Τι είναι το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok; Θα πρέπει να εγγραφείτε;

Τι είναι το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok; Τι προσφέρει; Πρέπει να συμμετάσχω; Αυτές και άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν σε αυτό το άρθρο.

Τικ Τοκ είναι τεράστια στην αγορά εφαρμογών για εφήβους και δυναμώνει συνεχώς. Παρά τις πολυάριθμες διαμάχες, η εφαρμογή συνεχίζει να δυναμώνει και κερδίζει κατά χίλιους χρήστες. Η ικανότητα να γίνετε αστέρι του TikTok είναι προφανώς υπερβολική για κάποιους να αγνοήσουν.

Το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok στην πραγματικότητα ονομάζεται πρόγραμμα επόμενου επιπέδου TikTok τώρα. Φαίνεται να είναι το ίδιο πράγμα, μια ανεβασμένη εμπειρία για τους δημιουργούς με τη μεγαλύτερη επιρροή, αλλά έχει ένα υπέροχο νέο όνομα.

Τι είναι το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok;

Το πρόγραμμα TikTok Next Level είναι μια συνδρομή υψηλότερου επιπέδου στην πλατφόρμα που προσφέρει περισσότερη υποστήριξη στους δημιουργούς. Ενώ οι «τυπικοί» χρήστες διαθέτουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τα βίντεό τους 15 δευτερολέπτων στην εφαρμογή, οι πιο παραγωγικοί χρήστες, οι επιχειρήσεις και όσοι θέλουν να κάνουν καριέρα με βίντεο TikTok μπορεί να θέλουν περισσότερη υποστήριξη. Εκεί μπαίνει το πρόγραμμα Next Level.

  Πόσο κερδίζουν τα κορυφαία αστέρια του TikTok;

Προσφέρει τεχνική υποστήριξη, αναλυτικά στοιχεία, έγκαιρη πρόσβαση και δυνατότητα σύνδεσης με άλλους δημιουργούς. Όλα τα πράγματα απουσιάζουν από την κανονική εφαρμογή.

Τεχνική βοήθεια

Κανονικά, το TikTok δεν υποστηρίζεται και πρέπει να βασίζεστε σε ιστότοπους όπως ο δικός μας για την επίλυση προβλημάτων. Υπάρχει μια βάση γνώσεων και ορισμένες συχνές ερωτήσεις, αλλά δεν υπάρχει ζωντανή τεχνική υποστήριξη. Το πρόγραμμα Next Level προσφέρει υποστήριξη με εισιτήριο με χρόνο απόκρισης 72 ωρών. Δεν είναι καταπληκτικό από κάθε έκταση της φαντασίας, αλλά καλύτερο από αυτό που έχετε συνηθίσει στην εφαρμογή.

Analytics

Εάν προσπαθείτε να ζήσετε από το TikTok ή προωθείτε επωνυμίες ή επιχειρήσεις, τα αναλυτικά στοιχεία διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε αυτό. Το πρόγραμμα Next Level προσφέρει ένα εβδομαδιαίο πακέτο πληροφοριών που παρέχει δεδομένα κοινού που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις προσπάθειές σας. Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε ήδη κάτι άλλο για να το παρακολουθήσετε, αλλά αυτό θα μπορούσε να προσθέσει επιπλέον πληροφορίες.

Πρώιμη πρόσβαση

Το TikTok δεν είναι ακριβώς γεμάτο χαρακτηριστικά, αλλά αν η εφαρμογή βρει κάτι νέο, θα χτυπήσει πρώτα την πρώιμη πρόσβαση. Εάν βρίσκεστε στο πρόγραμμα Next Level, θα μπορείτε να δείτε και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες πριν από οποιονδήποτε άλλο.

  Πώς να βρείτε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok

Συνδέσεις δημιουργών

Το TikTok προσφέρει τη φιλοξενία τακτικών εκδηλώσεων για δημιουργούς στο πρόγραμμα Next Level για να συναντηθούν, να μοιραστούν μεθοδολογίες και να αντιγράψουν ο ένας τις ιδέες του άλλου.

Αυτές οι τέσσερις δυνατότητες είναι η κύρια προσφορά από το πρόγραμμα Next Level. Δεν είναι πραγματικά γνωστά πολλά άλλα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα. Δεν υπάρχει καμία είδηση, καμία ανακοίνωση, καμία επεξήγηση από το TikTok, τίποτα.

Πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επόμενου επιπέδου TikTok;

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επόμενου επιπέδου TikTok εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πώς χρησιμοποιείτε το TikTok και από το πόσο σοβαροί ασχολείστε με αυτό. Δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα εδώ που να βοηθά στη διαδικασία δημιουργίας βίντεο ή εργαλεία που να συμβάλλουν στην αύξηση της αφοσίωσης. Είναι κυρίως υποστήριξη υποστήριξης, τεχνική υποστήριξη και αναλυτικά στοιχεία.

Η πρώιμη πρόσβαση και οι Συνδέσεις δημιουργού δεν προσφέρουν πραγματικά πολλά, εκτός και αν σας αρέσει να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις ή λειτουργίες δοκιμών beta πριν κυκλοφορήσουν ζωντανά.

Εάν προωθείτε μια επιχείρηση ή μια επωνυμία και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή, ίσως αξίζει να συμμετάσχετε. Ανάλογα με τα εργαλεία ανάλυσης που χρησιμοποιείτε ήδη, τα αναλυτικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μπορεί επίσης να έχουν αξία. Οι καμπάνιες μάρκετινγκ εκτελούνται με δεδομένα και όσο περισσότερα δεδομένα έχετε, τόσο καλύτερα μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένη την καμπάνια σας.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο TikTok στο τηλέφωνό σας

Εισαγωγή στο πρόγραμμα επόμενου επιπέδου TikTok

Εκτός από μια δυνατότητα εγγραφής στη σελίδα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να αναφέρει αυτό το πρόγραμμα πουθενά. Προφανώς υπάρχει ένα εμπόδιο στην είσοδο, όπως ελάχιστος αριθμός ακολούθων, αριθμός δημοσιευμένων βίντεο, επίπεδα επιρροής ή κάτι άλλο, διαφορετικά θα συμμετείχαν όλοι. Δεν υπάρχουν δημοσιευμένες πληροφορίες που να μπορώ να βρω που να παραθέτουν τα κριτήρια, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το μόνο που χρειάζεται για να εγγραφείτε είναι το όνομα χρήστη, το όνομα και το email σας στο TikTok. Δεν γίνεται λόγος για κανόνες, κόστος, κριτήρια προσόντων ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος του ελιτισμού του προγράμματος ή ότι δεν προέκυψε τίποτα από αυτό, απλά δεν ξέρουμε.

Το πρόγραμμα TikTok Next Level είναι κάτι σαν μυστήριο. Τίποτα δεν έχει δημοσιευτεί σχετικά, δεν υπάρχουν νέα γύρω από αυτό και οι ίδιοι οι TikTok δεν το αναφέρουν πουθενά. Αυτό είναι είτε καλό σημάδι είτε το αντίθετο και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να αποφασίσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Είστε μέλος του προγράμματος TikTok Next Level; Ξέρεις τίποτα γι’ αυτό; Μπορείτε να μας πείτε κάτι για αυτό; Πες μας τι ξέρεις παρακάτω!