Τι είναι η συνδρομή εντός εφαρμογής και πώς να την εφαρμόσετε [ 6 Tools]

Σήμερα, οι συνδρομές εντός εφαρμογής είναι παντού. Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν σε μια επαναλαμβανόμενη συνδρομή για να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσφορές εφαρμογών σε πλατφόρμες ροής, εφαρμογές εκμάθησης και εφημερίδες.

Ας εξετάσουμε ένα σενάριο- εγκαταστήσατε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής μάθησης για να μάθετε νέες δεξιότητες. Τώρα, η εφαρμογή προσφέρει μόνο μερικά βασικά μαθήματα δωρεάν, αλλά πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε μια συνδρομή για πρόσβαση στο προηγμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Αυτό είναι αυτό που ονομάζεται συνδρομές εντός εφαρμογής.

Οι συνδρομές εντός εφαρμογής παρέχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο της εφαρμογής και η πρόσβαση ανακαλείται μόλις ακυρωθεί η συνδρομή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σύστημα ανανεώνει αυτόματα τη συνδρομή μέχρι ο χρήστης να ακυρώσει τη συνδρομή εντός εφαρμογής. Ακούγεται ενδιαφέρον; Ας μιλήσουμε περισσότερο για αυτό!

Πλεονεκτήματα της συνδρομής εντός εφαρμογής

Οι συνδρομές εντός εφαρμογής προσφέρουν πολλαπλά οφέλη. τα προφανή παρατίθενται παρακάτω.

Νομισματοποίηση

Οι συνδρομές εντός εφαρμογής προσφέρουν έναν βολικό τρόπο για να δημιουργήσετε έσοδα από την εφαρμογή σας και να ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας.

Δημιουργία εσόδων

Οι συνδρομές εφαρμογών αποτελούν σχεδόν το 50% των συνολικών εσόδων που δημιουργούνται από τις εφαρμογές και ως εκ τούτου διασφαλίζουν τη συνεπή δημιουργία εσόδων.

Πίστη στο σήμα

Δεδομένου ότι υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές για κάθε κατηγορία, η καταγραφή και η δημιουργία μιας πολλά υποσχόμενης βάσης χρηστών είναι μια δύσκολη αποστολή. Οι συνδρομές εντός εφαρμογής προσφέρουν έναν σίγουρο τρόπο αποτροπής της μετανάστευσης των χρηστών κάπου αλλού.

Ευκολία πληρωμών

Οι αγορές εντός εφαρμογής διευκολύνουν τις εύκολες επιλογές πληρωμής και εγγραφής, προσφέροντας ευκολία στη χρήση και αυξάνοντας την ικανοποίηση των χρηστών.

Εύκολες προσφορές

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι αγορές εντός εφαρμογής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προωθήσετε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο χρησιμοποιώντας προσφορές στους χρήστες σας.

Χαρακτηριστικά της συνδρομής εντός εφαρμογής

Τα τυπικά χαρακτηριστικά των συνδρομών εντός εφαρμογής είναι τα εξής:

Χαμηλές συνδρομές

Συνήθως, οι συνδρομές εντός εφαρμογής χρεώνουν μικρότερο ποσό από τους πελάτες για να προσελκύσουν νέους χρήστες αντί να χρεώνουν ένα τεράστιο ποσό τη φορά.

Επαναλαμβανόμενα έσοδα

Οι συνδρομές εντός εφαρμογής εξασφαλίζουν σταθερά έσοδα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν πηγή σταθερού εισοδήματος για τους κατόχους εφαρμογών.

Συγχρονισμός μεταξύ πλατφορμών

Οι συνδρομές εντός εφαρμογής θα πρέπει να συγχρονίζονται με τον λογαριασμό και να αντικατοπτρίζονται όταν είστε συνδεδεμένοι σε διαφορετικές συνδρομές.

  Πώς να εξαεριστείτε με ασφάλεια ανάμεσά μας

Πώς να εφαρμόσετε τις συνδρομές εντός εφαρμογής;

Ακολουθεί η βήμα προς βήμα διαδικασία υλοποίησης αγορών εντός εφαρμογής στην εφαρμογή σας:

  • Δημιουργήστε την προσφορά σας περιγράφοντας το περιεχόμενο, την τιμή και τους κανόνες σας.
  • Περιορίστε τις αποκλειστικές προσφορές εφαρμογών σας και κάντε προεπισκόπηση.
  • Υποβάλετε και δημοσιεύστε την εφαρμογή σας που περιέχει συνδρομές εντός εφαρμογής στο κατάστημα.

Η υλοποίηση αγορών εντός εφαρμογής στην εφαρμογή σας είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε συνδρομές εντός εφαρμογής και να δημιουργήσετε σίγουρα έσοδα από την εφαρμογή σας.

RevenueCat

Εταιρείες όπως οι Notion, Buffer και VSCO λατρεύουν την RevenueCat για την απλότητα και την εύκολη διαδικασία ενσωμάτωσης για την εφαρμογή της δυνατότητας συνδρομής.

Όπως ισχυρίζεται η RevenueCat, οι καλύτερες συνδρομητικές εφαρμογές βασίζονται σε αυτές για την υλοποίηση αγορών εντός εφαρμογής, τη διαχείριση πελατών και την αύξηση των εσόδων στην πλατφόρμα τους χωρίς να χρειάζεται οι προγραμματιστές να γράφουν τόνους κώδικα.

Η πλατφόρμα παρέχει SDK για κινητές συσκευές ανοιχτού κώδικα που έχουν δοκιμαστεί σε πεδίο, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν σε λίγα λεπτά για την υλοποίηση συνδρομών εφαρμογών.

Προσφέρει επίσης ένα περιτύλιγμα γύρω από το StoreKit της Apple και το Google Play Billing, το οποίο παρέχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση συνδρομής των πελατών και εξαλείφει την ανάγκη συντήρησης διακομιστή ή την ανάγκη εγγραφής κώδικα υποστήριξης.

Το RevenueCat μπορεί να χειριστεί αβίαστα συμβάντα αγορών σε πραγματικό χρόνο, όπως εκκινήσεις δοκιμών, συνδρομές και ακυρώσεις και παρέχει αναλυτικά αναλυτικά στοιχεία συνδρομής και αναφορές σε πραγματικό χρόνο για τις βασικές μετρήσεις.

Χάρη στην ισχυρή ενσωμάτωση και τα webhook του, είναι δυνατός ο γρήγορος συγχρονισμός των δεδομένων εσόδων εντός εφαρμογής και των συμβάντων κύκλου ζωής πελατών με κάθε πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε πρακτικά. Το RevenueCat προσφέρει δυνατότητες πολλαπλών πλατφορμών και είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις δημοφιλείς εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

GoodBarber

Αυξήστε τα έσοδα από την εφαρμογή σας εφαρμόζοντας συνδρομές αγορών εντός εφαρμογής χρησιμοποιώντας την επέκταση αγοράς εντός εφαρμογής του GoodBarber. Το πρόσθετο είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από την εφαρμογή σας πουλώντας συνδρομές και, ταυτόχρονα, κρατώντας τους χρήστες αφοσιωμένους.

Το GoodBarber παρέχει εγγενείς δυνατότητες εγγραφής εντός εφαρμογής σε όλες τις εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί στην πλατφόρμα του και στους χρήστες σε μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

  Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στο Microsoft Word

Καθιστά δυνατή την εφαρμογή ενός μοντέλου αυτόματης ανανεώσιμης συνδρομής στην εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες όσο η συνδρομή είναι ενεργή. Αυτό το σύστημα παρέχει στους χρήστες μόνιμη πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η επέκταση αγοράς εντός εφαρμογής του GoodBarber χρησιμοποιείται από διαφορετικούς δημιουργούς περιεχομένου για να κερδίσουν συνδρομές, μαζί με εφαρμογές που προσφέρουν διαδικτυακά μαθήματα, εφημερίδα, περιεχόμενο ραδιοφώνου και άλλα για την υλοποίηση μιας απρόσκοπτης εμπειρίας αγοράς

Qonversion

Το Qonversion είναι μια πλατφόρμα δεδομένων συνδρομής για εταιρείες που προορίζονται για κινητά που προσφέρει συνδρομές μεταξύ πλατφορμών μαζί με αναλυτικά στοιχεία εσόδων, αυτοματοποίηση αφοσίωσης και ενσωματώσεις σε ένα μέρος, επιτρέποντας στην εφαρμογή σας να αποφέρει περισσότερα έσοδα.

Η πλατφόρμα φροντίζει για το βέλτιστο συμφέρον των προγραμματιστών, προσφέροντας SDK που κάνουν παιχνιδάκι την υλοποίηση αγορών εντός εφαρμογής, τον έλεγχο των καταστάσεων συνδρομής, τη διαχείριση των συνδρομητών και την προβολή σε βάθος αναλυτικών στοιχείων συνδρομής.

Οι δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας το Qonversion παρατίθενται παρακάτω:

  • Αυτόματη αποστολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων μαζί με προωθητικές προσφορές κατά τη διάρκεια προσφορών συνδρομής ή εκδηλώσεων εντός εφαρμογής.
  • Δυνατότητες πολλαπλών πλατφορμών σε iOS, Android, Stripe και άλλα για τον χειρισμό αγορών και συνδρομών.
  • Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένους πίνακες εργαλείων σε πραγματικό χρόνο για να αναλύσετε κοόρτες και επαναλαμβανόμενα αναλυτικά στοιχεία εσόδων.
  • Δυνατότητα δοκιμής A/B για πειραματισμό με τη διαφορετική τιμολόγηση των αγορών εντός εφαρμογής και των πληρωμών.
  • Χρησιμοποιήστε πολλαπλές μετρήσεις παρακολούθησης, όπως έσοδα, τον αριθμό των συνδρομών και των αγορών, τη δοκιμή που ξεκίνησε και τα συμβάντα μετατροπής και άλλα, για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Apphud

Παρέχοντας υποδομή all-in-one για την ανάπτυξη της εφαρμογής σας, το Apphud βοηθά τις ομάδες μάρκετινγκ και διαχείρισης προϊόντων να λάβουν τη σωστή απόφαση που υποστηρίζεται από δεδομένα και εργαλεία.

Το εργαλείο καθιστά επίσης δυνατή την ενσωμάτωση των συνδρομών αγοράς εντός εφαρμογής στην εφαρμογή σας για κινητά χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα κώδικα που εξαλείφει την απαίτηση κώδικα διακομιστή.

Το Apphud διευκολύνει τα ισχυρά έσοδα και προσφέρει μια εις βάθος εικόνα για τα αναλυτικά στοιχεία απόκτησης χρηστών, μαζί με ενσωματώσεις σε αναλυτικά στοιχεία για κινητά, πλατφόρμες μάρκετινγκ και αγγελιοφόρους. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να εκτελείτε πειράματα A/B για να προσδιορίσετε ποια αγορά εντός εφαρμογής έχει καλύτερη απόδοση.

Επιπλέον, το εργαλείο σάς βοηθά επίσης να προσελκύετε αυτόματα πελάτες που έχουν λήξει, να μειώνετε το ποσοστό ανατροπής και να λαμβάνετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις ακυρώσεις.

Το Apphud είναι συμβατό τόσο με πλατφόρμες iOS όσο και με Android και η συνδρομή που αγοράσατε σε κάθε πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για πρόσβαση και στις δύο πλατφόρμες.

  Πώς να αποκτήσετε IP πελάτη από το AWS, το Google Cloud LB και το Cloudflare στο Nginx;

Τσέκασο

Αξιοποιώντας την ευκαιρία της Apple να προωθήσει περιεχόμενο και να δημιουργήσει έσοδα μέσω εφαρμογών iOS, το Checkaso μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια επιλογή αγοράς εντός εφαρμογής για τη χρέωση των χρηστών του επιπλέον περιεχομένου που έχει να τους προσφέρει η εφαρμογή σας.

Η επιλογή αγοράς συνδρομής εντός εφαρμογής που προσφέρει η πλατφόρμα συνοδεύεται από ανταγωνιστική ανάλυση και εργαλεία προώθησης που προωθούν την προσφορά σας στην πελατεία της εφαρμογής σας.

Έχοντας κατά νου τα βέλτιστα συμφέροντα των προγραμματιστών και δημιουργών iOS και μεγιστοποιώντας την προσπάθεια δημιουργίας εσόδων, το Checkaso είναι εξοπλισμένο με ισχυρές δυνατότητες που αναγκάζουν τους χρήστες σας να πραγματοποιήσουν αγορές εντός εφαρμογής.

Αυτό που είναι μοναδικό στο Checkaso είναι οι χρήσιμες πληροφορίες για την πολιτική τιμών των ανταγωνιστών σας, τις οποίες μπορείτε εύκολα να ρίξετε μια ματιά εδώ, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πού πρέπει να ξεκινήσετε. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις λέξεις-κλειδιά και τους πίνακες ASO, όπως ο όγκος αναζήτησης, οι εμφανίσεις και η κατάταξη, για να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό αγορών εντός εφαρμογής.

Κουπί

Τέλος, ας δούμε το Paddle ένα εργαλείο υλοποίησης αγορών εντός εφαρμογής που επιβεβαιώνει ότι ενισχύει τα έσοδα της εφαρμογής σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ένα τεράστιο ποσό ως τιμή. Εστιασμένη στο οικοσύστημα της Apple, η αγορά In-app Paddle παρέχει μια ποικιλία από ευέλικτες επιλογές συνδρομής μαζί με χρήσιμα εργαλεία διατήρησης στους δημιουργούς εφαρμογών.

Επιπλέον, το Paddle επιτρέπει στους δημιουργούς να εφαρμόσουν πρόσθετους τρόπους πληρωμής μαζί με το Apple Pay και να επιλέξουν περισσότερα μοντέλα χρέωσης. Έτσι, το Paddle μπορεί να θεωρηθεί μια ισχυρή εναλλακτική στο σύστημα πληρωμών της Apple.

Μόλις εφαρμοστεί, το Paddle διαχειρίζεται όλες τις περίπλοκες ευθύνες διαχειριστή αγορών, που κυμαίνονται από τους παγκόσμιους φόρους πωλήσεων έως την υποστήριξη πελατών αυτόματα, αφαιρώντας το βάρος από τους ώμους σας.

Οι χαμηλότερες χρεώσεις σάς βοηθούν να κερδίζετε περισσότερα και η επιλογή να κάνετε την πληρωμή εκ των προτέρων επιταχύνει τη δημιουργία εσόδων σας, βοηθά στη διατήρηση των συνδρομών, εφαρμόζει ροές ανάκτησης πληρωμών και παρέχει επίσης μια επιλογή πληρωμής με PayPal.

συμπέρασμα

Οι αγορές εντός εφαρμογής αποκτούν ραγδαία δημοτικότητα και παίζουν βασικό ρόλο στη δημιουργία εσόδων πολλών εφαρμογών. Η υλοποίηση αγορών εντός εφαρμογής μπορεί να είναι δύσκολη και είναι μια χρονοβόρα και απαιτητική εργασία.

Ευτυχώς, τα εργαλεία που παραθέσαμε παραπάνω είναι εξοπλισμένα με ισχυρές δυνατότητες που μπορούν να βοηθήσουν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας εφαρμογής μιας συνδρομής εντός εφαρμογής στην εφαρμογή σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα καλύτερα εργαλεία βελτιστοποίησης καταστημάτων εφαρμογών για να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών και τους αριθμούς λήψης.