Τι θα συμβεί αν διαγράψετε το Snapchat;

Το Snapchat είναι μία από εκείνες τις γνωστές και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σε smartphone που κρατούν ανέπαφο τον χρήστη με τις εντυπωσιακές λειτουργίες τους. Το Snapchat είναι ευρέως γνωστό για τα φίλτρα του στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της επιλογής κάμερας και επίσης για τον απεριόριστο αριθμό γραμμών που μπορείτε να διατηρήσετε με τους φίλους σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε καλά μέσω της εφαρμογής και για να μην αναφέρουμε τη δημοφιλή ειδοποίηση Snapchat που όταν εμφανίζεται στην οθόνη σας, καθιστά αδύνατο να μην την ελέγξετε. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η εφαρμογή είναι τόσο εθιστική και ορισμένοι χρήστες, κυρίως έφηβοι, αποφασίζουν να διαγράψουν την εφαρμογή για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να μην αποσπώνται από αυτήν. Αν λόγω του ίδιου προβλήματος έχετε διαγράψει την εφαρμογή Snapchat από το τηλέφωνό σας και αναρωτιέστε τι θα συμβεί αν διαγράψετε το Snapchat, τότε ο σημερινός μας οδηγός θα σας βοηθήσει πολύ. Σας φέραμε ένα τέλειο έγγραφο για να απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με το εάν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat τι συμβαίνει και τι κάνει η διαγραφή της εφαρμογής Snapchat διαγράφει τον λογαριασμό σας. Μαζί με αυτό, θα καλύψουμε επίσης τις περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το Snapchat, συμπεριλαμβανομένου του εάν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat τι συμβαίνει με τις αναμνήσεις μου και εάν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat τι συμβαίνει με τις ραβδώσεις μου. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε απαντώντας σε όλες τις αμφιβολίες σας μία προς μία στις επόμενες παραγράφους.

Τι θα συμβεί αν διαγράψετε το Snapchat;

Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε εάν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat τι συμβαίνει με τις σειρές και τις αναμνήσεις μου.

Γιατί οι άνθρωποι διαγράφουν το Snapchat;

Οι άνθρωποι συχνά διαγράφουν πολλές εφαρμογές από τα smartphone τους για πολλούς λόγους. Υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορούν να αναγκάσουν ένα άτομο να διαγράψει την εφαρμογή Snapchat από το τηλέφωνό του:

  • Ένας χρήστης μπορεί να διαγράψει το Snapchat από το τηλέφωνό του λόγω εθισμού στην εφαρμογή.
  • Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά από την εφαρμογή όσον αφορά την ψυχική υγεία, γεγονός που μπορεί να τους αναγκάσει να διαγράψουν την εφαρμογή.
  • Ορισμένοι χρήστες του Snapchat μπορούν επίσης να διαγράψουν την εφαρμογή για να κάνουν ένα διάλειμμα από τη ζωή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Εάν κάποιος έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Snapchat, μπορεί να διαγράψει και την εφαρμογή.
  • Ορισμένοι χρήστες του Snapchat μπορούν επίσης να διαγράψουν την εφαρμογή προσωρινά για να επικεντρωθούν στις σπουδές τους ή να εργαστούν καλύτερα.
  Πώς να διαγράψετε τις αποθηκευμένες συνομιλίες στο Snapchat

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της απεγκατάστασης του Snapchat και της διαγραφής λογαριασμού Snapchat;

Πριν ξεκινήσουμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί εάν εσείς διαγράψτε το Snapchatείναι σημαντικό να γνωρίζετε τη βασική διαφορά μεταξύ της απεγκατάστασης της εφαρμογής και της διαγραφής του λογαριασμού σας σε αυτήν.

  • Κατά την απεγκατάσταση της εφαρμογής από το smartphone σας, αφαιρείτε τον χώρο που καταλάμβανε στη συσκευή σας, κάτι που τελικά ελευθερώνει τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.
  • Η απεγκατάσταση της εφαρμογής δεν βλάπτει τα δεδομένα της εφαρμογής με κανέναν τρόπο.
  • Από την άλλη πλευρά, διαγράφοντας τον λογαριασμό σας στο Snapchat, μπορείτε να χάσετε τα δεδομένα σας και κάθε άλλη σημαντική πληροφορία στον λογαριασμό σας εάν δεν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από τη διαγραφή του.
  • Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, τις αναμνήσεις σας, τις συνομιλίες σας, τις ραβδώσεις σας, ακόμη και τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε κάνει κλικ στο Snapchat που είναι αποθηκευμένες στην εφαρμογή.
  • Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Snapchat είναι μια μη αναστρέψιμη ενέργεια, ενώ η διαγραφή της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας δεν είναι.

Τι συμβαίνει εάν διαγράψετε την εφαρμογή Snapchat;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν μερικοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην απόφαση διαγραφής της εφαρμογής Snapchat. Και αν αναρωτιέστε τι γίνεται αν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat τι συμβαίνει, τότε υπάρχουν μερικά πιθανά πράγματα που μπορεί να συμβούν εξαιτίας αυτού:

  • Η διαγραφή της εφαρμογής Snapchat δεν οδηγεί στη διαγραφή του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα.
  • Σύμφωνα με το Snapchat, εάν τυχαίνει να διαγράψετε την εφαρμογή, οι μνήμες σας στο Snapchat θα παραμείνουν ανέπαφες και δεν θα αφαιρεθούν.
  • Η διαγραφή της εφαρμογής την αφαιρεί μόνο από τη συσκευή σας και όχι τον λογαριασμό από την πλατφόρμα.
  • Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή τοποθεσίας στο Snapchat, κατά τη διαγραφή της εφαρμογής, το Snapchat θα χάσει το δικαίωμα πρόσβασης στο GPS και την τρέχουσα τοποθεσία του κινητού σας τηλεφώνου, κάτι που τελικά σημαίνει ότι οι φίλοι σας δεν θα μπορούσαν να δουν την τοποθεσία σας στον χάρτη του Snapchat .
  • Παρόλο που έχετε διαγράψει την εφαρμογή, ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός, οι φίλοι σας θα εξακολουθούν να μπορούν να σας στέλνουν στιγμιότυπα και μηνύματα στον λογαριασμό σας.
  Πώς να πιάσετε κάποιον να απατάει στο Snapchat

Η διαγραφή της εφαρμογής Snapchat διαγράφει τον λογαριασμό σας;

Όχι, η διαγραφή της εφαρμογής Snapchat δεν διαγράφει τον λογαριασμό σας σε αυτήν. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής θα την αφαιρέσει μόνο από τη συσκευή σας. Ο λογαριασμός σας στην πλατφόρμα θα παραμείνει ενεργός και οι φίλοι σας μπορούν να τον προσεγγίσουν για να σας στείλουν φωτογραφίες ή να στείλουν μια συνομιλία.

Εάν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat Τι συμβαίνει στις αναμνήσεις μου;

Για τις πρώτες 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί προσωρινά, ώστε τα δεδομένα σας να μπορούν να ανακτηθούν, αλλά μετά από 30 ημέρες, εάν δεν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, τότε τα δεδομένα θα διαγραφούν.

  • Η διαγραφή της εφαρμογής Snapchat, για οποιονδήποτε λόγο, δεν επηρεάζει τον λογαριασμό σας σε αυτήν.
  • Πολλοί χρήστες του Snapchat αποθηκεύουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες ή βίντεο στην πλατφόρμα, τα οποία μπορούν να δουν όποτε θέλουν και να τα μοιραστούν αν θέλουν.
  • Σε περίπτωση που έχετε αποθηκεύσει τέτοιες μνήμες στο Snapchat αλλά έχετε απεγκαταστήσει την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας, δεν θα διαγράψει τις αναμνήσεις σας από αυτήν.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις αναμνήσεις από την ενότητα της κάμερας κατά το άνοιγμα του Snapchat.
  • Μπορείτε να πατήσετε στο αριστερό μέρος του κύκλου και να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας που είτε έχετε αποθηκεύσει στην πλατφόρμα είτε είχατε ανεβάσει κάποτε ως ιστορία σε αυτήν.
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις μνήμες κάθε φορά που εγκαθιστάτε ξανά την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Εάν διαγράψω την εφαρμογή Snapchat Τι συμβαίνει με τα Streak μου;

Το Snapchat έχει μια εκπληκτική λειτουργία, γνωστή ως ραβδώσεις, που είναι βασικά φωτογραφίες ή βίντεο που οι χρήστες του Snap στέλνουν στους φίλους τους στην πλατφόρμα καθημερινά. Η καθημερινή αποστολή αυτών των σειρών (φωτογραφιών ή βίντεο) οδηγεί σε ένα σκορ που διατηρείται μεταξύ των δύο επαφών που στέλνουν και λαμβάνουν τα σερί. Αυτό το σερί δημιουργείται όταν ανταλλάσσετε Snaps με έναν φίλο για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Για να συνεχίσετε αυτό το σερί, πρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε τουλάχιστον ένα Snap καθημερινά μέσα σε ένα παράθυρο 24 ωρών. Ακολουθούν οι πληροφορίες σχετικά με το εάν διαγράψετε την εφαρμογή, τι θα συμβεί με το Snapchat Streaks.

  • Κατά την απεγκατάσταση της εφαρμογής, δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε Snaps με τους φίλους σας.
  • Οι φίλοι σας, ωστόσο, θα εξακολουθούν να μπορούν να σας στέλνουν Snaps.
  • Αλλά οι ραβδώσεις είναι μια αμφίδρομη ανταλλαγή φωτογραφιών ή βίντεο, επομένως, αν δεν στείλετε πίσω ένα Snap, μπορεί να είστε στα πρόθυρα να χάσετε το σερί Snap με τον φίλο.
  • Η απεγκατάσταση της εφαρμογής μπορεί να οδηγήσει στη λήξη της σειράς που είχατε διατηρήσει.
  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο Snap του Game Of Thrones στο Snapchat

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Τι σημαίνει η διαγραφή ενός λογαριασμού Snapchat;

Απ. Η διαγραφή ενός λογαριασμού Snapchat σημαίνει ότι θα χάσετε όλες τις ρυθμίσεις λογαριασμού, τους φίλους, τα Snaps, τις συνομιλίες, τα δεδομένα συσκευής, τις ιστορίες, τις αναμνήσεις και τα δεδομένα τοποθεσίας που είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας.

Ε2. Αν διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Snapchat, τι θα δουν οι φίλοι μου;

Απ. Κατά τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Snapchat, οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες σας. Δεν θα μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα ή Snaps στην πλατφόρμα. Οι φίλοι σας δεν θα ειδοποιηθούν για τη διαγραφή ή την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Ε3. Κατά τη διαγραφή του Snapchat από το τηλέφωνό μου, θα χάσω όλες τις φωτογραφίες μου;

Απ. Όχι, δεν θα χάσετε τις φωτογραφίες ή τις αναμνήσεις σας που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας στο Snapchat διαγράφοντας την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Q4. Πώς μπορώ να ξέρω αν κάποιος έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Snapchat;

Απ. Για να μάθετε εάν κάποιος έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Snapchat ή όχι, μπορείτε να ξεκινήσετε αναζητώντας το όνομα χρήστη του στην εφαρμογή. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί αντίστοιχο όνομα χρήστη μετά την αναζήτηση, είναι πιθανό να έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους ή να σας έχουν αποκλείσει από την πλατφόρμα.

Q5. Μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά τον λογαριασμό μου στο Snapchat;

Απ. Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από την πλατφόρμα και να συνδεθείτε ξανά σε αυτόν εντός της χρονικής περιόδου των 30 ημερών για να αποφύγετε την απώλεια των δεδομένων του λογαριασμού σας.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας σχετικά με το τι θα συμβεί εάν διαγράψετε την εφαρμογή Snapchat ήταν επιτυχές στο να άρει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τη διαγραφή της εφαρμογής Snapchat και τι θα συμβεί με τα δεδομένα σας σε αυτήν στη συνέχεια. Εάν ναι, ενημερώστε μας αφήνοντας τα πολύτιμα σχόλιά σας παρακάτω. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας σχετικά με άλλες αμφιβολίες παρακάτω.