Τα 8 πιο ασφαλή ημερολόγια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 2022

Ανησυχείτε για διαρροές απορρήτου μέσω μιας εφαρμογής ημερολογίου; Ή προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να προστατεύσετε το ημερολόγιό σας;

Μια ασφαλής εφαρμογή ημερολογίου το καθιστά δυνατό με προστασίες με κωδικό πρόσβασης, κρυπτογραφήσεις και διαχείριση αδειών.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε γιατί τα ημερολόγια χρειάζονται χαρακτηριστικά ασφαλείας και πώς να τα ασφαλίσετε, δύο εξέχοντα χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρέπει να αναζητήσετε όταν επενδύετε σε μια εφαρμογή ημερολογίου και μια λίστα με τα πιο ασφαλή ημερολόγια που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να δοκιμάσετε φέτος.

Γιατί είναι σημαντική η ασφάλεια για ημερολόγια και διαδικτυακό προγραμματισμό;

Τα ημερολόγια έχουν σχεδιαστεί για το συγχρονισμό δεδομένων από διαφορετικές συσκευές, την αυτόματη αναβάθμιση εργασιών και συμβάντων και τον προγραμματισμό των επερχόμενων σχεδίων σας. Αυτές οι δραστηριότητες απαιτούν κοινή χρήση των δεδομένων σας με το ημερολόγιο που χρησιμοποιείτε.

Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε ένα κρυπτογραφημένο ημερολόγιο από άκρο σε άκρο που να απαγορεύει σε τρίτα μέρη και στην ίδια την εφαρμογή να αποκτήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Κατά την επιλογή του καλύτερου ψηφιακού ημερολογίου, το απόρρητο πρέπει πρώτα να λαμβάνεται υπόψη εκτός από όλες τις δυνατότητες ενίσχυσης της παραγωγικότητας.

Διαπιστώθηκε ότι οι εταιρείες μεγάλων δεδομένων χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που τροφοδοτούν οι χρήστες στο ημερολόγιο για τη στόχευση διαφημίσεων.

Προσπαθούν να μάθουν για τους στόχους και τις προτιμήσεις της ζωής τους κάνοντας κρυφά τα δεδομένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασφάλεια του ημερολογίου γίνεται σημαντική μέρα με τη μέρα.

Πώς όμως προστατεύετε το ημερολόγιό σας; Ας δούμε!

Πώς να ασφαλίσετε τα ημερολόγιά σας;

Πρώτα και κύρια, χρησιμοποιήστε ασφαλή διαδικτυακά ημερολόγια για προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς.

Η ενεργοποίηση συνδέσμων ημερολογίων που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης μπορεί επίσης να συμβάλει στην ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά την κοινή χρήση.

Η έγκαιρη αναθεώρηση του ημερολογίου σας σάς ενημερώνει με ποιους μοιράζεστε τα δεδομένα σας.

Η γνώση των επιπέδων αδειών στην αρχή μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του σωστού ημερολογίου για τον οργανισμό σας.

Λειτουργίες ασφαλείας που θα έπρεπε ιδανικά να έχει το ημερολόγιό σας

#1. Διαχείριση αδειών

Εάν χρησιμοποιείτε ένα ημερολόγιο για να συμμετάσχετε στην ομάδα σας και να το μοιραστείτε μαζί της, οι λειτουργίες διαχείρισης αδειών μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

  Πώς να αναγνωρίσετε τη μουσική με το iPhone ή το iPad σας

Μερικές φορές, ανάλογα με την επιχείρησή σας, μπορεί να χρειαστείτε κάποιους συγκεκριμένους συμπαίκτες για να δείτε τις συναντήσεις της ομάδας με συγκεκριμένους πελάτες.

Η εφαρμογή ημερολογίου που επιλέγετε για την επιχείρησή σας θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αναθέτει συγκεκριμένες συναντήσεις πελατών σε συγκεκριμένα μέλη της ομάδας.

#2. Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων

Ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων είναι ένα επίπεδο προστασίας που ορίζετε πάνω από την κανονική προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι ότι κάθε φορά που συνδέεστε στον λογαριασμό σας μέσω ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, λαμβάνετε είτε ένα email στο αναγνωριστικό της καταχωρημένης αλληλογραφίας είτε ένα OTP στον αριθμό του κινητού σας που υποβάλατε.

Αυτό σας βοηθά να αποτρέψετε την παραβίαση σε μεγάλο βαθμό.

Τώρα που ξέρετε για την ασφάλεια του ημερολογίου, ας δούμε μερικά ασφαλή ημερολόγια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ημερολόγιο πρωτονίων

Ημερολόγιο πρωτονίων είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να παραμένετε οργανωμένοι ιδιωτικά διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα σας ασφαλή.

Χαρακτηριστικά

  • Προστατευμένο με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, το ημερολόγιο Proton είναι το βασικό εργαλείο για να διαχειρίζεστε εύκολα τις καθημερινές σας εργασίες και συμβάντα.
  • Εισαγάγετε εύκολα το υπάρχον ημερολόγιό σας στο Proton και μείνετε ενημερωμένοι για το πρόγραμμά σας μαζί με την ασφάλεια.
  • Διαθέτει πολλά θέματα και λειτουργίες όπως η λειτουργία αντίθεσης που σας βοηθούν να εξατομικεύσετε το ημερολόγιό σας.
  • Η λειτουργία χωρίς διαφημίσεις σάς επιτρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι στην ημέρα σας

Το ημερολόγιο Proton είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που σας κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ παρακολουθείτε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το Proton δωρεάν.

Ημερολόγιο Tutanota

Ημερολόγιο Tutanota είναι ένα δωρεάν κρυπτογραφημένο ημερολόγιο που σας βοηθά να παρακολουθείτε την ημέρα σας.

Χαρακτηριστικά

  • Η ενσωματωμένη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διευκολύνει τον προγραμματισμό της ημέρας σας χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου στις αποθηκευμένες πληροφορίες σας.
  • Σας επιτρέπει να εστιάσετε σε ένα πράγμα τη φορά, συνδυάζοντας τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας γεγονότα σε μια ενιαία προβολή.
  • Διατίθεται σε όλες τις συσκευές όπως προγράμματα περιήγησης, smartphone και επιτραπέζιους υπολογιστές
  • Έχει διαθέσιμες ειδοποιήσεις push για να σας υπενθυμίζει ειδικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Συνδυάστε προσωπικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και επαναλαμβανόμενες εργασίες σε μια προβολή και δώστε προτεραιότητα στην ημέρα σας ανάλογα

Το Tutanota Calendar όχι μόνο εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα. Διατίθεται σε δωρεάν και premium εκδόσεις με δυνατότητες όπως μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης και προσθήκη χρηστών.

EteSync

EteSync παρέχει έναν ασφαλή τρόπο φιλοξενίας των επαφών, των ημερολογίων και των εργασιών σας. Ο ασφαλής και από άκρο σε άκρο κρυπτογραφημένος συγχρονισμός πληροφοριών για επιτραπέζιους υπολογιστές, Android και τον Ιστό το καθιστά μια ξεχωριστή επιλογή για τη διαχείριση εργασιών.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το LinkedIn

Χαρακτηριστικά

  • Η ενσωμάτωση με τις υπάρχουσες εφαρμογές σας διευκολύνει τη χρήση
  • Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και ένας αυτο-φιλοξενούμενος διακομιστής διασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια κατά την πρόσβαση στο ημερολόγιό σας
  • Το κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας σάς βοηθά να ελέγξετε τις αλλαγές που κάνετε στο ημερολόγιο ανά πάσα στιγμή

Το EteSync ήταν αξιόπιστο στη χρήση, εκτός από τις περιπτώσεις που πρόκειται για την πλατφόρμα iOS, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο για την εφαρμογή να συγχρονίζει δεδομένα, λόγω των κανόνων απορρήτου της.

Pravica

Pravica είναι μια μοναδική εφαρμογή messenger που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για την προστασία της ψηφιακής ταυτότητας του χρήστη. Παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα που ενσωματώνει όλα τα εργαλεία επικοινωνίας σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

  • Επιτρέπει την κρυπτογράφηση συνομιλιών, φωνητικών κλήσεων και email, καθιστώντας την μια εξαιρετικά ασφαλή πλατφόρμα για χρήση
  • Χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain που προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο
  • Ενισχύει το απόρρητο των χρηστών μη συλλέγοντας ευαίσθητες πληροφορίες όπως αριθμούς τηλεφώνου ή διευθύνσεις email για εγγραφή
  • Η λειτουργία προστασίας προστατεύει τα δεδομένα σας ακόμα και σε περίπτωση κλοπής του τηλεφώνου σας.

Η Pravica βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια και δημιουργεί έσοδα μέσω προγραμμάτων συνδρομής.

Διατήρηση και κοινή χρήση

Διατήρηση και κοινή χρήση είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο ημερολογίου και συνεργασίας που στοχεύει να κάνει την επικοινωνία γραφείου ασφαλή και απλή.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργεί ένα απλοποιημένο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μικρών και μεγάλων ομάδων σε έναν οργανισμό
  • Μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή εύκολα και συντονιστείτε με άλλους πελάτες, είτε ανήκουν στην ομάδα σας είτε όχι.
  • Δώστε μια εξατομικευμένη πινελιά στο ημερολόγιό σας προσθέτοντας μια ποικιλία χρωμάτων, σημειώσεων και ετικετών.
  • Τα πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως οι συναντήσεις βιβλίων επισκεπτών και οι υπενθυμίσεις κειμένου μέσω email, το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό και πολύτιμο για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας.
  • Η ελευθερία δημιουργίας επαναλαμβανόμενων γεγονότων και χρονοδιαγραμμάτων που θα επαναλαμβάνονται πολλές φορές το καθιστά μοναδικό.

Με τα ημερολόγια ομάδων με δυνατότητα κοινής χρήσης ως USP, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Keep & Share δωρεάν σε iOS και Android.

Teamup

Όπως υποδηλώνει το όνομα, Teamup είναι ένα ασφαλές ημερολόγιο που χρησιμοποιείται από ομάδες για να συνεργάζονται και να συντονίζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα. Δεν είναι για ένα άτομο.

Χαρακτηριστικά

  • Το ημερολόγιο έχει σχεδιαστεί ειδικά για ομάδες ή ομάδες και έχει μερικές μοναδικές λειτουργίες ειδικά για την ομάδα που θα απολαύσετε εσείς και η ομάδα σας να χρησιμοποιείτε.
  • Μια απλή διεπαφή χρήστη καθιστά εύκολη την προσθήκη χρηστών και τη διαχείριση μικρών και μεγάλων ομάδων.
  • Τα χρωματικά κωδικοποιημένα υπο-ημερολόγια του δίνουν ένα πλεονέκτημα έναντι των ημερολογίων στη διαχείριση εργασιών και ατόμων.
  • Η προσαρμοσμένη πρόσβαση για διαφορετικούς χρήστες διευκολύνει τη διάκριση μεταξύ διαφορετικών μελών της εκχωρημένης ομάδας.
  • Ανεβάστε εικόνες, έγγραφα και αρχεία στο ημερολόγιό σας και μοιραστείτε τα με τους συμπαίκτες σας σε ένα δευτερόλεπτο
  Πώς να διαγράψετε εφαρμογές στο Apple TV

Το Teamup στοχεύει να κάνει εύκολες πολύπλοκες ομαδικές εργασίες. Είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές τιμές ξεκινώντας από τη δωρεάν βασική έκδοση, την οποία μπορείτε αργότερα να αναβαθμίσετε σε άλλα μοντέλα όπως το Plus και το Enterprise. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών για να δοκιμάσει τα premium χαρακτηριστικά του.

Readdle

Readdle λειτουργεί γύρω από τη δημιουργία εφαρμογών παραγωγικότητας για τα προϊόντα της Apple. Έχει προσθέσει περισσότερα στη λίστα του, παρουσιάζοντας ισχυρά ημερολόγια για Mac για να διαχειρίζεστε τα χρονοδιάγραμμά σας χωρίς κόπο.

Χαρακτηριστικά

  • Μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που ενσωματώνει λίστες υποχρεώσεων, εργασίες και υπενθυμίσεις σε iPhone, iPad ή Mac
  • Συγχρονίζει το Readdle με το Outlook, τα ημερολόγια Google και το iCloud για να εξισορροπήσει τις εργασιακές σας υποχρεώσεις
  • Εξοικονομεί χρόνο με λειτουργίες συντόμευσης που σας επιτρέπουν να προσθέτετε γρήγορα τις συνήθειες και τα χόμπι σας στο ημερολόγιο

Η Readdle σημείωσε επιτυχία στη βελτίωση της εμπειρίας ημερολογίου στις συσκευές Apple. Ωστόσο, πρέπει να εγγραφείτε στο επαγγελματικό μοντέλο για περισσότερες δυνατότητες, όπως ο συγχρονισμός με εργασίες Google και το Zoom για ελαφρώς υψηλότερες τιμές.

Flexibits

Για κάποιον που θέλει να ενισχύσει την παραγωγικότητά του, το Φανταστικό ημερολόγιο από την Flexibits προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών χαρακτηριστικών μαζί με ένα όμορφο σχέδιο που σας βοηθά να διαθέτετε το χρόνο σας.

Σχεδιασμένο για προϊόντα Apple, διευκολύνει τη διαχείριση συμβάντων, εργασιών και συσκέψεων.

Χαρακτηριστικά

  • Έχει μια όμορφη και λεπτομερή εμπειρία διεπαφής χρήστη με διαφορετικά θέματα
  • Γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία και τις φωτογραφίες σας που απαιτούνται για την επόμενη εκδήλωσή σας
  • Ολοκληρωμένες και ισχυρές προβολές οθόνης των ημερών και των εργασιών σας
  • Σχεδιασμένο με προτεραιότητα το απόρρητο και έτσι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς για τα δεδομένα σας
  • Ξεκλειδώνει μοναδικές λειτουργίες όπως η αποτελεσματική οργάνωση κλήσεων και συσκέψεων και η προσθήκη των αγαπημένων σας προτύπων εργασιών

Το Flexibits προσφέρει ένα βασικό δωρεάν πρόγραμμα και μια premium έκδοση με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Τυλίγοντας

Στην πιο βασική του μορφή, ένα ημερολόγιο καταγράφει τα σχέδια, τους στόχους και τις στιγμές της ζωής σας. Αυτό καθιστά απαραίτητη την προστασία του από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν θέλετε κανένα τρίτο μέρος που κατασκοπεύει τα δεδομένα σας για να επηρεάσει τις καθημερινές σας αποφάσεις. Επομένως, η διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής ενώ μένετε στην κορυφή της ημέρας σας είναι απαραίτητη.

Επομένως, επιλέξτε ένα ημερολόγιο που σας βοηθά να προστατεύσετε τα δεδομένα σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα ταυτόχρονα.