Τι είναι το Crunchyroll και τι Anime προσφέρει;

Για τους θαυμαστές των anime παντού, μπορεί να φαίνεται αδύνατο να πάρουν στα χέρια σας τις αγαπημένες σας εκπομπές χωρίς να πληρώσετε πολλά χρήματα. Ευτυχώς, το Crunchyroll είναι η καλύτερη υπηρεσία ροής anime και προσφέρει πολλούς δημοφιλείς εκπομπές.

Η ιαπωνική κουλτούρα είναι πραγματικά εκπληκτική, και ένα μέρος αυτού είναι τα σόου, τα δράματα και τα μυθιστορήματα manga. Το Crunchyroll τα τοποθετεί όλα σε μία υπηρεσία και τα προσφέρει σε όλους σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης δεν χρεώνει τους χρήστες για τη χρήση της υπηρεσίας, εκτός εάν θέλετε να πληρώσετε για εκπομπές και δράματα χωρίς διαφημίσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Crunchyroll χρησιμοποιώντας το ιστοσελίδα της πλατφόρμας ροής, iPhone και Εφαρμογή iPad, Εφαρμογή Android, και διάφορες smart τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές.

Τι είναι το Crunchyroll;

Το Crunchyroll είναι μια υπηρεσία ροής anime που φέρνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές και mangas στο σαλόνι σας, ανεξάρτητα από το πού μένετε. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν εάν δεν σας πειράζει να παίζουν διαφημίσεις σε όλες τις εκπομπές σας.

  Πώς να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης NVIDIA χωρίς εμπειρία GeForce

Η υπηρεσία σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε νέα επεισόδια των αγαπημένων σας εκπομπών την ημέρα μετά την κυκλοφορία τους στην Ιαπωνία.

Για όποιον θέλει να απολαύσει το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις, υπάρχουν τρεις premium συνδρομές μπορείτε να επιλέξετε από.

Το πρώτο επίπεδο σάς δίνει πρόσβαση στο Crunchyroll για 8 $ το μήνα, ενώ οι άλλες επιλογές συνδέονται με πρόσθετες υπηρεσίες. Η δεύτερη επιλογή, με 10 $ το μήνα, σας δίνει πρόσβαση στο Crunchyroll, NickSplat, και VRV. Και με 15 $ το μήνα, έχετε απεριόριστη ροή χωρίς διαφημίσεις και από τις τρεις υπηρεσίες βίντεο, καθώς και πρόσβαση σε ένα δωρεάν μηνιαίο κουτί από MunchPak, δωρεάν αποστολή από το Κατάστημα Crunchyroll, και αποκλειστικό swag από το Crunchyroll.

  Ελέγξτε την αναπαραγωγή βίντεο στα ακουστικά VR με χειρονομίες

Εάν είστε στο φράχτη για να πληρώσετε για την υπηρεσία, υπάρχει ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν αξίζει τη μηνιαία χρέωση. Αυτό θα σας δώσει περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις σε ποιότητα Full HD σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.

Τι προσφέρει το Crunchyroll;

Το Crunchyroll είναι γεμάτο από anime, mangas και ιαπωνικά δράματα, συμπεριλαμβανομένων νέων και παλιών αγαπημένων. Υπάρχει μια εκπομπή για κάθε είδος, με ενημερωμένα επεισόδια που κυκλοφόρησαν στην υπηρεσία βίντεο την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας στην Ιαπωνία.

Από anime όπως το My Hero Academia μέχρι δράματα όπως το Akagi, υπάρχουν φαινομενικά άπειρες επιλογές για κάθε γούστο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ανάλαφρη εκπομπή όπως το Naruto ή να βουτήξετε βαθιά σε ένα anime γεμάτο δράματα όπως το Ace Attorney για να χορτάσετε. Τα ιαπωνικά δράματα όπως η σειρά Mischievous Kiss ή η Ultramangaia θα σας κάνουν να περιμένετε στην άκρη του καθίσματος σας για το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια.

  Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών στο iPhone X

Αν προτιμάτε να βουτήξετε στα βάθη του manga, υπάρχουν πολλοί νουβέλες για να διαλέξετε στο Crunchyroll. Ορισμένες επιλογές είδους περιλαμβάνουν τρόμου, κωμωδία, μεταξύ πολλών άλλων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά όπως το Girl May Kill ή το Fairy Tale για να γνωρίσετε την κουλτούρα γύρω από τα manga.

Με όλες τις διαφορετικές εκπομπές που περιλαμβάνονται από το Crunchyroll, όλα εντελώς δωρεάν, δεν είναι περίεργο που ονομάζεται ο παγκόσμιος προορισμός για anime. Η υπηρεσία ροής είναι το μέρος που πρέπει να πάτε για όλα τα anime, manga και ιαπωνικά δράματα αν ζείτε εκτός Ιαπωνίας. Ακόμα κι αν πληρώσετε για την υπηρεσία, λαμβάνετε αρκετά πρόσθετα που περιλαμβάνονται στο Crunchyroll Premium. Αξίζει να ελέγξετε αν σας αρέσει κάποιο από αυτά τα είδη εκπομπών ή μυθιστορημάτων.