Τι περιλαμβάνει μια διαδικτυακή συνδρομή Nintendo Switch;

ο Nintendo Switch Online Η συνδρομή συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες, όπως διαδικτυακό παιχνίδι, πρόσβαση σε κλασικούς τίτλους, αποθήκευση cloud, εφαρμογή για smartphone και πολλά άλλα. Αξίζει όμως την τιμή; Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των χαρακτηριστικών και του κόστους.

Τι είναι το Nintendo Switch Online;

Nintendo Switch Online είναι η διαδικτυακή υπηρεσία της Nintendo που βασίζεται σε συνδρομές για το Nintendo Switch και το Switch Lite. Λειτουργεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να αλληλεπιδράτε με αποκλειστικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδρομητές του Nintendo Switch Online.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο Nintendo Switch χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά κάθε παίκτης πρέπει να είναι μαζί στο ίδιο δωμάτιο, το οποίο ονομάζεται “τοπικό παιχνίδι”. Με μια συνδρομή στο Nintendo Switch Online, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια για πολλούς παίκτες με άλλους συνδρομητές σε όλο τον κόσμο.

Εάν διαθέτετε παιχνίδια αποκλειστικά για πολλούς παίκτες, όπως Fortnite ή Overwatch, η υπηρεσία Nintendo Switch Online είναι απαραίτητη για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία του παιχνιδιού.

  Πώς να μετρήσετε κενά ή άδεια κελιά στα φύλλα Google

Πόσο κοστίζει το Nintendo Switch Online;

Υπάρχουν δύο προγράμματα τιμολόγησης Nintendo Switch Online:

Ατομο:
Ένας κάτοχος λογαριασμού Nintendo
1 μήνας για 3,99 $
3 μήνες για 7,99 $ (εξοικονομήστε 3,98 $)
12 μήνες για 19,99 $ (εξοικονομήστε 27,89 $)

Οικογένεια:
Έως και οκτώ κάτοχοι λογαριασμών Nintendo
12 μήνες, 34,99 $

Εάν μοιράζεστε μια κονσόλα Nintendo Switch με περισσότερα από ένα άτομα, μπορείτε να εξοικονομήσετε το συνολικό κόστος της ετήσιας συνδρομής ανά άτομο. Η Nintendo χρεώνει λιγότερα από τους ανταγωνιστές της για premium διαδικτυακές υπηρεσίες. Επιπλέον, όσο περισσότερα άτομα έχετε στην ομάδα οικογένειάς σας, τόσο περισσότερα θα εξοικονομήσετε.

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε στο Nintendo Switch Online, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να λάβετε μία από τις ετήσιες συνδρομές, καθώς θα εξοικονομήσετε ένα ωραίο κομμάτι αλλαγών. Οι ετήσιοι συνδρομητές (οικογένεια ή άτομα) έχουν επίσης πρόσβαση σε ειδικές προσφορές (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Διαδικτυακό παιχνίδι

Αν θέλετε να παίξετε με φίλους ή να έχετε πολλά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο Nintendo Switch, τότε η αγορά μιας συνδρομής στο Nintendo Switch Online δεν είναι καθόλου τυχαία.

Πάνω από 1.000 τίτλοι χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Nintendo Switch Online. Αν αναρωτιέστε ποια παιχνίδια χρησιμοποιούνται με το Nintendo Switch Online, μπορείτε να τα φιλτράρετε στο Σελίδα καταστήματος Nintendo.

Πρόσβαση στα NES Classics

Δύο σετ χεριών που κρατούν Nintendo Switches παίζοντας

Μια συνδρομή στο Nintendo Switch Online σας δίνει πρόσβαση σε αρκετούς τίτλους NES, συμπεριλαμβανομένων των The Legend of Zelda, Super Mario Bros. και Donkey Kong. Επί του παρόντος, περισσότεροι από 60 τίτλοι NES και Super NES είναι διαθέσιμοι στο Nintendo Switch.

  Πώς να πληρώσετε για βενζίνη χωρίς να αφήσετε το αυτοκίνητό σας

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με διαφορετικά οπτικά φίλτρα και μπορείτε επίσης να τα παίξετε μόνοι σας. Ορισμένοι τίτλοι επιτρέπουν επίσης το τοπικό co-op δύο παικτών ή ακόμα και το online co-op gameplay με δυνατότητα συμμετοχής.

Το Save Data Cloud

Επειδή η υπηρεσία Nintendo Switch Online είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Nintendo, η υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων cloud σημαίνει ότι δεν θα χάσετε δεδομένα αποθήκευσης, ακόμα κι αν χαθεί ή κλαπεί το Nintendo Switch.

Ωστόσο, εάν η συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online λήξει, δεν θα έχετε πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας αποθήκευσης δεδομένων cloud. πρέπει να εγγραφείτε ξανά εντός 180 ημερών για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση.

Η εφαρμογή Smartphone

Η εφαρμογή Nintendo Switch Online για smartphone επιτρέπει στους παίκτες με συνδρομή Nintendo Switch Online να συνομιλούν με τους φίλους τους ενώ παίζουν παιχνίδια στην κονσόλα.

Σε αυτό το γράψιμο, η διαδικτυακή εφαρμογή υποστηρίζει μόνο τα ακόλουθα παιχνίδια:

Splatoon 2
Mario Kart 8 Deluxe
ΟΠΛΑ
Mario Tennis Aces
Super Smash Bros. Ultimate

Ειδικές προσφορές

Η συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online παρέχει επίσης ειδικές προσφορές και δωρεάν. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στα ελεγκτές του Super Nintendo Entertainment System, στα κουπόνια παιχνιδιών που μπορούν να εξαργυρώσουν στο eShop και στον αποκλειστικό εξοπλισμό Splatoon 2 στο παιχνίδι.

  Πώς να ενσωματώσετε γραμματοσειρές στο PowerPoint

Ελέγξτε το Σελίδα ειδικών προσφορών Nintendo Switch για μέλη του Nintendo Switch Online.

Δωρεάν δοκιμή

Εάν δεν είστε σίγουροι αν η συνδρομή είναι κατάλληλη για εσάς, η Nintendo προσφέρει δωρεάν επταήμερη δωρεάν δοκιμή. Είναι εύκολο να το ενεργοποιήσετε—απλώς ξεκινήστε το eShop στο Nintendo Switch. Επιλέξτε «Nintendo Switch Online» στη γραμμή στα αριστερά και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Δωρεάν δοκιμή».

Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε την υπηρεσία Online, θυμηθείτε απλώς να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση πριν από το τέλος της επταήμερης δοκιμής.

Εάν εξακολουθείτε να είστε στο φράχτη σχετικά με τη συνδρομητική υπηρεσία και το τι προσφέρει, η Nintendo έχει ένα εύχρηστο συγκριτικό διάγραμμα για συνδρομητές και μη.

Η συνδρομή Nintendo Switch Online είναι φθηνότερη από ό,τι προσφέρουν οι ανταγωνιστές και η λίστα των τίτλων έχει αυξηθεί σημαντικά από τότε που κυκλοφόρησε το Nintendo Switch το 2017. Με περισσότερους από 1.000 τίτλους, αρκετούς τίτλους AAA και άλλους που θα ακολουθήσουν, το Nintendo Switch Online αξίζει $20 ανά έτος.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να παίξετε online ή οι δωρεάν τίτλοι NES δεν σας αρέσουν, η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας εξακολουθεί να είναι μια απίστευτα σημαντική λειτουργία.