Τι είναι το Life Time Fitness Founders Membership;

Τα άτομα που έχουν συνδρομή Life Time Fitness Founders μπορούν να επισκέπτονται το γυμναστήριο όποτε θέλουν δωρεάν. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει άλλα οφέλη, όπως εξοικονόμηση πόρων σε ορισμένες υπηρεσίες ή προϊόντα. Αν είστε λάτρης του γυμναστηρίου και αναρωτιέστε τι είναι η συνδρομή Life Time Fitness Founders; Ή τι σημαίνει πράσινος κωδικός στο Life Time fitness και τι σημαίνει MVP στο Life Time; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Life Time Fitness, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως ποια είναι τα επίπεδα των συνδρομών Life Time.

Τι είναι το Life Time Fitness Founders Membership;

Ένα πολύ γνωστό γυμναστήριο στις ΗΠΑ είναι το Life Time Fitness. Είναι διάσημο για τις σημαντικές συνδρομές στο κέντρο και τη διάρκεια ζωής του. Το 1992, άνοιξε η πρώτη τοποθεσία της αλυσίδας στη Μινεσότα, δημοφιλής προορισμός για γνωστούς bodybuilders. Στις ΗΠΑ, υπάρχουν 121 τοποθεσίες franchise. Δεδομένου ότι κάθε τοποθεσία είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, τα μέλη δεν χάνουν ποτέ προπόνηση. Χρειάζεστε μια συνδρομή Life Time Health για να απολαύσετε όλα τα ασφάλιστρα.

  Πώς να βελτιώσετε το FPS στο PUGB [Playerunknown’s Battlegrounds]

Τι είναι το Life Time Fitness Founders Membership;

Διάρκεια Ζωής Η ιδιότητα μέλους Fitness Founders παρέχει διάφορες υπηρεσίες, όπως πισίνες, αίθουσες με βάρη και προγράμματα ομαδικής προπόνησης, από το franchise Lifetime Fitness των κέντρων γυμναστικής. Όλες οι εγκαταστάσεις σε οποιαδήποτε τοποθεσία Life Time Fitness είναι προσβάσιμες από ένα ιδρυτικό μέλος. Το να μην χρειάζεται ποτέ να πληρώσετε μηνιαία χρέωση, να προσκαλέσετε έναν επισκέπτη δωρεάν και να έχετε πρόσβαση σε ειδικές εκδηλώσεις είναι μερικά μόνο πλεονεκτήματα της συνδρομής Life Time Fitness Founders.

Πόσο χρονών πρέπει να είσαι για να γυμνάζεσαι στο Life Time Fitness;

Τα μέλη του Life Time Fitness πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να συμμετέχουν σε αυτά προγράμματα προπόνησης. Τα ανώτερα μέλη δεν επιτρέπονται ποτέ στα βάρη του γυμναστηρίου, στις περιοχές διατάσεων ή στις περιοχές καρδιαγγειακής άσκησης. Η εγκατάσταση είναι ανοιχτή σε άτομα άνω των 18 ετών, ωστόσο, πρέπει πάντα να υπάρχει ένα μέλος του προσωπικού σε υπηρεσία που είναι τουλάχιστον 16 ετών για να επιβλέπει κάθε εξοπλισμό. Εκτός εάν συνοδεύονται από ενήλικα, οι έφηβοι μεταξύ 13 και 17 ετών δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε ομαδικά προγράμματα άσκησης.

Τι είναι το Code Green στο Life Time Fitness;

Το Code Green at Life Time Fitness είναι μια ειδοποίηση που υποδεικνύει ένα είδος κατάστασης έκτακτης ανάγκης που συνήθως απαιτεί από τα μέλη και το προσωπικό να εγκαταλείψουν αμέσως την εγκατάσταση, να μετακινηθούν σε διαφορετική περιοχή ή να εκκενώσουν το κτίριο. Ως απάντηση στο πρόβλημα, εκείνο το κλαμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ενεργοποίησε το Code Green. Ο Κώδικας Πράσινο ακολουθείται τυπικά από την ηχογράφηση του συναγερμού πυρκαγιάς και την εκκένωση του κτιρίου, επειδή σχεδόν πάντα συνδέεται με την παρουσία πυρκαγιάς.

  Πώς να δημιουργήσετε γραφικά στοιχεία με διαφανή φόντο στο iPhone

Ποια είναι τα οφέλη του Life Time Fitness;

Ορισμένες εγκαταστάσεις Lifetime Fitness προσφέρουν εξωτερικές πισίνες, γήπεδα τένις και τοίχους αναρρίχησης εκτός από τον συνήθη ποιοτικό εξοπλισμό και τα ελεύθερα βάρη.

Ποια είναι τα Επίπεδα Συνδρομής Χρόνου Ζωής;

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα επίπεδα συνδρομής Life Time Fitness Founders, όπως:

  • Ατομο
  • Μέγιστη Οικογένεια
  • Επιχείρηση
  • Εταίρος

Ανάλογα με το πόσα άτομα μένουν στο σπίτι σας και τι είδους δουλειά κάνετε, υπάρχει διαφορά τιμής για τις συνδρομές. Η συνδρομή ενός ατόμου ξεκινά από $72, ενώ η μέγιστη οικογενειακή συνδρομή ξεκινά από $142. Οι συνδρομές Εταιρείας και Συνεργάτη πληρούν τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση τιμής, καθώς και για επιπλέον προνόμια που είναι διαθέσιμα μόνο στα αντίστοιχα επίπεδα συνδρομών Life Time.

Μπορούν τα μέλη του Life Time να χρησιμοποιήσουν άλλα κλαμπ;

Ναι, μπορείτε να αυξήσετε τη συνδρομή Life Time Fitness Founders για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα κλαμπ. Κατά την αναβάθμιση, καταβάλλεται εφάπαξ τέλος εξυπηρέτησης και πρόσθετες χρεώσεις.

Μπορούν τα μέλη της Life Time να φέρουν επισκέπτες;

Ναι, λαμβάνετε ένα δωρεάν πάσο επισκεπτών κάθε μήνα εάν έχετε συνδρομή στο Life Time Fitness Founders. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα πάσο επισκέπτη ανά άτομο για το μήνα. Απαραίτητη η ταυτότητα με φωτογραφία και η εγγραφή επισκέπτη. Η χρήση των εξωτερικών πισινών και των γηπέδων μπάσκετ μπορεί να μην επιτρέπεται με την κάρτα, η οποία υπόκειται σε περιορισμούς του συλλόγου και μπορεί να περιορίζεται σε ώρες εκτός αιχμής. Τα μέλη που πληρώνουν μηνιαίες εισφορές δεν επιτρέπεται να προσκαλούν επισκέπτες.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα ιστόγραμμα στο Microsoft Excel

Τι σημαίνει MVP στο Life Time;

MVP σημαίνει Μέλος Point of View at Life Time Fitness.

Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας στο Life Time;

Ναι, ένα μέλος Lifetime Fitness Work μπορεί να διακόψει τη συνδρομή του με προειδοποίηση 30 ημερών για τουλάχιστον δύο μήνες σε οποιαδήποτε κυλιόμενη περίοδο 12 μηνών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις εγκαταστάσεις Life Time Fitness και να απολαμβάνετε τα οφέλη της συνδρομής σας ακόμη και όταν έχει ανασταλεί. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο σέρβις Life Time Work.

Γιατί είναι τόσο ακριβός ο χρόνος ζωής;

Γενικά, το Life Time Fitness είναι ένα ακριβό γυμναστήριο. Ωστόσο, έχει ορισμένα πλεονεκτήματα που μπορεί να κάνουν το κόστος αξιόλογο. Δεδομένου ότι το Lifetime Fitness μπορεί να αποτρέψει, να θεραπεύσει και να προστατεύσει από τον πόνο, είναι ένα δαπανηρό συμπλήρωμα. Μόνο 100 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ υποφέρουν από χρόνιο πόνο, ο οποίος κοστίζει στην οικονομία 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως λόγω απώλειας παραγωγικότητας. Λέγεται ότι ο χρόνος ζωής βελτιώνει την άνεση των αρθρώσεων, μειώνει τη φλεγμονή, αυξάνει τη δύναμη και βελτιώνει την κινητικότητα.

Μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή στο Life Time Fitness;

Όχι, το Life Time Fitness δεν διαπραγματεύεται χρεώσεις, αλλά παρέχει κίνητρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τέλος, μην φοβάστε να ρωτήσετε τους φίλους σας που ήδη παρακολουθούν το γυμναστήριο στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε πόσα πληρώνουν κάθε μήνα και αν πρέπει να πληρώσουν συνδρομή μέλους.

Τι είναι το Life Time Diamond Member;

Όλα τα κέντρα και τοποθεσίες του ιστότοπου σε ολόκληρη τη χώρα είναι προσβάσιμα στα μέλη του Diamond Life Time Fitness. Μια οικογενειακή συνδρομή στο Greenway μπορεί να κοστίζει 400 $ ανά μήνα, ενώ μια συνδρομή Life Time Greenway είναι 199 $ για ένα άτομο. Με ένα κλαμπ Life Time Health Diamond, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακριβές ανέσεις, εξειδικευμένους εκπαιδευτές και αποκλειστική συνδρομή στο γυμναστήριο. Περιλαμβάνονται προπονήσεις στο σπίτι, Apple Fitness+ και άλλα πράγματα.

***

Ελπίζουμε να μάθατε τι είναι η συνδρομή ιδρυτών του Life Time Fitness και τι σημαίνει MVP στο Life Time. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.