Τι είναι τα παιχνίδια WildTangent;

Αγοράσατε ένα νέο φορητό υπολογιστή και ενώ το περνάτε, βλέπετε το WildTangent. Πρέπει να αναρωτιέστε τι είναι και γιατί βρίσκεται στον φορητό υπολογιστή σας. Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε αν έχει κάποια χρήση ή είναι απλώς προεγκατεστημένο λογισμικό στον φορητό υπολογιστή σας μόνο για προώθηση. Εάν είστε κάποιος που θέλει να μάθει τι είναι το WildTangent, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε αυτό. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι είναι τα παιχνίδια WildTangent και εάν το WildTangent είναι λογισμικό υποκλοπής spyware ή όχι. Επίσης, θα μάθετε πώς να κατεβάζετε παιχνίδια WildTangent και πώς μπορείτε να διαγράψετε τα παιχνίδια WildTangent στον υπολογιστή σας.

Τι είναι τα παιχνίδια WildTangent;

Θα μάθετε τι είναι το WildTangent και πώς να το κατεβάσετε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι τα παιχνίδια WildTangent σε φορητό υπολογιστή;

Παιχνίδια WildTangent σε φορητό υπολογιστή είναι ένα προεγκατεστημένο λογισμικό εφαρμογής. Το δίκτυο WildTangent Games εξουσιοδοτεί την υπηρεσία παιχνιδιών για πολλούς κατασκευαστές υπολογιστών, η οποία περιλαμβάνει HP, Dell, Toshiba, Gateway, Acer, Samsung και Sony VAIO. Θα βρείτε την επιλογή να απεγκαταστήσετε ορισμένες από αυτές τις συσκευές. Ενώ σε ορισμένες δεν μπορείτε, και σε εκείνες τις συσκευές που δεν έχουν προεγκατεστημένο το WildTangent, μπορείτε να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο τους.

Τι είναι τα παιχνίδια WildTangent στα Windows 10;

Στα Windows 10 και σε άλλες εκδόσεις των Windows, το WildTangent είναι ένα κατάστημα εφαρμογών όπου μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια ή να τα νοικιάσετε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή υποστηρίζεται μόνο σε συσκευές που εκτελούνται με λειτουργικό σύστημα Windows, ενώ σε άλλες συσκευές, μπορείτε να κάνετε λήψη μεμονωμένων παιχνιδιών που έχει αναπτύξει η WildTangent για υποστηριζόμενες συσκευές.

  Υλικολογισμικό έναντι λογισμικού: Ομοιότητες και διαφορές

Τι κάνουν τα παιχνίδια WildTangent;

Η WildTangent Games αναπτύσσει και δημοσιεύει παιχνίδια για Windows, Android και iOS. Έχουν τη δική τους εφαρμογή, η οποία αποτελείται από 1000+ παιχνίδια διαφορετικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που έχουν αναπτυχθεί από αυτούς και αυτών που έχουν αναπτυχθεί από άλλους προγραμματιστές. Έτσι, είναι σαν ένα κατάστημα για παιχνίδια από όπου μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια επί πληρωμή και επίσης να τα νοικιάσετε για κάποιο ποσό.

Είναι τα παιχνίδια WildTangent ένας ιός; Είναι το WildTangent spyware;

Όχι, το WildTangent δεν είναι ιός ή κάποιο λογισμικό υποκλοπής spyware. Αλλά το 2004, διαπίστωσε ότι το αρχικό πρόγραμμα οδήγησης ιστού τους ήταν ένα δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα και σύντομα το WildTangent το έκλεισε. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το WildTangent συλλέγει δεδομένα χρηστών και τα χρησιμοποιεί για τα διαφημιστικά τους στοιχεία. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό στο σύστημά τους, οι περισσότεροι χρήστες διαπίστωσαν ότι οι υπολογιστές τους γίνονται πιο αργοί και η απόδοση του υπολογιστή έχει μειωθεί. Τώρα, γνωρίζετε ακριβώς εάν το WildTangent είναι λογισμικό υποκλοπής spyware ή όχι.

Είναι το WildTangent ασφαλές;

Όχι, το WildTangent δεν είναι ασφαλές. Το WildTangent διατίθεται προεγκατεστημένο σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές από κατασκευαστές όπως η HP και η Dell, κάτι που διαπιστώθηκε ότι επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του συστήματός σας χρησιμοποιώντας τους πόρους του συστήματός σας, ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητοι. Και λόγω αυτού, το σύστημα συνήθιζε να κολλάει και να αργεί. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο WildTangent, ο χρήστης πρέπει να προσθέσει τις πληροφορίες του. Και διαπιστώθηκε ότι το WildTangent χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για προωθητικούς σκοπούς και ότι το WildTangent στο σύστημά σας ενδέχεται να επηρεάσει το απόρρητό σας.

  Πώς να δείτε τις κρυφές χρεώσεις Airbnb

Τα παιχνίδια WildTangent είναι δωρεάν;

Ναι, η εφαρμογή WildTangent Games είναι εντελώς δωρεάν στα Windows και μπορείτε να την κατεβάσετε από το επίσημος ιστότοπος WildTangent. Σε αυτήν την εφαρμογή, υπάρχουν μερικά παιχνίδια που θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν. Ενώ για κάποιους άλλους, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό WildTangent και να αγοράσετε ή να νοικιάσετε το παιχνίδι για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι τιμές των παιχνιδιών διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μερικά παιχνίδια είναι εντελώς δωρεάν, ενώ για κάποια πρέπει να πληρώσετε το τίμημα.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια WildTangent σε ένα tablet;

Ναι, μπορείτε να παίξετε WildTangent σε tablet. Η εφαρμογή WildTangent μπορεί να βρεθεί για Windows, αλλά δεν είναι διαθέσιμη για Android. Εάν διαθέτετε tablet Asus, θα μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν την premium έκδοση.

Τα παιχνίδια WildTangent είναι ακόμα διαθέσιμα;

Ναι, το WildTangent είναι ακόμα διαθέσιμο για το λειτουργικό σύστημα Windows. Οι υπηρεσίες παιχνιδιών τους λειτουργούν ομαλά, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε από το Εφαρμογή WildTangent Games σελίδα. Δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο στις αρχές του 2000. Και επί του παρόντος, η ιδιοκτησία έχει επίσης μεταφερθεί στην Gaming AG. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν 1000 περισσότερα παιχνίδια στην εφαρμογή τους που δεν χρειάζονται έναν υπέροχο υπολογιστή, αρκεί μόνο ένας αξιοπρεπής για να τα παίξετε.

Τι συνέβη με το WildTangent;

Πολλά γεγονότα συνέβησαν με το WildTangent, τόσο καλά όσο και κακά από την κυκλοφορία του το 1998. Απέκτησε πολλά παιχνίδια και ήθελε να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία παιχνιδιών και να παρείχε υπηρεσίες σε κατασκευαστές, όπως η HP και η Dell. Κατείχαν σχεδόν 1000 πλέον παιχνίδια και ήταν ο πιο σημαντικός πάροχος υπηρεσιών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Πριν από το 2004, οι χρήστες ανέφεραν στην εταιρεία ότι τα προϊόντα τους βλάπτουν την απόδοση του υπολογιστή τους. Το 2003, το αρχικό πρόγραμμα οδήγησης ιστού του WildTangent βρέθηκε ότι ήταν ένα δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα και το WildTangent το έκλεισε. Το 2019, μια γερμανική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών εξαγόρασε την WildTangent.

  Τι είναι το Google Workspace και αντικαθιστά πλήρως το G Suite;

Τι είναι η λίστα παιχνιδιών WildTangent;

Η λίστα WildTangent Games είναι η λίστα των βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύσσονται και δημοσιεύονται από την WildTangent. Τα παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από αυτούς είναι Blackhawk Striker 2BlasterBall 2 και 3, Crystal Maze, σειρά Fate, Final Drive, Penguins, Phoenix Assault, Polar Golfer, Polar Pool και πολλά άλλα.

Πώς να κατεβάσετε τα παιχνίδια WildTangent; Πώς μπορώ να κατεβάσω τα παιχνίδια WildTangent;

Για να κατεβάσετε παιχνίδια WildTangent στον υπολογιστή σας, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πρέπει να εκτελεί το λειτουργικό σύστημα Windows.

1. Επισκεφθείτε το Εφαρμογή WildTangent Games σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο GET IT NOW για να ξεκινήσει η λήψη.

3. Κάντε κλικ στο Save για να κατεβάσετε το παιχνίδι στο σύστημά σας.

4. Μεταβείτε στις Λήψεις και κάντε διπλό κλικ στη ρύθμιση της εφαρμογής WildTangent.

5. Κάντε κλικ στο Συμφωνώ για να συμφωνήσετε με τους όρους.

6. Κάντε κλικ στο Finish μόλις εγκατασταθεί η εγκατάσταση.

7. Η εφαρμογή WildTangent θα ξεκινήσει αυτόματα από μόνη της.

8. Αναζητήστε και επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε.

9. Κάντε κλικ στο PLAY για να κατεβάσετε το παιχνίδι.

10. Κάντε κλικ στο INSTALL για λήψη και εγκατάσταση του παιχνιδιού.

Αυτός είναι ο τρόπος λήψης παιχνιδιών WildTangent στον υπολογιστή σας και ας δούμε αν μπορείτε να τα διαγράψετε.

Μπορώ να διαγράψω τα παιχνίδια WildTangent;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή WildTangent. Μπορείτε να αγοράσετε ή να κατεβάσετε τις διάφορες κατηγορίες παιχνιδιών από το WildTangent και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα αφαιρέσετε αν δεν τα θέλετε. Για να απεγκαταστήσετε μεμονωμένα παιχνίδια, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων > Απεγκατάσταση για να τα αφαιρέσετε εντελώς από τη βιβλιοθήκη σας. Εάν δεν κατεβάσετε κανένα παιχνίδι, είναι άχρηστο για εσάς και μπορείτε να σκεφτείτε να τα διαγράψετε από τον υπολογιστή σας.

Μπορώ να απεγκαταστήσω το WildTangent;

Ναι, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το WildTangent. Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον το WildTangent για λήψη και αγορά των παιχνιδιών, μπορείτε σίγουρα να το απεγκαταστήσετε. Όπως ακριβώς απεγκαθιστάτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows. Η απεγκατάσταση του WildTangent δεν θα καταργήσει τον λογαριασμό σας WildTangent, αλλά μόνο τα δεδομένα που σχετίζονται με την εφαρμογή WildTangent που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε τι είναι τα παιχνίδια WildTangent, αν το WildTangent είναι λογισμικό υποκλοπής spyware και πώς να το διαγράψετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.