμετωπίσουμε. Για το επερχόμενο ιστολόγιό μας, ενημερώστε μας επίσης τη γνώμη σας για τα ακόλουθα ζητήματα.