Τι είναι το WHOOP Band;

Τον τελευταίο καιρό, η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σας είναι μια από τις σημαντικότερες ανησυχίες, ειδικά μετά την πανδημία του Covid-19. Και για να παρακολουθούμε τη φυσική σας κατάσταση και τις μετρήσεις που σχετίζονται με την υγεία σας, διαθέτουμε στην αγορά φορητές συσκευές και ζώνες γυμναστικής που βοηθούν στην παρακολούθηση των μετρήσεων φυσικής κατάστασης και σας κρατούν ενήμερους για τα επίπεδα ευεξίας και φυσικής κατάστασης του σώματός σας. Αυτό είναι το WHOOP, ένα συγκρότημα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης ή φορετό, και μια εφαρμογή που βοηθά στην παρακολούθηση των μετρήσεων της φυσικής σας κατάστασης όλο το εικοσιτετράωρο, σας παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη φυσική σας κατάσταση και τα επίπεδά σας και σας βοηθά να βελτιώσετε την προπόνηση και τη φυσική σας κατάσταση. Έτσι, για να μάθετε περισσότερα για το τι είναι το WHOOP band, τι είναι η εφαρμογή WHOOP και περισσότερα για το WHOOP, σας φέρνουμε αυτό το άρθρο για να σας δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το WHOOP.

Τι είναι το WHOOP Band;

Η WHOOP είναι μια εταιρεία τεχνολογίας φορητών συσκευών που ειδικεύεται στην κατασκευή ζωνών παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις μετρήσεις της φυσικής σας κατάστασης και να σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες μέσω της εφαρμογής WHOOP. Με όλα τα δεδομένα σχετικά με τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του σώματός σας με τη βοήθεια αυτού του WHOOP, μπορείτε να βελτιώσετε τις προπονήσεις σας και να παρακολουθείτε συνεχώς την υγεία και την ευεξία σας. Το συγκρότημα WHOOP είναι δημοφιλές στους αθλητές και ακόμη και στους κοινούς καταναλωτές. Καθώς τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση γίνονται ένα από τα κύρια μέλημα του σήμερα, η WHOOP αποδεικνύεται ότι είναι μια αναδυόμενη εταιρεία τεχνολογίας φορητών συσκευών. Το συγκρότημα WHOOP 1.0 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και από τότε το WHOOP βρίσκεται σε άνοδο με μεταγενέστερα μοντέλα να κυκλοφορούν και να κάνουν το WHOOP να γίνει μια διακεκριμένη μάρκα ή εταιρεία τεχνολογίας φορητών συσκευών παγκοσμίως.

Τι είναι το συγκρότημα WHOOP;

  • Η ζώνη WHOOP είναι το κύριο προϊόν της εταιρείας τεχνολογίας φορητών συσκευών WHOOP.
  • Είναι ένα συγκρότημα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και υγείας με ενσωματωμένους αισθητήρες που παρακολουθούν ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων φυσικής κατάστασης και σας παρέχουν πληροφορίες για τη φυσιολογία σας στην εφαρμογή WHOOP.
  • Όπως και άλλα fitness trackers στην αγορά, το WHOOP δεν διαθέτει οθόνη, διατίθεται σε διάφορα πολύχρωμα λουράκια.
  • Οι μετρήσεις που παρακολουθούνται με WHOOP μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε τρεις κύριες πτυχές και είναι η φυσική κατάσταση, ο ύπνος και η αποκατάσταση.
  • Και από όλα αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα WHOOP’s παρακολούθηση ύπνου ικανότητα που είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εκεί έξω.
  • Όσο περισσότερο φοράτε τη ζώνη WHOOP τόσο πιο ακριβείς και συνεπείς πληροφορίες θα παρέχει στην εφαρμογή WHOOP.
  • Η ζώνη WHOOP υπολογίζει το επίπεδο καταπόνησής σας, ένα επίπεδο μέτρησης για να γνωρίζετε πόση εργασία ή δραστηριότητα έχετε κάνει σε μια ημέρα.
  • Άλλες μετρήσεις που μετρώνται από τη ζώνη WHOOP περιλαμβάνουν ώρες ύπνου, αναπνευστικό ρυθμό, αρτηριακή πίεση, καρδιακό ρυθμό και πολλά άλλα.
  • Με τη ζώνη WHOOP, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς το σώμα σας και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, ανεξάρτητα από το τι κάνετε, μπορεί να παρακολουθεί και να μετράει όλες τις δραστηριότητες που κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και να σας παρέχει αυτές τις διάφορες πληροφορίες για τη φυσιολογία σας που είναι διαθέσιμες σε εσάς στην εφαρμογή WHOOP.
  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επισημάνσεων και των σημειώσεων του Kindle

Τι είναι η εφαρμογή WHOOP;

Γνωρίζετε ήδη τι κάνει η ζώνη παρακολούθησης WHOOP και αυτό είναι να παρακολουθεί τις μετρήσεις της φυσικής σας κατάστασης, όπως τον καρδιακό σας ρυθμό, τις ώρες ύπνου, τα επίπεδα οξυγόνου και πολλά άλλα. Για να δείτε όλες αυτές τις μετρήσεις φυσικής κατάστασης και τις πληροφορίες, η εφαρμογή WHOOP μπαίνει στο παιχνίδι.

  • Η εφαρμογή WHOOP παρακολουθεί πολύ περισσότερα από τις καθημερινές σας δραστηριότητες, με όλες τις πληροφορίες που η εφαρμογή σάς βοηθά να διατηρείτε ενήμερους τις φυσιολογικές σας συνθήκες και παρέχει οδηγίες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα επίπεδα φυσικής σας κατάστασης.
  • Όταν κατεβάζετε την εφαρμογή WHOOP το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι η διαισθητική και απλή διεπαφή χρήστη.
  • Και η εφαρμογή WHOOP είναι διαθέσιμη τόσο σε πλατφόρμες Android όσο και σε iOS.
  • Η εφαρμογή WHOOP παρέχει εις βάθος πληροφορίες για τον ύπνο, η εφαρμογή εμφανίζει επίσης τη βαθμολογία καταπόνησης που μετριέται σε κλίμακα 0-21.
  • Η καταπόνηση είναι το μέτρο της πίεσης που ασκείτε στο σώμα σας τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε τόσο υψηλότερο θα είναι το σκορ καταπόνησης σας.
  • Οι μετρήσεις που παρέχει η εφαρμογή σάς βοηθούν να είστε υγιείς και να μετράτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με τις οποίες λαμβάνετε καθοδήγηση για να βελτιώσετε τα επίπεδα φυσικής σας κατάστασης.

Αξίζει το WHOOP;

Το 2022 ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας κρατά κίνητρα και να σας ενημερώνει για την υγεία σας. Με τόσους πολλούς ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης στην αγορά, το WHOOP μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά όσον αφορά τη λεπτομερή εις βάθος παρακολούθηση των μετρήσεων φυσικής κατάστασης σε σύγκριση με άλλους ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης. Αλλά το ερώτημα είναι, αξίζει το WHOOP; Η απάντηση θα εξαρτηθεί από το αν έχετε σοβαρούς στόχους φυσικής κατάστασης και αν είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε στο μοντέλο του WHOOP που βασίζεται σε συνδρομές. Το WHOOP προσφέρει τρεις επιλογές συνδρομής:

  Θυμόμαστε το GeoCities, τον πρόδρομο της δεκαετίας του 1990 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Μηνιαία συνδρομή – 30 $ το μήνα (ελάχιστο 12 μήνες)
  • Ετήσια συνδρομή – 20 $ το μήνα
  • Συνδρομή 24 μηνών – 16 $ το μήνα
  • Σημείωση: Η μπάντα WHOOP και η εφαρμογή WHOOP θα περιλαμβάνονται σε όλα τα σχέδια.

    Έτσι, βλέποντας τέτοιες τιμές και τις δυνατότητες που προσφέρει το WHOOP αξίζει τον κόπο μόνο αν είστε αθλητής, επειδή ως τακτικός καταναλωτής υπάρχουν διάφορες άλλες επιλογές στην αγορά που προσφέρουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και γνώσεις φυσικής κατάστασης σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Επομένως, η απάντηση θα είναι όχι, αλλά αν είστε αθλητής ή είστε σοβαροί με τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση, τότε το WHOOP είναι για εσάς.

    Τι είναι το WHOOP 4.0;

    Το WHOOP κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο φορητό γυμναστήριο WHOOP 4.0 τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ολοκαίνουργιο WHOOP 4.0 είναι πιο έξυπνο, μικρότερο και έχει σχεδιαστεί με νέα βιομετρική παρακολούθηση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του WHOOP 3.0. Το WHOOP 4.0 είναι ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης που σας βοηθά να παρακολουθείτε και να μετράτε τα επίπεδα άγχους, τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του δέρματος, την αρτηριακή πίεση και πολλές άλλες μετρήσεις φυσικής κατάστασης. Σας βοηθά να ενημερώνεστε για τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του σώματός σας. Τα χαρακτηριστικά του WHOOP 4.0 περιλαμβάνουν:

    • Αδιάβροχο έως 10 μέτρα.
    • 5 LED και 4 φωτοδίοδοι για συνεχή λήψη των δεδομένων σας.
    • 33% μικρότερο από το WHOOP 3.0
    • Διάρκεια μπαταρίας πολλών ημερών.
    • Παρακολουθήστε το οξυγόνο του αίματός σας, τη θερμοκρασία του δέρματος, τις ώρες ύπνου και πολλά άλλα.
    • Απτικός συναγερμός.
    • Νέες άνετες μπάντες SuperKnit.

    WHOOP 4.0 vs WHOOP 3.0

    Ας δούμε τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων του συγκροτήματος WHOOP:

    WHOOP 3.0
    WHOOP 4.0
    Μέγεθος σώματος
    Μεγαλύτερος
    33% μικρότερο
    Διάρκεια ζωής μπαταρίας
    5 μέρες
    5 μέρες
    LED
    2
    5
    Θερμοκρασία δέρματος
    Οχι
    Ναί
    Παλμικό οξύμετρο
    Οχι
    Ναί
    Οξυγόνο αίματος
    Οχι
    Ναί
    Απτική ειδοποίηση
    Οχι
    Ναί

    Σύγκριση τιμών Whoop 4.0

    Έχει περάσει καιρός από την κυκλοφορία του WHOOP 4.0 και το WHOOP υπόσχεται ότι το πιο πρόσφατο μοντέλο 4.0 είναι ανώτερο από τον προκάτοχό του WHOOP 3.0 και παρέχει πολύ πιο ακριβείς πληροφορίες για τις μετρήσεις φυσικής κατάστασης. Αλλά όταν πρόκειται για την τιμολόγηση του WHOOP 4.0, αυτό είναι ένα μοντέλο που βασίζεται σε συνδρομή.

      Πώς να επαναφέρετε εύκολα το HomePod mini

    Τα προγράμματα ξεκινούν από 16 $ το μήνα για 24 μήνες έως ένα πρόγραμμα συνδρομής 30 $ το μήνα (αλλά για τουλάχιστον 12 μήνες) στο οποίο έχετε τη ζώνη WHOOP 4.0 και πρόσβαση στην εφαρμογή WHOOP. Συγκρίνοντας την τιμή του WHOOP με άλλο πρόγραμμα παρακολούθησης γυμναστικής ή έξυπνο ρολόι που κάνει την ίδια δουλειά. Για παράδειγμα, το Apple Watch παρακολουθεί ή μπορεί επίσης να παρακολουθεί τις μετρήσεις φυσικής κατάστασης, όπως το WHOOP 4.0 ή ακόμα περισσότερο και έχει επίσης μια οθόνη που στερείται από το WHOOP 4.0, αλλά το Apple Watch έρχεται με τιμή από 399 έως 799 $ περίπου, ενώ το WHOOP από 16 έως 30 $ μηνιαία φαίνεται λίγο αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα είναι η οθόνη και αυτό μόνο για ορισμένους συγκεκριμένους καταναλωτές. Εάν είστε σοβαροί για τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας και δεν ψάχνετε πραγματικά για ένα smartwatch, τότε το WHOOP 4.0 με αυτήν την τιμή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

    Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

    Q1. Μπορώ να αγοράσω το λουρί WHOOP μου;

    Απ. Όχι, δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα λουράκι WHOOP εντελώς επειδή συνοδεύεται από συνδρομή.

    Ε2. Τι περιλαμβάνεται στο κόστος της μηνιαίας συνδρομής μου;

    Απ. Στο μηνιαίο κόστος συνδρομής σας, θα λάβετε το WHOOP 4.0 δωρεάν και θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή WHOOP. Και το WHOOP προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες και δυνατότητες στην εφαρμογή για να βελτιώσει την εμπειρία σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε νέο υλικό.

    Ε3. Μπορείτε να φοράτε λουράκι WHOOP στο ντους;

    Απ. Ναι, μπορείτε να φοράτε το λουράκι WHOOP στο ντους καθώς το WHOOP είναι εντελώς αδιάβροχο έως και 10 μέτρα. Μπορείτε ακόμη και να κολυμπήσετε, να κάνετε δέρμα στη βροχή, κλπ ενώ φοράτε το WHOOP.

    ***

    Έτσι, με αυτό το άρθρο σχετικά με το τι είναι το WHOOP band και οτιδήποτε σχετίζεται με το WHOOP, από την τιμή του μέχρι το πόσο αξίζει να αγοράσετε, ελπίζουμε ότι διαβάζοντας αυτό το άρθρο μπορείτε να λάβετε τις πληροφορίες που αναζητούσατε σχετικά με το WHOOP. Επιπλέον, το WHOOP 4.0 μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς, αν ψάχνετε για έναν ιχνηλάτη φυσικής κατάστασης για να παρακολουθείτε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης και εάν θέλετε να αφοσιωθείτε πλήρως στους στόχους σας φυσικής κατάστασης με τις προηγμένες σε βάθος μετρήσεις του συγκροτήματος που θα σας βοηθήσουν να επίτευξη των στόχων της φυσικής σας κατάστασης πολύ πιο αποτελεσματικά.