Τι είναι το Apple One και πόσο κοστίζει η συνδρομή;

Η Apple λανσάρει ένα νέο πακέτο που συνδυάζει τις κύριες καταναλωτικές υπηρεσίες της: το Apple One. Με αυτήν την προσφορά, μπορείτε να αγοράσετε διάφορες υπηρεσίες της Apple —από ροή μουσικής έως αποθήκευση στο cloud και ακόμη και μαθήματα γυμναστικής—με έκπτωση.

Τι είναι το Apple One;

Η Apple προσφέρει πολλές συνδρομητικές υπηρεσίες. Με την εισαγωγή του Apple One, μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλές συνδρομητικές υπηρεσίες σε ένα πακέτο και να εξοικονομήσετε χρήματα έναντι της κρυφής αγοράς τους. Θα έχετε επίσης μόνο μία μηνιαία πληρωμή για να παρακολουθείτε.

Η Apple προσφέρει επί του παρόντος έξι υπηρεσίες που μπορούν να συμπεριληφθούν στη δέσμη συνδρομών Apple One, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε: Music, iCloud, TV+, Arcade, News+ και Fitness+. Η τελευταία από αυτές είναι μια ολοκαίνουργια υπηρεσία που λανσάρει η Apple το 2020 και μπορεί να αγοραστεί μεμονωμένα ή ως μέρος του πακέτου Premier.

Η υπηρεσία Apple One θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Apple: Apple Watch, iPhone, iPad, macOS και Apple TV και θα είναι διαθέσιμη αργότερα το 2020.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε ορισμένες από τις μεμονωμένες υπηρεσίες και συνδρομές της Apple που θα συμπεριληφθούν στο πακέτο Apple One (ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε):

  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη εναλλαγή των AirPods μεταξύ iPhone και iPad

Apple Music: Με Apple Music, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 700 εκατομμύρια τραγούδια (και ζωντανό ραδιόφωνο) που μπορούν να μεταδοθούν σε ροή σε όλες τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Android και του προγράμματος περιήγησης ιστού.
Apple TV+: Apple TV+ μπορεί να μεταδοθεί σε κουτιά ροής και έξυπνες τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της συσκευής ροής Apple TV. Το Apple TV+ είναι μια υπηρεσία ροής χωρίς διαφημίσεις που περιλαμβάνει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που δημιουργήθηκαν από την Apple, που εύστοχα ονομάζονται “Apple Originals”.
Apple News+: Με Apple News+, οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους περιοδικά, όπως η Wall Street Journal και οι Los Angeles Times στο iPhone, Mac και iPad τους. Το Apple News+ περιλαμβάνει επίσης ηχητικές ιστορίες, ώστε να μπορείτε να ακούτε εν κινήσει, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το Apple CarPlay.
Apple Arcade: Apple Arcade είναι μια συνδρομή που προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις χωρίς μικροσυναλλαγές. Περιλαμβάνει πάνω από 100 παιχνίδια για iPhone, iPad, Mac και συσκευές Apple TV.
iCloud Storage: Ίσως η πιο σημαντική υπηρεσία της Apple είναι η αποθήκευση iCloud. Το iCloud είναι ενσωματωμένο σε κάθε συσκευή Apple (με κάποια πρόσθετη υποστήριξη για Windows) και αποθηκεύει σχεδόν τα πάντα—τις φωτογραφίες, τα βίντεό σας, τις σημειώσεις, τις ρυθμίσεις, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλα—όλα στο cloud. Όλοι οι χρήστες της Apple λαμβάνουν 5 GB αποθηκευτικού χώρου iCloud δωρεάν, αλλά αφού φτάσετε το όριο, ίσως θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και μπορείτε να το κάνετε αυτό με μηνιαία χρέωση συνδρομής.
Fitness+: Fitness+ είναι η νεότερη υπηρεσία που έρχεται στη λίστα υπηρεσιών της Apple αργότερα το 2020 και μπορεί να αγοραστεί ως μηνιαία συνδρομή για 9,99 $. Το Fitness+ φιλοξενεί πολλά προγράμματα προπόνησης για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Fitness σε iPhone, iPad και Apple TV.

  Αναζητάτε μια δωρεάν δοκιμή Netflix; Δοκιμάστε αυτές τις υπηρεσίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιες υπηρεσίες συνδυάζονται με το Apple One, μην ψάξετε αλλού Apple One σελίδα που αναφέρεται στον ιστότοπο της Apple.

Πόσο κοστίζει?

Το πακέτο υπηρεσιών Apple One διατίθεται σε τρία ξεχωριστά επίπεδα με διαφορετικές υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο. Για μια μεγαλύτερη εικόνα σχετικά με το πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε σε αυτά τα νέα πακέτα συνδρομών, δείτε εδώ.

Ατομικό: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade και 50 GB iCloud Storage, με 14,95 $ το μήνα.
Οικογένεια: Οι ίδιες υπηρεσίες για έως και έξι μέλη της οικογένειας, συν 200 GB αποθήκευσης iCloud, με 19,95 $ το μήνα.
Premier: Οι ίδιες υπηρεσίες συν τα Apple News+ και Apple Fitness+, συν 2TB iCloud Storage, για 29,95 $ το μήνα.

  Πώς να καλέσετε διακριτικά έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης από το iPhone σας

Fitness+ είναι μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που λανσάρεται στα τέλη του 2020 και περιλαμβάνει εκπαίδευση για γιόγκα, ποδηλασία, τρέξιμο, ασκήσεις κορμού και ενδυνάμωσης, μεταξύ άλλων τύπων προπονήσεων. Τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης με πολλούς εκπαιδευτές για να παρακολουθήσουν και να επιλέξουν από το iPhone, το iPad και το Apple TV τους.

Το Apple One θα περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για υπηρεσίες που δεν έχετε χρησιμοποιήσει. Για παράδειγμα, αν δεν έχετε δοκιμάσει το Apple News+, μπορείτε να λάβετε μια δοκιμή 30 ημερών αυτής της υπηρεσίας. Η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στο τέλος της δωρεάν δοκιμής, αλλά το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ή να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να επιλέξετε είτε το Οικογενειακό είτε το Πρόγραμμα Premier και να προσθέσετε έως και πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειας—για συνολικά έξι χρήστες στο Οικογενειακό ή Πρόγραμμα Premier. Όλα τα μέλη στα προγράμματα Family ή Premier μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το ατομικό τους Apple ID, έτσι ώστε όλοι οι χρήστες να έχουν ιδιωτική πρόσβαση και εξατομικευμένες προτάσεις.

Το Apple One θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 100 χώρες αργότερα το φθινόπωρο του 2020.