Τι είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Wisenet DVR;

Η Hanwha Techwin είναι μια κορεατική εταιρεία που κάποτε ξεκίνησε ως Samsung Techwin. Κατασκευάζει και διανέμει κάμερες, συσκευές εγγραφής βίντεο και άλλο εξοπλισμό δικτύου IP με την επωνυμία Wisenet. Σύμφωνα με τις οδηγίες στο εγχειρίδιο, μπορείτε να ρυθμίσετε την πρώτη σας συσκευή Wisenet για να εξυπηρετεί τους τελικούς χρήστες που θέλουν να τραβήξουν και να εγγράψουν εικόνες Full HD 1080p. Αλλά για εκείνους που δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μεταβούν από αναλογική σε λύση παρακολούθησης βίντεο βασισμένη σε δίκτυο IP, διατίθενται κάμερες WISENET HD+ και DVR. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την επιλογή εξόδων HDMI ή VGA, δυνατότητα ήχου και ρυθμιζόμενο εύρος ζώνης έως 64 Mbps. Τα DVR WISENET HD+ παρέχουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τους υπάρχοντες αναλογικούς φακούς τους, υποστηρίζοντας την ευκαιρία να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των παλαιών συστημάτων τους και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με το πώς να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο Wisenet και να επαναφέρετε το Wisenet DVR στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Θα λάβετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις με την πιο συχνή ερώτηση, ποιος είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Wisenet DVR; Ας ανακαλύψουμε!

Τι είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Wisenet DVR;

Ακολουθούν ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά του Wisenet DVR:

  • Οι επτά παραλλαγές κάμερας της σειράς WISENET HD+, τα τρία DVR και η φθηνή τιμολόγηση παρέχουν τόσο νέες εγκαταστάσεις όσο και μετασκευές για υπάρχοντα αναλογικά συστήματα.
  • Η σειρά plug-and-play WISENET HD+ επιτρέπει τη μετάδοση εικόνων (και ήχου) Full HD έως και 500 μέτρα μακριά χρησιμοποιώντας κανονικό ομοαξονικό χωρίς καθυστέρηση ή υποβάθμιση εικόνας.
  • Επειδή το WISENET HD+ είναι τόσο απλό στην εφαρμογή του και δεν απαιτεί εγκατάσταση κωδικοποιητών, μετατροπέων ή διακοπτών, είναι εξαιρετικά οικονομικό.
  • Με ενσωματωμένο φίλτρο υπεριώδους κοπής, καθένα από τα επτά μοντέλα κάμερας παρέχει γνήσιες δυνατότητες Day/Night.
  • Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, λειτουργία διπλής ισχύος και SSNRIV, την πιο πρόσφατη επανάληψη της τεχνολογίας Super Noise Reduction της Samsung.
  • Σε σύγκριση με τις κανονικές κάμερες, το SSNRIV μειώνει το θόρυβο της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς να εισάγει είδωλα ή θόλωση και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι απαιτεί έως και 70% λιγότερο εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης για βίντεο.
  • Τα τρία WISENET HD+ DVR μπορούν να μεταδίδουν εικόνες πολλαπλής ροής σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των φορητών συσκευών, και ταυτόχρονα να κάνουν εγγραφή σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα κανάλια.
  • Η εφαρμογή Wisenet είναι συμβατή με κάμερες IP με κάρτα SD, Wisenet NVR και Pentabrid DVR και είναι προσβάσιμη τόσο για συσκευές iPhone όσο και για Android.
  • Μια λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά που υποστηρίζει αυτή η εφαρμογή βίντεο Replay ή ζωντανή μετάδοση από κάμερες web ή NVR, Time, συμβάντα και αναζήτηση IVA, κωδικός QR για αυτόματες ενημερώσεις συμβάντων, Multi-playback, Dewarping fisheye, διεύθυνση IP, DDNS, και οι κωδικοί UID χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση καμερών και η λειτουργία Photo in Photo (PiP).
  15 Καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης για υπολογιστή

Πρέπει να καταχωρίσετε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Wisenet για πρώτη φορά. Η Wisenet συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε κεφαλαία/πεζά γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες για κωδικούς πρόσβασης με 8 έως 15 ψηφία. Προκειμένου να διαφυλαχθούν οι ιδιωτικές πληροφορίες και να αποφευχθούν οι παραβιάσεις δεδομένων, η Wisenet προτείνει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν τους κωδικούς πρόσβασής τους κάθε τρεις μήνες. Τώρα, ας εξερευνήσουμε ποιος είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Wisenet DVR.

Πώς μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο Wisenet;

Μόλις διαμορφωθεί το Wisenet Mobile, μπορείτε να προβάλετε τις κάμερες web στο smartphone σας, να αναπαράγετε ξανά, να επαναφέρετε και να κάνετε άλλες αλλαγές. Το τηλέφωνο Wisenet χρησιμοποιείται για κάμερες που παράγονται από το δίκτυο ασφαλείας της Hanwha Techwin και λειτουργεί επίσης με ορισμένες κάμερες Samsung. Η ρύθμιση του κινητού Wisenet είναι απλή και γρήγορη. χρειάζονται λιγότερα από δέκα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Όπου κι αν πάτε, εφόσον έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε τις κάμερες απευθείας στο τηλέφωνό σας. Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο Wisenet:

1. Ανοίξτε το Wisenet κινητό εφαρμογή.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο + από τη μέση της οθόνης.

3. Πατήστε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές για να προσθέσετε μια συσκευή Wisenet και να τη συνδέσετε στο τηλέφωνό σας.

4. Έχουμε επιλέξει την επιλογή Manual για επίδειξη. Εδώ, εισαγάγετε το όνομα καναλιού, τον τύπο, το αναγνωριστικό προϊόντος, το αναγνωριστικό συσκευής και τον κωδικό πρόσβασης στα αντίστοιχα πεδία.

5. Στη συνέχεια, πατήστε OK.

Η ζωντανή εικόνα της κάμερας θα πρέπει στη συνέχεια να εμφανιστεί εάν όλες οι πληροφορίες που εισαγάγατε ήταν ακριβείς. Θα πρέπει να δείτε όλους τους φακούς να ενεργοποιούνται εάν όλα είναι εντάξει. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, εφόσον το τηλέφωνό σας έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε τις κάμερες και να παρακολουθήσετε την αναπαραγωγή.

Πώς μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα Wisenet στο τηλέφωνό σας;

Μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα Wisenet στο τηλέφωνό σας με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Wisenet για κινητά και πατήστε το εικονίδιο +.

2. Πατήστε στην επιλογή Manual.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή QR ή Σάρωση για να συνδέσετε την επιθυμητή κάμερα Wisenet στο τηλέφωνό σας.

3. Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και πατήστε OK.

  • Όνομα καναλιού
  • Τύπος
  • Αναγνωριστικό προϊόντος
  • Αναγνωριστικό συσκευής
  • Κωδικός πρόσβασης συσκευής

Η κάμερα Wisenet θα συνδεθεί στο τηλέφωνό σας.

Ποια είναι η προεπιλεγμένη IP για την κάμερα Wisenet;

Η διεύθυνση IP θα παρέχεται αμέσως από τον ασύρματο δρομολογητή από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η διεύθυνση IP θα οριστεί σε 192.168.1.100 εάν δεν υπάρχει προσβάσιμος διακομιστής DHCP.

  Πώς μπορώ να διαγράψω τις ληγμένες συνδρομές της Apple

Πώς μπορείτε να καταχωρήσετε τη συσκευή σας στο Wisenet;

Ακολουθούν τα βήματα για να καταχωρήσετε τη συσκευή σας στο Wisenet:

1. Ανοίξτε το Wisenet κινητό εφαρμογή.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο + > την επιλογή QR.

Σημείωση: Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις επιλογές Σάρωση ή Μη αυτόματη εγγραφή του τηλεφώνου σας στο Wisenet.

3. Στρέψτε τον σαρωτή QR προς τον κωδικό QR που υπάρχει στην κάμερα ή το DVR σας.

Όταν ο σαρωτής QR εντοπίσει τον κωδικό QR, η συσκευή σας θα εγγραφεί αμέσως.

Ποιος είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για το Wisenet DVR;

Ο χρήστης πρέπει να καταχωρήσει τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης πριν χρησιμοποιήσει το προϊόν Wisenet για πρώτη φορά. Όταν σας ζητηθεί ένα αναγνωριστικό διαχειριστή κατά τη σύνδεση, πληκτρολογήστε Διαχειριστής στο πεδίο ονόματος χρήστη. Αυτό το αναγνωριστικό διαχειριστή επιλέγεται τυχαία και δεν μπορεί να αλλάξει. Ο νέος κωδικός πρόσβασης πρέπει να εισαχθεί στο πεδίο Κωδικός πρόσβασης. Η Wisenet συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε κεφαλαία/πεζά γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες για κωδικούς πρόσβασης με 8 έως 15 ψηφία. Προκειμένου να διαφυλαχθούν οι ιδιωτικές πληροφορίες και να αποφευχθούν οι παραβιάσεις δεδομένων, η Wisenet προτείνει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν τους κωδικούς πρόσβασής τους κάθε τρεις μήνες. Έτσι, ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για το Wisenet DVR είναι ο ίδιος που ορίζετε στο παράθυρο Εγγραφή ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης από τον οδηγό εκκίνησης.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το DVR στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Δείτε πώς επαναφέρετε το DVR στις εργοστασιακές ρυθμίσεις:

1. Αρχικά, αποσυνδέστε το τροφοδοτικό στο DVR.

2. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για 5-10 δευτερόλεπτα.

3. Ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, συνδέστε ξανά το τροφοδοτικό στο DVR σας.

4. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για άλλα 15-20 δευτερόλεπτα για να ακούσετε ένα ηχητικό σήμα.

Σημείωση: Το DVR μπορεί να ηχήσει αρκετές φορές κατά την εκκίνηση.

5. Αφού ακούσετε τον ήχο, αφήστε το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Επαναφέρατε με επιτυχία το DVR στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Wisenet DVR στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Μπορείτε να αποσυνδέσετε το τροφοδοτικό από το Wisenet DVR και να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στη συνέχεια, συνδέστε ξανά το τροφοδοτικό στο DVR ενώ κρατάτε ακόμα το κουμπί επαναφοράς. Αφήστε το κουμπί αφού ακούσετε τον ήχο από το DVR για να το επαναφέρετε με επιτυχία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Wisenet DVR.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή Wisenet;

Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή Wisenet, θα πρέπει να επαναφέρετε ή να αρχικοποιήσετε το προϊόν Wisenet.

1. Αφαιρέστε το τροφοδοτικό και κρατήστε πατημένο το κουμπί Επαναφορά στο προϊόν Wisenet για να το αρχικοποιήσετε.

2. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήσετε το κουμπί επαναφοράς, συνδέστε ξανά το τροφοδοτικό στο προϊόν και περιμένετε να ακουστεί ο ήχος.

Σημείωση: Το προϊόν μπορεί να ηχήσει αρκετές φορές κατά την εκκίνηση.

  Πώς να εκτυπώσετε μια λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν φάκελο του Outlook

3. Μετά την προετοιμασία, θα εμφανιστεί το παράθυρο αλλαγής κωδικού πρόσβασης στο Web Viewer.

4. Εισαγάγετε και επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης H.264 DVR;

Αυτά τα H.264 DVR είναι ένα κοινό στυλ βιντεοκάμερων που παράγονται από δεκάδες χιλιάδες παραγωγούς σε όλο τον κόσμο και πωλούνται με πολλές επωνυμίες. Συνήθως, όταν ξεκινά το DVR, εμφανίζεται εκεί με το λογότυπο H.264. Λόγω της τεράστιας ποικιλίας εμπορικών σημάτων DVR στην αγορά, διαφορετικά μοντέλα ενδέχεται να έχουν διαφορετικές διαδικασίες για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης. Ας δούμε μερικούς τρόπους για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης H.264 DVR.

Μέθοδος 1: Δοκιμάστε να συνδεθείτε με τον προεπιλεγμένο εργοστασιακό κωδικό DVR

Για μια τεχνική διαχείρισης κωδικού πρόσβασης επαναφοράς DVR H.264, το πρώτο βήμα είναι να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης του DVR. Συχνά, ο κωδικός πρόσβασης του αρχικού DVR δεν αλλάζει. Για τον εργοστασιακό/προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο ή τον ιστότοπο του κατασκευαστή για το DVR.

Μέθοδος 2: Αφαιρέστε την μπαταρία DVR

Μια εναλλακτική μέθοδος περιλαμβάνει την αφαίρεση της μπαταρίας της μητρικής πλακέτας για επαναφορά ορισμένων H.264 DVR. Θα γίνει επαναφορά του ρολογιού του συστήματος, το DVR θα επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά από αυτό μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη. Κρατήστε την μπαταρία έξω ενώ το εσωτερικό ρολόι του DVR έχει επαναρυθμιστεί. Όταν η μπαταρία του ρολογιού τελειώσει, η χρονική σήμανση της συσκευής εγγραφής επανέρχεται στο 01/010/2000. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε είτε να δοκιμάσετε τον κωδικό πρόσβασης είτε να επιλέξετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας τον αλφαριθμητικό κωδικό πρόσβασης του DVR με βάση αυτήν την ημερομηνία.

Μέθοδος 3: Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του DVR

Μπορείτε επίσης να γράψετε και να στείλετε ένα email ή να καλέσετε τον κατασκευαστή του DVR εξηγώντας το αίτημα επαναφοράς του DVR με το μοντέλο και τον σειριακό αριθμό του DVR σας. Η ομάδα υποστήριξης σίγουρα θα σας βοηθήσει με αυτό το αίτημα.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Wisenet DVR σας;

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Wisenet DVR στις εργοστασιακές ρυθμίσεις:

1. Αποσυνδέστε το τροφοδοτικό και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για 5-10 δευτερόλεπτα στο DVR σας.

2. Συνδέστε ξανά το τροφοδοτικό στο DVR ενώ κρατάτε ακόμα το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

3. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για άλλα 15-20 δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσετε ένα ηχητικό σήμα (το DVR μπορεί να ηχήσει πολλές φορές κατά την εκκίνηση).

4. Τέλος, αφήστε το κουμπί Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Wisenet;

Οι λογαριασμοί χρηστών μπορούν να διαγραφούν από το μητρώο Wisenet WAVE. Με εξαίρεση τον Ιδιοκτήτη, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να διαγραφεί. Ένας χρήστης δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικό του προφίλ. Η διαγραφή ενός χρήστη θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα τη διαγραφή τυχόν διατάξεων που έχουν εκχωρηθεί ειδικά σε αυτόν τον χρήστη.

1. Κάντε κλικ στο System Administration από την εφαρμογή Web Viewer στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Χρήστες.

3. Κάντε κλικ στο Delete αφού επιλέξετε το κατάλληλο άτομο ή χρήστες.

4. Εναλλακτικά, επιλέξτε τον προτιμώμενο λογαριασμό στη Δενδρική δομή πόρων.

5. Κάντε δεξί κλικ για να εκκινήσετε το μενού περιβάλλοντος και κάντε κλικ στο Διαγραφή.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για την κατανόηση του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης του Wisenet DVR και ότι μπορέσατε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο Wisenet και να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Wisenet DVR. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.