Τι είναι η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll;

Το Crunchyroll είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα ροής ταινιών που μεταδίδει ειδικά ασιατικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές ροής ταινιών, όπως το Netflix, το Amazon prime κ.λπ. Αν και είναι αμερικανική εταιρεία και έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια και το Σαν Φρανσίσκο, υπηρεσία είναι η διανομή ασιατικών ταινιών, εκπομπών, anime κ.λπ., σε όλο τον κόσμο. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Sony Pictures και της Sony Music Japan. Είναι παρόμοιο με άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες ψυχαγωγίας και προσφέρει ορισμένα φιλικά προς τον προϋπολογισμό προγράμματα συνδρομής ενώ δημιουργεί έναν λογαριασμό στο Crunchyroll. Το Crunchyroll φιλοξενεί χιλιάδες παραστάσεις anime, ασιατικές ταινίες και πολλά άλλα. Παρέχει συναρπαστικές λειτουργίες όπως η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Crunchyroll με φίλους και συγγενείς και να παρακολουθούν το Crunchyroll σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, αν είστε μεγάλος θαυμαστής των anime και λάτρης των ιαπωνικών ταινιών και θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη στο Crunchyroll, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Αυτό το άρθρο θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να διαβάσετε πριν αποκτήσετε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll και θα μάθετε εάν μπορείτε να έχετε προφίλ πολλαπλών χρηστών στο Crunchyroll.

Τι είναι η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll;

Θα μάθετε τι είναι η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Crunchyroll;

Εάν είστε μεγάλος θαυμαστής των anime και θέλετε να κάνετε streaming ταινιών στο Crunchyroll δωρεάν, ακολουθείτε οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους:

  12 Χρήσιμα πρόσθετα Excel για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε την δωρεάν έκδοση Crunchyroll

Μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας το δωρεάν έκδοση του Crunchyroll. Η δωρεάν έκδοση δεν σας προσφέρει ταινίες ή εκπομπές χωρίς διαφημίσεις και υπάρχουν πολλοί περιορισμοί. Ως εκ τούτου, δεν θα δικαιούστε να δείτε όλες τις εκπομπές. Επιπλέον, αυτή η δωρεάν έκδοση του Crunchyroll έχει ξεπεραστεί και καταργηθεί σε ορισμένες χώρες από την άνοιξη του 2022.

Μέθοδος 2: Λάβετε δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του Crunchyroll για να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό στο Crunchyroll. Το Crunchyroll στέλνει μια ειδοποίηση 2 ημέρες πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα συνδρομής σας και να αφαιρέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να αποφύγετε τυχόν συναλλαγές. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα για να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησής σας εάν το έχετε ήδη δημιουργήσει.

2. Εισαγάγετε το καταχωρημένο αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο LOG IN.

Σημείωση: Κάντε κλικ στο CREATE ONE για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό εάν δεν έχετε και εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας για να τον δημιουργήσετε με επιτυχία.

3. Κάντε κλικ στο ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ PREMIUM από την επάνω γραμμή.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ 14 ΗΜΕΡΩΝ για το επιθυμητό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll.

5. Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τον ταχυδρομικό κώδικα και κάντε κλικ στο Start Free Trial για να επωφεληθείτε αμέσως από τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Πόσο είναι το Crunchyroll ανά μήνα;

Το Crunchyroll είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα ροής ταινιών anime που προσφέρει διαφορετικά σχέδια συνδρομής, όπως και άλλες εφαρμογές ροής ταινιών. Διαθέτει 3 τύπους προγραμμάτων συνδρομής, εκ των οποίων τα 2 είναι μηνιαία προγράμματα και το 1 είναι ετήσιο. Η τιμή των προγραμμάτων συνδρομής για το Crunchyroll India είναι διαφορετική από αυτή του Crunchyroll ΗΠΑ.

  Πώς να προσθέσετε χρήστες σε πίνακες Jira

Τα προγράμματα συνδρομής Crunchyroll India είναι τα εξής:

  • Το Crunchyroll προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, μαζί με ένα από τα μηνιαία προγράμματα συνδρομής όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα.
  • Η συνδρομή FAN κοστίζει 79 INR/μήνα.
  • Η συνδρομή MEGA FAN (1-Month) κοστίζει 99 INR/μήνα. Διαθέτει ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες για τη συνδρομή FAN, όπως η δυνατότητα ροής ταινιών σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.
  • Η συνδρομή MEGA FAN (12 μηνών) κοστίζει 999 INR/έτος. Αυτό είναι το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής και έχει ακόμη περισσότερες πρόσθετες δυνατότητες σε σύγκριση με το μέγα πρόγραμμα. Θα λάβετε μια συναρπαστική έκπτωση 16% στη μηνιαία τιμή που χρεώνεται ετησίως.

Μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό Crunchyroll;

Ναι, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Δεδομένου ότι η συνδρομή mega fan σάς επιτρέπει να κάνετε ροή ταινιών σε 4 οθόνες ή συσκευές ταυτόχρονα, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll με 3 άλλους χρήστες.

Μπορώ να ενεργοποιήσω την κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll;

Ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση του λογαριασμού σας στο Crunchyroll χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας στον λογαριασμό Crunchyroll. Εάν επιλέγετε το πρόγραμμα συνδρομής θαυμαστών Mega, θα έχετε το πλεονέκτημα να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας με άλλους χρήστες ή με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε πολλούς χρήστες για έναν λογαριασμό Crunchyroll και μπορείτε να το κάνετε αυτό κοινοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας με όλους τους χρήστες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll.

Τι είναι η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll;

Όπως κάθε άλλη διαδικτυακή εφαρμογή ροής ταινιών, όπως το Netflix, το Crunchyroll προωθεί επίσης την κοινή χρήση λογαριασμών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την παρακολούθηση ταινιών και εκπομπών ταυτόχρονα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll σημαίνει τη χρήση ενός λογαριασμού Crunchyroll και των στοιχείων σύνδεσής του μεταξύ πολλών χρηστών. Μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ταινίες σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Crunchyroll σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Crunchyroll σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Εάν έχετε το MEGA FAN ή το ετήσιο πρόγραμμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Crunchyroll σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Αλλά αν έχετε πάει για τη συνδρομή FAN, δεν θα μπορείτε να παίξετε Crunchyroll σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

  Μάθετε την κωδικοποίηση με διασκεδαστικό τρόπο σε αυτές τις 7 πλατφόρμες

Μπορείτε να έχετε πολλούς χρήστες στο Crunchyroll;

Ναι, μπορείτε να έχετε πολλούς χρήστες για έναν λογαριασμό Crunchyroll, υπό την προϋπόθεση ότι δεν επιλέξετε τη συνδρομή FAN. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν επιλέγετε το mega fan ή το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Crunchyroll, έχοντας έτσι πολλούς χρήστες για έναν λογαριασμό.

Μπορώ να έχω πολλά προφίλ στο Crunchyroll; Μπορώ να έχω προφίλ πολλαπλών χρηστών Crunchyroll;

Όχι, δυστυχώς, δεν μπορείτε να έχετε πολλά προφίλ χρηστών στην πλατφόρμα Crunchyroll. Αυτή η απουσία πολλαπλών προφίλ στο Crunchyroll οδηγεί στη σύγχυση των λιστών παρακολούθησης.

Πόσες συσκευές μπορούν να κάνουν Crunchyroll;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν σκοπεύετε να επιλέξετε το MEGA FAN ή την ετήσια συνδρομή, ο μέγιστος αριθμός συσκευών στις οποίες το Crunchyroll μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα είναι τέσσερις. Είναι ο μέγιστος αριθμός συσκευών που μπορεί να παίξει και δεν μπορεί να υπερβεί αυτό το όριο.

Τι είναι το Crunchyroll MEGA FAN;

Όπως και άλλες διαδικτυακές εφαρμογές ροής, το Crunchyroll σάς προσφέρει τρεις τύπους προγραμμάτων συνδρομής. Το Crunchyroll MEGA FAN είναι ένας τύπος μηνιαίου προγράμματος συνδρομής που έχει πρόσθετες δυνατότητες σε σύγκριση με το πρόγραμμα συνδρομής FAN. Κοστίζει 99 INR/μήνα και παρέχει λειτουργίες όπως κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll, λήψη ταινιών για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης κ.λπ. Αυτό το πρόγραμμα συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Πόσο κοστίζει το οικογενειακό πρόγραμμα Crunchyroll;

Το πρόγραμμα Crunchyroll Family περιλαμβάνει το πρόγραμμα MEGA FAN, το απόλυτο πρόγραμμα FAN και το ετήσιο πρόγραμμα. Οι τιμές συνδρομής Crunchyroll είναι διαφορετικές για τις ΗΠΑ και την Ινδία.

Στις ΗΠΑ, το κόστος των προγραμμάτων συνδρομής Οικογένειας έχει ως εξής:

  • Το πρόγραμμα MEGA FAN κοστίζει 7,99 $/μήνα
  • Το πρόγραμμα Ultimate Fan κοστίζει 14,99 $/μήνα

Για την εφαρμογή Indian Crunchyroll, το οικογενειακό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συνδρομή MEGA FAN και το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής MEGA FAN. Τα έξοδα έχουν ως εξής:

  • Το πρόγραμμα MEGA FAN κοστίζει 99 INR/μήνα
  • Ένα ετήσιο MEGA FAN κοστίζει 999 INR/έτος

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας ήταν πολύ χρήσιμο και σας παρείχε τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται πριν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Crunchyroll και για την κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll και τα προφίλ πολλαπλών χρηστών Crunchyroll. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.