Τι είναι το T-Mobile TVision και πόσο κοστίζει;

Φαίνεται ότι κάθε εταιρεία τεχνολογίας έχει τη δική της υπηρεσία ροής αυτές τις μέρες. Η T-Mobile είναι μια πρόσφατη εισερχόμενη στον τομέα με το “Τηλεόραση” Προσφορά ζωντανής τηλεόρασης. Τι είναι το TVision, πώς είναι μοναδικό και πόσο κοστίζει; Ας ανακαλύψουμε.

Τι είναι η TVision;

Με βασικούς όρους, το TVision είναι μια υπηρεσία ροής τηλεόρασης παρόμοια με το YouTube TV και το Sling TV. Αντί να έχετε τα ζωντανά τηλεοπτικά σας κανάλια να προέρχονται από μια καλωδιακή ή δορυφορική πιατέλα συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας, το TVision μεταδίδει μέσω Διαδικτύου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε TVision με την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iPhone, iPad, Apple TV, Android, Android TV, Google TV ή Amazon Fire TV. Δεν είστε δεμένοι με μια τηλεόραση για να απολαύσετε την υπηρεσία.

  Παρακολουθήσουν αυτό! Σας βοηθά να βρείτε ταινίες για παρακολούθηση με βάση τη βαθμολογία και το είδος

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πακέτα καναλιών και επιλογές DVR για να διαλέξετε. Η κύρια υπηρεσία ονομάζεται «TVision Live» και έχει τρία διαφορετικά πακέτα. Η υπηρεσία “Ζωντανά” είναι προσανατολισμένη σε ειδήσεις και αθλήματα. Τα τρία πακέτα αναλύονται ως εξής:

TVision Live TV: 30+ κανάλια, 3 ταυτόχρονες ροές, 100 ώρες cloud DVR, προγράμματα κατ’ απαίτηση.
TVision Live TV+: 40+ κανάλια, 3 ταυτόχρονες ροές, 100 ώρες cloud DVR, προγράμματα κατ’ απαίτηση.
TVision Live Zone: 50+ κανάλια, 3 ταυτόχρονες ροές, 100 ώρες cloud DVR, προγράμματα κατ’ απαίτηση.

Η επόμενη βαθμίδα ονομάζεται “TVision VIBE”. Αυτό επικεντρώνεται σε κανάλια κωμωδίας, lifestyle και δράματος. Έχει 30+ κανάλια, αλλά δεν περιλαμβάνει DVR από προεπιλογή. Θα πρέπει να το προσθέσετε με επιπλέον χρέωση.

Η τελευταία βαθμίδα ονομάζεται “TVision CHANNELS” και είναι ένα πρόσθετο στα άλλα επίπεδα. Μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας premium κανάλια (όπως Starz, Epix και Showtime) και να τα προσθέσετε στον ίδιο λογαριασμό.

  Πώς να δημιουργήσετε μια γραμμή τίτλου σε ένα υπολογιστικό φύλλο του Excel

Πόσο κοστίζει το TVision;

Η T-Mobile φαίνεται να έχει ένα σχέδιο για όλους, αλλά το TVision έχει ένα τίμημα για όλους; Δείτε πώς αναλύεται η τιμολόγηση για όλες τις διαφορετικές βαθμίδες.

TVision Live TV: 40 $ το μήνα, περιλαμβάνεται DVR.
TVision Live TV+: 50 $ το μήνα, περιλαμβάνεται DVR.
TVision Live Zone: 60 $ το μήνα, περιλαμβάνεται DVR.
TVision VIBE: 10 $ το μήνα, 5 $ επιπλέον για DVR
ΚΑΝΑΛΙΑ TVision: Starz (8,99 $ το μήνα), Showtime (10,99 $ το μήνα), Epix (5,99 $ το μήνα).

Ποια κανάλια είναι διαθέσιμα στο TVision;

Λοιπόν, τι κανάλια λαμβάνετε πραγματικά με όλα αυτά τα διαφορετικά πακέτα; Δυστυχώς, η T-Mobile δεν έχει κυκλοφορήσει πλήρη σειρά καναλιών κατά τη στιγμή της γραφής, αλλά εδώ είναι μια ιδέα για το τι προσφέρεται:

TVision Live TV: (30+ κανάλια) NBC, ESPN, FS1, ABC και Fox.
TVision Live TV+: (40+ κανάλια) Πρόσθετα αθλητικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Big Ten Network, ESPNU, NFL και τοπικών αθλητικών καναλιών NBC.
TVision Live Zone: (50+ κανάλια) Ακόμα περισσότερα αθλητικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του NFL RedZone και άλλων κορυφαίων αθλητικών δικτύων.
TVision VIBE: (30+ κανάλια) TLC, TGTV, το Hallmark Channel, AMC, BBC America, Food Network, MTV, TLC, Comedy Central και Discovery.
ΚΑΝΑΛΙΑ TVision: Starz, Showtime και Epix.

  Πώς να εφαρμόσετε φίλτρα προσώπου στο Instagram

Πότε μπορώ να εγγραφώ στο TVision;

Προς το παρόν, το TVision είναι διαθέσιμο μόνο για πελάτες ταχυδρομικής πληρωμής της T-Mobile. Οι πελάτες της Sprint θα έχουν επίσης πρόσβαση κάποια στιγμή σύντομα. Ευρύτερη διαθεσιμότητα για πελάτες εκτός της T-Mobile και της Sprint έρχεται το 2021.

Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στον ιστότοπο της T-Mobile. Η υπηρεσία κυκλοφορεί ζωντανά την 1η Νοεμβρίου 2020. Εάν δεν έχετε τρόπο να παρακολουθήσετε TVision στην τηλεόρασή σας, η T-Mobile πουλά ένα dongle Android TV 50 $ με προεγκατεστημένη την υπηρεσία.