Τι να επιλέξετε το 2023 –

Το Adobe Acrobat συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο των επεξεργαστών PDF. Τι είναι όμως τελικά το Adobe Acrobat; Είναι μια ομάδα εφαρμογών λογισμικού που σας βοηθούν να προβάλετε, να δημιουργήσετε, να υπογράψετε, να εκτυπώσετε και να διαχειριστείτε αρχεία PDF.

Με το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή Acrobat, τρεις εφαρμογές για κινητά (Adobe Acrobat Reader, εφαρμογή Scan & Signature app) και ανώτερες υπηρεσίες cloud, το Adobe Acrobat σάς βοηθά να εργάζεστε αποτελεσματικά και με ασφάλεια από οπουδήποτε.

Τώρα, το Adobe Acrobat είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: Acrobat Free, Acrobat Standard και Acrobat Pro. Γίνεται πολύς λόγος για το γιατί το Acrobat Pro συνεχίζει να είναι η επιτομή των επεξεργαστών PDF. Αυτό το άρθρο στοχεύει να ελέγξει τη διεξοδική σύγκριση αυτού του ισχυρισμού των τριών προσφορών του Adobe Acrobat.

Δωρεάν Έκδοση Adobe Acrobat: Τι να περιμένετε

Το Adobe Acrobat σάς δίνει τη δύναμη να εργάζεστε με αρχεία PDF όπου κι αν βρίσκεστε. Αλλά με έναν δωρεάν λογαριασμό Adobe Acrobat, μπορείτε να εργαστείτε μόνο με τα διαδικτυακά εργαλεία του Acrobat.

Βασικά χαρακτηριστικά του δωρεάν λογαριασμού Adobe Acrobat

  • Ενεργοποιήστε τη δωρεάν επέκταση του Google Chrome για να επισημάνετε, να επεξεργαστείτε και να σχολιάσετε αρχεία PDF
  • Σημειώστε και επεξεργαστείτε αρχεία PDF στο Google Drive απευθείας
  • Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή Acrobat
  • Εργαστείτε με αρχεία Excel, Word και PowerPoint στο Acrobat online
  • Αποκτήστε την εφαρμογή Adobe Scan για iOS ή Android για να σαρώσετε πράγματα εύκολα
  • Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή Adobe Reader στην επιφάνεια εργασίας σας για προβολή, επισήμανση και σχολιασμό όλων των τύπων αρχείων PDF
  • Έχετε πρόσβαση σε πολλά διαδικτυακά εργαλεία PDF και ηλεκτρονικής υπογραφής για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και τη συνεργασία
  • Μια γρήγορη περιήγηση στις δυνατότητες του διαδικτυακού εργαλείου Adobe Acrobat

    • Μετατροπή Word σε PDF και JPG σε PDF
    • Συμπίεση αρχείων PDF
    • Υπογράψτε ψηφιακά αρχεία PDF και φόρμες

    Τι είναι το Adobe Acrobat Standard;

    Αν θέλετε ένα βήμα παραπάνω από τον δωρεάν λογαριασμό του Adobe Acrobat, αλλά δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε ακόμα σε Pro, δοκιμάστε το Adobe Acrobat Standard. Ιδανικό για προσωπική χρήση και τυπικές βασικές λειτουργίες, το Adobe Acrobat Standard σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε σε αρχεία PDF από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Μπορείτε να ελέγξετε, να επεξεργαστείτε και να παρακολουθήσετε αρχεία PDF σε οποιαδήποτε συσκευή.

    Ο τυπικός λογαριασμός Adobe Acrobat σάς επιτρέπει να ξεκλειδώνετε προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας και διαχείρισης PDF εκτός από τις βασικές δυνατότητες. Το νέο Adobe Acrobat Standard έρχεται ενσωματωμένο με επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και διαδικτυακή πρόσβαση.

    Συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10 ή Mac OS X v10.9 και v10.0, το Acrobat Standard έχει αυτές τις προηγμένες λειτουργίες:

  • Προβάλετε, επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε αρχεία PDF στο Box, στο Dropbox, στο OneDrive καθώς και στο Drive
  • Αλληλεπιδράστε, παρακολουθήστε και σχολιάστε αρχεία PDF από όλες τις συσκευές σας
  • Δημιουργήστε, συνδυάστε και προστατέψτε αρχεία PDF ενώ ταυτόχρονα τα εξάγετε στην κινητή συσκευή σας εύκολα
  • Μετατρέψτε αρχεία Adobe Photoshop (PSD), Illustrator (AI) ή InDesign (INDD) σε PDF από οποιαδήποτε συσκευή
  • Επεξεργαστείτε αρχεία PDF στο κινητό σας, από την προσθήκη κειμένου και εικόνων έως την αναδιάταξη, την περιστροφή και τη διαγραφή
  • Υπογράψτε και επαληθεύστε ψηφιακά αρχεία PDF και ενεργοποιήστε τη συλλογή αυτόματης συμπλήρωσης για πιο γρήγορα αποτελέσματα
  • Μοιραστείτε αρχεία PDF για υπογραφή, παρακολουθήστε τα σε πραγματικό χρόνο και συλλέξτε ομαδικά σχόλια σε ένα PDF
  •   Μικτή πραγματικότητα που εξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

    Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Acrobat Standard συνοδεύεται από υπηρεσίες Adobe Cloud. Χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, αυτό απλοποιεί την ενοποίηση και τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

    Τι είναι το Adobe Acrobat Pro;

    Γνωστό ως «πλήρης λύση PDF», το Adobe Acrobat Pro απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες εκεί έξω (συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων). Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης, υπογραφής και επεξεργασίας PDF που διαθέτει το Acrobat Standard, το Adobe Acrobat Pro σάς επιτρέπει να απελευθερώσετε επαγγελματικές λειτουργίες όπως:

  • Δημιουργήστε αρχεία PDF και σχεδιάστε νέες σελίδες χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα πρότυπα
  • Μετατροπή σαρωμένων εγγράφων σε επεξεργάσιμα αρχεία PDF
  • Διόρθωση αρχείων PDF για αφαίρεση ευαίσθητων πληροφοριών
  • Σύγκριση διαφορών μεταξύ πολλαπλών εκδόσεων PDF
  • Δημιουργήστε φόρμες ιστού άμεσα, προσθέτοντας λογότυπα επωνυμίας στις συμφωνίες σας
  • Μέτρηση της απόστασης και της περιμέτρου των αντικειμένων σε PDF
  • Μετατροπή σαρωμένων εγγράφων σε χαρτί σε PDF με αντίστοιχη γραμματοσειρά
  • Ενεργοποίηση δημιουργίας εμπλουτισμένων αρχείων PDF με ένα κλικ
  • Χρησιμοποιώντας το Microsoft Project, το Visio ή το Autodesk AutoCAD για τη δημιουργία τεχνικών PDF
  • Δημιουργία, μετατροπή και επικύρωση αρχείων PDF που συμμορφώνονται με πρότυπα ISO όπως PDF/A και PDF/X και πρότυπα προσβασιμότητας
  • Λήψη καθοδηγούμενων οδηγιών για την προετοιμασία αρχείων PDF και την προσθήκη διαδραστικών αντικειμένων σε αρχεία PDF
  • Προσθήκη αρίθμησης Bates σε νόμιμα PDF και συμφωνίες για συμβατή ευρετηρίαση
  • Δημιουργία φορμών PDF με JavaScript για αύξηση της διαδραστικότητας
  • Μείωση μεγέθους αρχείου, βελτιστοποίηση και προσαρμογή αρχείων PDF αυτόματα
  • Το ιδιαίτερο με το Acrobat Pro είναι ότι επιτρέπει τη συλλογή πληρωμών μέσω Braintree. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε διακλάδωση σε συμφωνίες ως μέρος της τελευταίας ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, καθιστά όλη τη διαδικασία δημιουργίας και διαχείρισης αρχείων PDF πιο ασφαλή, συμβατή και αποτελεσματική.

    Το Adobe Acrobat Pro διαθέτει προηγμένη τεχνική υποστήριξη 24×7 και μπορεί να ενσωματωθεί με εταιρικό λογισμικό όπως το SharePoint και το Microsoft 365.

    Σύγκριση Acrobat Free, Standard & Acrobat Pro

    Αυτός ο πίνακας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι είναι ιδιαίτερο για το Acrobat Standard ή το Acrobat Pro και γιατί είναι καλύτερες επιλογές για επαγγελματίες, επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Ακολουθεί μια σύγκριση προηγμένων δυνατοτήτων μεταξύ των Acrobat Pro, Standard και Free:

    Acrobat ProAcrobat StandardAcrobat Δωρεάν Διαχείριση αρχείων PDF σε όλες τις συσκευές Ναι ΝαιΜόνο Διαδικτυακή Μέτρηση της απόστασης και της περιμέτρου των αντικειμένων σε PDFsΝαιΌχι ΌχιΔημιουργία PDF που ταιριάζουν με τα πρότυπα συμμόρφωσης της δραστηριότητας ISOYesNoNoTrack σε αρχεία PDF και φόρμες ιστού σε όλες τις συσκευέςΝαιΝαιΌχιΔημιουργία και εξαγωγή PDFΌχι σε τεχνικά αρχεία PDFC και με χρήση τεχνικών αρχείων PDFCrelateYesYes ΠρότυπαΝαιΌχιΔημιουργία PDF που ταιριάζουν με πρότυπα προσβασιμότηταςΝαιΌχι ΌχιΑυτόματη βελτιστοποίηση αρχείων PDF και μείωση του μεγέθους του αρχείουΝαιΌχι ΌχιΠροστατέψτε τα PDF με κωδικούς πρόσβασης και αποτρέψτε την αντιγραφή από άλλους ΝαιΝαιΌχιΔιαμόρφωση αρχείων PDF και αφαίρεση ευαίσθητων πληροφοριών που είναι ορατέςΝαιΌχι ΌχιΠροσθήκη αρίθμησης Bates για νομική συμμόρφωση (Όχι στο PhotoshopDell PDFsY), πινακίδα (INDD ) αρχεία σε PDF από οποιαδήποτε συσκευήΝαιΝαιΌχι Μετατρέψτε έντυπα έγγραφα σε PDF από κινητό ή επιτραπέζιο Ναι Όχι Όχι Δημιουργήστε αρχεία PDF χρησιμοποιώντας βίντεο, διαδραστικά αντικείμενα ή ήχο σε PDF και χρησιμοποιήστε JavaScriptΝαιΌχι ΌχιΔημιουργήστε αρχεία PDF χρησιμοποιώντας βίντεο, διαδραστικά αντικείμενα ή ήχο σε PDF και χρησιμοποιήστε JavaScriptΝαιΌχι ΌχιΑποστολή μαζικής αποστολής σε πολλά e- άτομα ταυτόχροναΝαιΌχι ΌχιΔημιουργία επαναχρησιμοποιήσιμων προτύπων, προσθήκη επωνυμίας ηλεκτρονικής υπογραφής και προσαρμοσμένης διεύθυνσης URL στις συμφωνίες Ναι Όχι Όχι

      Πώς να εντοπίσετε DeepFakes το 2023

    Acrobat Free vs Standard vs Pro Explained

    Διαχωρίσαμε 5 βασικούς τομείς διαφορών για να σας βοηθήσουμε να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση των δυνατοτήτων μεταξύ των Acrobat Free, Standard & Pro:

    #1. Διαχείριση αρχείων PDF

    Acrobat Free: Με έναν δωρεάν λογαριασμό Adobe Acrobat, οι βασικές δυνατότητες προβολής, επεξεργασίας και σχολιασμού είναι διαθέσιμες στο Acrobat online και στο Google Drive.

    Acrobat Standard: Το Adobe Standard επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν, να διαχειρίζονται, να περιστρέφουν, να αναδιατάσσουν, να χωρίζουν και να οργανώνουν αρχεία PDF από οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής τους.

    Acrobat Pro: Το Acrobat Pro, εκτός από τις δυνατότητες του Standard, επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν αρχεία PDF για να προστατεύσουν ευαίσθητες πληροφορίες. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τεχνικά PDF με το Autodesk AutoCAD και το Microsoft Project, εμπλουτισμένα PDF με ένα κλικ στο Microsoft 365 και να μετατρέψετε εικόνες/PSD, AI και αρχεία INDD με δυνατότητα σάρωσης σε επεξεργάσιμα αρχεία PDF. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φόρμες ιστού, να προσθέσετε λογότυπα επωνυμίας και να βελτιστοποιήσετε αυτόματα το μέγεθος του αρχείου.

    #2. Επεξεργασία αρχείων PDF

    Acrobat Free: Μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF και φόρμες μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή Acrobat.

    Acrobat Standard: Το Adobe Standard επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν αρχεία PDF, να οργανώνουν αρχεία PDF από μία μόνο σελίδα στο Homeview και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των PDF σε όλες τις συσκευές.

    Acrobat Pro: Μαζί με τις δυνατότητες που συνοδεύουν το Acrobat Standard, το Acrobat Pro επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν ιστοσελίδες σε διαδραστικά PDF και να μετατρέπουν έντυπα έγγραφα σε PDF με αναδιαμόρφωση παραγράφου και αντίστοιχη γραμματοσειρά. Υπάρχει επίσης η επιλογή προσθήκης διαδραστικών αντικειμένων από κινητά. Μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε, να περιστρέψετε και να διαγράψετε σελίδες PDF από την εφαρμογή iOS ή Android.

    #3. Έντυπα ψηφιακής υπογραφής

    Acrobat Free: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βασικές δυνατότητες ηλεκτρονικής υπογραφής των διαδικτυακών εργαλείων του Acrobat.

    Acrobat Standard: Το Adobe Standard επιτρέπει στους χρήστες να υπογράφουν ψηφιακά έγγραφα, να συλλέγουν νομικά δεσμευτικές υπογραφές και να επαληθεύουν αρχεία PDF.

    Acrobat Pro: Το Acrobat Pro προχωρά ένα βήμα μπροστά και σας επιτρέπει να συλλέγετε ομαδικά σχόλια σε ένα μόνο PDF, να χρησιμοποιείτε την αυτόματη συμπλήρωση για ευκολότερες υποβολές και να επισημαίνετε αρχεία PDF με εγκεκριμένες/πρόχειρες ετικέτες, όπως ισχύει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μαζικές ηλεκτρονικές υπογραφές, να δημιουργήσετε επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα για συμφωνίες και να προσθέσετε λογότυπα επωνυμίας και διευθύνσεις URL σε φόρμες.

    #4. Προσβασιμότητα, Ασφάλεια & Συμμόρφωση

    Acrobat Free: Όταν υπογράφετε ή επαληθεύετε χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό εργαλείο Acrobat, η Adobe εμποδίζει τους χρήστες να αντιγράψουν τα δεδομένα σας.

      Τι είναι το Microsoft Teams και είναι κατάλληλο για την επιχείρησή μου;

    Acrobat Standard: Το Adobe Standard εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων σας στο Adobe Cloud και είναι συμβατό με όλα τα βιομηχανικά πρότυπα ηλεκτρονικής υπογραφής.

    Acrobat Pro: Το Acrobat Pro ανεβάζει την ασφάλεια σε διαφορετικό επίπεδο, επιτρέποντας την αρίθμηση Bates για νομική συμμόρφωση σε αρχεία PDF. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιώντας το Acrobat Pro, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα PDF σας συμμορφώνονται με τα πρότυπα ISO όπως τα PDF/A και PDF/X και τα πρότυπα προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

    #5. Προσβασιμότητα & Ενοποίηση

    Acrobat Free: Με έναν δωρεάν λογαριασμό Adobe Acrobat, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες του Acrobat online. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε προηγμένες λειτουργίες όπως η ενοποίηση συσκευών ή οι υπηρεσίες Adobe Cloud.

    Acrobat Standard: Το Adobe Standard και το Adobe Pro επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται, να διαχειρίζονται και να αποθηκεύουν αρχεία άμεσα σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα PDF σας στο Drive, στο OneDrive, στο Dropbox και στο One Account.

    Acrobat Pro: Το Acrobat Pro βελτιώνει την ενσωμάτωση, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη δραστηριότητα PDF και εγγράφων σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, υποστηρίζει συσκευές με δυνατότητα αφής Windows, συμπεριλαμβανομένου του Surface Pro, για βελτιωμένη απόδοση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη συμπλήρωση για να υπογράψετε συμφωνίες και αρχεία PDF εν κινήσει!

    Τιμολόγηση & σχέδια

    Δύο κυρίαρχοι τύποι συνδρομών είναι διαθέσιμοι για το Acrobat Standard και το Acrobat Pro: άτομα και ομάδες. Ενώ η ατομική συνδρομή σημαίνει μια ενιαία άδεια, οι συνδρομές επιχείρησης/ομάδας έχουν πολλαπλές άδειες σε μια οργανωμένη, διαχειρίσιμη κονσόλα διαχειριστή.

    Adobe Acrobat Standard

    Το Adobe Acrobat Standard είναι διαθέσιμο για άτομα και ομάδες. Τα προγράμματα πληρωμών είναι συνήθως διαθέσιμα σε μηνιαίες, προπληρωμένες και ετήσιες συνδρομές που καταβάλλονται ανά μήνα.

    IndividualsBusinesses 12,99$/μήνα 14,99$/μήνα/άδεια

    Adobe Acrobat Pro

    Το Adobe Acrobat Pro είναι διαθέσιμο για άτομα, ομάδες και επιχειρήσεις. Διατίθενται επίσης προγράμματα πληρωμών με έκπτωση.

    IndividualsBusinessesEnterprises 19,99$/μήνας 22,19$/μήνα/άδειαΠροσαρμοσμένο σχέδιο

    Για το πρόγραμμα Pro σε επίπεδο επιχείρησης, επικοινωνήστε με την Adobe για να λάβετε προσαρμοσμένη τιμολόγηση με βάση το μέγεθος και τις απαιτήσεις της ομάδας σας. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα Adobe Acrobat Pro διαθέσιμο για μαθητές και καθηγητές, παρόμοιο με το πρόγραμμα τιμολόγησης που διατίθεται για ιδιώτες.

    Acrobat Standard Vs. Υπέρ: Η επιλογή μας

    Ενώ τόσο το Acrobat Standard όσο και το Acrobat Pro έχουν μερικές φανταστικές δυνατότητες διαχείρισης και επεξεργασίας αρχείων PDF και φορμών, το Acrobat Pro μπορεί να είναι ο ξεκάθαρος νικητής, κατά τη γνώμη μας. Το Acrobat Pro πληροί τα πρότυπα προσβασιμότητας καθώς και τα πρότυπα ISO, δίνοντάς σας έτσι ένα επιπλέον επίπεδο προσβασιμότητας καθώς και ασφάλειας.

    Επιπλέον, το Pro ανοίγει την πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες όπως η αρίθμηση Bates, η δημιουργία τεχνικών PDF και η μετατροπή εγγράφων σε χαρτί σε άμεσα εμπλουτισμένα PDF. Στην πραγματικότητα, το Acrobat Pro, με τον οδηγό δράσης του, μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό των επαναλαμβανόμενων διαδικασιών και να παραμείνει μπροστά από την καμπύλη.

    Περίληψη: Το Acrobat Pro παίρνει το στέμμα

    Ενώ η χρήση της έκδοσης Acrobat Free μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στις απόλυτες βασικές λειτουργίες, μπορεί να μην είναι αρκετό για μεγάλης κλίμακας ή πολύπλοκες λειτουργίες. Ίσως αναρωτιέστε, γιατί όχι και το Acrobat Standard; Με μια πολύ ελάχιστη διαφορά στην τιμή μεταξύ Standard και Pro, συνιστούμε να επιλέξετε το Pro.

    Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε πρόσβαση σε ανώτερες δυνατότητες όπως η σύγκριση πολλών εκδόσεων PDF, η προσθήκη διαδραστικών στοιχείων μέσω JavaScript και η δημιουργία αρχείων PDF με ήχο, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία από το τηλέφωνό σας στο Acrobat Pro.

    Το Acrobat Pro είναι ο ξεκάθαρος νικητής για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να ανεβάσουν τη συνεργασία, τη δημιουργία και την αυτοματοποίησή τους στο επόμενο επίπεδο.

    Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το Adobe Audition Audio Editor.