Τι μπορείτε να μάθετε από ένα;

Είχατε ποτέ μια αναπάντητη κλήση από έναν αριθμό που δεν αναγνωρίζετε και θέλετε να μάθετε ποιος καλούσε; Ή θελήσατε ποτέ να μάθετε με ποιον ο σύντροφός σας ή τα παιδιά σας στέλνουν μηνύματα και τηλεφωνούν συνεχώς, αλλά δεν σας το λένε; Ίσως έχετε συναντήσει έναν τυχαίο αριθμό τηλεφώνου και αναρωτιέστε για ποιον είναι. Αυτό είναι όπου μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση μπορεί να βοηθήσει. Είναι μια εμπιστευτική υπηρεσία που μπορεί να σας δώσει έναν αξιοσημείωτο όγκο πληροφοριών μόνο από τα δέκα ψηφία ενός αριθμού κινητού ή σταθερού τηλεφώνου.

Η εκτέλεση αντίστροφων τηλεφωνικών αναζητήσεων είναι μόνο μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από εταιρείες έρευνας δημοσίων αρχείων. Πρόκειται για επιχειρήσεις που προσφέρουν μια υπηρεσία έρευνας που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με άτομα γρήγορα και εύκολα. Προσφέρουν διάφορους τύπους υπηρεσιών, όπως έλεγχος ιστορικού, αναζήτηση ατόμων καθώς και αντίστροφες αναζητήσεις τηλεφώνου. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις αντίστροφες αναζητήσεις τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων ακριβώς των πληροφοριών που μπορείτε να περιμένετε να μάθετε. Θα προτείνουμε επίσης τις καλύτερες εταιρείες έρευνας δημοσίων αρχείων για να πραγματοποιήσουν την αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση.

Πώς να εκτελέσετε μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πραγματοποιήσετε μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση. Ένας απλός τρόπος είναι απλώς να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σε μια μηχανή αναζήτησης και να δείτε τι εμφανίζεται. Εάν σας καλεί μια εταιρεία, είναι πολύ πιθανό αυτό να σας πει ποιος είναι. Αλλά αν πρόκειται για το σταθερό τηλέφωνο ενός ατόμου ή για έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, μπορεί να μην έχετε τόση τύχη.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο ευκολότερος τρόπος για να εκτελέσετε μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση είναι να χρησιμοποιήσετε μια εταιρεία έρευνας δημοσίων αρχείων για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Αυτές οι εταιρείες που ειδικεύονται στη διεξαγωγή των ελέγχων ιστορικού και άλλων αναζητήσεων δημοσίως διαθέσιμων πληροφοριών χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να αναζητήσουν γρήγορα πολλές πηγές και να ανακαλύψουν όλες τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε δεδομένο αριθμό. Στη συνέχεια θα σας παράσχουν όλες τις πληροφορίες σε μια εύπεπτη αναφορά στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ή στο smartphone ή το tablet σας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία, αλλά έχουμε επιλέξει τις τέσσερις κορυφαίες παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Οι καλύτεροι πάροχοι αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για εταιρείες έρευνας δημοσίων αρχείων και ιστότοπους ελέγχου ιστορικού θα αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει έλλειψη παρόχων. Και ενώ δεν προσφέρουν όλες μια υπηρεσία αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης, η μεγάλη πλειοψηφία το κάνει. Έτσι, η επιλογή του παρόχου αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης για χρήση μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση.

Κάναμε τη δουλειά σας και δοκιμάσαμε την υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου σε όλους τους κύριους ιστότοπους για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε ποιοι πάροχοι κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, έχουμε επίσης εντοπίσει τα βασικά κριτήρια που αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες από έναν πάροχο αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης με βάση τόσο τις δικές μας εμπειρίες δοκιμών όσο και τα σχόλια από τους χρήστες αυτών των υπηρεσιών. Τα βασικά κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για τη λήψη της τελικής μας απόφασης ήταν:

Σωστή έρευνα – Υπάρχουν μερικοί τσαρλατάνοι που βασικά απλώς θα Google έναν αριθμό και μετά θα σας πουν τι βρίσκουν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δωρεάν, επομένως έχουμε εντοπίσει μόνο παρόχους που κάνουν το παραπάνω μίλι και έχουν πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο για να πραγματοποιήσετε αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση, εάν οι πληροφορίες δεν έχουν νόημα για εσάς όταν επανέλθουν. Ως εκ τούτου, εντοπίσαμε εκείνες τις εταιρείες που προσφέρουν ευνόητες, ακριβείς και ευανάγνωστες αναφορές.
Ελάχιστες απαιτήσεις πληροφοριών – Οι καλύτεροι ιστότοποι αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου θα μπορούν να σας παρέχουν πληροφορίες ανεξάρτητα από το πόσες ή λίγες πληροφορίες τους δίνετε για αρχή. Έχουμε εντοπίσει ιστότοπους που μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες αναφορές βασισμένες μόνο σε έναν αριθμό τηλεφώνου, χωρίς να χρειάζεται να παρέχονται περισσότερες πληροφορίες.
Ευκολία στη χρήση – Ορισμένες από τις τοποθεσίες που προσφέρουν αντίστροφες αναζητήσεις τηλεφώνου μπορεί να είναι πιο εύχρηστες από άλλες. Οι περισσότεροι θα προσφέρουν έναν πίνακα ελέγχου για να έχετε εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που έχουν βρει. Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς τους πίνακες εργαλείων είναι πιο εύκολοι στην πλοήγηση από άλλους, επομένως προσπαθήσαμε να διαλέξουμε μόνο αυτούς τους ιστότοπους με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη.
Καλή υποστήριξη πελατών – Οι καλύτερες τοποθεσίες αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης θα προσφέρουν σε όλους τους πελάτες μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης πελατών και αξιόπιστη επικοινωνία με τους πελάτες.
Εφαρμογές για κινητά – Πολλοί χρήστες μας λένε ότι εκτιμούν ιδιαίτερα τη δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα εν κινήσει. Έτσι, έχουμε διασφαλίσει ότι όλοι οι συνιστώμενοι πάροχοι μας προσφέρουν εφαρμογές για κινητά ως βασικό εξοπλισμό.

  Παρακολουθήσουν αυτό! Σας βοηθά να βρείτε ταινίες για παρακολούθηση με βάση τη βαθμολογία και το είδος

Είναι σημαντικό να είναι σαφές σε όλους τους αναγνώστες ότι η πραγματοποίηση αντίστροφων αναζητήσεων τηλεφώνου δεν είναι ακριβής επιστήμη. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απολύτως ότι οι ιστότοποι που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο θα έχουν τα πάντα σωστά συνεχώς. Τούτου λεχθέντος, ένας αριθμός τηλεφώνου είναι μια σαφής πληροφορία και εφόσον τον εισάγετε σωστά στον ιστότοπο, δεν υπάρχει λόγος να κάνει λάθος ο ιστότοπος, δεδομένης της προηγμένης τεχνολογίας που φέρνουν σε αυτές τις αναζητήσεις. Υπάρχουν τέσσερις τοποθεσίες που έχουμε εντοπίσει και οι δοκιμές μας προτείνουν να προσφέρουν μια σταθερά αξιόπιστη υπηρεσία αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης που πληροί όλα τα βασικά κριτήρια που προσδιορίσαμε παραπάνω. Αυτοί οι τέσσερις ιστότοποι είναι:

1 — Επαληθεύτηκε

Η νούμερο ένα σύστασή μας για έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για μια υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου είναι το BeenVerified. Οι τιμές τους είναι λίγο υψηλότερες από άλλες, αλλά η εξυπηρέτησή τους είναι εξίσου εντυπωσιακή με τους αντιπάλους τους. Το BeenVerified είναι ένας ιστότοπος που χρειάζεται μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου για να ξεκινήσει. Θα εκτελέσουν επίσης μια ολοκληρωμένη αναζήτηση πολλών δημόσιων πηγών δεδομένων για να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για κάθε αριθμό.

Ισχυρίζονται ότι προσφέρουν μια διαφορετική γκάμα πληροφοριών στην Intelius, με την ηλικία, τις διευθύνσεις, τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα πρόσθετα στοιχεία επικοινωνίας που είναι πιθανό να αποκαλυφθούν. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων They BeenVerified είναι ένας άλλος καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος, ενώ οι αναφορές τους είναι επίσης συνήθως ευανάγνωστες και καλά διατυπωμένες. Το BeenVerified είναι ένας άλλος πάροχος που διαθέτει εφαρμογές για κινητά τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android. Προσφέρουν επίσης μια εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που είναι διαθέσιμη μέσω email και τηλεφώνου και η οποία λειτουργεί πολλές ώρες εκτός γραφείου, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για όσους εργάζονται.

2 — Instant CheckMate

Ένας άλλος πάροχος υπηρεσίας αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης που δεν διστάζουμε να προτείνουμε είναι το Instant CheckMate. Προσφέρουν παρόμοια υπηρεσία τόσο στο Intelius όσο και στο BeenVerified και στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ότι μπορούν να συνδέσουν έναν αριθμό τηλεφώνου με ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Εκτός από μια διεύθυνση και προσωπικά στοιχεία για το άτομο, ισχυρίζονται επίσης ότι μπορούν να μάθουν για ποινικά μητρώα και από έναν αριθμό τηλεφώνου. Στην πράξη, διαπιστώσαμε ότι αυτές οι πληροφορίες επανήλθαν μόνο μία ή δύο φορές, αλλά ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο, όταν συνέβη.

  Τι είναι το Bokeh στη φωτογραφία και πώς το δημιουργείτε;

Το CheckMate εκτελεί επίσης μία από τις πιο ολοκληρωμένες αναζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με όλες τις τελευταίες νέες τοποθεσίες να αναζητούνται εκτός από όλα τα παλιά αγαπημένα. Το ματ είναι λίγο πιο ακριβό από τον μέσο όρο της αγοράς για αντίστροφες αναζητήσεις τηλεφώνου, αλλά με έναν υπέροχο πίνακα εργαλείων και καλά σχεδιασμένες αναφορές, προσφέρουν μια εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες τους. Αυτή είναι μια υπηρεσία βοήθειας που είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο μέσω τηλεφώνου ή email και με την οποία εντυπωσιαστήκαμε. Ωστόσο, προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα.

3 — TruthFinder

Αν και κατατάξαμε το Truthfinder τρίτο σε αυτήν τη λίστα, εξακολουθούν να προσφέρουν μια εξαιρετική υπηρεσία αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης, η οποία έχει δείξει ότι τόσο οι δοκιμές μας όσο και τα σχόλια των αναγνωστών μας ταιριάζουν με τους άλλους παρόχους αυτής της λίστας. Η υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου μπορεί να προσφέρει όλες τις συνήθεις πληροφορίες, καθώς και μερικά πρόσθετα που κανένας από τους ανταγωνιστές τους δεν ισχυρίζεται ότι προσφέρει. Αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες άλλων ατόμων που μπορεί να σχετίζονται με τον αριθμό, πιθανές φωτογραφίες που συνδέονται με το τηλέφωνο, λεπτομέρειες σχετικά με την εκπαίδευση και την απασχόληση του ιδιοκτήτη και πολλά άλλα.

Όλα αυτά παραδίδονται σε μια αναφορά η οποία είναι επίσης εύκολη στην πλοήγηση και αρκετά περιεκτική. Είναι λίγο πολύ πρόθυμοι να προσπαθήσουν και να ωθήσουν τους χρήστες να αναβαθμίσουν στην πλήρη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού για τις προτιμήσεις μας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αφαιρεί από αυτό που παρέχουν στην τυπική υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Η τιμολόγηση του Truthfinder είναι περίπου στο μέσο όρο από την εμπειρία μας, αλλά έχει επίσης διαθέσιμη μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, προσφέρουν επίσης υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο, η οποία παρέχεται σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

4 — Intelius

Εάν υπάρχει κάποιος ιστότοπος στην αγορά αυτή τη στιγμή που εκτελεί το BeenVerified σε δεύτερη μοίρα, τότε πρέπει να είναι το Intelius. Τόσο οι δοκιμές μας όσο και τα σχόλια που λάβαμε από τους χρήστες υποδηλώνουν ότι η Intelius προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζονται πολλές πληροφορίες για να ξεκινήσουν. Μόνο ένας αριθμός τηλεφώνου θα κάνει. Στη συνέχεια, η Intelius θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε εκατοντάδες διαφορετικές πηγές δεδομένων για να βρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον αριθμό.

Τα αποτελέσματά τους είναι εντυπωσιακά. Εκτός από το όνομα πίσω από τον αριθμό, η Intelius μπορεί επίσης να βρει λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείται, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετεί το τηλέφωνο, το όνομα, τη διεύθυνση και την τοποθεσία του ιδιοκτήτη, ακόμη και λεπτομέρειες όπως το ιστορικό της διεύθυνσης, η ηλικία, συγγενείς και πολλά άλλα. Ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου Intelius είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες και είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο και εύχρηστο εργαλείο. Η Intelius προσφέρει επίσης εφαρμογές για κινητά τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Ίσως τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Intelius είναι ο τρόπος με τον οποίο παρέχει τις πληροφορίες του. Ανεξάρτητα από το πόσες πληροφορίες έχουν ανακαλύψει, οι αναφορές Intelius είναι πάντα ακριβείς και ευανάγνωστες. Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή και μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

Τι είναι η αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση;

Η ιδέα μιας αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης είναι εξαιρετικά απλή. Είναι μια μέθοδος για να μάθετε ποιος είναι το άτομο ή ο οργανισμός πίσω από έναν τυχαίο αριθμό τηλεφώνου. Υπήρξε μια εποχή που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε έναν τηλεφωνικό κατάλογο για αυτό το σκοπό. Αλλά η έλευση του κινητού τηλεφώνου και η παρακμή των σταθερών τηλεφώνων σημαίνει ότι, ενώ οι κατάλογοι εξακολουθούν να υπάρχουν, είναι πολύ λιγότερο διαδεδομένοι και όχι τόσο περιεκτικοί όσο κάποτε. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν φέρουν αριθμούς κινητών τηλεφώνων.

  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα Sweet GTK

Η αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να κάνετε τη δουλειά. Οι εταιρείες έρευνας δημοσίων αρχείων, όπως αυτές που προτείναμε παραπάνω, έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια διαφορετικές πηγές δημόσιας διαθέσιμης πληροφορίας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να αναζητήσουν αυτές τις πηγές δεδομένων για πληροφορίες σχετικά με οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου. Και ενώ δεν υπάρχουν εγγυήσεις από χυτοσίδηρο, είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που δεν μπορούν να πουν ποιος βρίσκεται πίσω από έναν αριθμό. Συχνά, μπορούν να σας δώσουν πολλές περισσότερες πληροφορίες εκτός από ένα όνομα.

Τι πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση;

Πολλές φορές, όλοι οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν από μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση είναι ποιος βρίσκεται πίσω από τον αριθμό. Είτε πρόκειται για άτομο είτε για εταιρεία, μόλις μάθετε ποιος σας καλεί, μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη απόφαση σχετικά με το εάν θέλετε να μιλήσετε μαζί τους ή όχι και εάν πρόκειται για ανεπιθύμητη κλήση ή κάτι πιο σημαντικό. Υπάρχουν όμως κάποιες καταστάσεις, όπως εάν προσπαθείτε να μάθετε ποιος είναι ο σύντροφός σας ή το παιδί σας τηλεφωνεί συνέχεια, που ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Εάν το χρειάζεστε, μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση μπορεί να αποκαλύψει πολύ περισσότερες πληροφορίες από ένα απλό όνομα. Επειδή οι περισσότερες εταιρείες έρευνας δημοσίων αρχείων πραγματοποιούν αναζήτηση σε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, συχνά θα αποκαλύπτουν πολλές περισσότερες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως διευθύνσεις, ιστορικό διευθύνσεων, διευθύνσεις email, λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οικογενειακή κατάσταση, επάγγελμα, συγγενείς και πολλά άλλα. Φυσικά, δεν υπάρχουν εγγυήσεις και κάθε αριθμός θα δώσει διαφορετικές πληροφορίες, αλλά είναι αρκετά συνηθισμένο για μια πλήρη αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση να μπορεί να ζωγραφίσει μια αρκετά σαφή εικόνα ενός ατόμου μόνο από τον αριθμό τηλεφώνου του.

Γιατί να εκτελέσετε μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση;

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση. Μπορούν να εκτελεστούν και σε αριθμούς σταθερού και κινητού τηλεφώνου, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν διάφορα διαφορετικά κίνητρα ανάλογα με το πώς συναντήσατε τον αριθμό. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους περιλαμβάνουν:

Λήψη αναπάντητης κλήσης ή πολλαπλών αναπάντητων κλήσεων από έναν αριθμό που δεν αναγνωρίζετε.
Ο σύντροφος ή το παιδί σας πραγματοποιεί πολλές κλήσεις στον ίδιο αριθμό και θέλετε να μάθετε με ποιον μιλάει και γιατί πληρώνουν τόσο μεγάλο λογαριασμό.
Βρίσκεις κάπου αναφορά σε έναν αριθμό τηλεφώνου αλλά δεν θυμάσαι τι είναι.
Αναμένετε μια σημαντική κλήση και έχετε μια αναπάντητη κλήση, αλλά δεν είστε σίγουροι αν είναι η κλήση που περιμένετε.
Λαμβάνετε παρενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις / κλήσεις φάρσας / σιωπηλές κλήσεις και θέλετε να εντοπίσετε τον ένοχο.

συμπεράσματα

Η αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση είναι μια χρήσιμη υπηρεσία για διάφορους λόγους. Μπορούν να σας παρέχουν όχι μόνο το όνομα πίσω από τον αριθμό, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων πληροφοριών. Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές τοποθεσίες που προσφέρουν μια αντίστροφη υπηρεσία αναζήτησης τηλεφώνου, αλλά μερικοί είναι πολύ καλύτεροι σε αυτό από άλλους. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επισημάνει τους τέσσερις καλύτερους παρόχους αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Έχετε πραγματοποιήσει ποτέ μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση; Πόσο επιτυχημένη ήταν η εμπειρία για εσάς; Χρησιμοποιήσατε έναν από τους προτεινόμενους παρόχους μας; Εάν ναι, υπάρχουν σχόλια σχετικά με την εμπειρία σας που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας. Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις απόψεις όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια σχολίων.