Τι σημαίνει Απαιτείται Έγκριση από την Amazon;

Η ψηφιακή ροή, το cloud computing, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η τεχνητή νοημοσύνη είναι οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος για την Amazon. Αυτή η πολυεθνική επιχείρηση τεχνολογίας με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρείται ως μια από τις πιο ισχυρές οικονομικές και πολιτιστικές δυνάμεις στον κόσμο και μια από τις πιο πολύτιμες μάρκες. Αλλά η Amazon χρειάζεται άδεια για διάφορους λόγους. Μερικές φορές, ένα κουτί μπορεί να περιέχει επικίνδυνα εξαρτήματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή ή το αντικείμενο μπορεί να είναι πολύ μεγάλο ή βαρύ για αποστολή. Αυτό υποδηλώνει ότι η Amazon διστάζει να πουλήσει το εν λόγω προϊόν και θα απαιτούσε επιβεβαίωση ότι πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών. Αυτό μπορεί να είναι μια συστατική επιστολή από ένα αξιόπιστο κατάστημα ή μια έκθεση επιθεώρησης από μια ανεξάρτητη υπηρεσία ελέγχου ποιότητας. Η Amazon υποχρεώνει όλους τους προμηθευτές να υποβάλλονται σε αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης για την προστασία των πωλητών και των πελατών της. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να εγκρίνει μια παραγγελία στο Amazon, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει σχετικά με την έγκριση της Amazon που απαιτείται για τη σύνδεση και την έγκριση της Amazon που απαιτείται για την πώληση.

Τι σημαίνει Απαιτείται Έγκριση από την Amazon;

Οι τύποι πολιτικών που μπορούν να εγκριθούν είναι:

  • Πολιτικές παραγγελιών: Μπορείτε να περιορίσετε το ποσό που ξοδεύετε για αγορές χρησιμοποιώντας πολιτικές παραγγελιών.

  • Πολιτικές προϊόντων: Οι συνδρομητές Business Prime έχουν πρόσβαση μόνο στις πολιτικές προϊόντων, οι οποίες τους επιτρέπουν να επιλέγουν προτιμώμενα προϊόντα και να περιορίζουν ή να εξαιρούν συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων. .

  • Πολιτικές πωλητών: Μπορείτε να περιορίσετε ή να αποκλείσετε συγκεκριμένους πωλητές χρησιμοποιώντας πολιτικές πωλητών, όπως πωλητές με αποκλεισμό ή πωλητές που δεν επωφελούνται από το πρόγραμμα φοροαπαλλαγής της Amazon. Τα μέλη του Business Prime μπορούν επίσης να θεσπίσουν προτιμώμενες πολιτικές πωλητών.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έγκριση της Amazon λεπτομερώς.

Γιατί απαιτείται Έγκριση Amazon για να συνδεθείτε;

Κατά τη σύνδεση, απαιτείται έγκριση από την Amazon σημαίνει Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων της Amazon. Η ασφάλεια και το απόρρητό σας είναι σημαντικά για την Amazon. Όταν συνδέεστε, ενδέχεται να σας ζητήσουν να ολοκληρώσετε ένα πρόσθετο βήμα για να διασφαλίσετε ότι μόνο εσείς και εξουσιοδοτημένα άτομα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon. Όταν συνδέεστε από ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης, συσκευή ή τοποθεσία ή όταν η δραστηριότητα σύνδεσής σας φαίνεται διαφορετική επειδή τα cookie σας έχουν διαγραφεί, πρέπει να χρησιμοποιείται έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις για την εφαρμογή Amazon είναι ενεργοποιημένες, ώστε να μπορείτε να λάβετε αυτά τα αιτήματα επιβεβαίωσης.

Μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη σύνδεσή σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό επαλήθευσης που στέλνουν στην καταχωρημένη διεύθυνση email ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας στο Amazon.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Amazon για κινητά για να επαληθεύσετε τη σύνδεσή σας.
  • Δώστε την απάντηση του λογαριασμού σας σε μια ερώτηση ασφαλείας.

Οι λόγοι για την έγκριση της Amazon που απαιτείται για τη σύνδεση παρατίθενται παρακάτω:

  • Προάσπιση των καταναλωτών από ανέντιμους ανθρώπους που δίνουν προτεραιότητα στα κέρδη έναντι των προϊόντων υψηλής ποιότητας και της ικανοποιητικής εμπειρίας πελατών.

  • Προστασία των πωλητών από επικίνδυνους πωλητές μαύρων καπέλων που χρησιμοποιούν ανήθικες στρατηγικές για να πραγματοποιήσουν πωλήσεις.

  • Αποτροπή χρήσης της πλατφόρμας Amazon για ξέπλυμα χρήματος, πλαστογραφία και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Γιατί η Amazon ζητά ξαφνικά επαλήθευση;

Η Amazon είναι μια τεράστια διαδικτυακή πλατφόρμα λιανικής με 19 παγκόσμιες αγορές και δισεκατομμύρια πελάτες. Επιπλέον, η Amazon υποστηρίζει περισσότερους από 6 εκατομμύρια τρίτους προμηθευτές εκτός από τη σειρά προϊόντων πρώτου κατασκευαστή. Καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε πρόσφατα τεράστια ανάπτυξη, οι επίδοξοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κοίταξαν την Amazon ως επιχειρηματικό μοντέλο για το πώς να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη εταιρεία μέχρι το 2022. Ως εκ τούτου, προτρέπει όλους τους προμηθευτές να εκτελέσουν μια αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης για να προστατεύσουν τους πωλητές και τους πελάτες της. Δεδομένου ότι τώρα απαιτεί δύο διαφορετικά είδη ταυτοποίησης για να εγκριθεί ένας πωλητής για να πουλήσει στην πλατφόρμα, υπήρξε σημαντική αλλαγή στη διαδικασία που εφαρμόστηκε μεταξύ 2016 και 2017.

Τι σημαίνει η Απαιτείται Έγκριση στην Παραγγελία Amazon;

Μια επίσημη διαδικασία γνωστή ως έγκριση παραγγελίας πραγματοποιείται για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία πληροί όλα τα κριτήρια που ορίζονται από τη διαδικασία αγοράς της επιχείρησης. Πρέπει να εγκρίνετε μια παραγγελία της Amazon για να είναι έγκυρη και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Αυτή η διαδικασία έγκρισης βοηθά την Amazon να αποτρέψει δόλιες παραγγελίες και εγγυάται ότι θα λάβετε τα αγαθά που ζητήσατε.

Γιατί πρέπει να εγκρίνετε μια παραγγελία Amazon; Γιατί απαιτείται η έγκριση της Amazon για την πώληση;

Η έγκριση παραγγελίας είναι μια επίσημη διαδικασία για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία πληροί όλα τα κριτήρια που έχει θέσει η επιχείρηση.

  • Οι επιχειρήσεις μπορεί να διαχειρίζονται καλύτερα τις δαπάνες τους, διευκολύνοντας την παρακολούθηση κάθε συναλλαγής.
  • Οι οδηγίες αγορών του οργανισμού μπορούν επίσης να επιβληθούν μέσω αυτών των πολιτικών, προσθέτοντας διαφάνεια και έλεγχο σχετικά με το πόσα χρήματα δαπανώνται σε πολλούς εταιρικούς λογαριασμούς από διαφορετικά άτομα.
  • Παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης παραγγελιών και ιστορικού έγκρισης στους πελάτες του.
  • Οι ειδοποιήσεις μέσω email για νέα αιτήματα παραγγελιών αποστέλλονται σε ορισμένους εγκρίοντες.

Μετά από τρεις ημέρες, η Amazon θα στείλει μια Υπενθύμιση για Έγκριση ή Απόρριψη μιας παραγγελίας. Η Amazon ακυρώνει την παραγγελία εάν δεν εγκριθεί μετά από επτά ημέρες.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση έγκρισης της παραγγελίας σας, η Amazon θα διατηρήσει το απόθεμα που είναι απαραίτητο για την πλήρωσή της για 12 ώρες μετά την τοποθέτησή της. Μετά από 12 ώρες, θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι έχει αρκετό απόθεμα για να εκπληρώσει την παραγγελία σας, αλλά δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Μόλις προβούν σε ενέργειες σχετικά με το αίτημα, απορρίπτοντας ή εγκρίνοντας την παραγγελία, οι αιτούντες λαμβάνουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς εγκρίνετε μια παραγγελία στο Amazon;

Μια επίσημη διαδικασία γνωστή ως έγκριση παραγγελίας πραγματοποιείται για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία πληροί όλα τα κριτήρια που ορίζονται από τη διαδικασία αγοράς της επιχείρησης. Δείτε πώς μπορείτε να εγκρίνετε μια παραγγελία στο Amazon:

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα εισόδου στο Amazon Business στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του επαγγελματικού σας λογαριασμού και κάντε κλικ στο Είσοδος.

3. Κάντε κλικ στο Εταιρικό προφίλ σας > Παραγγελίες για να εγκρίνετε μια παραγγελία.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή ενέργειας δίπλα στην επιθυμητή παραγγελία που θέλετε να εγκρίνετε.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Έγκριση αυτής της παραγγελίας.

Πώς εμποδίζετε την Amazon να ζητά έγκριση;

Η ιδανική τεχνική για να αποτρέψετε την Amazon από το να ζητήσει έγκριση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συγκεκριμένη περίσταση. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καθολικά εφαρμόσιμη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ωστόσο, ορισμένες υποδείξεις μπορεί να είναι χρήσιμες, όπως:

  • δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού πωλητή Amazon και
  • χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή διαχείρισης έγκρισης τρίτου μέρους.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την απαραίτητη έγκριση της Amazon.

Πώς λαμβάνετε την έγκριση στο Amazon;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε έγκριση στο Amazon.

Α. Δείτε την Κατάσταση Εφαρμογών Πώλησης

Με τη βοήθεια των παρακάτω μεθόδων, μπορείτε να δείτε την κατάσταση της εφαρμογής πώλησής σας στον λογαριασμό πωλητή Amazon.

1. Ανοίξτε Κεντρική σελίδα πωλητών Amazon.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάλογος > Προβολή εφαρμογών πώλησης από την επάνω αριστερή γωνία.

4. Στη σελίδα Εφαρμογές πώλησης, μπορείτε να βρείτε την Κατάσταση κάθε αιτήματος πώλησης που υποβάλλεται.

Β. Αίτημα Έγκρισης για Αίτηση Πώλησης

Εάν το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε δεν ανήκει στην περιορισμένη κατηγορία της Amazon, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να υποβάλετε για έγκριση:

1. Από την αρχική σελίδα του λογαριασμού πωλητή, κάντε κλικ στο Απόθεμα > Προσθήκη προϊόντος.

2. Κάντε κλικ στο αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε.

3. Κάντε κλικ στο Κάντε αίτηση για πώληση.

4. Κάντε κλικ στο Αίτημα έγκρισης.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εγκρίνει η Amazon τον λογαριασμό πωλητή;

Τις περισσότερες φορές, χρειάζονται 24 ώρες για να εγκριθεί ένας λογαριασμός πωλητή. Εάν οι πληροφορίες που δίνονται είναι εσφαλμένες ή υπάρχει πρόβλημα με οποιαδήποτε λεπτομέρεια, αυτό μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση της διαδικασίας.

Πώς λαμβάνετε την έγκριση επωνυμίας;

Ένα μοναδικό πρόγραμμα που παρέχεται από την Amazon που επικυρώνει την επωνυμία σας ονομάζεται Amazon Brand Registry. Σε σύγκριση με μη εγγεγραμμένες επωνυμίες, η εγγραφή στο Μητρώο επωνυμίας παρέχει στους κατόχους επωνυμιών πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία για:

  • υπερασπίζονται τα εμπορικά τους σήματα,
  • αποκλειστική αναζήτηση κειμένου και εικόνων και
  • προγνωστικός αυτοματισμός.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό πωλητή Amazon στο ίδιο πρόγραμμα περιήγησης προτού επιχειρήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Για την επωνυμία Amazon Registry India, υπάρχουν τρεις απλές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα μητρώου επωνυμίας Amazon σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στο Ξεκινήστε.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Εγγραφή τώρα.

4. Επιλέξτε τη χώρα της αγοράς σας. Εδώ, επιλέξαμε την Ινδία ως παράδειγμα.

5. Κάντε κλικ στο Εγγραφή νέας επωνυμίας.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή της επωνυμίας σας όπως φαίνεται.

7. Εισαγάγετε την επωνυμία και επιλέξτε το γραφείο εμπορικών σημάτων.

8. Εισαγάγετε την καταχώριση του εμπορικού σήματος, τον αριθμό σειράς ή τον αριθμό συμπλήρωσης.

9. Επιλέξτε Εγγεγραμμένο ή Σε εκκρεμότητα ανάλογα με την κατάσταση του εμπορικού σας σήματος.

10. Επιλέξτε τύπο εμπορικού σήματος και Ανεβάστε ένα λογότυπο για την επωνυμία σας.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στο μητρώο επωνυμίας εάν δεν έχετε επισυνάψει το όνομα ή το λογότυπό σας.

11. Εισαγάγετε πληροφορίες προϊόντος και ανεβάστε εικόνες προϊόντος.

Σημείωση: Η αίτησή σας για το μητρώο επωνυμίας θα απορριφθεί εάν παρέχετε φωτογραφίες που δεν πληρούν τις απαιτήσεις.

12. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε αφού εισαγάγετε το όνομα της εικόνας σας για εγγραφή.

13. Συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού πώλησης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

14. Τέλος, συμπληρώστε τα στοιχεία διανομής και κάντε κλικ στο Submit.

15. Κάντε κλικ στο Τέλος.

16. Τώρα, θα λάβετε ένα e-mail με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Μετά την υποβολή, συνήθως χρειάζονται δύο εβδομάδες για να εγκριθεί η επωνυμία σας. Για να μάθετε σχετικά με την απαραίτητη έγκριση της Amazon, ξεκινήστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από την αρχή.

Πώς εγκρίνετε την ειδοποίηση Amazon;

Μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε να ειδοποιηθείτε και να ειδοποιηθείτε για αλλαγές στον λογαριασμό πωλητή σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προτιμήσεων ειδοποίησης. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκρίνετε τις ειδοποιήσεις της Amazon:

1. Επισκεφθείτε το Λογαριασμός πωλητή Amazon.

2. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις > Προτιμήσεις ειδοποιήσεων όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Εξετάστε τις ρυθμίσεις email στην καρτέλα Επιλογές ειδοποιήσεων.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία δίπλα σε κάθε τύπο ειδοποίησης εάν θέλετε να αλλάξετε ή να προσθέσετε μια διεύθυνση email.

5. Κάντε κλικ στο Save μετά την ενημέρωση ή την προσθήκη της διεύθυνσης email σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μάθατε για την έγκριση της Amazon που απαιτείται για τη σύνδεση και την πώληση. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.

  Το μεγαλύτερο σημαίνει πραγματικά καλύτερο;