Τα 5 καλύτερα πρόσθετα Kodi για γυμναστική και προπόνηση

Μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία από διασκεδαστικά βίντεο και ταινίες σε μια δημοφιλή πλατφόρμα που ονομάζεται Kodi. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για φυσική κατάσταση και προπόνηση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά βίντεο γυμναστικής και προπόνησης σε υψηλή ποιότητα με αυτά τα πρόσθετα. Όλα αυτά τα βίντεο χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες για άνδρες και γυναίκες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Kodi p90x σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και λειτουργικών συστημάτων όπως Windows, Linux, Android, Raspberry Pi, macOS, iOS, tv OS κ.λπ. Δυστυχώς, υπάρχουν μόνο μερικά πρόσθετα για την υγεία των παιδιών. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γι ‘αυτούς.

Τα 5 καλύτερα πρόσθετα Kodi για γυμναστική και προπόνηση

Πριν από μερικές δεκαετίες, υπήρχαν πολλά πρόσθετα Kodi σε όλο το δίκτυο για φυσική κατάσταση και προπόνηση. Αλλά δεν υπάρχουν πια αφού τόσοι πολλοί έχουν εγκαταλείψει το γήπεδο. Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι που φιλοξενούν αυτά τα πρόσθετα έχουν κλείσει λόγω των προβλημάτων που φέρνει σε ένα σύστημα. Και ακόμα κι αν έχουν δοκιμάσει εναλλακτικές, είναι πολύ παλιές εκδόσεις και δεν μπορούν να προτείνονται για το σούπερ γρήγορο κοινό σήμερα. Ως εκ τούτου, σερφάραμε στο διαδίκτυο για να βρούμε τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi για φυσική κατάσταση και προπόνηση, αξιολογώντας την ποσότητα και την ποικιλία των βίντεο γυμναστικής και προπόνησης που προσφέρουν.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το Kodi στη συσκευή σας και ότι έχετε επιτρέψει ρυθμίσεις για τη λήψη πρόσθετων από άγνωστες πηγές. Σε αυτό το άρθρο, εγκαταστήσαμε το Kodi στο σύστημα Windows 10 και δείξαμε τα αντίστοιχα βήματα για την πρόσβαση στο Kodi p90x.

1. Merlin Fits

Το Merlin Fits είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα που προσφέρει πολλαπλά προγράμματα προπόνησης, μαθήματα φυσικής κατάστασης, οδηγούς κινήτρων και μια ολόκληρη ενότητα γυμναστικής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη playlist και βίντεο σε ένα μέρος. Αυτό το πρόσθετο είναι προς το παρόν διαθέσιμο και είναι ενημερωμένο. Οι λεπτομέρειες συνδρομής του Merlin Fit παρατίθενται παρακάτω.

  • Blogilates
  • Body Fit
  • Fitness Blender
  • Παράνοια
  • Kodi P90x
  • Pop Sugar
  • Σκοτ Χέρμαν
  • Shaun T
  • Συντομεύσεις Six Pack
  • Τ25
  • Τονώστε το
  • Απόλυτη φυσική κατάσταση
  • Γυναικείες προπονήσεις
  • Zukka Lite
  • Zumba Fitness

Από την παραπάνω λίστα συνδρομών, είναι σαφές ότι τα βίντεο γυμναστικής και προπόνησης είναι διαθέσιμα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Επιπλέον, διατίθεται ένας συνδυασμός περιεχομένου με τη μορφή γυμναστικής T25 ή Zumba. Τα πλεονεκτήματα αυτού του πρόσθετου είναι:

  • Μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο από δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το Fitness Blender και από διασημότητες γυμναστικής όπως ο Scott Herman ή ο Shaun T.
  • Η επιλογή Playlist το καθιστά πιο προσιτό για μεγάλες προτάσεις βίντεο.
  • Μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο με τη βοήθεια του μενού αναζήτησης που υπάρχει στην κορυφή κάθε παραθύρου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο βίντεο από οποιονδήποτε ιστότοπο.

Σημείωση: Όλα τα περιεχόμενα προέρχονται από το YouTube και είναι απολύτως νόμιμα για την πρόσβαση σε αυτά και δεν υπάρχουν περιεχόμενα από σπασμένους δίσκους Blue Ray και DVD.

Το Merlin είναι ένας τύπος πρόσθετου όπου το εγκαθιστάτε από ένα αρχείο zip και όχι από ένα αποθετήριο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το Merlin στον υπολογιστή σας.

  30 Καλύτερο λογισμικό CAD για αρχάριους

1. Εκκινήστε το Kodi και επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις από το αριστερό παράθυρο της αρχικής οθόνης.

2. Τώρα, κάντε κλικ στη Διαχείριση αρχείων όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Εδώ, κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής και στη συνέχεια στο Κανένα στο πλαίσιο Προσθήκη πηγής αρχείου.

4. Τώρα, επικολλήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.kodiaddons.uk/kodi/addons/ και κάντε κλικ στο OK.

5. Τώρα, αντικαταστήστε τα πρόσθετα στα πρόσθετα Kodi στο πεδίο Εισαγωγή ονόματος για αυτήν την πηγή πολυμέσων.

6. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε εάν σας ζητηθεί.

7. Τώρα, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα (ή εικονίδιο Πρόσθετου προγράμματος περιήγησης).

8. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο zip όπως φαίνεται παρακάτω.

9. Τώρα, κάντε κλικ στην πηγή πρόσθετων Kodi και επιλέξτε plugin.video.merlinfit-1.1.0.zip για να ανοίξετε την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, περιμένετε τη δομή του πρόσθετου Kodi.

Τέλος, περιμένετε για την προτροπή επιβεβαίωσης. Τώρα, εγκαταστήσατε με επιτυχία το πρόσθετο Merlin στο σύστημά σας.

2. Fitness Zone

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi καθώς έχει πολλά βίντεο προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων βίντεο με ασκήσεις προθέρμανσης πριν και μετά την κύρια πρακτική άσκησης. Σε πολλούς χρήστες αρέσει να ασχολούνται με στοχευμένα βίντεο προπόνησης, όπως Kettlebell, στροφές, πόδια, γενικά, Δικέφαλους, καρδιο και άλλα κλιπ. Εάν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να αναδιαμορφώσει ολόκληρο το σώμα σας, τότε το Fitness Zone θα είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Δεν χρειάζεστε άλλη πηγή μέσων άσκησης εάν έχετε πακέτο Fitness Zone- All in One. Το πλεονέκτημα αυτού του πρόσθετου είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο από γυμναστές όπως ο Billy Blank, η Jillian Michaels ή ο Shaun T. Υπάρχουν περίπου πενήντα τμήματα στα οποία μπορείτε να απολαύσετε τις συνεδρίες των καναλιών γυμναστικής, στοχευμένων βίντεο προπόνησης, διατάσεων, γιόγκα Κανάλια, Kodi p90x κ.λπ. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το Fitness Zone στη συσκευή σας.

1. Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 της παραπάνω μεθόδου.

2. Τώρα, επικολλήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο http://repo.tantrumtv.com/download/ και κάντε κλικ στο OK.

3. Τώρα, αντικαταστήστε το όνομα σε οργή στην περιοχή Εισαγωγή ονόματος για αυτό το πεδίο πηγής πολυμέσων.

4. Εδώ, κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που ακολουθούνται από Ναι για να συνεχίσετε εάν σας ζητηθεί.

5. Και πάλι, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πρόσθετα (ή εικονίδιο προγράμματος περιήγησης πρόσθετων).

6. Τώρα, κάντε κλικ στο Install from zip file όπως απεικονίζεται παρακάτω.

7. Κάντε κλικ στην πηγή θυμού και επιλέξτε repository.tantrumtv-1.0.1.zip για να ανοίξετε την εγκατάσταση. Περιμένετε λίγο μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα επιτυχούς εγκατάστασης.

8. Στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Add-ons / Add-on, κάντε κλικ στην επιλογή Install from repository.

9. Τώρα, επιλέξτε το αποθετήριο Tantrum.TV και κάντε κλικ στα πρόσθετα βίντεο και στη συνέχεια στο πρόσθετο Fitness Zone από τη λίστα.

10. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Τέλος, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και κάντε υπομονή μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

3. Pulse Fitness

Το Pulse Fitness προσφέρει κινητήριες οδηγίες κατά τη διάρκεια βίντεο προπόνησης. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για όσους έχουν βαρεθεί με συνεχείς προπονήσεις. Επικεντρώνεται κυρίως σε Zumba, συμβουλές διατροφής, άρση βαρών και πολλά άλλα. Επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό μενού συνδρομής, όπως αναφέρεται παρακάτω.

  • My Fitness Girls
  • Zumba Fitness
  • Να είσαι Fit
  • Runtastic fitness
  • Τέλεια τηλεόραση γυμναστικής
  • Pop sugar tvfit
  • Bodybuild και φυσική κατάσταση
  • Τηλεόραση γυμναστικής υπερήρωων
  • Fit Media Channel
  • Jon Venus
  • Kodi p90x
  • FiT — Global Fitness Network και ο Shaun T επίσης.
  Προσοχή: Το 99,9 τοις εκατό των χακαρισμένων λογαριασμών Microsoft δεν χρησιμοποιούν 2FA

Όπως το Merlin, το Pulse Fitness ανήκει στην κατηγορία όπου μπορεί να γίνει απευθείας λήψη από το αρχείο zip του αποθετηρίου και όχι από το αποθετήριο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το ίδιο:

1. Μεταβείτε στη Διαχείριση αρχείων όπως κάνατε και στις προηγούμενες μεθόδους.

2. Εδώ, κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής και στη συνέχεια στο Κανένα στο πλαίσιο Προσθήκη πηγής αρχείου.

3. Τώρα, επικολλήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.movies-tvshows.com/kewltv-repo/ και κάντε κλικ στο OK.

4. Τώρα, αντικαταστήστε το όνομα σε kewltv-repo στην περιοχή Εισαγωγή ονόματος για αυτό το πεδίο πηγής πολυμέσων.

5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε εάν σας ζητηθεί.

6. Τώρα, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα (ή εικονίδιο Πρόσθετου προγράμματος περιήγησης).

7. Επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο zip όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Τώρα, κάντε κλικ στην πηγή kewltv-repo ακολουθούμενη από πρόσθετα βίντεο πρόσθετων (Krypton) και επιλέξτε plugin.video.pulsefitness.zip για να ανοίξετε την εγκατάσταση. Περιμένετε λίγο μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα επιτυχούς εγκατάστασης.

9. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Kewltv Repo ακολουθούμενο από Πρόσθετα.

10. Εδώ, αναζητήστε το Pulse Fitness στο πρόσθετο και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση.

Τέλος, περιμένετε για την προτροπή επιβεβαίωσης. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο από την αρχική οθόνη, ακολουθήστε τη διαδρομή: Βίντεο > Πρόσθετα > Pulse Fitness. Τώρα, εγκαταστήσατε με επιτυχία το πρόσθετο Pulse Fitness στη συσκευή σας.

4. Μηδιάνικος

Όλα τα βίντεο άσκησης και προπόνησης συγκεντρώνονται στο Midian και μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας βίντεο ενδιαφέροντος με βάση την κατηγορία που θα επιλέξετε. Υπάρχουν περίπου 30 υποενότητες και οι περισσότερες από αυτές καλύπτουν περιεχόμενο βίντεο γυμναστικής και προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου του Kodi p90x. Τρία ειδικά πρόσθετα δεν περιλαμβάνονται στο πρόσθετο Midian και ένα τμήμα προπόνησης 20 λεπτών με 80 αερόμπικ θα σας προσελκύσει περισσότερο. Υπάρχουν δύο ενότητες: για ηλικιωμένους και ένα έξυπνο τμήμα βίντεο γυμναστικής για παιδιά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το Midian στο Kodi.

1. Μεταβείτε στο παράθυρο Προσθήκη πηγής αρχείου χρησιμοποιώντας τα βήματα στο Σημείο 1.

2. Εδώ, κάντε κλικ στο Κανένα στο πλαίσιο Προσθήκη πηγής αρχείου.

3. Τώρα, επικολλήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.midian.appboxes.co/repo/και κάντε κλικ στο OK.

4. Τώρα, αντικαταστήστε το όνομα σε WTML (καθώς είναι η πηγή στο Where The Monsters Live Repository) στην περιοχή Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτό το πεδίο πηγής πολυμέσων.

5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε εάν σας ζητηθεί.

6. Τώρα, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα (ή εικονίδιο Πρόσθετου προγράμματος περιήγησης).

7. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο zip όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Κάντε κλικ στην πηγή WTML και επιλέξτε repository.Wherethemonsterslive.zip για να ανοίξετε την εγκατάσταση. Περιμένετε λίγο μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα επιτυχούς εγκατάστασης.

9. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο χώρο αποθήκευσης φόρμας Εγκατάσταση στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Πρόσθετα / Πρόσθετα.

10. Επιλέξτε το αποθετήριο Where The Monsters Live και κάντε κλικ στα πρόσθετα βίντεο και στη συνέχεια στο πρόσθετο Midian Zone από τη λίστα.

11. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου.

  Πώς να κρύψετε Subreddits από r/all

Τέλος, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εγκαταστήσατε με επιτυχία ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi στη συσκευή σας.

5. Λίστες αναπαραγωγής UK Turk

Εάν είστε χρήστης του Kodi για κάποιο χρονικό διάστημα, θα έχετε ακούσει για το πρόσθετο UK Turk Playlist. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πρόσθετο επικεντρώνεται κυρίως σε βίντεο του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τουρκίας. Το τμήμα γυμναστικής είναι διαθέσιμο στη δεξιά πλευρά του κύριου μενού και περιέχει περίπου 300 βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του Kodi p90x. Αυτό μπορεί να μοιάζει με χαμηλό πλήθος, ωστόσο είναι κατάλληλα οργανωμένες σε υποκατηγορίες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ταξινομήσετε εύκολα οποιοδήποτε βίντεο. Εκτός από βίντεο γυμναστικής και προπόνησης, έχει επίσης βίντεο stand-up comedy, κινούμενα σχέδια, συναυλίες και ζωντανή τηλεόραση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε τις λίστες αναπαραγωγής UK Turk στον υπολογιστή σας.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Διαχείριση αρχείων > Προσθήκη πηγής όπως φαίνεται στην παραπάνω ενότητα.

2. Κάντε κλικ στο Κανένα στο πλαίσιο Προσθήκη πηγής αρχείου.

3. Τώρα, επικολλήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://addoncloud.org/ukturk/install και κάντε κλικ στο OK.

4. Αντικαταστήστε το όνομα σε Turk Repo κάτω από το πεδίο Εισαγωγή ονόματος για αυτήν την πηγή πολυμέσων.

5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και κάντε κλικ στο Ναι για να συνεχίσετε εάν σας ζητηθεί.

6. Τώρα, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα (ή εικονίδιο Πρόσθετου προγράμματος περιήγησης).

7. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο zip όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Τώρα, κάντε κλικ στην πηγή Turk Repo και επιλέξτε repository.ukturk-1.0.7.zip για να ανοίξετε την εγκατάσταση. Περιμένετε λίγο μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα επιτυχούς εγκατάστασης.

9. Στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Add-ons / Add-on, κάντε κλικ στην επιλογή Install form repository.

10. Τώρα, επιλέξτε UKTurk Addon Repository και κάντε κλικ στα πρόσθετα βίντεο ακολουθούμενα από Uk Turk Playlists από τη λίστα.

11. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Τέλος, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τώρα έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία τα πρόσθετα UK Turk Playlists.

Χρησιμοποιήστε VPN ενώ χρησιμοποιείτε το Kodi

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί για την πρόσβαση σε περιεχόμενο στο Kodi, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τις ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο. Ως εκ τούτου, πολλοί τρίτοι χάκερ, πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου ή οποιεσδήποτε άλλες αρχές ενδέχεται να εισβάλουν στο δίκτυό σας και να δουν επίσης όλα τα προσωπικά και ιδιωτικά δεδομένα και συλλογές περιήγησής σας. Για να αποτρέψετε τέτοιες εισβολές, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση VPN. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα:

  • Κρυπτογραφήστε όλα τα δεδομένα σας μέσω πολλών τοίχων ισχυρών αλγορίθμων.
  • Κανένας χρήστης δεν θα μπορεί καν να σπάσει εικονικά το δίκτυο.
  • Ακόμα κι αν κάποιος βρει μια διαδρομή για να δει το δίκτυό σας με σύνδεση VPN, μπορεί να δει μόνο περιεχόμενο απορριμμάτων.

Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε προσπαθεί να καταρρεύσει στο δίκτυό σας δεν θα έχει ιδέα τι επισκέπτεστε ή που περιηγείστε. Πρέπει όμως να επιλέξετε ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο με τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Παρέχει γρήγορη και αδιάλειπτη εξυπηρέτηση
  • Έχετε μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, καθώς αυτό διασφαλίζει ότι κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.
  • Δεν προσφέρει περιορισμούς χρήσης, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές συσκευές μέσω μιας μόνο σύνδεσης VPN.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι γνωρίζετε τα καλύτερα πρόσθετα Kodi. Ενημερώστε μας πώς αυτό το άρθρο σας βοήθησε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Kodi p90x. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.