Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Pardot

Το Pardot είναι μια λύση αυτοματισμού μάρκετινγκ που ανήκει στην οικογένεια Salesforce.

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ βρίσκουν τρόπους να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους στο μάρκετινγκ προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών σε υψηλό επίπεδο και να βελτιώσουν την απόδοση και τα έσοδα.

Και ο αυξανόμενος ανταγωνισμός απαιτεί να είναι αποτελεσματικοί σε κάθε βήμα για να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Έτσι, εάν χρησιμοποιούν παραδοσιακούς μη αυτόματους τρόπους για να εκτελέσουν τις δραστηριότητες μάρκετινγκ τους, θα ήταν μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία.

Εδώ είναι χρήσιμο το Pardot για επαγγελματίες του μάρκετινγκ.

Αυτό το δημοφιλές λογισμικό μάρκετινγκ τους βοηθά να αυτοματοποιήσουν τις δραστηριότητες μάρκετινγκ μέσω των δυνατοτήτων ανάλυσης και τεχνητής νοημοσύνης. Ενώνει επίσης ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ για να αυξήσει τη συνολική απόδοση και τους δυνητικούς πελάτες.

Θα συζητήσω το Pardot, τις εναλλακτικές του λύσεις και πολλά άλλα σε αυτό το άρθρο.

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι το Pardot;

Το Pardot, που τώρα ονομάζεται Salesforce Marketing Cloud Account Engagement (SMCAE), είναι μια επιλογή για πολλούς πελάτες Salesforce που αναζητούν ένα εργαλείο αυτοματισμού B2B. Είναι στην πραγματικότητα μια πλατφόρμα παραγωγής και προώθησης πελατών που συνοδεύεται από πολλά χαρακτηριστικά και οφέλη για να ενισχύσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

Το Pardot δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να μετρούν και να παρακολουθούν την αποτελεσματικότητα των επικοινωνιών, να αποκτούν πλήρη εικόνα για τη συμπεριφορά του κοινού και να εξατομικεύουν το σχετικό περιεχόμενο στις καμπάνιες με βάση μια σειρά κριτηρίων.

Με το Pardot, οι έμποροι μπορούν να μετακινήσουν τους πελάτες τους μέσω μιας ασφαλούς διοχέτευσης πωλήσεων. Το εργαλείο διευκολύνει τον σχεδιασμό αποτελεσματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την προσέλκυση του κοινού-στόχου με το σωστό περιεχόμενο.

Επιπλέον, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αλληλεπιδράτε με το σωστό κοινό τη σωστή στιγμή και με τον σωστό τόνο. Αυτό βοηθά τους αντιπροσώπους πωλήσεων να κλείσουν περισσότερες προσφορές με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες.

Επιπλέον, οι έμποροι θα έχουν μια εκπληκτική ευκαιρία να συνεργαστούν με την ομάδα πωλήσεων αποτελεσματικά και γρήγορα χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του Pardot. Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε βήμα των χρηστών και να καταγράφετε την απόδοση επένδυσης μάρκετινγκ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών και τη βάση πελατών, ενώ παράγετε περισσότερες λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα για να σημειώσετε μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Το Pardot είναι στενά ενσωματωμένο στα βασικά αντικείμενα του Salesforce. Το σημείο τιμής το καθιστά ακόμη πιο προσιτό σε διάφορους οργανισμούς.

Είναι χρήσιμο για περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων, όπως μάρκετινγκ μέσω email, φόρμες, ιστορικό αφοσίωσης, τμηματοποίηση, βαθμολόγηση, βαθμολόγηση, πιστοποίηση δυνητικού πελάτη, μάρκετινγκ αναζήτησης, αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ, μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών και άλλα.

Αυτοματοποίηση Μάρκετινγκ με MCAE

Το Pardot ή το MCAE σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενες εργασίες και να εξοικονομείτε χρόνο για να εστιάσετε σε μεγάλους στόχους. Το MCAE προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες στις ομάδες μάρκετινγκ για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους ενισχύοντας τη βάση πελατών τους.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την πλήρη σειρά εργαλείων αυτοματισμού για τη δημιουργία περισσότερων αγωγών, την ενίσχυση των πωλήσεων και τη δημιουργία σχετικών συνδέσεων, προκειμένου να κλείσετε περισσότερες προσφορές πιο γρήγορα.

Δείτε πώς η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ B2B μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας, να αυξήσετε τους δυνητικούς πελάτες σας και να γίνετε πιο παραγωγικοί για να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας.

#1. Αυτοματισμός Μάρκετινγκ

Με τον ισχυρό Αυτοματισμό Μάρκετινγκ, μπορείτε να αποκλείσετε τη χειρωνακτική εργασία από τις εργασίες πωλήσεων και μάρκετινγκ και να βοηθήσετε την ομάδα σας να επιταχύνει τη διαδικασία μάρκετινγκ:

  • Κλείσιμο περισσότερων προσφορών γρηγορότερα με την έξυπνη ανάπτυξη δυνητικών πελατών: Στείλτε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκτελέστε όλες τις εργασίες μάρκετινγκ με βάση τους παράγοντες ενεργοποίησης, όπως οι αλληλεπιδράσεις των χρηστών, ο χρόνος και άλλες προσαρμοσμένες παραμέτρους.
  • Στείλτε αποτελεσματικά μηνύματα με δυναμικό περιεχόμενο: Χρησιμοποιήστε συλλογικά δεδομένα για να προσφέρετε καλύτερη εμπειρία στον πελάτη, να αναπτύξετε απρόσκοπτα διαδρομές φροντίδας και email, να εμφανίσετε στοχευμένες προσφορές και πολλά άλλα.
  • Συνδεθείτε με τους πελάτες σας την κατάλληλη στιγμή: Απαντήστε στις προοπτικές και μάθετε τι συμβαίνει μεταξύ των πωλήσεων. Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να συνδεθείτε με τους δυνητικούς πελάτες σας όταν είναι σημαντικό και σημειώστε τις ενέργειες του υποψήφιου πελάτη.
  • Λεπτομερής προβολή της δραστηριότητας του υποψήφιου πελάτη: Δημιουργήστε σχετικές συνομιλίες και στοχεύστε περισσότερες προσφορές πωλήσεων με τη βοήθεια εις βάθος δεδομένων σχετικά με τη δραστηριότητα των υποψήφιων πελατών σας.
  Οι 12 καλύτερες ταξιδιωτικές/φορητές οθόνες για να συνεχίσετε στο επόμενο ταξίδι σας

#2. Lead Generation

Το MCAE παρέχει εύχρηστες επιλογές για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας συλλογής δυνητικών πελατών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού με ενοποίηση και προσαρμοσμένες διατάξεις, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού. Με το MCAE, είναι δυνατή η προσθήκη φόρμες στις σελίδες για τη συλλογή βασικών στοιχείων επικοινωνίας σχετικά με τους χρήστες.

Θα έχετε πλήρη στατιστικά στοιχεία σχετικά με πληρωμένη και οργανική αναζήτηση, απόδοση λέξεων-κλειδιών κ.λπ., ώστε να μπορείτε να αναλύσετε κάθε σημείο και να βελτιώσετε το SEO καθώς και τις προσπάθειες SEM. Επιπλέον, θα έχετε μια πλήρη εικόνα των καμπανιών μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των αλληλεπιδράσεων του κοινού, χάρη στη λειτουργικότητα Pardot.

#3. Lead Management

Το MCAE σάς επιτρέπει να είστε σε επαφή με τους χρήστες σας μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων με βάση τα εναύσματα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, των αλληλεπιδράσεων και άλλων προσαρμοσμένων παραμέτρων. Μπορείτε να συλλέξετε τους πιο δημοφιλείς δυνητικούς πελάτες με αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ με βάση τις μετρήσεις βαθμολόγησης και βαθμολογίας για τους χρήστες.

Το εργαλείο διαιρεί αυτόματα τους υποψήφιους πελάτες σε δυναμικές και στοχευμένες λίστες. Σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τα ενδιαφέροντα και τη συμπεριφορά των πελατών για να προσφέρετε σχετικό περιεχόμενο.

#4. Email Marketing

Το MCAE βοηθά στην αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση εκστρατειών μάρκετινγκ μέσω email. Με ένα οπτικό και φιλικό προς τον χρήστη Εργαλείο δημιουργίας email, μπορείτε να δημιουργήσετε ανταποκρινόμενα καθώς και φωτεινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Οι χρήσιμες λειτουργίες του, όπως η επιλογή χρονοδιαγράμματος, οι αυτόματες απαντήσεις, ο οπτικός καμβάς φροντίδας και άλλα, σας βοηθούν να στέλνετε σχετικά μηνύματα στους πελάτες και να συλλέγετε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το περιεχόμενο με την καλύτερη απόδοση.

#5. Ευθυγράμμιση με την Ανάπτυξη

Το πλεονέκτημα της χρήσης MCAE/Pardot είναι ότι θα επιτρέψει τη σύνδεση των αντιπροσώπων πωλήσεων και μάρκετινγκ για να επιτύχουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε καμπάνιες πελατειακών σχέσεων. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω του Gmail, να επικοινωνείτε με τους κύριους υποψήφιους πελάτες και να λαμβάνετε αμέσως ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

#6. Αναφορά απόδοσης επένδυσης (ROI).

Μπορείτε να αναλύσετε τον αντίκτυπο των προσπαθειών πωλήσεων και μάρκετινγκ στα έσοδα. Το Pardot δημιουργεί πολλαπλές αναφορές, όπως Αναφορές Κύκλου Ζωής, Αναφορά απόδοσης επένδυσης (ROI) και Προηγμένη αναφορά μέσω email. Επιπλέον, είναι πλέον δυνατή η σύνδεση διαφορετικών εργαλείων μάρκετινγκ και η διαχείριση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σε διαφορετικά κανάλια.

#7. Τεχνητή νοημοσύνη

Το MCAE ενσωματώνεται με την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ καθώς και να προσελκύσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να αναλύετε τη συμπεριφορά των πελατών, τη βαθμολογία δυνητικού πελάτη, τις πληροφορίες για τις καμπάνιες μάρκετινγκ και τη δραστηριότητα αφοσίωσης των χρηστών χρησιμοποιώντας το εργαλείο Αϊνστάιν.

Η μηχανική εκμάθηση σάς επιτρέπει να βρείτε κατάλληλους δυνητικούς πελάτες, να χρησιμοποιήσετε μια προσέγγιση με επίκεντρο τον πελάτη, να προβάλετε πεδία επιρροής και να ανακαλύψετε νέα είδη κοινού. Εκτός αυτού, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά που βοηθούν την επιχείρησή σας να κλιμακωθεί και να αυτοματοποιήσει το μάρκετινγκ. Είναι οι εξής:

  • Δημιουργία εξατομικευμένων και δυναμικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και σελίδων προορισμού με μόνο κλικ, όχι με τον κώδικα
  • Δίνοντας στους αντιπροσώπους πωλήσεών σας πλήρη προβολή της αφοσίωσης των πελατών και μεταβιβάζοντας τους δυνητικούς πελάτες απρόσκοπτα
  • Εύκολη τμηματοποίηση με βάση την αφοσίωση στην έρευνα, τις εφαρμογές βίντεο και το διαδικτυακό σεμινάριο
  • Λήψη αναλυτικών στοιχείων μάρκετινγκ B2B για να δείτε προγνωστικές πληροφορίες, προκειμένου να συνδέσετε το μάρκετινγκ με τα στατιστικά απόδοσης επένδυσης
  • Βαθμολόγηση βάσει λογαριασμού για να βοηθήσει τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ να ευθυγραμμιστούν με τους βασικούς λογαριασμούς

Γιατί Pardot (MCAE);

Το Salesforce δεν αντικαθιστά το Pardot (MCAE) αλλά χρησιμοποιεί τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργίες μαζί με την τιμολόγηση και τη συσκευασία. Ας καταλάβουμε γιατί το Pardot έχει αλλάξει σε Marketing Cloud Account Engagement.

  • Εύκολη αναγνώριση της συνέπειας και της λειτουργικότητας: Η Salesforce αλλάζει τα ονόματα των προϊόντων της για να τα κάνει πιο περιγραφικά. Θα βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν ένα κατάλληλο προϊόν για την επιχείρησή τους και να αναγνωρίσουν εύκολα τις χρήσεις του προϊόντος.
  • Ενοποίηση πλατφόρμας: Το Salesforce τμηματοποιεί κάθε προϊόν σε μια ενότητα πλατφόρμας, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν εύκολα να αναζητήσουν τις απαιτήσεις τους. Η κύρια ιδέα είναι να τοποθετήσετε κάθε λύση σε μια συγκεκριμένη ενότητα.
  • Ευελιξία και δύναμη διατήρησης: Η δημιουργία ενός τέλειου ονόματος που περιγράφει τη λειτουργικότητα του προϊόντος εν συντομία μέσω του ονόματός του δεν χρειάζεται περαιτέρω αλλαγή στο μέλλον.
  Παύση και συνέχιση μεγάλων μεταφορτώσεων κατά τη μεταφορά αρχείων στο Διαδίκτυο

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το MCAE για τους ακόλουθους λόγους:

  • Προσδιορισμός, διαχείριση και πιστοποίηση υποψήφιου ή επικεφαλής
  • Διαχείριση καμπάνιας, ιστορία και ιεραρχίες
  • Λειτουργικότητα για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στοχευμένο μάρκετινγκ και email
  • Πρότυπα διαδικασίας και βελτίωση μέσω προτύπων, τμηματοποίησης και αυτοματοποίησης
  • Σελίδες προορισμού και φόρμες που συνδέουν δεδομένα αυτόματα με τα αρχεία του υποψήφιου πελάτη
  • Αναφορές για συνδεδεμένες εφαρμογές, καμπάνιες, κύκλο ζωής προοπτικών και περιουσιακά στοιχεία μάρκετινγκ με παρακολούθηση στοιχείων, όπως επιρροή αγωγών και απόδοση καμπάνιας

Επιπλέον, το MCAE σάς βοηθά να βρείτε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, να αυτοματοποιήσετε το μάρκετινγκ, να εντοπίσετε τους πιο δημοφιλείς δυνητικούς πελάτες, να μεγιστοποιήσετε την απόδοση επένδυσης μάρκετινγκ, να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας, να αποκτήσετε ισχυρές ενσωματώσεις και πολλά άλλα.

Τιμολόγηση MCAE

Οι μεγάλες εταιρείες και οι επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη πιο γρήγορα με διαφορετικές εκδόσεις που προσφέρονται από το Salesforce MCAE που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας διαδικασίες. Μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές τιμολόγησης:

  • Ανάπτυξη: Κοστίζει 1.250 $/μήνα. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως δημιουργία δυνητικών πελατών, πιστοποίηση, διαχείριση, μάρκετινγκ μέσω email, εξατομίκευση email, όρια σε 10.000 επαφές, απεριόριστες επιλογές μάρκετινγκ μέσω email, 50 φόρμες και σελίδες προορισμού, το ημερολόγιο μάρκετινγκ, δοκιμές A/B και άλλα.
  • Επιπλέον: Κοστίζει 2.500 $/μήνα και περιλαμβάνει προηγμένο αυτοματισμό μάρκετινγκ, δημιουργία δυνητικών πελατών, πιστοποίηση, διαχείριση, εξατομίκευση email και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία.
  • Για προχωρημένους: Κοστίζει 4.000 $ το μήνα για 10.000 επαφές. Είναι το πιο δημοφιλές εύρος τιμών που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με το πακέτο Plus με την επιπλέον επιλογή για προγραμματιστές sandboxes, επιχειρηματικές μονάδες και AI για μάρκετινγκ και πωλήσεις.
  • Premium: Αποκτήστε λειτουργίες έτοιμες για επιχειρήσεις, εξατομικευμένη υποστήριξη προϊόντων και προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία με 15.000 $ το μήνα για 75.000 επαφές.

Μπορείτε να εγγραφείτε μόνοι σας για να κάνετε μια ΔΩΡΕΑΝ περιήγηση για να καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργεί.

Εναλλακτικές λύσεις για το Salesforce MCAE

#1. HubSpot Marketing Hub

Το HubSpot προσφέρει λογισμικό μάρκετινγκ για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ και τους αντιπροσώπους πωλήσεων να προσελκύσουν περισσότερο κοινό, να μετατρέψουν τους επισκέπτες στους σωστούς πελάτες και να εκτελέσουν πλήρεις καμπάνιες μάρκετινγκ σε κλίμακα. Το HubSpot Marketing Hub είναι μια εύχρηστη και ισχυρή πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να προσελκύετε επισκέπτες μέσω διαφημίσεων, καμπανιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, blogging και πολλά άλλα. Παρακολουθεί την απόδοση επένδυσης (ROI) με την αναφορά απόδοσης. Όλα τα δεδομένα και τα εργαλεία μάρκετινγκ βρίσκονται τώρα κάτω από μια ενιαία στέγη, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποκτήσετε το πλαίσιο που χρειάζεστε για να προσφέρετε μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που λαχταράει το κοινό σας και να το κάνετε ελκυστικό, ώστε οι υποψήφιοί σας να μην χάσουν τις προσφορές.

Κάντε μια επεκτάσιμη στρατηγική για να προσελκύσετε όλο και περισσότερους επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε δυνητικούς πελάτες. Το HubSpot Marketing Hub παρέχει δημοφιλείς λειτουργίες, όπως αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ, προσαρμοσμένα αντικείμενα, ενοποίηση του salesforce και άλλα.

Το HubSpot προσφέρει απλούς πίνακες εργαλείων και μια σύγχρονη διεπαφή που είναι πιο φιλική προς το χρήστη σε σύγκριση με το Pardot. Σας δίνει την επιλογή για εκπαίδευση και υποστήριξη, όπως το HubSpot Academy, όπου βελτιώνετε τις δεξιότητές σας σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείτε τη δύναμη των προηγμένων λειτουργιών.

Όσον αφορά την αυτοματοποίηση, την αναφορά και την υποστήριξη πελατών, το HubSpot έχει το πλεονέκτημα. Η τιμολογιακή του δομή είναι πολύ απλή. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, αλλά θα βρείτε την επωνυμία HubSpot.

Η βασική τιμολόγηση, όπου δεν θα βρείτε κανένα branding ξεκινά από 45 $/μήνα. Αποκτήστε ένα δωρεάν demo για όλες τις premium εκδόσεις. Το Pardot δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή, αλλά μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν περιήγηση. Το Pardot μπορεί να είναι απρόσιτο για τις μικρές επιχειρήσεις λόγω της υψηλής τιμής του.

#2. Adobe Marketo Engage

Κάντε το ταξίδι των πελατών σας ομαλό με το Adobe Marketo Engage. Θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε κάθε συμπεριφορά των πελατών σας και να προσελκύσετε τον κατάλληλο πελάτη. Μπορείτε να κλιμακώσετε γρήγορα τις καμπάνιες μάρκετινγκ και να προσδιορίσετε πώς τα κανάλια και το μάρκετινγκ επηρεάζουν τα έσοδα της επιχείρησής σας.

  Διορθώστε το σφάλμα κατά την ανάκτηση πληροφοριών από το διακομιστή RPC

Αξιοποιήστε την ενσωματωμένη ευφυΐα, τις εξελιγμένες ροές ταξιδιού και τα δεδομένα συμπεριφοράς για να εντοπίσετε, να επιταχύνετε και να δεσμεύσετε τις καλύτερες επιλογές σας για να κάνετε το ταξίδι του αγοραστή σας πιο ομαλό.

Το Adobe Marketo Engage προσφέρει εξατομίκευση περιεχομένου, αυτοματοποίηση, ανάλυση επιπτώσεων, περιβάλλον δεδομένων μάρκετινγκ, συνεργασία πωλήσεων, αφοσίωση μεταξύ καναλιών και πολλά άλλα.

Κάντε μια εξατομικευμένη επίδειξη για να κατανοήσετε τις λύσεις μάρκετινγκ αφοσίωσης και τις σε βάθος λειτουργίες προϊόντων που καλύπτουν την καλλιέργεια, την αυτοματοποίηση, το μάρκετινγκ μέσω email και πολλά άλλα. Θα λάβετε απλά και πλούσια σε δυνατότητες πακέτα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Το Marketo Engage παρέχει διαφορετικά πρότυπα με συνδυασμούς μεταβλητών, λειτουργικών μονάδων, στοιχείων και κοντέινερ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, θα λάβετε ΔΩΡΕΑΝ πρότυπα email βελτιστοποιημένα για κινητά. Οι αλλαγές που έγιναν στο πρότυπο μπορούν να προβληθούν σε μορφές επιτραπέζιου και κινητού.

Μπορείτε να δημιουργήσετε, να κάνετε προεπισκόπηση και να εγκρίνετε τις φόρμες, καθώς και να διαγράψετε ή να αναδιατάξετε τα πεδία και να τα προσθέσετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Με βάση τους κανόνες ορατότητας, έχετε την επιλογή να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τις φόρμες σας.

Το Marketo Engage προσφέρει ρυθμίσεις γλώσσας βάσει τοποθεσίας, αυτόματη συμπλήρωση για προοπτικές κοινωνικών μέσων και προοδευτικό προφίλ για ανακατεύθυνση και προεπισκόπηση της σελίδας ευχαριστιών ή της εξωτερικής διεύθυνσης URL.

Σε σύγκριση με το Pardot/MCAE, το Marketo Engage κερδίζει όσον αφορά τα προκατασκευασμένα πρότυπα, τις δυνατότητες προσαρμογής, την παράδοση περισσότερων λειτουργιών που σχετίζονται με τη φόρμα, τις καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα αναλυτικά στοιχεία BI, το ημερολόγιο μάρκετινγκ, το SEO και πολλά άλλα.

#3. Zoho Marketing Plus

Οι έμποροι και οι εκπρόσωποι πωλήσεων επωφελούνται από την ενοποιημένη πλατφόρμα με το Zoho Marketing Plus. Ενοποιεί όλες τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και προσελκύει τους πελάτες σας σε πολλά κανάλια. Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) των δαπανών μάρκετινγκ και να ενισχύσει την παραγωγικότητα της ομάδας σας.

Δεδομένου ότι μπορεί να διαχειρίζεστε διαφορετικά κανάλια, εξασφαλίσεις μάρκετινγκ, ανταλλαγή μηνυμάτων, αξιολογήσεις κλάδου και πολλά άλλα ταυτόχρονα, χρειάζεστε καμπάνιες μάρκετινγκ με μεγάλο αντίκτυπο για την ομάδα σας.

Το Marketing Plus παρέχει πρόσβαση στον κατάλληλο έμπορο, φέρνοντας την ομάδα κοντά και επιτρέποντάς τους να συνεργάζονται απρόσκοπτα.

Το Marketing Plus υποστηρίζει SMS, εκδηλώσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάσεις, έρευνες, διαδικτυακά σεμινάρια και email, ώστε να μπορείτε να διαδώσετε το περιεχόμενό σας σε κάθε κανάλι όπου βρίσκονται ήδη οι πελάτες σας. Επιτρέψτε στην ομάδα μάρκετινγκ να σχεδιάζει και να εκτελεί καμπάνιες με ευκολία από μια ενιαία πλατφόρμα μάρκετινγκ.

Βεβαιωθείτε ότι η καμπάνια μάρκετινγκ σας έχει μεγάλη επιτυχία με το Marketing Plus. Μπορείτε να δημιουργήσετε δραστηριότητες, να παρακολουθείτε την πρόοδο, να αναθέσετε την ιδιοκτησία εργασίας, να συνεργαστείτε με την ομάδα σας και να δώσετε στο κοινό σας αυτό που θέλουν σε πραγματικό χρόνο.

Το Zoho Marketing Plus είναι μια καλύτερη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς παρέχει μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 15 ημερών. Θα έχετε την επιλογή διαχείρισης επωνυμίας, παρακολούθησης μετατροπών, υποστήριξης πολλών χρηστών κ.λπ. σε σύγκριση με το Pardot. Η τυπική τιμολόγηση είναι προσιτή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

#4. Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ Sendinblue

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες πωλήσεων και μάρκετινγκ σε χρόνο μηδέν με το Sendinblue Marketing Automation. Με την υποστήριξη πολλών καναλιών, βρίσκεστε παντού όπου βρίσκονται ήδη οι πελάτες σας, όπως email, SMS, συνομιλία, εισερχόμενα και πολλά άλλα.

Εξατομικεύστε κάθε βήμα του κοινού σας τμηματοποιώντας κάθε πελάτη ως προς τις ανάγκες του, τις τοποθεσίες του κ.λπ. Θα λάβετε φόρμες εγγραφής, διαφημίσεις Facebook και σελίδες προορισμού για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πολύτιμους πελάτες.

Η διεπαφή του Sendinblue είναι πιο εντυπωσιακή και ευχάριστη στη χρήση. Είναι μια ευκολότερη διαδικασία εισαγωγής και κατηγοριοποίησης επαφών για την επικοινωνία με τους πελάτες. Προσφέρει δωρεάν test drive και είναι προσιτό για όλους.

Σημείωση του συγγραφέα

Το Pardot είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ που συνοδεύεται από προηγμένα χαρακτηριστικά και προσφέρει πολλά οφέλη στους δείκτες.

Χρησιμοποιεί τη δύναμη του αυτοματισμού και της τεχνητής νοημοσύνης για να σας βοηθήσει να εκτελέσετε δραστηριότητες μάρκετινγκ, από τη δημιουργία και την καλλιέργεια πελατών έως το μάρκετινγκ μέσω email, τη στόχευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη διαχείριση καμπάνιας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοσή σας με λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία και αναφορές.

Συνολικά, η πλατφόρμα είναι ιδανική για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του μάρκετινγκ με καλό προϋπολογισμό. Ωστόσο, εάν δεν το βρίσκετε τόσο ελκυστικό για οποιονδήποτε λόγο, είτε πρόκειται για προσφορές είτε για υψηλή τιμή, μπορείτε να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις Pardot που αναφέρονται παραπάνω. ‘

Τελικά, επιλέξτε την πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και θα εξακολουθεί να εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας. Και βεβαιωθείτε ότι οι προσπάθειές σας μάρκετινγκ καρποφορούν!