Τι να παρακολουθήσετε στο Quibi: Οι 10 καλύτερες εκπομπές

Εξ ορισμού, το περιεχόμενο του Quibi προορίζεται να καταναλώνεται σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς, κάτι που δεν προσφέρεται απαραίτητα για συναρπαστικές εμπειρίες. Παρ ‘όλα αυτά, έχει μερικά δράματα, κωμωδίες και ντοκιμαντέρ κορυφαίας ποιότητας που αξίζουν την τιμή εισόδου.

Υπόσχομαι

Είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα ​​από ένα επεισόδιο αυτής της εμπνευσμένης μελέτης για το I Promise School του LeBron James με καθαρά μάτια. Ο Τζέιμς ίδρυσε το σχολείο στη γενέτειρά του, στο Άκρον, στο Οχάιο, το 2018, μετά από χρόνια κοινωνικής δράσης για να προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες σε παιδιά που κινδυνεύουν στην κοινότητα. Η σειρά Quibi Υπόσχομαι περιλαμβάνει 15 επεισόδια που αφηγούνται τις ιστορίες των μαθητών, των δασκάλων και των διευθυντών που κάνουν το σχολείο δυνατό.

Τρέξτε αυτή την πόλη

Βαθμολογήθηκε 100 τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, Τρέξτε αυτή την πόλη είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον Jasiel Correia, ο οποίος, στα 23 του χρόνια, είναι ένας από τους νεότερους δημάρχους στις ΗΠΑ. στην πτώση του.

Σχήμα ζυμαρικών

Οι περισσότεροι Αμερικανοί γνωρίζουν και αγαπούν τα πιο κοινά είδη ζυμαρικών, όπως σπαγγέτι, φετουτσίνι και ραβιόλια. Τι γίνεται όμως με τους Rasccatieddi di Miscchieddu, Agnolotti del Plin ή Strangulet; Σε Σχήμα ζυμαρικών, Αμερικανός σεφ και «θεματοφύλακας της ιταλικής παράδοσης», Evan Funke του Felix Trattoria, ταξίδια σε μικρές πόλεις της Ιταλίας για να καταγράψουν αυτές τις σπάνιες μορφές και γεύσεις.

  Πώς να καθαρίσετε τα ακουστικά και τα ακουστικά σας

50 πολιτείες του τρόμου

Από τον θρύλο του τρόμου, Sam Raimi, προέρχεται μια ανθολογία με τις πιο τρομακτικές ιστορίες από κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Η σειρά ξεκινά με πολλά επεισόδια δύο και τριών μερών που διαδραματίζονται στο Μίσιγκαν, το Κάνσας, το Όρεγκον, τη Μινεσότα και τη Φλόριντα. Με ένα ευρύ φάσμα συγγραφέων και σκηνοθετών, 50 πολιτείες του τρόμου είναι το πιο δημοφιλές περιεχόμενο τρόμου στο Quibi μέχρι στιγμής.

Το σίδερο ακονίζει το σίδερο

Σε Το σίδερο ακονίζει το σίδερο, οι επαγγελματίες αθλητές ανταλλάσσουν αθλήματα και βιώνουν την αυστηρή προπόνηση που απαιτείται για κάθε κλάδο. Τα ξεχωριστά ταλέντα που κάνουν κάθε αθλητή αστέρι φαίνονται πλήρως σε αυτά τα οκτώ επεισόδια. Είναι διαφωτιστικό να βλέπεις πόσο δύσκολο είναι για έναν επαγγελματία του μπέιζμπολ να κουνάει σωστά μια ρακέτα του τένις ή για έναν θρύλο του ποδοσφαίρου να ντριμπλάρει μια μπάλα μπάσκετ με την ίδια ικανότητα που χρειάστηκαν χρόνια για να αναπτύξει.

  Τρόπος εξαγωγής δεδομένων φύλλων Google σε JSON και XML

Νυχτικά

Ο εικαστικός, θρύλος του Μπρούκλιν και η ένατη βασίλισσα που κέρδισε το Ru Paul’s Drag Race, η Sasha Velor δίνει στους θεατές μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από τα αστέρια που κάνουν το σόου τους στην περιοδεία, Νυχτικά, μια τόσο συναρπαστική επιτυχία. Προβάλλει τη μοναδική τέχνη, τη μουσική, τη μόδα και τη μόδα κάθε βασίλισσας στο καστ, μαζί με μια υγιή δόση δράματος πίσω από τα παρασκήνια.

Reno 911!

Πάνω από μια δεκαετία μετά την ακύρωσή του, οι καλύτεροι χειρότεροι αστυνομικοί στην τηλεόραση επιστρέφουν! Η μορφή του Quibi είναι ιδανική για την επανεκκίνηση Reno 911! Το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού καστ αυτής της κλασικής σάτιρας των COPS έχουν επιστρέψει, μαζί με τα υπερβολικά αστεία για την υπερβολική δύναμη που έκαναν το πρωτότυπο κλασικό.

Μαυροβόλια

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει λογαριασμούς από πρώτο χέρι από τους παίκτες και το προσωπικό του NBA που επηρεάστηκαν περισσότερο από τα ρατσιστικά σχόλια και την ενδεχόμενη απαγόρευση του ιδιοκτήτη της ομάδας Clippers, Donald Sterling. Μαυροβόλια είναι ένα ντοκιμαντέρ 12 μερών που εξετάζει πώς οι απόψεις του ιδιοκτήτη για τη φυλή δηλητηρίασαν άλλα στοιχεία της αυτοκρατορίας του. Καλύπτει επίσης πώς οι παίκτες ενώθηκαν για να τον ξεπεράσουν και να τον διώξουν για να χτίσουν ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ήχου Slack

Δεν τα έχεις αυτά

«Αυτή δεν είναι μια παράσταση για αθλητικά παπούτσια. Αυτή είναι μια παράσταση για την κουλτούρα των sneaker.” Η Lena Waithe, η διάσημη συγγραφέας των Master of None και Queen and Slim, έχει περάσει τη ζωή της βουτηγμένη στην κουλτούρα των sneaker. Αυτή η ντοκιμαντέρ 12 μερών εξετάζει τις πολιτιστικές δυνάμεις πίσω από τα αθλητικά παπούτσια. Διερευνά επίσης πώς το φύλο και η φυλή επηρέασαν την εξέλιξη των λακτισμάτων, τη δύναμη που έχουν τα αθλητικά παπούτσια στην κοινωνία μας και πώς ορίζουν δείκτες που υπερβαίνουν τα παραδοσιακά εμπόδια. Μπορεί να φοράτε κάτι στα πόδια σας, αλλά Δεν τα έχεις αυτά!

Ανδρείκελο

Πριν από πολύ καιρό, ο συγγραφέας Cody Heller ήταν σε σχέση με τον Dan Harmon (τον δημιουργό του Community και του Rick & Morty, τον οποίο υποδύεται εδώ ο Donal Logue) και ανακάλυψε ότι είχε μια σεξουαλική κούκλα. Έτσι, φυσικά, έγραψε γι ‘αυτό, και Ανδρείκελο γεννήθηκε. Αυτή η κωμωδία για τους βρώμικους μυαλούς έχει χωριστεί σε τμήματα μεγέθους Quibi. Ακολουθεί την Heller (Anna Kendrick) καθώς έχει παραισθήσεις για συνομιλίες μεταξύ της και της σεξ κούκλας του φίλου της.

Παρά το προβληματικό λανσάρισμα, το Quibi έχει συγκεντρώσει πολλές κωμωδίες, δράματα και ντοκιμαντέρ υψηλής ποιότητας τόσο από κλασικούς δημιουργούς όσο και από νέες φωνές.