Τι είναι το Top Text Bottom Text Meme Generator;

Ένα μιμίδιο είναι μια ιδέα, δράση ή μόδα που κυκλοφορεί μεταξύ των ανθρώπων στον πολιτισμό μέσω της μίμησης και συχνά έχει συμβολική σημασία, απεικονίζοντας μια συγκεκριμένη κατάσταση ή έννοια. Ένα μιμίδιο χρησιμεύει ως δοχείο για κοινωνικές κατασκευές, σύμβολα ή πρακτικές που μπορούν να περάσουν από το ένα άτομο στο άλλο με λογοτεχνία, συνομιλία, κινήματα, παραδόσεις ή άλλα σημαντικά άυλα περιστατικά με ένα αναπαραγόμενο θέμα. Μερικές φορές τα μιμίδια χρησιμεύουν ως ψυχαγωγία ή ένας τρόπος μετάδοσης σοφίας. Μερικές φορές, μια μεμονωμένη εικόνα ή ένα σύντομο βίντεο μπορεί να εμπνεύσει αμέτρητες αστείες προοπτικές. Ένα μιμίδιο μπορεί περιστασιακά να το απολαμβάνουν αποκλειστικά λίγα άτομα ή σχεδόν όλοι μπορεί περιστασιακά να το λατρεύουν. Τα ελκυστικά μιμίδια περιέχουν συχνά χιούμορ, που κυμαίνεται από πνευματώδεις παρατηρήσεις έως σατιρικά πολιτικά αστεία. Υπάρχουν αμέτρητα μιμίδια για παιδιά, γονείς, κατοικίδια και καθημερινή ζωή. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι η δημιουργία μιμιδίων κειμένου στο επάνω μέρος του κειμένου και πώς να τοποθετείτε κείμενο πάνω και κάτω. Θα καταλάβετε επίσης ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείται στα μιμίδια κειμένου πάνω και κάτω και θα δημιουργήσετε ένα μιμίδιο με λέξεις στην κορυφή.

Τι είναι το Top Text Bottom Text Meme Generator;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν λεπτομερώς τι είναι η δημιουργία μιμιδίων κειμένου στο επάνω μέρος του κειμένου με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Γιατί το email μου λέει σε ουρά;

Ποιος επινόησε τα μιμίδια;

Ο Ρίτσαρντ Ντόκινς, ένας εξελικτικός επιστήμονας από το Ηνωμένο Βασίλειο, δημιούργησε τον όρο μιμίδιο το 1976. Πίστευε ότι τα μιμίδια αυτοαναπαραχθούν και τα έβλεπε ως το πολιτισμικό ισοδύναμο των γονιδίων στη βιολογία.

Τι είναι η γραμματοσειρά Meme;

Ένα μιμίδιο ή κείμενο μπορεί να αποκτήσει περισσότερο στυλ χρησιμοποιώντας διαφορετικές γραμματοσειρές. Με άλλα λόγια, ανάλογα με την ουσία του κειμένου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καθιέρωση ή την προσαρμογή του τόνου του. Επιπλέον, ανάλογα με το μέσο, ​​συγκεκριμένες γραμματοσειρές επηρεάζουν την ανάγνωση.

Πώς βάζετε το κείμενο στο επάνω και στο κάτω μέρος;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τοποθετήσετε κείμενο πάνω και κάτω:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Word και κάντε κλικ στο Κενό έγγραφο.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Layout.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εκκίνησης διαλόγου Διαμόρφωση σελίδας.

4. Επιλέξτε την καρτέλα Layout από το πλαίσιο διαλόγου Page Setup.

5. Επιλέξτε Επάνω, Κέντρο, Δικαιολογημένο ή Κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού στην ενότητα Σελίδα για Κατακόρυφη στοίχιση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία 👋 στον ιστότοπό σας;

6. Κάντε κλικ στο OK.

Η στοίχιση που επιλέγετε για το κείμενό σας θα εφαρμοστεί τώρα.

Ποιο ήταν το πρώτο Top Text Bottom Text Meme;

Το παραδοσιακό επάνω κείμενο/κάτω κείμενο στα μιμίδια εικόνων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 2000, θυμούνται ακόμα σήμερα. Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού οργάνων που ήταν διαθέσιμα εκείνη την εποχή, αυτές ήταν οι πιο βασικές μορφές. Τα κορυφαία/κάτω ανέκδοτα κειμένου ήταν συγκρίσιμα με τα αστεία One not just ή με τα αστεία Velociraptors. Εκείνη την περίοδο, τα μυθιστορήματα της οργής διαβάζονταν επίσης ευρέως.

Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείται στα μιμίδια κειμένου στο κάτω μέρος του κορυφαίου κειμένου;

Η Impact, μια γραμματοσειρά που έκανε το ντεμπούτο της το 1965, ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τη γραμματοσειρά meme. Αυτό προέρχεται από την αρχική διαφήμιση Impact του Stephenson Blake. Το αντίκτυπο είναι το όνομα της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται για αυτό το μιμίδιο. Οι πλάγιες ή έντονες γραμματοσειρές είναι παραλλαγές σε μια γραμματοσειρά που τεχνικά εμπίπτουν στην κατηγορία γραμματοσειρών.

Πώς φτιάχνετε ένα μιμίδιο με λέξεις στην κορυφή;

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μιμίδιο με λέξεις από πάνω ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας μετά τη δημιουργία λογαριασμού.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα Kapwing Meme Templates στον ιστότοπό σας.

2. Κάντε κλικ στο Δημιουργία μιμιδίου.

3. Κάντε κλικ στο πλαίσιο Κάντε κλικ για αποστολή.

  Samsung Galaxy S20: Πώς να προσαρμόσετε την ένταση και το μοτίβο κραδασμών

4. Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Κείμενο για να προσθέσετε κείμενο στο μιμίδιο σας.

Τι είναι το Top Text Bottom Text Meme Generator;

Μπορείτε να προσαρμόσετε πρότυπα με κείμενο, γραφικά και πολλά άλλα με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, χρησιμοποιώντας μια δωρεάν ηλεκτρονική συσκευή δημιουργίας μιμιδίων στο επάνω μέρος του κειμένου. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά τη γεννήτρια για να αλλάξουν γνωστά μιμίδια, όπως αυτά στη συλλογή προτύπων Meme του Imgflip. Ή οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα θέματά τους ή να ξεκινήσουν από την αρχή με κενά σχέδια.

Τι είναι το Top Text;

Αφού διαβάσετε σχετικά με τη δημιουργία μιμιδίων κειμένου στο επάνω κείμενο, ας ξεκαθαρίσουμε ποιο πλήρες κείμενο στο επάνω μέρος επιτρέπει την εμφάνιση του προφορικού κειμένου στις παρουσιάσεις αφού μεταφραστεί σε γραπτό κείμενο από έναν δημοσιογράφο ή υπότιτλο. Παράλληλα με την πολύγλωσση παρουσίαση που εμφανίζεται και σε tablet.

Πώς κάνετε κάθετο κείμενο στο Word;

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να κάνετε κάθετο κείμενο στον κόσμο:

1. Κάντε δεξί κλικ στο σχήμα ή στο πλαίσιο κειμένου στην εφαρμογή Word.

2. Επιλέξτε Μορφοποίηση σχήματος.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Layout & Properties.

4. Κάντε κλικ στο πεδίο Κατεύθυνση κειμένου.

5. Επιλέξτε Περιστροφή όλου του κειμένου 90° ή Περιστροφή όλου του κειμένου 270°.

Πώς αναδιπλώνετε το κείμενο στο Word;

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, αναδιπλώνετε κείμενο στο Word:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Word και κάντε δεξί κλικ στο σχήμα ή στο πλαίσιο κειμένου.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή επέκτασης Wrap Text.

3. Επιλέξτε τις επιθυμητές επιλογές για να τυλίξετε το κείμενο ή το σχήμα σας ανάλογα.

***

Ελπίζουμε να μάθατε για το τι είναι η δημιουργία μιμιδίων κειμένου στο κάτω μέρος του επάνω κειμένου και να δημιουργήσετε ένα μιμίδιο με λέξεις στην κορυφή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.