Τι είναι το Mhm;

Γεια σου φίλε! Μην ξεμείνετε από λεξικό ή μεταφραστή για να ψάξετε τι είναι Mhm. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας ενημερώσουμε τι σημαίνει το Mhm όταν στέλνετε μηνύματα. Το Mhm είναι μια διαδικτυακή αργκό που σημαίνει Ναι. Είναι η σύντομη μορφή του Mm-hmm και είστε αρκετά τυχεροί που ήρθατε σε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό. Έτσι, χωρίς να χάσετε πολύ χρόνο, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό για να μάθετε τι είναι το Mhm και τι σημαίνει το Mhm.

Τι είναι το Mhm; Τι σημαίνει το Mhm;

Πολλοί αγγλόφωνοι χρησιμοποιούν αυτή τη διαδικτυακή αργκό. Παράδειγμα:

Εκείνος: Αγάπη μου, με αγαπάς;

Αυτή: Μμ…

Σημαίνει ναι. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αυτό μπορεί να επεκταθεί ως ήχος Mmmm που ακολουθείται από έναν άλλο μακρύ ήχο Hmmm, κάτι παρόμοιο με το βουητό. Είναι ένας επιφώνημα που χρησιμοποιείται συνήθως για να εκφράσει μια πράξη αποδοχής ή αναγνώρισης.

  • Χρησιμοποιείται συνήθως σε μηνύματα κειμένου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως αργκό της περιστασιακής γραφής.
  • Το Mhm καταγράφεται από το 1934 και οι χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο σε πολύ πρώιμες εφαρμογές συνομιλίας όπως το AOL Instant Messenger.
  • Σε εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως Facebook, Ίνσταγκραμ, Κελάδημαή WhatsAppMhm είναι ένας απλός τρόπος να συμφωνήσετε με το σχόλιο, την ερώτηση ή το επιχείρημα.
  • Το Mhm δεν είναι καθόλου αρκτικόλεξο. Είναι απλώς μια θετική απάντηση στην επίδειξη συμφωνίας. Όμως, δεν είναι πάντα τόσο δυνατός όσο ένας ενθουσιώδης ήχος του Yes.

  • Δεν χρησιμοποιείται μόνο σε διαδικτυακά μηνύματα, γραπτά μηνύματα αλλά και στην πραγματική ζωή. Γιατί όχι? Πολλές αργκό του Διαδικτύου χρησιμοποιούνται επίσης για επικοινωνία στην πραγματική ζωή. Μερικά από αυτά παρατίθενται παρακάτω.

    • γελώντας δυνατά

    • brb — επιστρέψτε αμέσως

    • btw — παρεμπιπτόντως

    • lmk — ενημερώστε με

    • g2g — πρέπει να φύγω

Ως εκ τούτου, για να ολοκληρώσουμε το απόσπασμα, το Ναι είναι η τέλεια απάντηση για το τι είναι το Mhm.

Τι σημαίνει το Mhm όταν στέλνετε μηνύματα;

Με την πρώτη ματιά, μπορεί αυτόματα να υποθέσετε ότι το Mhm είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει κάτι. Αλλά δεν είναι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι απλώς μια θετική απάντηση σε μια ερώτηση ναι ή όχι.

  • Εάν κάποιος από εσάς σκέφτεται να απαντήσει ναι στα γραπτά μηνύματα, μπορεί να απαντήσει με κείμενο Mhm.
  • Στην πραγματική ζωή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το άτομο που το απαντά. Ωστόσο, έχει πάντα σημασία με ποιον τόνο απαντάτε με αυτή τη λέξη.
  • Αλλά στα γραπτά μηνύματα, δεν μπορείτε να προσδιορίσετε εάν ένα άτομο απαντά στο Mhm με ενθουσιασμό ή με απάθεια.
  • Η εύρεση των συναισθημάτων πίσω από αυτή τη λέξη είναι δυνατή μόνο όταν απαντηθεί με τη φωνή ή τον τόνο της.
  • Εν ολίγοις, η ακριβής απάντηση για το τι σημαίνει ο Mhm με την αποστολή μηνυμάτων κειμένου βασίζεται στο γεγονός και το πλαίσιο της συνομιλίας μεταξύ εκείνων που θέτουν την ερώτηση και αυτού που απαντά για αυτήν.
  • Μπορεί να δώσει καλύτερη αίσθηση στον ερωτώντα εάν απαντήσετε στο Mhm με θετικό τόνο ή το αντίστροφο.
  • Έτσι, την επόμενη φορά σε μια διαδικτυακή συνομιλία, εάν κάποιος σας κάνει μια ερώτηση ή μαλώσει μαζί σας, μπορείτε απλώς να του απαντήσετε με τον Mhm, εάν συμφωνείτε με την άποψή του.

Το Mhm σημαίνει ναι στη συνομιλία;

Το Mhm είναι η τέλεια λέξη αντικατάστασης του Yes. Στη συνομιλία στο διαδίκτυο, σημαίνει επίσης ότι ακόμα σκέφτεστε να απαντήσετε στην ερώτηση που σας τίθεται. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι το BF/GF σας ρωτά,

Πάμε αύριο σινεμά;

Αλλά, αφού έχετε μια σημαντική συνάντηση την επόμενη μέρα, μάλλον θα το σκεφτόσασταν. Αλλά για να απαντήσετε σε αυτήν την περίεργη ερώτηση από το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα απαντούσατε

Μμμ

Μπα, έχω άλλη δουλειά. Θα προγραμματίσουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό Mhm σημαίνει, σκέφτεστε τις δυνατότητες να βγείτε έξω. Για να είμαστε απλοί, το Mhm μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θέση του Ahan. Όταν κάποιος σας κάνει μια ερώτηση που κατά προτίμηση δεν χρειάζεται ναι ως απάντηση και δεν πρόκειται καν να το σκεφτείτε, θα λέγατε Ahan. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Mhm στη θέση του Ahan. Αυτό έχει το ίδιο νόημα.

Πώς να γράψετε τη λέξη

Όλα τα ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται στην αργκό του Διαδικτύου χρησιμοποιούνται ως ένα πολύ απλό περιβάλλον γύρω από τον κύκλο του φίλου μέσω του κοινωνικού δικτύου. Ως εκ τούτου, τα σημεία στίξης δεν έχουν σημασία για αυτές τις περιστασιακές λέξεις. Δεδομένου ότι το Mhm είναι μια άτυπη λέξη στο διαδίκτυο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε.

Αν έχετε σύγχυση σχετικά με το τι σημαίνει το Mhm και τι σημαίνει το Mhm στα γραπτά μηνύματα, εδώ είναι μερικά παραδείγματα σε πραγματικό χρόνο. Ανάλυσέ τα για να μπορέσεις να συσχετιστείς με το ίδιο.

  • Περιστασιακή ομιλία: Ακολουθεί ένα παράδειγμα συνομιλίας μιας Περιστασιακής ομιλίας όπου χρησιμοποιούμε τη λέξη.

Κλιμακώσατε το πρόβλημα στο αφεντικό μας;

Μμμ

Σε αυτό το παράδειγμα, ο φίλος 1 χρειάζεται απλώς μια κρυστάλλινη απάντηση με ναι ή όχι από τον φίλο 2. Αλλά όταν ο φίλος 2 επιλέγει να πει mhm, μπορεί να υποδηλώνει Ναι, αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο το λέει ευθέως. Όμως, εφόσον υπάρχει μια φιλική σχέση μεταξύ αυτών των δύο προσώπων, δεν επιβάλλει να επιλέξετε έναν επίσημο τρόπο να πείτε ναι.

  • Ενθουσιώδης Ομιλία: Ακολουθεί ένα παράδειγμα συζήτησης μιας Ενθουσιαστικής ομιλίας όπου χρησιμοποιούμε τη λέξη.

Γεια, είδατε το IPL χθες;

Μμμ, καταπληκτικές δεύτερες συμμετοχές που έχω δει ακόμα και στη ζωή μου!

Σε αυτό το παράδειγμα, ο φίλος 2 απαντά με ενθουσιώδη τρόπο που προστίθεται από ένα σχόλιο μετά το κείμενο. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λέξη με χαρά.

  • Απαθής Ομιλία: Ακολουθεί ένα παράδειγμα συνομιλίας μιας απαθούς ομιλίας όπου χρησιμοποιούμε τη λέξη.

Είστε εντελώς εντάξει για να σταματήσετε τη δουλειά σας;

Χμ…απλά πρέπει να ψάξω για μια δουλειά χωρίς άγχος πριν εξαφανιστούν οι αποταμιεύσεις μου.

Αυτό το παράδειγμα είναι αντίθετο με αυτό της παραπάνω ερμηνείας. Εδώ, ο φίλος 2 δεν είναι ικανοποιημένος με την τρέχουσα δουλειά του και έτσι αποφασίζει να στραφεί σε μια νέα δουλειά χωρίς άγχος. Αλλά, αφού έχει ελάχιστες οικονομίες στο χέρι του, είναι αξιολύπητος για την κατάστασή του και γι’ αυτό απαντά με ένα θλιβερό μμμ. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόφαση.

Πότε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη;

Αν και το Mhm είναι παρόμοιο με το Ναι, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά. Ακολουθούν μερικές οδηγίες όπου πρέπει να τις προσθέσετε στο διαδικτυακό σας λεξιλόγιο.

Ακολουθούν τα σενάρια πότε να χρησιμοποιήσετε το Mhm

  • Περιστασιακή συνομιλία: Όταν βρίσκεστε στη μέση μιας εξαιρετικά περιστασιακής συνομιλίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mhm. Για παράδειγμα, αν κάποιος ρωτήσει, Ping me στο WhatsApp, ίσως απαντήσετε με Mhm.

  • Έχετε περισσότερα να πείτε παρά να πείτε ναι: Μπορείτε να πείτε Mhm ακολουθούμενο από ένα θετικό ή αρνητικό σχόλιο που σχετίζεται με αυτό που λέτε Ναι. Για παράδειγμα, όταν κάποιος ρωτά, μπορείς να έρθεις μαζί μου για ένα ραντεβού; Πιθανότατα θα σκεφτόσασταν να πείτε ναι με σύγχυση. Και έτσι, θα απαντούσες, Mhm. θα σκεφτόμουν.

  • Υποτίθεται ότι πρέπει να πείτε ναι, αλλά αισθάνεστε ότι πιθανώς να το εναντιώνεστε: Όταν είστε σε μια περίπτωση να πείτε Ναι, αλλά το μυαλό σας είναι εντελώς έξω από αυτό, μπορείτε να πείτε Mhm. Αυτό κάνει το αντίθετο άτομο να αντιληφθεί την αδιαφορία σας.

Ακολουθούν τα σενάρια πότε να χρησιμοποιήσετε το Ναι

  • Επαγγελματική συνομιλία: Όταν είστε σε μια επαγγελματική ή μια σωστή συνομιλία, προτιμάτε να απαντάτε Ναι αντί για Mhm. Για παράδειγμα, εάν συντάσσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διευθυντή ή τον συνάδελφό σας, πρέπει να ακολουθείτε τη σωστή εθιμοτυπία μέσω email. Αποφύγετε, λοιπόν, να λέτε αυτή τη λέξη σε επαγγελματικές συζητήσεις.

  • Για να δώσετε ξεκάθαρη απάντηση: Δεν ξέρουν όλοι οι λάτρεις του Διαδικτύου τι σημαίνει το Mhm. Πάντα να βεβαιωθείτε ότι όταν είστε σε μια ειλικρινή συνομιλία, πρέπει να πείτε Ναι αντί για Mhm, ώστε η ερμηνεία σας να είναι σαφής και σίγουρη. Ως εκ τούτου, εάν βρίσκεστε σε ένα στάδιο για να απαντήσετε χωρίς σύγχυση, μένετε πάντα στο Ναι.

  • Δεν έχετε καμία αμφιβολία για το Saying Yes: Το να λέτε Mhmin μια διαδικτυακή πλατφόρμα γραπτών μηνυμάτων δεν έχει νόημα να εκθέσετε τα συναισθήματά σας που σχετίζονται με αυτήν. Επομένως, εάν κάπου δεν έχετε αμφιβολίες για την αποκάλυψη της απάντησής σας, επιμείνετε στο Ναι. Αυτό σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε ή αισθάνεστε όχι για οποιαδήποτε ερώτηση. Για παράδειγμα, αν το αφεντικό σας ρωτήσει, Είστε ξεκάθαροι για τη σημερινή παρουσίαση; Κατά προτίμηση απαντήστε Ναι.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι έχετε μάθει τι είναι το Mhm και τι σημαίνει το Mhm με πλήρως αποδεδειγμένα παραδείγματα. Συνεχίστε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας για ενδιαφέρουσες συμβουλές και κόλπα και αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

  Πώς να ελέγξετε την έκθεση στην εφαρμογή κάμερας του iPhone