Τι είναι η πολιτική ακύρωσης του Great Wolf Lodge;

Το Great Wolf Resorts είναι ένα από τα καλύτερα οικογενειακά θέρετρα με δεκάδες χώρους και δραστηριότητες για να απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Great Wolf Lodge είναι διάσημο για τα εσωτερικά υδάτινα πάρκα. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη όπως εστιατόρια, στοές, σπα και πολλές δραστηριότητες για να κρατήσετε εσάς και τα παιδιά σας αφοσιωμένα. Πολλοί λάτρεις της περιπέτειας έχουν κλείσει με ενθουσιασμό τη διαμονή τους στο Great Wolf Lodge χωρίς να έχουν συμπληρώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για το Great Wolf Lodge στον ιστότοπό τους. Μη έχοντας πλήρη επίγνωση της πολιτικής ακύρωσης του Great Wolf Lodge, απογοητεύονται όταν πλησιάζουν το γραφείο βοήθειας. Επίσης, πολλοί επισκέπτες είναι περίεργοι αν έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις στο Great Wolf Lodge μετά τον COVID ή αν είναι ασφαλές να επισκεφτούν τα θέρετρα. Θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να ακυρώσετε την κράτηση στο Great Wolf Lodge και θα απαντήσουμε σε όλες τις άλλες σχετικές ερωτήσεις.

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης του Great Wolf Lodge;

Διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε αναλυτικά την πολιτική ακύρωσης του Great Wolf Lodge και το Great Wolf Lodge μετά τον COVID.

  Τι είναι το Backdoor κρυπτογράφησης;

Ποια είναι η Πολιτική Απορρήτου του Great Wolf Lodge;

Το Great Wolf Lodge σέβεται το απόρρητο των επισκεπτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες του. Η πολιτική απορρήτου αυτού του καταλύματος εξηγεί πώς συλλέγουν, χρησιμοποιούν και προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από τους επισκέπτες κατά την κράτηση μιας κράτησης χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό τους.

Υπάρχουν Όροι και Προϋποθέσεις για τη διαμονή σας στο Great Wolf Lodge;

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κράτηση για να μείνετε στο Great Wolf Lodge, βεβαιωθείτε ότι είστε καλά ενημερωμένοι σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις:

  • Το check-in ξεκινά στις 4 μ.μ. ή καθώς τα δωμάτια γίνονται διαθέσιμα.
  • Ο εγγεγραμμένος επισκέπτης είναι το μόνο άτομο που θα κληθεί να κάνει check-in. Το υπόλοιπο μέρος της παρέας έχει ανατεθεί να μείνει στο όχημά σας και ένα μέλος του πακέτου θα τους βοηθήσει με περαιτέρω οδηγίες.
  • Έχετε την έγκυρη ταυτότητά σας και την πιστωτική κάρτα κατά την κράτηση της κράτησής σας διαθέσιμα για check-in.
  • Διατηρήστε τις οδηγίες φυσικής απόστασης, όπως να μένετε σε απόσταση 6 πόδια/2 μέτρα μεταξύ τους όταν μπαίνετε σε ουρά.
  • Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο υγείας κατά την άφιξη.
  • Υπενθύμιση: Το Great Wolf Lodge είναι χωρίς μετρητά. Τα μετρητά δεν θα γίνονται δεκτά σε κανένα κατάστημα. Χρησιμοποιήστε μόνο πιστωτικές κάρτες ή ρυθμίστε το βραχιολάκι σας για να κάνετε αγορές και check-in.
  • Η ώρα αναχώρησης είναι 11 π.μ.

Είναι εύκολο να κάνετε κράτηση για το Great Wolf Lodge;

Ναι, η κράτηση στο Great Wolf Lodge είναι εύκολη, αρκεί να προγραμματίσετε τη διαμονή σας μια εβδομάδα πριν από την αναμενόμενη άφιξή σας.

Μπορείτε να αλλάξετε ημερομηνίες για τη διαμονή σας στο Great Wolf Lodge;

Ναί. Σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης του Great Wolf Lodge, οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση οκτώ ή περισσότερες ημέρες από την ημερομηνία άφιξής τους έχουν 24 ώρες για να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν μια κράτηση χωρίς κυρώσεις ή χρεώσεις. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες για τη διαμονή σας στο Great Wolf Lodge. Ωστόσο, πρέπει να τηλεφωνήσετε απευθείας στο κατάλυμα και να μιλήσετε με έναν ειδικό κρατήσεων. Στην περίπτωση επισκεπτών που χρησιμοποιούν ειδικές εφάπαξ εκπτωτικές προσφορές, δεν μεταφέρεται σε άλλες ημερολογιακές ημερομηνίες. Το Great Wolf Lodge θα προσπαθήσει να βρει άλλη διαθέσιμη ημερομηνία και να προσφέρει συγκρίσιμη τιμή. Ωστόσο, δεν μπορούν να εγγυηθούν την ακριβή αντιστοίχιση των εκπτώσεων.

  Πώς να πληκτρολογήσετε Emoji στο Mac σας με μια συντόμευση πληκτρολογίου

Δεν μπορείτε να μείνετε στο Great Wolf Lodge αφού πάτε εκεί;

Ναί. Εάν έχετε κάνει κράτηση, πρέπει να πληρώσετε πλήρως ακόμα κι αν αποφασίσετε να μην μείνετε. Αλλά τώρα το Great Wolf Lodge εισήγαγε ημερήσιες κάρτες, όπου μπορείτε να αγοράσετε ημερήσιες κάρτες, αλλά να επιλέξετε να μην μείνετε εκεί.

Το Great Wolf Lodge χρεώνει ακυρωτικά;

Εάν ο επισκέπτης έκανε την κράτηση για ημερομηνία άφιξης μεγαλύτερη από δέκα ημέρες και καλέσει πίσω για να ακυρώσει την κράτηση στο Great Wolf Lodge εντός 24 ωρών, ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει χωρίς χρέωση. Για ομαδικές κρατήσεις θα ισχύουν τα ισχύοντα τέλη ακύρωσης.

Πόσες μέρες πριν πρέπει να ακυρώσετε κρατήσεις;

Σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης των όρων και προϋποθέσεων για το Great Wolf Lodge, οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση οκτώ ή περισσότερες ημέρες από την ημερομηνία άφιξής τους έχουν 24 ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των 24 ωρών, μπορούν να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν την κράτηση χωρίς κυρώσεις ή χρεώσεις.

Εάν πρέπει να ακυρώσετε, θα σας επιστραφεί η προκαταβολή που πληρώσατε μείον 15%, με την προϋπόθεση ότι η ακύρωση θα γίνει σε περισσότερες από 7 ημέρες από την ημερομηνία άφιξής σας. Η ακύρωση 4 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας θα οδηγήσει σε κράτηση 30% από την επιστροφή χρημάτων. Αλλά πέρα ​​από αυτό, η κράτησή τους υπόκειται στις ακόλουθες χρεώσεις αλλαγής:

  • 25 $ εάν η κράτηση τροποποιηθεί 8 ή περισσότερες ημέρες από την άφιξη

  • $50 εάν η κράτηση τροποποιηθεί σε λιγότερο από 8 ημέρες από την άφιξη

  • 100 $ εάν ακυρωθεί 3–7 ημέρες από την άφιξη ή το κόστος μιας διανυκτέρευσης εάν η τιμή είναι κάτω από 100 $

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων μετά την ακύρωση της κράτησης στο Great Wolf Lodge;

Ναί. Μετά την κράτηση, οι προκαταβολές κράτησης για την προσφορά Early Saver υπόκεινται σε μη επιστρέψιμη προκαταβολή. Οι προκαταβολές για κράτηση για καμπάνες θεωρούνται κερδισμένες και δεν επιστρέφονται εάν ο επισκέπτης ακυρώσει την κράτηση εντός 48 ωρών από το check-in. Ωστόσο, σε περίπτωση ακύρωσης του Cabana από το Ξενοδοχείο οποιαδήποτε στιγμή λόγω κακοκαιρίας, μη διαθεσιμότητας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου, η προκαταβολή θα επιστραφεί.

Πώς να ακυρώσετε την κράτηση στο Great Wolf Lodge Online;

Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση στο Great Wolf Lodge online. Εάν υπάρχει ημερομηνία άφιξης άνω των δέκα ημερών και καλέσετε πίσω για να ακυρώσετε την κράτηση στο Great Wolf Lodge εντός 24 ωρών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Great Wolf Lodge τηλεφωνικά στο 1 (888) 960-9653 για την ακύρωση διαδικασία.

Είναι ασφαλές να πάτε στο Great Wolf Lodge μετά τον COVID-19;

Ναι, είναι πλέον απολύτως ασφαλές να πάτε στο Great Wolf Lodge μετά τον COVID, καθώς έχουν θεσπίσει ενισχυμένα μέτρα απολύμανσης και ασφάλειας για την προστασία των επισκεπτών και των μελών της αγέλης του Great Wolf. Οι επισκέπτες μπορούν να αρχίσουν να κάνουν κρατήσεις, καθώς το Great Wolf Lodge λαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να κρατήσει τους επισκέπτες και τα μέλη του πακέτου ασφαλή.

Επηρέασαν το COVID-19 τις πολιτικές ακύρωσης του Great Wolf Lodge;

Ναί. Λόγω του COVID-19, οι επισκέπτες ακυρώθηκαν οι κρατήσεις τους. Ωστόσο, το Great Wolf Lodge προσέγγιζε συνεχώς τους καλεσμένους και τα μέλη του πακέτου, ενώ εργαζόταν για την επιστροφή χρημάτων σε όλους. Έτσι, όσοι επισκέπτες ακύρωσαν τις κρατήσεις στο Great Wolf Lodge έλαβαν επιστροφή χρημάτων. Αλλά λόγω του όγκου και των διαφορετικών χρόνων διεκπεραίωσης της τράπεζας, χρειάστηκε λίγο περισσότερος χρόνος για άλλους.

***

Ελπίζουμε να λάβατε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική ακύρωσης του Great Wolf Lodge. Ελπίζουμε εσείς και η οικογένειά σας να βιώσετε μια φορά στη ζωή σας την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Great Wolf Lodge μετά τον COVID! Εάν υπάρχουν σχόλια και προτάσεις, αφήστε τα στα σχόλια για να τα διαβάσουμε.