Τι είναι η Πολιτική Επαναπρόσληψης της Amazon;

Η Amazon, η πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχει στους υπαλλήλους της όσα οφέλη μπορούν για πολλά χρόνια σχετικά με την πρόσληψη ή την επαναπρόσληψη. Κάθε πρώην υπάλληλος της Amazon με καλό ιστορικό έχει την ευκαιρία να ξαναβρεί δουλειά στην Amazon. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να περάσετε από την Πολιτική Επαναπρόσληψης της Amazon για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για τον ρόλο ή όχι. Οι πρώην υπάλληλοι έχουν συχνά ερωτήσεις όπως θα με ξαναπροσλάβει η Amazon μετά την παραίτηση ή μπορώ να υποβάλω ξανά αίτηση για δουλειά στην Amazon κ.λπ. Αν ψάχνετε για συμβουλές για το ίδιο, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα διευκρινίσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με την Πολιτική Επαναπρόσληψης της Amazon.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια σελίδα ενός PDF

Τι είναι η Πολιτική Επαναπρόσληψης της Amazon;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω μέχρι το τέλος για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν λεπτομερώς ποια είναι η πολιτική επαναπρόσληψης της Amazon.

Η Amazon επαναπροσλαμβάνει εάν παραιτηθείτε;

Ναι, η Amazon επαναπροσλαμβάνει εκείνους τους υπαλλήλους που είχαν προηγουμένως παραιτηθεί ή συνταξιοδοτηθεί. Όμως η Amazon έχει τις προϋποθέσεις της. Εάν ένας υπάλληλος έχει παραβιάσει οποιονδήποτε κανόνα ή κανονισμό ή δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της εταιρείας, μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό για αυτόν να ανακτήσει δουλειά.

  Τι είναι το τσιπ M1 της Apple για Mac;

Θα με επαναπροσλάβει η Amazon αν τα παρατήσω χωρίς προειδοποίηση;

Είναι πολύ ανήθικο για έναν υπάλληλο να παραιτηθεί χωρίς προειδοποίηση. Έχουν λιγότερες πιθανότητες να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να εξεταστούν για δουλειά από την Amazon.

Μπορείτε να κάνετε ξανά αίτηση στο Amazon μετά την παραίτηση;

Ναι, οι εργαζόμενοι που έχουν εγκαταλείψει τις εργασίες τους στην Amazon μπορούν να υποβάλουν ξανά αίτηση μετά από 90 ημέρες, σύμφωνα με την Πολιτική Επαναπρόσληψης της Amazon.

Τι σας κάνει να μην είστε επιλέξιμοι για επαναπρόσληψη στο Amazon;

Ένα άτομο δεν μπορεί να επαναπροσληφθεί εάν απολύθηκε για συγκεκριμένο λόγο ή είχε παραβιάσει οποιουσδήποτε κανόνες ή όρους υπηρεσίας της Amazon. Η επανπρόσληψη δεν θα δοθεί σε πρώην υπαλλήλους με μη ικανοποιητικό εργασιακό ιστορικό.

  Πώς να υπαγορεύσετε κείμενο στο MS Office με την υπαγόρευση από τη Microsoft

Τι θα συμβεί αν εγκαταλείψετε το Amazon;

Σύμφωνα με την πολιτική Pay to Quit της Amazon, εάν είστε υπάλληλος αποθήκης, θα λάβετε μόνο αποζημίωση $2000–$5000 για την παραίτηση. Ωστόσο, δεν θα μπορέσετε να βρείτε ξανά δουλειά στο Amazon. Ωστόσο, σύμφωνα με την πολιτική επαναπρόσληψης της Amazon, άλλοι υπάλληλοι γραφείου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετά από 90 ημέρες παραίτησης.

Η Amazon επαναπροσλαμβάνει εποχικούς υπαλλήλους;

Ναι, οι εποχικοί υπάλληλοι έχουν κάθε ευκαιρία να επαναπροσληφθούν, εκτός εάν απολυθούν ή έχουν οποιεσδήποτε κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον τους.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε για την Πολιτική επαναπροσλήψεων της Amazon και να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας σχετικά με το εάν η Amazon θα με επαναπροσλάβει μετά την παραίτηση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.