Τι είναι η Green Tech και γιατί είναι σημαντική για το μέλλον;

Αξιοποιήστε την πράσινη τεχνολογία στην επιχείρησή σας για βιώσιμη ανάπτυξη και συνεισφέρετε θετικά στο μακροπρόθεσμο καλό του φυσικού περιβάλλοντος.

Η συμβατική τεχνολογία όπως η εξόρυξη ορυκτών καυσίμων, η θερμική ηλεκτρική ενέργεια, τα αέρια θερμοκηπίου για ψύξη, τα πλαστικά περιτυλίγματα, τα φυτοφάρμακα σε αγρούς κ.λπ., έχουν προκαλέσει εκτεταμένες περιβαλλοντικές ζημιές.

Ρύποι όπως το CO2 και άλλα αέρια του θερμοκηπίου αυξάνουν γρήγορα τη μέση θερμοκρασία της γης από τη βιομηχανική επανάσταση.

Οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες πρέπει να λάβουν θέση για να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την καταστροφή της φύσης υιοθετώντας την πράσινη τεχνολογία στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Green Tech;

Η πράσινη τεχνολογία είναι μια θέση τεχνολογικών διαδικασιών, μεθόδων και προϊόντων που δεν επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον. Από την άποψη παραγωγής, αποθήκευσης, εφοδιαστικής αλυσίδας, κατανάλωσης και διάθεσης, δεν προσθέτετε επιπλέον άνθρακα, άλλους ρύπους ή θερμότητα στο περιβάλλον.

Η πράσινη τεχνολογία έχει πολλά ονόματα στον κλάδο, και αυτά είναι τα εξής:

  • Βιώσιμη Τεχνολογία
  • Πράσινη Τεχνολογία
  • Περιβαλλοντική Τεχνολογία
  • Καθαρή Τεχνολογία
  • Climate Tech
  • Clean-Energy Tech

Επιπλέον, κάθε τεχνολογία που δεν προσθέτει εκτεταμένη ρύπανση και άνθρακα στη φύση και συμβάλλει στον μετριασμό του κινδύνου εκπομπής άνθρακα θεωρείται επίσης κλάδος της πράσινης τεχνολογίας.

Θα δείτε ότι η κλιματική τεχνολογία χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον τις ακόλουθες διαδικασίες για τη μείωση του CO2 και του θερμικού φορτίου της γης:

  • Αύξηση της φυσικής αποθήκευσης άνθρακα μέσω δενδροφυτείας, έρευνας κηπευτικών, καλλιέργειας φυκών κ.λπ.
  • Δεσμεύστε μεθάνιο και άλλα ρυπογόνα αέρια από χωματερές για βιομηχανική ή οικιακή χρήση.
  • Απόρριψη τοξικών, βιομηχανικών λυμάτων, οικιακών απορριμμάτων κ.λπ., με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.
  • Καινοτομήστε νέες βιομηχανικές διαδικασίες που απαιτούν λιγότερη ενέργεια, χώρο και εργατικό δυναμικό για παραγωγή, αλυσίδα εφοδιασμού, αποθήκευση κ.λπ.
  • Επενδύστε στη γεωργική έρευνα για να αυξήσετε τη φυτική παραγωγή ανά εκτάριο και να σώσετε τα δάση από την ανάγκη αποψίλωσης των δασών.
  • Αύξηση της ευαισθητοποίησης των πολιτών του κόσμου για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις με την προστασία και τη θεραπεία του περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε τη σημασία της Πράσινης Τεχνολογίας.

Σημασια

Η Green Tech είναι σημαντική για τη δημιουργία διαδικασιών για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών που παράγουν άλλες τεχνολογίες. Θα δείξει επίσης στην ανθρώπινη φυλή τρόπους για να ανακαλύψει νέες τεχνολογίες που δεν επηρεάζουν δραστικά το περιβάλλον, όπως εργοστάσια ηλεκτρικής ενέργειας με καύση άνθρακα, αυτοκίνητα που κινούνται με ορυκτά καύσιμα, κέντρα δεδομένων που διψούν για ενέργεια κ.λπ.

Στοιχεία της Πράσινης Τεχνολογίας, όπως η καθαρή τεχνολογία, η κλιματική τεχνολογία κ.λπ., θα προσφέρουν νέες διαδικασίες και ροές εργασίας για να σταματήσουν την περαιτέρω υποβάθμιση της φύσης με τον ρυθμό που βλέπουμε σήμερα. Θεραπεύστε τη φύση εξερευνώντας καινοτόμες και νέες τεχνολογικές έννοιες που είναι οικονομικά αποδοτικές και εύκολες στην εφαρμογή.

  Πιθανότατα δεν θα λάβετε 25 $ από τη ρύθμιση περιορισμού του iPhone της Apple

Κάθε επιχείρηση πρέπει να υιοθετήσει την Πράσινη Τεχνολογία ή να επενδύσει σε βιώσιμη τεχνολογία για να συμβάλει άμεσα ή έμμεσα στο περιβάλλον.

Green Tech Vs. Clean Tech

Τόσο η Green Tech όσο και η Clean Tech μας βοηθούν να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή, να αποκαταστήσουμε τη φύση και να αναπτυχθούμε με βιώσιμο τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες θεμελιώδεις διαφορές που όπως παρακάτω:

Χαρακτηριστικά Green TechClean TechResource UsageΠροωθεί την ελάχιστη χρήση πόρων. Προωθεί την αποτελεσματική χρήση πόρων. Περιβαλλοντικές επιπτώσεις Μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τη διατήρηση των φυσικών πόρων, όπως υδάτινα σώματα, δάση, ορυκτά καύσιμα, κ.λπ. βιομηχανική απόρριψη, κ.λπ. Περιβαλλοντικά στοιχείαΕστιάζει σε όλα τα είδη των στοιχείων που συνθέτουν τη φύση. Εστιάζει σε συγκεκριμένους φυσικούς πόρους όπως το νερό, ο αέρας κ.λπ. και παραγωγικότητα.

Στόχοι

Ο κύριος στόχος της πράσινης τεχνολογίας είναι να βοηθήσει άλλες τεχνολογίες να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς να βλάψουν το περιβάλλον μακροπρόθεσμα. Άλλοι αξιοσημείωτοι στόχοι της βιώσιμης τεχνολογίας είναι οι παρακάτω:

#1. Δημιουργήστε Ισοζύγιο Πηγών Ενέργειας

Μειώστε τη χρήση μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ώστε ο όγκος της μη ανανεώσιμης ενέργειας που καταναλώνεται να ταιριάζει με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες.

#2. Εξοικονόμηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Έλεγχος της κατανάλωσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε επίπεδο που να μην υπερβαίνει τον όγκο παραγωγής της.

#3. Σώστε τη φύση από την υπερεκμετάλλευση

Λειτουργεί ως τεχνολογική διαδικασία που διασφαλίζει ότι οι ανθρώπινες και βιομηχανικές δραστηριότητες δεν υπερβαίνουν την ικανότητα αναγέννησης και απορρόφησης της φύσης.

#4. Δημιουργία Καθαρής Ενέργειας

Εξασφάλιση εύκολης πρόσβασης σε αξιόπιστη, σύγχρονη, βιώσιμη και οικονομικά προσιτή ενέργεια.

#5. Ενεργειακής απόδοσης

Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης όλων των συμβατικών και νέων βιομηχανικών διεργασιών για τη μείωση των εκπομπών και της πρόσληψης ενέργειας.

#6. Πιέστε για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε όλους τους κλάδους

Αύξηση της μερίδας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο παγκόσμιο μείγμα όλων των τύπων κατανάλωσης ενέργειας.

#7. Μειώστε το επιχειρηματικό κόστος

Παροχή καλύτερης απόδοσης και παραγωγικής ικανότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών με χαμηλότερο κόστος.

#8. Προώθηση της Διατήρησης των Πόρων

Βοηθά τις βιομηχανίες και τα νοικοκυριά να χρησιμοποιούν τους φυσικούς πόρους υπεύθυνα και αποτελεσματικά με μηδενικά απόβλητα. Θα αναζητήσει επίσης τρόπους μείωσης της ρύπανσης, της σπατάλης και της κατανάλωσης πόρων.

#9. Έρευνα Βιώσιμης Τεχνολογίας

Καινοτομήστε βιώσιμες τεχνολογίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των παγκόσμιων καταναλωτών χωρίς να επηρεάζουν τη φύση.

#10. Αντικατάσταση παλαιών διεργασιών

Αναζητήστε υπάρχουσες διαδικασίες που βλάπτουν το περιβάλλον και αντικαταστήστε τις με καινοτόμες διαδικασίες που δεν βλάπτουν το περιβάλλον με τον ίδιο ρυθμό όπως η παλιά διαδικασία.

#11. Cradle-to-Cradle Παραγωγή

Προώθηση και παροχή διαδικασιών παραγωγής που θα παράγουν αγαθά που μπορούν να ανακυκλωθούν πιο εύκολα από τα υπάρχοντα προϊόντα με μία μόνο χρήση, ευρέως γνωστή ως κυκλική οικονομία.

Παραδείγματα πραγματικού κόσμου

Πράσινη Κωδικοποίηση

Μεγαλύτεροι κωδικοί υπολογιστή σημαίνουν μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας και μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες υπολογιστών στοιχηματίζουν στην πράσινη κωδικοποίηση.

Οι πράσινοι κώδικες είναι μικροί αλγόριθμοι προγραμματισμού που παρέχουν περισσότερους υπολογισμούς από τους μεγαλύτερους κώδικες. Οι προγραμματιστές θεωρούν πράσινες γλώσσες κωδικοποίησης Rust, C, C++, Java και Ada.

Πράσινη Υπολογιστική

Ο Πράσινος Υπολογιστής χρησιμοποιεί υπολογιστική ισχύ, υλικό, λογισμικό κ.λπ., με τρόπο αποδοτικό από άποψη ενέργειας και πόρων. Υποστηρίζει ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, ανακυκλώσιμο υλικό, καλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής, διαχείριση ενέργειας από ειδικούς κ.λπ.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας XFCE

Πλαστικοί Δρόμοι

Η MacRebur παράγει πλαστικούς δρόμους και πρόσθετα με βάση το πλαστικό για τη βελτίωση της ασφάλτου που χρησιμοποιείται στην οδοποιία. Προμηθεύεται το πλαστικό του από το περιβάλλον και έτσι μειώνει τη ρύπανση που προκαλείται από πλαστικά μη μιας χρήσης. Δεν παράγει νέα πλαστικά και ως εκ τούτου είναι μια διαδικασία ουδέτερη από άνθρακα.

Τοίχοι φυτών

Η Green Fortune παράγει διάφορα φυτικά προϊόντα διακόσμησης χώρων σπιτιού και γραφείου. Επίσης, κατασκευάζει τοίχους φυτών που είναι έξυπνοι στην άρδευση, το φωτισμό, τον καθαρισμό του αέρα και την αυτοεπιβίωση.

Πηγή: greenfortune.com

Οι εξωτερικοί τοίχοι των φυτών θα βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση της θερμότητας του κτιρίου, θα συλλάβουν το νερό της βροχής για τη συγκομιδή και θα παρέχουν έναν ασφαλή βιότοπο για τα έντομα που βοηθούν τη φύση να θεραπεύσει.

Ηλιακά Λουλούδια

Η Smartflower Solar, ένας καινοτόμος και παραγωγός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με έδρα τη Βοστώνη, κατασκευάζει φορητούς σταθμούς ηλιακής ενέργειας all-in-one. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία DIY για να αλλάξετε τη θέση του ηλιακού σταθμού ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ηλιακού φωτός.

Παράγει 4.000 – 6.200 kWh ενέργειας ετησίως, αρκετή για να συντηρήσει ένα νοικοκυριό στις ΗΠΑ για 6 μήνες και ένα νοικοκυριό στην Ευρώπη για όλο το χρόνο.

Διαχείριση υδατικών λυμάτων

Η προηγμένη επεξεργασία νερού με βάση βιολογικά συστατικά βοηθά τις βιομηχανίες και τα συγκροτήματα κατοικιών να καθαρίζουν τα λύματα τους. Το επεξεργασμένο νερό είναι τόσο καθαρό που μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε απευθείας για πλύσιμο και καθαρισμό.

Ηλιακές Στέγες

Πηγή: www.tesla.com/solarroof

Το Tesla Solar Roof διαθέτει πλακάκια οροφής που παράγουν εγγενώς ηλεκτρική ενέργεια από το ηλιακό φως χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες φωτοβολταϊκές κυψέλες. Τα ηλιακά κεραμίδια διαρκούν έως και 25 χρόνια, ελαχιστοποιώντας σημαντικά το γενικό κόστος.

Η ηλιακή οροφή μπορεί να λειτουργήσει ολόκληρο το σπίτι και να φορτίσει το Tesla Powerwall για διακοπές και εφεδρικό. Με ένα τέτοιο προϊόν πράσινης τεχνολογίας, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις ταλαιπωρίες της συντήρησης ad-hoc ηλιακών συλλεκτών που απαιτούν βαριά συντήρηση.

Οφέλη

  • Η πράσινη τεχνολογία και οι συναφείς τεχνολογίες θα μας βοηθήσουν να θεραπεύσουμε το περιβάλλον σε μια κατάσταση όπου θα μπορεί να διατηρήσει τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των παγκόσμιων οικονομιών.
  • Μειώστε το φορτίο στα ορυκτά καύσιμα και την πυρηνική ενέργεια και ανοίξτε το δρόμο για ασφαλέστερη και καθαρότερη ενέργεια που δεν βλάπτει τη φύση.
  • Ελαχιστοποιήστε το φορτίο κατανάλωσης πόρων.
  • Δημιουργήστε περισσότερες θέσεις εργασίας, συμμαχικές επιχειρήσεις και αλυσίδες εφοδιασμού και διατηρήστε την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε τις διάφορες προκλήσεις της Green Tech.

Προκλήσεις

#1. Ερευνα και ανάπτυξη

Τα περισσότερα προϊόντα και έννοιες πράσινης τεχνολογίας βρίσκονται σε κατάσταση Ε&Α. Χρειάζονται περισσότερη έρευνα για να φτάσουν στο επίπεδο παραγωγής.

#2. Έλλειψη επενδύσεων

Οι επιχειρήσεις γνωρίζουν πολύ καλά ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη, το λιώσιμο των πάγων της Αρκτικής και η κλιματική αλλαγή θα περιορίσουν την κερδοφορία των συμβατικών βιομηχανιών. Ωστόσο, οι επενδυτές δεν επενδύουν αρκετά στην πράσινη τεχνολογία.

#3. Τεράστιος πληθυσμός

Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη απαιτεί ταχύτερη παράδοση αναλωσίμων, ενέργειας και υγειονομικής περίθαλψης. Δεν μπορεί από μόνη της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συνεχώς αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού.

#4. Οικονομίες που βασίζονται στα ορυκτά καύσιμα

Πολλές οικονομίες που βασίζονται σε ορυκτά καύσιμα προωθούν την κατανάλωση συμβατικών πηγών ενέργειας έτσι ώστε αυτές οι οικονομίες να μπορούν να συντηρηθούν.

#5. Έλλειψη ειδικών

Η πράσινη τεχνολογία απαιτεί ειδικούς και ταλέντα που μπορούν να πραγματοποιήσουν έρευνα και ανάπτυξη. Αντίθετα, ο παγκόσμιος πληθυσμός προμηθεύει ως επί το πλείστον ανειδίκευτους εργάτες που δεν μπορούν να συμμετέχουν αποτελεσματικά σε καινοτομίες πράσινης τεχνολογίας.

  6 Σκέψεις κατά την επιλογή του Adobe Acrobat Alternative

Μελλοντικό Πεδίο

Σύμφωνα με την Allied Market Research, το μέγεθος της αγοράς πράσινης τεχνολογίας ήταν 10,32 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Η ίδια έκθεση υποδηλώνει ότι αυτός ο τομέας τεχνολογίας θα γίνει βιομηχανία 74,64 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2030.

Οι περισσότερες από αυτές τις επενδύσεις θα γίνουν στις αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Κίνας και της Ευρώπης. Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος των επενδύσεων στην πράσινη τεχνολογία θα διατεθεί στις ακόλουθες βιομηχανικές διαδικασίες:

  • Σύλληψη και αποθήκευση άνθρακα
  • Η παγκόσμια βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
  • Υπεράκτια αγορά αιολικής ενέργειας

Τα επόμενα χρόνια, οι ακόλουθες διαδικασίες πράσινης τεχνολογίας θα έχουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, δημιουργία θέσεων εργασίας και απόδοση επενδύσεων (ROI):

  • Τεχνολογία δέσμευσης άνθρακα και αποθήκευσης σε συνθετικό καύσιμο.
  • Η κατασκευή χώρων διαβίωσης, γραφείων, αποθηκών και εμπορικών κέντρων θα εκπέμπει ελάχιστο έως καθόλου άνθρακα καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους.
  • Δημιουργία προηγμένης αποθήκευσης ή μπαταριών για τη σύλληψη και αποθήκευση ανανεώσιμης ενέργειας για μελλοντική χρήση.
  • Ανάπτυξη κυψελών καυσίμου υδρογόνου και οχημάτων που κινούνται με υδρογόνο και καθιστώντας τα κύρια ρεύματα για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και θερμότητας στο μηδέν από τη μεταφορά.
  • Προώθηση της κυκλικής οικονομίας για παραγωγή πιο ανθεκτικών και μακροχρόνιων προϊόντων. Επίσης, χρησιμοποιήστε παλιά προϊόντα για να φτιάξετε άλλα χρήσιμα προϊόντα και να ελαχιστοποιήσετε τα απόβλητα.

Στη συνέχεια, θα εξερευνήσουμε τους καλύτερους πόρους για να μάθουμε για την Green Tech.

Πόροι

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να μάθετε για την τεχνολογία του κλίματος. Μπορείτε να ελέγξετε αυτούς τους πόρους για εύκολη εκμάθηση:

Green Tech: Πώς να σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και πόρους εφαρμόζοντας βιώσιμες λύσεις πληροφορικής. Το βιβλίο για την Πράσινη Τεχνολογία σάς βοηθά να μαθαίνετε αβίαστα τη βιώσιμη πληροφορική από τον προγραμματισμό έως την εφαρμογή.

Στο τέλος, θα μπορέσετε να επιτύχετε μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και να σταματήσετε να απελευθερώνετε τοξικά στοιχεία στη φύση για την επιχείρησή σας.

Πράσινη Τεχνολογία: Ένας οδηγός από το Α έως το Ω

Πράσινη Τεχνολογία: Ένας οδηγός A-to-Z συζητά την ευθύνη και τον ρόλο της τεχνολογίας στην ανάπτυξη ενός βιώσιμου περιβάλλοντος. Συζητά επίσης τις τελευταίες καινοτομίες και χρησιμοποιεί περιπτώσεις στον τομέα της πράσινης τεχνολογίας.

Το βιβλίο καλύπτει άρθρα από διάφορες επιστημονικές θέσεις όπως η βιοχημεία, η νανοεπιστήμη, η πληροφορική και η περιβαλλοντική μηχανική. Ο κύριος στόχος του βιβλίου είναι η διαχείριση απορριμμάτων.

Green Technologies (PB)

Η Green Technologies (PB) μιλά για την παρούσα ανάπτυξη στον τομέα της πράσινης τεχνολογίας. Καλύπτει επίσης τις θεωρίες της υπερθέρμανσης του πλανήτη από το θεμελιώδες επίπεδο.

Στο τέλος, το βιβλίο σας προτρέπει να κατανοήσετε τις πράσινες τεχνολογίες σε ένα επίπεδο όπου μπορείτε να πάρετε επιχειρηματικές αποφάσεις.

Επίλυση της Κλιματικής Κρίσης (Πράσινη Τεχνολογία)

Η επίλυση της κλιματικής κρίσης σάς βοηθά να κατανοήσετε τις μακροπρόθεσμες περιβαλλοντικές επιπτώσεις των τεχνολογιών αιχμής που χρησιμοποιούμε σήμερα. Μιλά επίσης για διάφορες ιδέες βιώσιμης και κλιματικής τεχνολογίας επόμενης γενιάς που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να δημιουργήσει έναν πιο πράσινο, καθαρότερο και ασφαλέστερο κόσμο.

Το βιβλίο δεν μιλά μόνο για καθαρή τεχνολογία αιχμής, αλλά συζητά επίσης τεχνολογίες αιώνων που βοηθούν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, της υπερθέρμανσης του πλανήτη και πολλά άλλα. Εάν είστε επαγγελματίας ή διευθυντής επιχείρησης που αναζητά νέες έννοιες της πράσινης τεχνολογίας, τότε θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο.

Σημείωση του συγγραφέα

Η πράσινη τεχνολογία θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν βιώσιμα μακροπρόθεσμα, όταν οι ηγέτες του κλάδου και οι κοινότητες κατανοήσουν την αξία της εξισορρόπησης των εκπομπών άνθρακα με την ύφεση άνθρακα. Μόνο η πράσινη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα για ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την πράσινη τεχνολογία για κερδοσκοπικές επιχειρήσεις ως αναζητητής καριέρας, επιχείρηση ή επιχειρηματίας. Μπορείτε να βοηθήσετε τις βιομηχανίες να σχεδιάσουν την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα ή να πουλήσουν προϊόντα πράσινης τεχνολογίας έτοιμα να αναπτυχθούν σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Τώρα γνωρίζετε διάφορες πτυχές της πράσινης τεχνολογίας από τον ορισμό έως την εφαρμογή και τις περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου. Έχετε επίσης εξερευνήσει ορισμένους αξιόπιστους πόρους για να μάθετε την πράσινη τεχνολογία, ώστε να μπορείτε να την εφαρμόσετε στην επιχείρηση ή το επάγγελμά σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης Περιβαλλοντικής Υγείας και Ασφάλειας (EHS).