Τι είναι το Browser Address Error Redirector: ERR-ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ;

Η Google μαζί με κατασκευαστές υλικού όπως η Dell και η Gateway ανέπτυξαν το εργαλείο ανακατεύθυνσης σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν στην ανακατεύθυνση των αποτελεσμάτων αναζήτησης που δεν μπορούν να βρεθούν σε κανέναν τομέα. Όλοι οι χρήστες υπολογιστών χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα περιήγησης Ιστού για την πλοήγηση και την περιήγηση στο Διαδίκτυο. Σχεδόν σε όλα τα προγράμματα περιήγησης θα εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα ανακατεύθυνσης σφαλμάτων του προγράμματος περιήγησης. Σε περιπτώσεις όπου ένα αποτέλεσμα αναζήτησης δεν αναφέρεται σε κανέναν τομέα, τοποθετείται το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης για να ανακατευθύνει το αποτέλεσμα αναζήτησης. Αυτό το εργαλείο παρέχει στο χρήστη αποτελέσματα αναζήτησης που είναι παρόμοια με τα στοιχεία και τις λέξεις-κλειδιά που τοποθετούνται στη γραμμή αναζήτησης. Παρόμοια με το εργαλείο ανακατεύθυνσης σφαλμάτων διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης της Google, η Microsoft χρησιμοποιεί επίσης το εργαλείο ανακατεύθυνσης που βασίζεται στον Internet Explorer για να ανακατευθύνει τα αποτελέσματα αναζήτησης που δεν ανήκουν σε έναν τομέα. Στον παρακάτω οδηγό, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι το Browser Address Error Redirector: ERR-TOO MANY REDIRECTS και πώς να διορθώσετε προβλήματα με αυτό.

Τι είναι το Browser Address Error Redirector; Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα

Συχνά, όταν το κακόβουλο λογισμικό παρεμβαίνει στο εργαλείο, μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες επιβλαβείς συνέπειες. Εάν το εργαλείο έχει καταστραφεί, μπορεί να σας ανακατευθύνει σε μηχανές αναζήτησης που βασίζονται σε κακόβουλο λογισμικό και να εκμεταλλευτεί εύκολα τις προσωπικές σας πληροφορίες και δεδομένα. Επομένως, είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί με αυτό το εργαλείο. Ακολουθεί η λίστα με τους κύριους λόγους για αυτό το σφάλμα με ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης από Μικρή και στενή κοιλάδα και Google.

  • Σφάλματα λόγω των πρόσθετων Google
  • Σφάλματα που προκλήθηκαν λόγω κατεστραμμένων αρχείων συστήματος
  • Σφάλματα που προκαλούνται από παλιά και κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης συστήματος
  • Η εισβολή κακόβουλου λογισμικού και ιών είναι επίσης ένας σημαντικός λόγος για αυτό το σφάλμα
  • Ζητήματα με το αρχείο BAE.dll, όπως αρχεία που λείπουν, μπορούν επίσης να προκαλέσουν προβλήματα
  • Άλλα σφάλματα συστήματος και σφάλματα με τα Windows
  Διορθώστε το σφάλμα 1310 Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον κατάλογο

Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε τι είναι ο ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης: ΣΦΑΛΜΑ-ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ και μεθόδους για την επίλυση των σφαλμάτων που προκαλούνται από αυτόν.

Μέθοδος 1: Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης

Το εργαλείο ανακατεύθυνσης σφαλμάτων προγράμματος περιήγησης βοηθά τους χρήστες να προσεγγίσουν καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται σχεδόν από όλα τα προγράμματα περιήγησης και είναι επίσης εγκατεστημένο σε υπολογιστές. Ωστόσο, λόγω διαφόρων προβλημάτων, το εργαλείο ενδέχεται να συναντήσει σφάλματα. Μία από τις μεθόδους για να διορθώσετε αυτά τα σφάλματα είναι να αφαιρέσετε το εργαλείο Ανακατεύθυνσης σφαλμάτων προγράμματος περιήγησης από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στις ακόλουθες μεθόδους, θα συζητήσουμε τρόπους κατάργησης του προγράμματος ανακατεύθυνσης σφαλμάτων προγράμματος περιήγησης. Εάν το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης προκαλεί σφάλματα, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε για προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στο Google.

Επιλογή I: Απενεργοποίηση διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης Google (εάν υπάρχει)

Για να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης σφαλμάτων διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης ιστού Google, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Internet Explorer και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στα Εργαλεία και κάντε κλικ στο Επιλογές Internet.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Προγράμματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαχείριση πρόσθετων.

4. Βρείτε το CBrowserHelperObject και απενεργοποιήστε το πρόσθετο.

Σημείωση: Αυτό μπορεί επίσης να εμφανιστεί ως BAE.dll.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης ιστού Firefox

Για να απενεργοποιήσετε την ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης ιστού Firefox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Firefox και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στο Μενού και επιλέξτε Πρόσθετα και θέματα.

3. Τώρα, αναζητήστε Άνοιγμα συνδέσμου απευθείας (Χωρίς ανακατεύθυνση) στη γραμμή αναζήτησης.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη στον Firefox. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση για επιβεβαίωση της εγκατάστασης.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Προσθήκη για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μέθοδος 2: Επιδιόρθωση αρχείων συστήματος

Μερικές φορές το πρόβλημα με την ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης από την Dell προκαλείται από κατεστραμμένα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας. Τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε ζητήματα που προκαλούνται από κατεστραμμένα αρχεία συστήματος εκτελώντας ενσωματωμένες σαρώσεις SFC και DISM. Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό Τρόπος επιδιόρθωσης αρχείων συστήματος στα Windows 10 για να εκτελέσετε σαρώσεις SFC και DISM για να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία στον υπολογιστή σας. Εάν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα του προγράμματος ανακατεύθυνσης σφάλματος διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης Google, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο για να κατανοήσετε τι είναι το πρόβλημα με το πρόγραμμα ανακατεύθυνσης σφάλματος διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης και να διορθώσετε το πρόβλημα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αντιδράσεις στο «Animal Crossing: New Horizons» από το smartphone σας

Μέθοδος 3: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης δικτύου

Το Browser Address Error Redirector μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει σφάλματα που οφείλονται σε κατεστραμμένα ή παλιά προγράμματα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου. Για να επιλύσετε σφάλματα, μπορείτε να προσπαθήσετε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας. Τα προγράμματα οδήγησης δικτύου μπορούν να ενημερώνονται αυτόματα από το βοηθητικό πρόγραμμα Device Manager στον υπολογιστή σας. Για να ενημερώσετε με ασφάλεια τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης προσαρμογέων δικτύου στα Windows 10 για να ακολουθήσετε τα βήματα για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης του συστήματός σας.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Τα ζητήματα με την Ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης: ERR-ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ μπορεί να προκληθούν από κακόβουλο λογισμικό ή ιό που μπορεί να έχει μολύνει τον υπολογιστή σας. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον υπολογιστή σας και οι ιοί μπορούν επίσης να προκαλέσουν αποτυχία των αρχείων συστήματος. Επομένως, είναι σημαντικό να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό και ιούς από τον υπολογιστή σας εάν εντοπιστούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή για σάρωση για ιούς και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας για να διορθώσετε προβλήματα με την ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης από την Dell. Δείτε το Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου; Και οι οδηγοί Πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας στα Windows 10 για να σαρώσετε και να αφαιρέσετε με ασφάλεια κακόβουλο λογισμικό και ιούς από τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 5: Επανεγκαταστήστε το BAE.dll

Μερικές φορές, όταν τα αρχεία του προγράμματος .dll είναι κατεστραμμένα, το εργαλείο μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορα σφάλματα. Αυτά τα σφάλματα μπορεί να προκαλέσουν ταλαιπωρία κατά την περιήγηση και τη χρήση του υπολογιστή. Τα σφάλματα αρχείου .dll είναι κοινά με τα προγράμματα και μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα ανακατεύθυνσης σφαλμάτων διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης Google. Αυτά τα σφάλματα μπορούν να επιλυθούν με λήψη του κατάλληλου αρχείου .dll από το Διαδίκτυο.

  Καλύτερα πληρωμένα προγράμματα θυγατρικών φιλοξενίας για Blogger

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Στην Εξερεύνηση αρχείων, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή τοποθεσίας.

C:WindowsSystem32

3. Εντοπίστε και αντιγράψτε το αρχείο BAE.dll.

4. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε cmd και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

5. Πληκτρολογήστε την εντολή Regsvr32 BAE.dll και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Μέθοδος 6: Εκτελέστε επισκευή εκκίνησης

Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι η εκτέλεση επιδιόρθωσης εκκίνησης των Windows έλυσε το πρόβλημα. Το Startup Repair είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα με Windows που βοηθά στη διάγνωση και την επιδιόρθωση κατεστραμμένων και ακατάλληλων ρυθμισμένων αρχείων των Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα για να διορθώσετε προβλήματα με την ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης από την Dell.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στη ρύθμιση Ενημέρωση & Ασφάλεια.

3. Από το μενού στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στην καρτέλα Ανάκτηση.

4. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση τώρα κάτω από τις Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.

5. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο Advanced Startup, κάντε κλικ στο Troubleshoot.

6. Τώρα, κάντε κλικ στις Επιλογές για προχωρημένους.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο Startup Repair.

8. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς βοηθά το Browser Address Error Redirector;

Απ. Είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να αναζητούν στο διαδίκτυο πιο αποτελεσματικά. Αυτό το εργαλείο προσπαθεί να βρει τα πιθανά αποτελέσματα αναζήτησης για τις εγγραφές που αναζητήθηκαν από τους χρήστες.

Ε2. Τι είναι το σφάλμα BAE.dll;

Απ. Το BAE.dll είναι ένα αρχείο με τα αρχεία προγράμματος του εργαλείου Browser Address Error Redirector. Εάν αυτό το αρχείο καταστραφεί, μπορεί να προκαλέσει σφάλματα.

Ε3. Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα αρχείου BAE.dll;

Απ. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα BAE.dll. Μερικές από τις αποτελεσματικές επιδιορθώσεις είναι η εκτέλεση σάρωσης για την επιδιόρθωση αρχείων συστήματος και η εκτέλεση σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό και ιούς.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να κατανοήσετε και να διορθώσετε τι είναι Ανακατεύθυνση σφαλμάτων διεύθυνσης προγράμματος περιήγησης: ERR-ΠΟΛΥ ΠΟΛΛΑ ζητήματα ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.