Τι είναι η Αξία μέλους του GameStop;

Το GameStop είναι ένας αμερικανικός λιανοπωλητής ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, βιντεοπαιχνιδιών, ειδών παιχνιδιών, εμπορευμάτων και συλλεκτικών ειδών παιχνιδιών. Έχουν γίνει ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, με 4.816 καταστήματα κατανεμημένα σε σχεδόν 25 χώρες. Εάν επισκέπτεστε επίσης το GameStop και είστε περίεργοι για τη συνδρομή στο GameStop Pro και θέλετε να μάθετε αν αξίζει τον κόπο ή όχι η ανταλλαγή από το GameStop, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε επίσης περισσότερα σχετικά με την αξία συνδρομής στο GameStop και την τιμή του GameStop που ταιριάζει με το Amazon. Ας βουτήξουμε!

Τι είναι η Αξία μέλους του GameStop;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε ποια είναι η αξία συνδρομής στο GameStop λεπτομερώς.

Τι σημαίνει Αξία μέλους;

Η αξία συνδρομής στο GameStop αντιπροσωπεύει το συνολικό χρηματικό ποσό που έχει εξοικονομήσει ένας χρήστης που έχει συνδρομή συνδρομής στο PowerUp Rewards Pro, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραγόντων όπως η έκπτωση 10% σε μεταχειρισμένα αντικείμενα ή ένα μπόνους 10% σε συναλλαγές. Οι πελάτες λαμβάνουν ένα κουπόνι $5 κάθε μήνα, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν παιχνίδια ή οποιοδήποτε αγαθό από το Gamestore. Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες επισκέπτονται τακτικά το Gamestore και χρησιμοποιούν τη συνδρομή τους στο μέγιστο.

Τι είναι η αξία μέλους στο GameStop;

Η παρατηρούμενη τιμή μιας ιδιότητας μέλους ονομάζεται τιμή μέλους. Μπορεί να αποφασιστεί εξετάζοντας το κόστος της συνδρομής στο PowerUp Rewards Pro που πληρώνουν οι χρήστες, τα πλεονεκτήματα που λαμβάνουν από αυτούς και πόσο συχνά τα χρησιμοποιούν. Η τιμή συνδρομής GameStop είναι το συνολικό χρηματικό ποσό που έχει εξοικονομήσει ένας χρήστης που έχει συνδρομή συνδρομής στο GameStop PowerUp Pro, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραγόντων όπως η έκπτωση 10% σε μεταχειρισμένα αντικείμενα ή ένα μπόνους 10% σε συναλλαγές. Επίσης, οι πελάτες που έχουν επαγγελματική συνδρομή λαμβάνουν διπλό πόντο σε οποιαδήποτε αγορά ως πελάτης χωρίς επαγγελματική συνδρομή που είναι 20 πόντους ανά δολάριο που ξοδεύετε. Οι πελάτες λαμβάνουν ένα κουπόνι $5 κάθε μήνα, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν παιχνίδια ή οποιαδήποτε προϊόντα από το κατάστημα GameStop.

  Πώς να @ Αναφέρετε άτομα στο Gmail

Γιατί αξίζει τον κόπο η συνδρομή στο GameStop Pro;

Για πολλούς παίκτες, η αναβάθμιση σε επαγγελματία αξίζει τον κόπο μόνο για την απόκτηση του περιοδικού Game Informer, το οποίο θεωρούν ως αποζημίωση για τη συνδρομή μέλους.

  • Εάν χρησιμοποιείτε στο έπακρο το Μέλος σας στο GameStop και αγοράζετε τακτικά παιχνίδια και πράγματα από το GameStop, τότε θα πληρωθεί σύντομα και η μηνιαία πίστωση των 5 $ μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα εάν ψωνίζετε συχνά στο GameStop. Επίσης, με το μηνιαίο μπόνους, κερδίζετε ένα μπόνους καλωσορίσματος $10 απλώς και μόνο επειδή είστε επαγγελματίας.
  • Επίσης, επιπλέον κίνητρα, όπως διπλασιασμός πόντων, ημέρες ειδικών προσφορών, δώρα καλωσορίσματος και περισσότερες συναλλαγές, είναι διαθέσιμα με τη συνδρομή GameStop PowerUp Rewards Pro.
  • Παίρνετε μια συνδρομή στο περιοδικό Game Inform, το οποίο είναι ένα πολύ φημισμένο περιοδικό παιχνιδιών και κοστίζει 50 $ ετησίως.
  • Αποκτάτε επίσης πρώιμη πρόσβαση σε προϊόντα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, εκπτώσεις κονσόλας, συλλεκτικά αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης και επιπλέον πίστωση συναλλαγής 10% μπόνους για τα περισσότερα αντικείμενα. Το GameStop, μαζί με την παροχή κουπονιών, παρέχει επίσης εκπτώσεις όπως τα Επαγγελματικά Μέλη του GameStop PowerUp Rewards λαμβάνουν 2% επιστροφή μετρητών (20 πόντους) για κάθε δολάριο που αγοράζεται.
  • Επιπλέον, λαμβάνετε δωρεάν παράδοση κατ’ οίκον για αγορά 35 $ εάν είστε μέλος του Power Up Rewards Pro. Η συνδρομή σας στο PowerUp Rewards Pro θα πληρώσει η ίδια το κόστος της πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Έτσι, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα κάνουν τη συνδρομή στο GameStop να αξίζει τον κόπο.

Τι είναι οι εξοικονομήσεις μελών του GameStop;

Η εξοικονόμηση συνδρομής στο GameStop είναι τα χρήματα που έχετε όταν έχετε PowerUp Rewards Pro Member. Και λαμβάνετε πλεονεκτήματα όπως να συμπεριλάβετε όλους τους παράγοντες όπως μια έκπτωση 10% σε μεταχειρισμένα αντικείμενα ή ένα μπόνους 10% στις συναλλαγές. Επιπλέον, οι πελάτες που έχουν συνδρομή Pro λαμβάνουν διπλό πόντο σε οποιαδήποτε αγορά ως πελάτης χωρίς συνδρομή Pro που είναι 20 πόντους ανά δολάριο που ξοδεύετε. Οι πελάτες λαμβάνουν ένα κουπόνι $5 κάθε μήνα, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν παιχνίδια ή οποιοδήποτε αγαθό από το Gamestore. Κερδίζετε επίσης ένα μπόνους καλωσορίσματος $10 απλά επειδή είστε επαγγελματίας μέλος.

Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με το GameStop;

Το GameStop δεν επιτρέπει διαπραγματεύσεις. Το κόστος τους καθορίζεται από την εταιρεία και κανένας υπάλληλος της GameStop δεν έχει την εξουσία να αλλάξει αυτό το προκαθορισμένο κόστος. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα GameStop. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε ποια είναι η τιμή συνδρομής στο GameStop.

  Πώς να κάνετε σίγαση της έντασης ήχου πατώντας το πίσω μέρος του iPhone σας

Πόσο μπορείτε να πουλήσετε το PS3 σας στο GameStop;

Το να έχετε ένα PS3 το 2022 είναι σίγουρα πολύτιμο αν σας αρέσουν τα ρετρό παιχνίδια. Επίσης, είναι συμβατό με το αρχικό μοντέλο PS2. Εάν θέλετε μια εμπειρία επιστροφής και σας αρέσει να παίζετε ρετρό παιχνίδια, τα παιχνίδια PlayStation 1 εξακολουθούν να παίζονται στο PlayStation 3. Ωστόσο, εάν θέλετε να τα πουλήσετε στο GameStop, μπορείτε να πάρετε ένα ποσό μεταξύ 100 και 120 $ κατά προσέγγιση για το PS3 σας στο GameStop σύμφωνα με την παραλλαγή και την κατάσταση της κονσόλας παιχνιδιών σας.

Πόσο αξίζουν οι 1000 πόντοι GameStop;

Στο GameStop, μπορείτε να κερδίσετε 10 πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύετε ή 20 πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύετε ως μέλος του PowerUp Rewards Pro. Έχετε μια επιλογή για το πώς θέλετε να εξαργυρώσετε τους πόντους GameStop σας και οι 1000 πόντοι GameStop αξίζουν $2. Μπορείτε να λάβετε πιστοποιητικά επιβράβευσης που μπορούν να εξαργυρωθούν στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα ή μπορείτε να τα δωρίσετε στο Make-A-Wish και στο Extra Life. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν αξίζει τον κόπο η ανταλλαγή στο GameStop.

Τι μπορείτε να κάνετε με τους πόντους GameStop;

Αφού μάθουμε τι είναι η αξία συνδρομής στο GameStop, ας μάθουμε για τους πόντους GameStop. Το GameStop σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια, κονσόλες παιχνιδιών, εμπορεύματα, φιγούρες δράσης βινυλίου και οποιαδήποτε άλλα προϊόντα. Και κάθε φορά που αγοράζετε προϊόντα από το GameStop, ανταμείβεστε με πόντους GameStop. Υπάρχουν επίσης άλλοι τρόποι για να κερδίσετε πόντους GameStop, όπως ανταλλαγή με το GameStop, δημιουργία διαδικτυακού προφίλ ή συμμετοχή σε έρευνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους GameStop για να κάνετε τα ακόλουθα.

Σημείωση: Οι χρήστες με συνδρομή συνδρομής στο GameStop PowerUp Pro μπορούν να εξαργυρώσουν τουλάχιστον 1.000 πόντους με αντάλλαγμα ένα πιστοποιητικό επιβράβευσης GameStop 1 δολαρίου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαδίκτυο ή σε καταστήματα GameStop για την αγορά παιχνιδιών και αγαθών.

  • Εξαργυρώστε ένα Πιστοποιητικό ανταμοιβής GameStop: Μπορείτε να εξαργυρώσετε τον πόντο σας και να λάβετε Πιστοποιητικό ανταμοιβής GameStop. Οι ελάχιστοι πόντοι που μπορείτε να εξαργυρώσετε είναι 5.000 σε αντάλλαγμα για ένα πιστοποιητικό επιβράβευσης 5 $ GameStop που μπορεί να εξαργυρωθεί στο διαδίκτυο ή σε καταστήματα GameStop. Υπάρχουν διαθέσιμα πιστοποιητικά επιβράβευσης σε διάφορες ονομασίες. Το GameStop δεν θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε πολλά πιστοποιητικά επιβράβευσης GameStop για την ίδια συναλλαγή.

  • Αποκτήστε μια συνδρομή στο GameStop Pro: Μπορείτε να αποκτήσετε μια συνδρομή στο GameStop PowerUp Rewards Pro για τη συνδρομή εξαργυρώνοντας τους πόντους σας στο GameStop. Η συνδρομή στο GameStop Pro έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα, όπως πρόσθετα κίνητρα, όπως ημέρες ειδικών προσφορών, δώρα καλωσορίσματος, διπλασιασμό των πόντων, περισσότερη πίστωση συναλλαγής και ένα μπόνους μετρητών 5 $ κάθε μήνα, είναι διαθέσιμα για εσάς.

  • Λάβετε μετρητά: Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας στο GameStop και θα σας παράσχουν μετρητά σε αντάλλαγμα για τους πόντους GameStop που έχετε συγκεντρώσει.

  • Κάντε μια δωρεά: Το GameStop Rewards Point είναι διαθέσιμο για δωρεές στο Make-A-Wish και στο Extra Life. Μπορείτε να δωρίσετε το 0,1 τοις εκατό της αξίας κάθε πόντου σε έναν σπουδαίο σκοπό.

Πόση έκπτωση μπορείτε να έχετε με μια συνδρομή στο GameStop;

Μπορείτε να γίνετε μέλος του PowerUp Rewards Pro με 14,99 $ το χρόνο και να αρχίσετε να λαμβάνετε ανταμοιβές αμέσως. Στην πραγματικότητα, εκτός από το κουπόνι των 5$ που λαμβάνετε κάθε μήνα, κερδίζετε επίσης ένα μπόνους καλωσορίσματος 10$ απλώς επειδή είστε επαγγελματίας μέλος. Το GameStop παρέχει επίσης εκπτώσεις στα Επαγγελματικά Μέλη του GameStop PowerUp Rewards, τα οποία λαμβάνουν 2% επιστροφή μετρητών (20 πόντοι) για κάθε δολάριο που αγοράζεται. Επίσης, λαμβάνετε δωρεάν παράδοση κατ’ οίκον για αγορά 35 $ εάν είστε μέλος του Power Up Rewards Pro.

Ταιριάζει η τιμή GameStop με την Amazon;

Όχι. Το GameStop δεν ταιριάζει με τις τιμές του Amazon, επειδή οι τιμές στο Amazon καθορίζονται από τους πωλητές, τη διαθεσιμότητα και τις συνεχείς πωλήσεις στο Amazon. Η αντιστοίχιση τιμών περιλαμβάνει την κάλυψη της διαφοράς μεταξύ των τιμών των πανομοιότυπων προϊόντων που ορίζονται από αντίπαλες εταιρείες μέσω εκπτώσεων μετρητών ή δωροκαρτών. Έτσι, οι τιμές του Amazon αλλάζουν συχνά και το GameStop προσφέρει μια υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράζουν παιχνίδια με δυνατότητα αναπαραγωγής σε λογικές τιμές και επίσης παρέχει προπαραγγελίες σε επερχόμενα παιχνίδια. Μπορείτε να διαβάσετε ξανά αυτό το άρθρο για να διαγράψετε ξανά τις αμφιβολίες σας σχετικά με την αξία συνδρομής στο GameStop, εάν δεν έχουν ήδη επιλυθεί.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια GameStop στο Διαδίκτυο;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια του GameStop για να αγοράσετε παιχνίδια, κονσόλες, εμπορεύματα ή οτιδήποτε άλλο από τον επίσημο ιστότοπο του GameStop. Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε τα online κουπόνια σας στο GameStop:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος GameStop στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Τώρα, αναζητήστε οποιοδήποτε αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε από το GameStop. Έχουμε επιλέξει ένα παιχνίδι για την κονσόλα.

3. Μετά την επιλογή, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο καλάθι.

4. Στη συνέχεια, θα ανακατευθυνθείτε στην κάρτα GameStop σας. Κάντε κλικ στο ENTER PROMO CODE, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Εισαγάγετε τον αντιγραμμένο κωδικό κουπονιού και κάντε κλικ στο SUBMIT για να εξαργυρώσετε τον κωδικό προσφοράς σας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε εύκολα να κάνετε τα κουπόνια ή τον κωδικό προσφοράς του GameStop στο διαδίκτυο.

Αξίζει το GameStop Trade-in;

Ναι, οι συναλλαγές στο GameStop αξίζουν τον κόπο γιατί μέσω αυτού μπορείτε να αποκτήσετε παιχνίδια και κονσόλες παιχνιδιών σε φτηνές τιμές.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε τι είναι η αξία συνδρομής στο GameStop και αν αξίζει τον κόπο η ανταλλαγή από το GameStop. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.