Τι είναι το Area 51 IPTV και είναι ασφαλές στη χρήση;

Οι υπηρεσίες IPTV κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκονται σε κάπως γκρίζα περιοχή όσον αφορά την αξιοπιστία τους και το εάν οι υπηρεσίες τους είναι νόμιμες ή όχι.

Το Area 51 IPTV είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια τέτοια υπηρεσία που στοχεύει στην παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου (εκπομπές, σειρές, ταινίες, ειδήσεις, όπως το πείτε) μέσω της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, σε αντίθεση με τη χρήση δορυφόρου ή καλωδίου.

Περιοχή 51 IPTV - Τι είναι;

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης IPTV είναι ότι δεν θα χρειαστείτε επιπλέον εξοπλισμό εκτός από τον υπολογιστή σας και μια στιβαρή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, ορισμένοι πάροχοι IPTV προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν, κάτι που δεν είναι ακριβώς νόμιμο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους χρήστες να τις απολαμβάνουν.

Τι είναι το Area 51 IPTV;

Επιστροφή στο σημείο ενδιαφέροντός μας: Περιοχή 51 IPTV. Όχι μόνο το Area 51 IPTV προσφέρει μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή, αλλά είναι επίσης διαθέσιμη ως πρόσθετο για χρήστες Kodi.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες IPTV, το Area 51 δεν διαθέτει αυτόνομη εφαρμογή Windows, επομένως, εάν σχεδιάζετε να τη χρησιμοποιήσετε στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, θα πρέπει να βρείτε κάποιες λύσεις, όπως η χρήση ενός εξομοιωτή ή η χρήση μιας εξωτερικής συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων για παίζοντας τα ρέματα.

Επιπλέον, δεν είναι δωρεάν. Δεν θα χρειαστεί να σπάσετε την τράπεζα για να το χρησιμοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της προσφοράς του Area 51.

Προς το παρόν, το Area 51 προσφέρει περίπου 15.600 κανάλια από περισσότερες από 87 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και 1500 αθλητικά κανάλια και 24.800 ταινίες VOD (Video on Demand), κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Η γενική συναίνεση σχετικά με την περιοχή 51 είναι ότι χρεώνει εξαιρετικά χαμηλή χρέωση, αν λάβετε υπόψη τον τεράστιο όγκο καναλιών και περιεχομένου VOD που παρέχει στους πελάτες της. Επιπλέον, πολλοί το συγκρίνουν με παρόμοιες υπηρεσίες που πρόσφεραν συγκρίσιμο περιεχόμενο και καταργήθηκαν λόγω αξιώσεων πειρατείας και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η περιοχή 51 εμπίπτει στην ίδια κατηγορία, καθώς η νομιμότητά της δεν έχει ακόμη αμφισβητηθεί (που γνωρίζουμε), αλλά θα πρέπει να την πάρετε με λίγο αλάτι και να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την ασφάλεια και την προστασία του απορρήτου σας όσο χρησιμοποιώντας το.

Λάβετε υπόψη ότι δεν επιδοκιμάζουμε ούτε προωθούμε την πειρατεία ή τις παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, ούτε χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε μέθοδο πρόσβασης σε πειρατικό υλικό ή υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, το οποίο περιλαμβάνει ροή βίντεο ή περιεχομένου ήχου από αμφισβητούμενες πηγές IPTV.

Είναι ασφαλής η χρήση του Area 51 IPTV;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το wdzwdz δεν επιδοκιμάζει ούτε ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση περιορισμών πνευματικών δικαιωμάτων. Λάβετε υπόψη τη νομοθεσία, τα θύματα και τους κινδύνους πειρατείας πριν χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το Area 51.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή Area 51 στο Play Store της Google που να μπορείτε να κάνετε λήψη στη συσκευή σας Android. Ίσως μπορέσετε να βρείτε μία, κάποια στιγμή, αλλά σημειώστε ότι πολλοί άλλοι κατέβασαν ψεύτικες εφαρμογές Area 51 στις συσκευές τους και έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους ενώ το έκαναν.

  Πώς να τερματίσετε τη λειτουργία του υπολογιστή σας Windows 10 χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Area 51, θα πρέπει να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό και είτε να εγγραφείτε στη δοκιμή (εάν η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει) είτε να πληρώσετε ένα τέλος για να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε. Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα θα λάβετε ένα APK που μπορείτε να εγκαταστήσετε στις συσκευές σας Android αφού εγγραφείτε για λογαριασμό και πληρώσετε το τέλος.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημη πηγή για το αρχείο APK, ίσως χρειαστεί να το βρείτε μόνοι σας. Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται δύσκολα: μια απλή αναζήτηση Google θα επιστρέψει πολλά αποτελέσματα για το αρχείο APK και απλά δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε ποιο είναι το πραγματικό και ποια δεν πρέπει να εμπιστεύεστε.

Μπορείτε επίσης να παραλείψετε το τμήμα APK και να εγκαταστήσετε το Area 51 στο Kodi χρησιμοποιώντας το πρόσθετο του. Από την άλλη πλευρά, η εγκατάσταση του πρόσθετου Kodi μπορεί να γίνει μέσω ενός ανυπόγραφου αποθετηρίου τρίτου μέρους, το οποίο μας φέρνει ξανά στην αρχή: δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν είναι ασφαλές, επομένως θα πρέπει απλώς να συνεχίσετε.

Θα πρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή της επιλογής “Άγνωστες πηγές” στο Kodi, την οποία συμβουλεύουν πολλοί και να βρείτε ένα λειτουργικό αποθετήριο για να κατεβάσετε το πρόσθετο.

Λοιπόν, είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε την περιοχή 51; Υπάρχουν πολλά αμφισβητήσιμα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της περιοχής 51, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε σκιερές συναλλαγές σε ένα σκοτεινό σοκάκι, οπότε θα σας αφήσουμε να είστε ο κριτής.

Για να πω την αλήθεια, θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε έναν διαφορετικό πάροχο IPTV, έναν που είναι αξιόπιστος, διαφανής και δεν σας στέλνει απλώς σε μια αναζήτηση για να βρείτε μόνοι σας ένα APK ή αποθετήριο, εξοπλισμένο με μηχανή αναζήτησης, κοινή λογική (ελπίζουμε) και τα σταυρωμένα δάχτυλά σου.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN με την περιοχή 51

Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε το Area 51 IPTV, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να σας σταματήσουμε. Το καταλαβαίνουμε, πληρώνετε ένα μικρό ποσό και ξαφνικά μπορείτε να παρακολουθήσετε κυριολεκτικά χιλιάδες κανάλια από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, και αυτό είναι ελκυστικό για εσάς.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας κάνει να παραβλέψετε μια σημαντική πτυχή: ο ISP σας μπορεί να δει ό,τι κάνετε στο διαδίκτυο. Από την πρόσβαση στην αγαπημένη σας πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έως τη χρήση του Area 51 IPTV για να παρακολουθείτε αθλήματα στο Android TV σας, ο ISP σας μπορεί να τα γνωρίζει όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επομένως, το να καλύψετε τα ίχνη σας πριν ασχοληθείτε με τέτοιες δραστηριότητες μπορεί να είναι καλή ιδέα, δεν νομίζετε; Ευτυχώς για εσάς, μια στιβαρή υπηρεσία VPN θα μπορούσε να φροντίσει όλα αυτά για εσάς κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας και δρομολογώντας εκ νέου την επισκεψιμότητά σας, έτσι ώστε ο ISP σας να βλέπει όλα τα δεδομένα κωδικοποίησης.

Φυσικά, ο ISP σας δεν είναι ο μόνος που θα έπρεπε να αποφεύγετε στον αγώνα προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Υπάρχουν επίσης χάκερ που μπορεί να θέλουν να πάρουν τα χέρια τους στο που βρίσκεστε στο διαδίκτυο για διάφορους λόγους και ένα VPN σάς βοηθά να προστατεύεστε και από αυτούς.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, εάν ο ISP σας έχει μια κακή συνήθεια να περιορίζει τη σύνδεσή σας, ένα VPN μπορεί να άρει αυτούς τους αθέμιτους περιορισμούς, και όχι μόνο όταν παρακολουθείτε την περιοχή 51. Θα επωφεληθείτε από υψηλότερη ταχύτητα, λιγότερο buffer, χαμηλότερο ping και λιγότερα χαμένα πακέτα.

  Πώς να προσθέσετε ένα πρόγραμμα προβολής Emoji στη γραμμή μενού του Mac σας

NordVPN - Επιλογή συντακτών

Το NordVPN είναι, κατά τη γνώμη μας, η καλύτερη υπηρεσία VPN στην αγορά που μπορεί να σας βοηθήσει να αποδεσμεύσετε τις δυνατότητες της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, να σας αποκρύψετε από το μάτι του ISP σας και να καλύψετε τα διαδικτυακά σας κομμάτια οπουδήποτε μπορείτε να περιπλανηθείτε εικονικά.

Αυτό το VPN προσφέρει αστραπιαίες ταχύτητες σύνδεσης, κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής και πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια της σύνδεσής σας, όπως διπλό VPN (αναπηδά τη σύνδεσή σας δύο φορές) ή CyberSec (αποκλεισμός τομέα διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού).

Επομένως, εάν ανησυχείτε για το απόρρητό σας που εκτίθεται κατά τη ροή περιεχομένου IPTV στη συσκευή σας, θέλετε να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς ή αισθάνεστε ότι ο ISP σας περιορίζει την ταχύτητα της σύνδεσής σας, το NordVPN μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε όλα αυτά τα ζητήματα εν ριπή. ένα μάτι.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πρόγραμμα 2 ετών (68% έκπτωση – σύνδεσμος παρακάτω)
Οι περισσότεροι διακομιστές VPN με διαφορετικές διευθύνσεις IP
Κρυπτογράφηση AES 256 bit με απόλυτη μυστικότητα προώθησης
Εξαιρετικά ασφαλές Διπλό VPN για κρυπτογράφηση δεδομένων
Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Μειονεκτήματα
Η αυτόματη επιλογή διακομιστή μπορεί να είναι αναξιόπιστη
Η επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες.

Σημείωση: Οι αναγνώστες μας λαμβάνουν μια ειδική προσφορά που μπορεί να τους βοηθήσει να εξοικονομήσουν έως και 68% της πλήρους τιμής του προγράμματος, καθώς και επιπλέον χρόνο υπηρεσίας που προστίθεται αυτόματα μετά την αγορά ενός προγράμματος συνδρομής NordVPN.

Περιοχή 51 εναλλακτικές λύσεις IPTV

Εάν δεν είστε ακριβώς σίγουροι ότι θέλετε να τα ρισκάρετε όλα για χιλιάδες κανάλια σε σχεδόν άδικη τιμή, αλλά η ιδέα να παρακολουθείτε τηλεόραση χωρίς δορυφορική κεραία ή καλώδιο κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, υπάρχουν πολλές 100% νόμιμες εναλλακτικές λύσεις.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να περιμένετε, αυτές οι υπηρεσίες έχουν υψηλότερη τιμή. Από τη θετική πλευρά, όλα έχουν επίσημες εφαρμογές και πηγές, επομένως δεν θα διακινδυνεύσετε να θέσετε σε κίνδυνο το απόρρητο και την ασφάλειά σας κατά τη χρήση τους.

1. Sling TV

Το Sling TV είναι μια υπηρεσία IPTV με έδρα τις ΗΠΑ που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ζωντανό τηλεοπτικό περιεχόμενο σε προσιτή τιμή. Η τιμή που πρέπει να πληρώσετε για το Sling TV ποικίλλει ανάλογα με το περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Για παράδειγμα, το φθηνότερο πρόγραμμά του, το Sling Orange, κοστίζει 35 $ το μήνα και προσφέρει 32 κανάλια, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν CNN, AMC, Food Network και ESPN.

Το πιο ακριβό πρόγραμμα Sling TV προσφέρει 53 κανάλια, κοστίζει 50 $ το μήνα και σας παρέχει πρόσβαση στο NFL Network, το Comedy Central, το History Channel και άλλα. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης όλα όσα κάνει το φθηνότερο πρόγραμμα, καθώς είναι απλώς ένας συνδυασμός των χαμηλών και μεσαίων. Εάν αισθάνεστε εκκεντρικοί, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα πρόσθετα πακέτα του, τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να ανεβάσουν το μηνιαίο σύνολο πάνω από $100.

Το Sling TV σάς επιτρέπει επίσης να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες του παρέχοντάς σας μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, διαθέτει μια υπηρεσία που είναι εντελώς δωρεάν, που ονομάζεται Sling Free, η οποία διαθέτει περισσότερες από 5.000 δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Unreal Engine 4 στο Ubuntu

Το Sling Free δεν απαιτεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή τη διεύθυνση email, αλλά, όπως και το Sling TV, απαιτεί να βρίσκεστε στις ΗΠΑ για να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να βλέπετε πολλές διαφημίσεις ενώ προσπαθείτε να απολαύσετε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, αλλά τουλάχιστον είναι δωρεάν!

2. FuboTV

Το FuboTV ήταν περισσότερο μια εξειδικευμένη υπηρεσία, καθώς κάλυπτε τις ανάγκες των φιλάθλων. Πριν από λίγο καιρό, δεν θα μπορούσατε να βρείτε μερικές από τις αγαπημένες σας κωμικές σειρές ή εκπομπές μαγειρικής στο FuboTV, αλλά αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η υπηρεσία εξακολουθεί να εστιάζει σε κανάλια όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του NBA, του NHL, του MLB, του NFL και του διεθνούς ποδοσφαίρου. Ωστόσο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να απολαύσεις κάποιο ψυχαγωγικό, μη αθλητικό περιεχόμενο επίσης.

Η FuboTV απέκτησε ορισμένα δίκτυα της Disney και τα πρόσθεσε στη σειρά της τον Αύγουστο του 2020, καθιστώντας δυνατή τη ροή περιεχομένου από το Disney Channel, το ABC, το SEC Network, το ESPN και το FX, αν θέλετε. Χάρη στη δοκιμή του, είναι δυνατή η χρήση του FuboTV για έως και 7 ημέρες χωρίς να πληρώσετε δεκάρα.

Αυτή η εναλλακτική του Area 51 σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ροή περιεχομένου σε συσκευές Android, αλλά και σε Chromecast, Roku, Xbox, smart TV ή συσκευές iOS και Apple TV. Το αρνητικό είναι ότι η δυνατότητα DVR του φθηνότερου προγράμματός της μπορεί να φιλοξενήσει έως και 250 ώρες περιεχομένου. Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε 1.000 ώρες, θα πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση, η οποία δεν είναι ακριβώς χαμηλή.

3. XUMO

Αν ψάχνετε για μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για την περιοχή 51, το XUMO μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που δημιουργεί κανάλια ροής ανακτώντας ιστοτόπους δικτύου περιεχομένου βίντεο. Προς το παρόν, υπάρχουν πάνω από 180 κανάλια που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν στο XUMO. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα MSNBC, CBSN, NBC News NOW, CBC, Bloomberg, FOX Sports και BNC GO.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το XUMO σε διάφορες συσκευές όπως smart TV, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, PC (ροή ιστού) και τηλεοράσεις LG μέσω καναλιών LG. Ωστόσο, σημειώστε ότι ανάλογα με την περιοχή στην οποία μένετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε ροή συγκεκριμένου περιεχομένου.

Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα αξιόπιστο VPN που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς πλαστογραφώντας τη φυσική σας τοποθεσία και αντικαθιστώντας την με ένα της επιλογής σας.

Περιοχή 51 IPTV – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, αν ακούσατε πρόσφατα για την περιοχή 51 και αποφασίσατε να δοκιμάσετε, ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν πριν πηδήξετε με το κεφάλι. Η νομιμότητά του βρίσκεται κάπου σε μια γκρίζα ζώνη, οπότε αν ανησυχείτε για την παραβίαση του νόμου, δεν θα το ακουμπούσαμε στη θέση σας.

Έπειτα, υπάρχει η ανησυχία για ζητήματα ασφάλειας, τα οποία είναι αρκετά πράγματα, δεδομένου ότι θα πρέπει να ψαρέψετε μόνοι σας για ένα λειτουργικό APK ή ένα ανυπόγραφο αποθετήριο σε ολόκληρο τον ιστό για να αποκτήσετε την περιοχή 51 στη συσκευή σας.

Το συμπέρασμα είναι ότι η περιοχή 51 μπορεί να είναι ασφαλής στη χρήση, αλλά δεν θα στοιχηματίζαμε στη νομιμότητά της, ειδικά όταν το διακύβευμα περιλαμβάνει πρόστιμα ή δικαστικές αίθουσες.