Τα 16 καλύτερα ακουστικά Nintendo Switch για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού

Η επένδυση σε ένα εξελιγμένο σετ μικροφώνου-ακουστικού gaming είναι απαραίτητη εάν θέλετε να ζήσετε τους υπέροχους ήχους gaming στο Nintendo Switch.

Σήμερα, τα ακουστικά παιχνιδιών στην αγορά είναι τεχνολογικά προηγμένα και προσφέρουν δυνατότητες όπως ήχο surround και καθηλωτικό ήχο, εξαλείφοντας την ανάγκη να βασίζεστε στο ηχοσύστημά σας για να απολαμβάνετε ηχητικά εφέ για παιχνίδι. Αυτό λειτουργεί με δύο τρόπους. Εκτός από την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, οι γείτονές σας δεν σας συνοφρυώνονται αφού δεν ενοχλούνται πια.

Τα ενσωματωμένα ηχεία του Nintendo Switch έχουν διαμορφωθεί για να προσφέρουν ήχους και μουσική παιχνιδιού όταν επιδίδεστε στο gaming. Ωστόσο, αν σκοπεύετε να παίξετε ένα παιχνίδι που είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, όπως το Super Smash, ξέρετε ότι τα μικρά μικροσκοπικά ηχεία της Nintendo δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανταποκριθούν σε αυτούς τους κρίσιμους ήχους που αποφασίζουν ποιος θα είναι ο νικητής.

Θα νικηθείτε εύκολα από τον αντίπαλό σας, αφού δεν θα μπορείτε να ακούσετε αυτά τα ήσυχα βήματα και δεν θα έχετε ιδέα πότε θα σας κάνουν ενέδρα. Η εναλλαγή σε ένα εφεδρικό σετ μικροφώνου-ακουστικού για παιχνίδια θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε περισσότερα από την κονσόλα διακόπτη ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Η εύρεση των καλύτερων ακουστικών παιχνιδιών Nintendo μπορεί να αποδειχθεί λίγο μπερδεμένη. Υπάρχουν τόνοι ακουστικών στην αγορά σήμερα που προσφέρουν ποιότητα ήχου, ενσωματωμένα μικρόφωνα, άνεση και πολλά άλλα. Η επιλογή του καταλληλότερου ακουστικού που προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου δεν θα αποτελεί δίλημμα τώρα.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο δημοφιλή και πλούσια σε χαρακτηριστικά ακουστικά Nintendo που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή. Αυτά τα ακουστικά ταξινομούνται ευρέως σε δύο κατηγορίες – ενσύρματα και ασύρματα.

Ενσύρματο ή Ασύρματο: Ποιο είναι καλύτερο;

Τόσο τα ενσύρματα όσο και τα ασύρματα ακουστικά έχουν τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς τους. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε την ασύρματη πίστα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά έχουν καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. προτιμήστε αυτό που προσφέρει περισσότερες από 20 ώρες εφεδρικής μπαταρίας. Δεν έχει νόημα να επιλέξετε ένα ασύρματο σετ μικροφώνου-ακουστικού εάν χρειάζεται να είναι συνεχώς συνδεδεμένο.

Αντίστοιχα, αν επιλέξετε ένα ενσύρματο ακουστικό, φροντίστε το καλώδιο να έχει ένα αξιοπρεπές μήκος για να μην καταλήξετε να μπλέξετε στα καλώδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η Nintendo υποστηρίζει πλέον ήχο Bluetooth, μερικοί περιορισμοί σύρονται μαζί της. Όταν αντιστοιχίζετε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth, δεν μπορείτε να συνδέσετε οκτώ ασύρματους ελεγκτές. το μέγιστο όριο μειώνεται σε δύο. Τώρα γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης ενσύρματων και ασύρματων ακουστικών Nintendo, η επιλογή ενός από τα δύο θα πρέπει να είναι η κλήση σας.

Ενσύρματα ακουστικά Nintendo

PDP Gaming LVL40

Ας ξεκινήσουμε τη συλλογή με τα ενσύρματα στερεοφωνικά ακουστικά παιχνιδιών PDP Gaming Neon Pop LVL40!

Αυτό το ελαφρύ ακουστικό για το Nintendo Switch είναι εξαιρετικά άνετο είτε πρόκειται για έναν γρήγορο αγώνα είτε σχεδιάζετε να πάτε σε μια ημερήσια αποστολή συνεργασίας. τα κουμπιά ρύθμισης της έντασης στο αυτί σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ένταση χωρίς να χάσετε την εστίαση στο παιχνίδι. Επιπλέον, τα άνετα και αναπνεύσιμα μαξιλάρια αυτιών κρατούν τον ιδρώτα στον κόλπο και δεν σας αφήνουν να αισθάνεστε κουρασμένοι κατά τη διάρκεια των μακρών ανταγωνιστικών αγώνων.

Αυτά τα ενσύρματα ακουστικά εξοπλισμένα με δύο ισχυρά προγράμματα οδήγησης ηχείων 40 χιλιοστών έχουν άδεια από τη Nintendo και είναι συμβατά με Switch, New Switch OLED & Lite. Έτσι μπορείτε να ακούσετε τους εχθρούς σας πολύ πριν τους δείτε.

Το αμφίδρομο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου σάς βοηθά να επικοινωνείτε με τα μέλη της ομάδας σας χωρίς παρεμβολές. Η χειρονομία αναστροφής για σίγαση σάς επιτρέπει να κάνετε άμεση σίγαση του μικροφώνου γυρίζοντάς το προς τα πάνω.

Turtle Beach Recon 70

Το εντυπωσιακό σχέδιο Turtle Beach, το Turtle Beach Recon 70, έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθήσει να πετύχετε την τελευταία σας νίκη. Αυτό το ελαφρύ και άνετο ενσύρματο ακουστικό μπορεί να είναι ο σύντροφός σας τις πολλές ώρες του παιχνιδιού. Χάρη στα υπέροχα ηχεία 40 mm και τα μαξιλάρια από τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας, αυτό το ακουστικό προσφέρει φανταστική εμπειρία ήχου και καλύτερη απόκριση μπάσων. Επιπλέον, η δυνατότητα απομόνωσης θορύβου σάς επιτρέπει να πιάσετε ακόμη και τους πιο χαμηλούς ήχους παιχνιδιού.

Οπλισμένο με το κορυφαίο και εξαιρετικά ευαίσθητο Omnidirectional μικρόφωνο της Turtle Beach, το Recon 70 διασφαλίζει ότι μπορείτε να κουμαντάρετε τους συμπαίκτες σας στα παιχνίδια που υποστηρίζουν τις δυνατότητες συνομιλίας. μπορείτε επίσης να κάνετε σίγαση αυτού του μικροφώνου γυρίζοντάς το προς τα πάνω.

Η καθολική υποδοχή 3,5 mm κάνει αυτό το ακουστικό ευέλικτο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα χειριστήρια Nintendo Switch, PlayStation και Xbox και πολλά άλλα.

HyperX Cloud Alpha Pro

Αξιοποιώντας τη σχεδίαση των προγραμμάτων οδήγησης διπλού θαλάμου, το HyperX Cloud Alpha Pro μειώνει την παραμόρφωση του ήχου για να εκπέμπει έναν ξεχωριστό και καθαρό ήχο στο παιχνίδι. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός διαχωρίζει επίσης τον ήχο για να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία ήχου.

  Η δημιουργία κινούμενων εικόνων και ζωντανών βίντεο είναι εύκολη με το Animaker

Ο premium αφρός μνήμης του Cloud Alpha μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα στην περιφέρεια του προσώπου των παικτών και παρέχει απόλυτη άνεση ενώ ανέχεται πολλές ώρες παιχνιδιού. Το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου που διαθέτει είναι πιστοποιημένο από το Discord και το TeamSpeak, επομένως, είστε σίγουροι για τις εξαιρετικές δυνατότητες επικοινωνίας. Επιπλέον, μπορείτε να αποσυνδέσετε το μικρόφωνο εύκολα όταν δεν το χρειάζεστε.

Τα υψηλά σημεία είναι τα εξής:

  • Παρέχει βραβευμένη άνεση HyperX
  • Το πλεκτό καλώδιο σάς επιτρέπει να ελέγχετε απρόσκοπτα τον ήχο
  • Συμβατό με πολλές πλατφόρμες gaming
  • Ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου με εκτεταμένο κεφαλόδεσμο
  • Προσβάσιμα χειριστήρια ήχου για ρύθμιση της έντασης

Η θύρα 3,5 mm σε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιών Nintendo το καθιστά μια καλή επιλογή για έμπειρους παίκτες στο Xbox, το PS 4 και άλλες πλατφόρμες.

Razer Kraken Kitty

Διαθέτοντας τα Razer Chroma-powered Kitty Ears, το Razor Kraken Kitty σάς επιτρέπει να παρακολουθήσετε μια εξαιρετική ποιότητα ήχου στο Nintendo Switch με μακροχρόνια αντοχή. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού κάλυψης πλήρους αυτιού είναι επενδεδυμένο με ένα ψυκτικό τζελ που βοηθά στην απομόνωση του ήχου και παρέχει άνεση για πολλές ώρες.

Τα ενσύρματα ακουστικά gaming επιδεικνύουν τον φωτισμό Stream Reactive με 16,8 εκατομμύρια χρώματα που μπορούν να μεταμορφωθούν σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις και τις κραυγές του κοινού.

Με προγράμματα οδήγησης 50 mm που περιλαμβάνουν μαγνήτες νεοδυμίου που υποστηρίζουν τεχνολογία ενεργού ακύρωσης θορύβου, αυτά τα ακουστικά προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο. Η υποστήριξη ήχου surround THX spatial 7.1 βοηθά στην ομοιόμορφη εξισορρόπηση του ήχου και στην ενίσχυση των μελωδιών του παιχνιδιού. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα μικρόφωνο υψηλής ποιότητας που μπορεί να προσαρμοστεί για να μπλοκάρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος για τη βελτίωση της παραγωγής ροής.

Χάρη στον ακριβή ήχο θέσης και την ανώτερη τεχνολογία βύθισης ήχου, το Razer Kraken Kitty μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας για αναψυχή όταν θέλετε να παίξετε έντονα παιχνίδια ή να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις τεχνικές προδιαγραφές:

  • Αυτιά γατούλας και ακουστικά που τροφοδοτούνται από τη Razer Chroma
  • Ρεύμα αντιδραστικός φωτισμός
  • Ενεργό μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου
  • THX Spatial Audio Technology
  • Μαξιλάρια αυτιών ψύξης-τζελ για άνεση και ηχομόνωση
  • Προγράμματα οδήγησης 50 mm με μαγνήτες νεοδυμίου

Ακουστικά παιχνιδιών Zentouch

Το Zentouch Gaming Headset είναι ένα άλλο ενσύρματο ακουστικό που προσφέρει δυνατότητες ήχου surround. Χάρη στους οδηγούς Neodymium 50 mm, μπορεί να προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου. Το ρυθμιζόμενο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου 360 μοιρών είναι τέλειο για συνεργάτες παιχνιδιών σε θορυβώδη περιβάλλοντα, καθώς υποστηρίζει κρυστάλλινη επικοινωνία.

Αυτό το ενσύρματο σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιών Nintendo είναι επενδεδυμένο με 100% ακουστικά αφρού μνήμης που καλύπτουν πλήρως το αυτί. Αυτό το καθιστά αρκετά άνετο στη χρήση, που χαρακτηρίζεται ως τέλειος συνεργάτης παιχνιδιού για πολλές ώρες παιχνιδιού. Τα ακουστικά παιχνιδιών Zentouch έχουν ένα στιβαρό πλεγμένο καλώδιο, ανθεκτικό στα μπερδέματα. Οι ενσωματώσεις του μικροφώνου και του κουμπιού έντασης ήχου στον πίνακα ελέγχου διευκολύνουν τις εύκολες προσαρμογές των ρυθμίσεων ήχου. χωρίς να σταματήσει το παιχνίδι και να χάσει την εστίαση.

Αυτά τα ακουστικά παιχνιδιών είναι συμβατά με πολλές πλατφόρμες, όπως Nintendo Switch (ήχος), Nintendo New 3DS LL/3DS (ήχος), Nintendo 3DS LL/3DS (ήχος), PS4, PS Vita, PSP, Xbox One, Windows PC, Mac OS Υπολογιστής, συσκευή iOS και συσκευή Android.

Κονσόλα SteelSeries Arctis 3

Arctis 3 Console Edition μοιάζει πολύ με το Arctis 3 όσον αφορά την εμφάνιση και προσφέρει παρόμοιες επιδόσεις και ευκολία στη χρήση. Αυτό το ενσύρματο ακουστικό διαθέτει το πιο επιθυμητό μικρόφωνο ClearCast με πιστοποίηση Discord και προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια φωνής ακυρώνοντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τα εντυπωσιακά προγράμματα οδήγησης ηχείων S1 μπορούν να δημιουργήσουν ποιότητα ήχου με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση, δίνοντάς σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των εχθρών σας.

Το Arctis 3 Console Edition ενσωματώνει μαξιλάρια αυτιών AirWeave που σας βοηθούν να δροσιστούν και να μην ιδρώνουν κατά τη διάρκεια μεγάλων σεναρίων παιχνιδιών. Τα εργονομικά χειριστήρια έντασης ήχου στο αυτί σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε την ένταση και να απενεργοποιείτε το μικρόφωνο χωρίς ελιγμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Arctis 3 Console Edition διαθέτει επίσης μια επιπλέον υποδοχή που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τον ήχο του παιχνιδιού με τους φίλους σας μέσω ακουστικών ή διαφορετικών ακουστικών. Εκτός από το διακόπτη Nintendo, αυτά τα ακουστικά παιχνιδιών είναι επίσης συμβατά με άλλες πλατφόρμες gaming όπως το PlayStation 5/4, το Xbox Series X/S, το Xbox 1 και τα κινητά τηλέφωνα.

SADES Gaming Headset

Αυτά τα ενσύρματα ακουστικά παιχνιδιών προσφέρουν εξαιρετική άνεση και κρυστάλλινη ποιότητα ήχου χάρη στον περιμετρικό σχεδιασμό του που διαθέτει διπλές μονάδες οδήγησης 50 mm και προηγμένους χειρισμούς ήχου. Το Frequency Clear Equalization δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παρακολουθήσουν μια καθηλωτική ποιότητα ήχου και να ακούσουν τα πιο ήσυχα από τα τριπλά των αντιπάλων τους.

Ομοίως, η προσομοίωση ήχου surround και τα ευαίσθητα προγράμματα οδήγησης ήχου σάς βοηθούν να κατανοήσετε γρήγορα την κατεύθυνση των πυροβολισμών, των βημάτων και άλλων.

Το SADES Gaming Headset διαθέτει ένα ενσωματωμένο πανκατευθυντικό μικρόφωνο που υποστηρίζει τις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου που μπορούν να αποτυπώσουν τον χαμηλότερο ψίθυρο, να το αποθορβώσουν και να το παραδώσουν στους συμπαίκτες σου. Τα ακουστικά παιχνιδιών SADES Nintendo είναι εξοπλισμένα με εργονομικό κεφαλόδεσμο που σας επιτρέπει να φοράτε τα ακουστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να σας κουράζει.

  Generative Adversarial Networks (GAN): Μια εισαγωγή

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού Gaming είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών, εκ των οποίων οι εξέχουσες είναι τα PS4, PS VITA, PSP, Νέο Xbox One, PlayStation 3, Nintendo Switch (Ήχος) και Nintendo New 3DS LL/3DS (Ήχος).

HunterSpider

Το HunterSpider είναι ένα αξιοπρεπές σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιών Nintendo σε αυτή τη συλλογή. Εξοπλισμένο με ισχυρά ηχεία ήχου surround και προγράμματα οδήγησης νεοδυμίου 50 mm, αυτό το ακουστικό gaming προσφέρει κρυστάλλινο ήχο με λογικό βάθος μπάσων. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι ευαίσθητο στον ήχο και παρέχει μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Το μικρόφωνο είναι περιστρεφόμενο έως και 120 μοίρες. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε το μικρόφωνο σε κατάλληλη γωνία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος έλεγχος έντασης σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση και να απενεργοποιείτε γρήγορα τον ήχο χρησιμοποιώντας το κουμπί σίγασης.

Εκτός από τον ήχο, αυτό το επαγγελματικά σχεδιασμένο ακουστικό εστιάζει και στην εμφάνιση. Τα φώτα LED βελτιώνουν την αισθητική και σας κάνουν να φαίνεστε πολύ cool. Η ωτοασπίδα του ενσύρματου ακουστικού είναι επενδεδυμένη με πολύ μαλακά και άνετα μαξιλαράκια από τεχνητό δέρμα που δεν σας ερεθίζουν αν το φοράτε για ώρες.

Τα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών HunterSpider δεν είναι μόνο πλούσια σε χαρακτηριστικά αλλά και ευέλικτα. Αυτά τα ενσύρματα ακουστικά gaming είναι επίσης συμβατά με Xbox, PS4, PS5, PC και Mac.

Sennheiser GSP 301

Τα ακουστικά παιχνιδιών Sennheiser GSP 301 Nintendo είναι μια τέλεια επιλογή για παίκτες που θέλουν να βιώσουν καθηλωτική ποιότητα ήχου ενώ συγκεντρώνονται στο παιχνίδι.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ακουστική ευκρίνεια στην επικοινωνία και υποστηρίζει χειρονομίες ανύψωσης για σίγαση. Τα ακουστικά υποστηρίζουν παθητικούς μετριασμούς θορύβου και, τα βαθιά μπάσα σάς επιτρέπουν να ακούτε τους δυνατούς ήχους και τα πιο ήσυχα βήματα, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε αμέσως. Ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου έντασης είναι διαισθητικός και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τον ήχο χωρίς να χάνετε την εστίαση.

Αυτό το ενσύρματο ακουστικό έχει εργονομικό σχεδιασμό και οι ωτοασπίδες XL με αφρό μνήμης το καθιστούν τέλειο ακουστικό για πολλές ώρες. Το Sennheiser GSP 301 Gaming Headset είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες όπως PS4, Xbox One, Switch, Mac και PC.

Έκδοση TECH G2000

Τα ενσύρματα ακουστικά Nintendo Gaming της VersionTECH G2000 είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά ακουστικά που κυκλοφορούν. Παρέχει ανώτερη ποιότητα ήχου, ενώ σας κρατά βυθισμένους στο παιχνίδι και διαθέτει ενσωματωμένα χειριστήρια ήχου που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την ένταση και να απενεργοποιείτε το μικρόφωνο χωρίς να διακόπτετε το παιχνίδι.

Το VersionTECH G2000 περιλαμβάνει το περιβάλλον στερεοφωνικό υπογούφερ και το πρόγραμμα οδήγησης δυναμικής ισχύος 50 mm. Το δίδυμο σάς επιτρέπει να αισθανθείτε την κατεύθυνση του ηχητικού πεδίου, τα βήματα, τους πυροβολισμούς για να σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε την εξαιρετικά πραγματική εμπειρία παιχνιδιού που χρειάζεστε για να παραμείνετε μπροστά στο παιχνίδι.

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού περιλαμβάνει ένα πανκατευθυντικό και ρυθμιζόμενο μικρόφωνο που μπορεί να ακυρώσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος για να μεταδώσει τα μηνύματά σας καθαρά στους συμπαίκτες σας. Το VersionTECH G20000 είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών, όπως PS5, PS4, PS4 Pro/Slim, Xbox One, χειριστήριο Xbox One S/X, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch/3DS, PSP, PS3 κ.λπ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Το PHOINIKAS Stereo Gaming Headset είναι ένα ενσύρματο ακουστικό gaming οπλισμένο με πρόγραμμα οδήγησης 40mm και ποιότητα ήχου hi-fi. Το δίδυμο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μια απίστευτη εμπειρία ήχου με συγκλονιστικές αισθήσεις. Το εξάρτημα του ηχείου είναι αρκετά ευαίσθητο ώστε να πληροί όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να περιμένετε από ένα αξιοπρεπές ακουστικό για παιχνίδια.

Είναι εξοπλισμένο με εξωτερικό μικρόφωνο συνδεδεμένο σε αφαιρούμενο καλώδιο που καταγράφει τη φωνή σας και μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος όταν επικοινωνείτε με τους συμπαίκτες σας ενώ παίζετε.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού παιχνιδιών Nintendo είναι επενδεδυμένο με μαξιλαράκι αφρού μνήμης υψηλής ποιότητας από ψεύτικο δέρμα που μονώνει τον ήχο, αποτρέπει τη θέρμανση και τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια πολύ μεγάλων περιόδων παιχνιδιού και σας επιτρέπει να αισθάνεστε άνετα.

Το PHOINIKAS Stereo Gaming Headset είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες gaming, συμπεριλαμβανομένων των PS4 και Xbox One, εκτός από το Nintendo Switch. Ωστόσο, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ασύρματα και, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ταινίες και να ακούσετε μουσική σε αυτήν τη λειτουργία.

Ασύρματα ακουστικά Nintendo Gaming

Τώρα που τελειώσαμε με τα ενσύρματα ακουστικά, ας δούμε ποιες επιλογές έχετε για ασύρματη σύνδεση.

SteelSeries Arctis 7 Wireless

Ας ξεκινήσουμε με τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών SteelSeries Arctis 7 που επιθυμεί κάθε σκληροπυρηνικός παίκτης.

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού συμβατό με τη Nintendo έβαλε τον πήχη ψηλά με πλήρως ανανεωμένες δυνατότητες ήχου και το κορυφαίο μικρόφωνο που προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου. Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από αθλητικά υφασμάτινα υλικά που παρέχουν εξαιρετική άνεση όταν τα φοράτε.

Τα ακουστικά Arctis 7 Wireless Gaming διαθέτουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Ο ασύρματος ήχος χωρίς απώλειες 2,4 GHz σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ήχο εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης.
  • Εξοπλισμένο με το ισχυρό αμφίδρομο μικρόφωνο Clearcast πιστοποιημένο από την Discord που ακυρώνει τον ήχο φόντου για να προσφέρει ποιότητα φωνής σαν στούντιο
  • Το Advanced Artics Sound σάς επιτρέπει να καταγράψετε εκπληκτικούς ήχους παιχνιδιού
  • Απολαύστε τον ήχο Surround με ακουστικά DTS επόμενης γενιάς: X v2.0
  • Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών έχουν διάρκεια μπαταρίας σχεδόν 24 ωρών, επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η μπαταρία στη μέση των περιόδων παιχνιδιού.
  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Family Safety

Εκτός από το Nintendo Switch, το Arctis 7 μπορεί να συνδεθεί με PC, Mac, PlayStation και να μεταβεί σε ασύρματη λειτουργία.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Το Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 είναι ένα ασύρματο ακουστικό gaming που διαδέχεται το Stealth 700 πρώτης γενιάς και έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις για να προσφέρει περισσότερη άνεση και ανθεκτικότητα με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και απόδοση ήχου.

Το Stealth 700 Gen 2 τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί εύκολα να υποστηρίξει έως και 20 ώρες παιχνιδιού εν κινήσει. Περιλαμβάνει μεταλλικό κεφαλόδεσμο και δυνατούς μεντεσέδες που προσδίδουν αντοχή στο ακουστικό. Επιπλέον, τα μαξιλάρια αυτιών διαθέτουν αφρό μνήμης με έγχυση γέλης με σχέδιο Aerofit για καλύτερη άνεση και ψύξη όταν το φοράτε για μεγάλη διάρκεια.

Το μικρόφωνο είναι αρκετά ευαίσθητο και προσφέρει καθαρή ποιότητα ήχου όταν επικοινωνείτε με τα μέλη της ομάδας στο παιχνίδι. Υποστηρίζει επίσης τη χειρονομία αναστροφής για σίγαση. Περιλαμβάνει τα ηχεία Nanoclear 50 mm που προσφέρουν την απόλυτη ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια των σεναρίων gaming.

Εκτός από τη Nintendo, τα ακουστικά παιχνιδιών Turtle Beach Stealth 200 Gen 2 είναι επίσης συμβατά με τα Xbox One Xbox Series X και Xbox Series S.

G935 LightSync

Ασύρματο ακουστικό παιχνιδιών G935 LightSync διαθέτει μια αναβαθμισμένη τεχνολογία ήχου που σας επιτρέπει να γίνετε μάρτυρας ανώτερης ηχητικής εμπειρίας ασύρματα με το Nintendo Switch.

Εξοπλισμένο με προγράμματα οδήγησης ήχου Pro-G 50 mm και ακουστικά DTS, αυτά τα ασύρματα ακουστικά βοηθούν στη δημιουργία των πιο εκτεταμένων, καθαρών και καθηλωτικών ηχοτοπίων που έχετε δει ποτέ. Αυτό το ακουστικό προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία για ήχους χαμηλής συχνότητας όπως εκρήξεις gaming. Επιπλέον, οι ήχοι υψηλής συχνότητας όπως ψίθυροι, πυροβολισμοί και βήματα είναι ευκρινείς και καθαροί.

Το G935 LightSync Wireless μετρά με ακρίβεια τη χωρική επίγνωση του παιχνιδιού για να σας επιτρέψει να κατανοήσετε την απόσταση, το βάθος και τη θέση στο τρισδιάστατο ηχητικό τοπίο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το G935 συνεχώς για έως και 12 ώρες χωρίς φωτισμό και 8 ώρες με προεπιλεγμένο φωτισμό. Ωστόσο, είναι δυνατή η αναπαραγωγή και η φόρτιση των ακουστικών ταυτόχρονα.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ήχου ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι. Επιπλέον, το ισχυρό μικρόφωνο 6 mm σάς επιτρέπει να κουμαντάρετε και να επικοινωνείτε με τα μέλη της ομάδας σας. Το G935 LightSync είναι συμβατό με πολλές άλλες κονσόλες παιχνιδιών, όπως το PlayStation 4 και το Xbox One.

Razer Barracuda X

Σχεδιασμένο για να παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, το 4-σε-1 USB-C εξοπλισμένο Razer Barracuda X είναι πραγματικά ευέλικτο και προσφέρει την πιο άνετη εμπειρία χρήστη.

Είναι οπλισμένο με Razer TriForce 40mm 3-part Driver’s ενώ είναι σε θέση να εκτινάξει διακριτές υψηλές, μεσαίες και χαμηλές θέσεις για να προσφέρει τελικά υψηλή απόδοση ήχου και καλύτερη βύθιση ενώ παίζετε. Χάρη στον ελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό του είναι ιδανικό για παιχνίδια μεγάλης διάρκειας χωρίς να κουράζεστε. Επιπλέον, οι ωτοασπίδες με αναπνεύσιμο αφρό μνήμης και τα περιστρεφόμενα ακουστικά συμπληρώνουν την άνετη εφαρμογή του.

Στο μπροστινό μέρος του μικροφώνου, το Razor Barracuda είναι εξίσου ισχυρό και διαθέτει το Razer HyperClear Cardioid Mic. Το μικρόφωνό του είναι αρκετά ικανό να ακυρώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος για να καταγράφει τη βελτιωμένη φωνή σας κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιού. Το μικρόφωνο είναι αποσπώμενο, ώστε να μπορείτε να το αφαιρείτε όταν δεν το χρειάζεστε. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού Barracuda X έχει διάρκεια μπαταρίας 20 ωρών και η φόρτιση τύπου USB C το καθιστά ιδανικό για ολοήμερη χρήση.

Το Razer Barracuda είναι συμβατό με πολλές κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές, όπως PC, PlayStation, Nintendo Switch και συσκευές Android.

HUHD

Το HUHD Wireless Gaming Headset συνοδεύεται από πρόσθετο λογισμικό που το καθιστά συμβατό με το Nintendo Switch. Τροφοδοτείται από ασύρματη σύνδεση 2,4 g που λειτουργεί με πομπό USB.

Αυτό το ακουστικό διαθέτει τεχνολογία 7.1 Surround Sound και προσφέρει βαθύτερα μπάσα. Έτσι, παρατηρείτε μια εντυπωσιακή ποιότητα ήχου σε δραματικά σενάρια gaming. Τα ακουστικά παιχνιδιών διαθέτουν επίσης ένα περιστρεφόμενο μικρόφωνο 180 μοιρών που μπορεί να καταγράψει τη φωνή σας άψογα και με μεγάλη ευκρίνεια. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο γυρίζοντας το προς τα πάνω χωρίς να χάσετε την εστίαση.

Δεδομένου ότι αυτά τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών είναι επενδεδυμένα με βελούδινα ακουστικά αφρού μνήμης PU, είναι αρκετά άνετα για μακροχρόνιες συνεδρίες παιχνιδιών. Η μπαταρία του μπορεί να χωρέσει αρκετό χυμό για να σας αφήσει να παίξετε για περίπου 6 ώρες. Τα ασύρματα γενικά ακουστικά gaming είναι ευέλικτα και υποστηρίζουν πλατφόρμες παιχνιδιών PlayStation 4 και PlayStation 5. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το Gaming Headset για να ακούτε μουσική και να παρακολουθείτε ταινίες.

Τυλίγοντας

Όπως γνωρίζετε, η ποιότητα ήχου είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας που σας κάνει να κερδίσετε ή να χάσετε ένα παιχνίδι. Η κατοχή ενός αποκλειστικού σετ μικροφώνου-ακουστικού για gaming είναι ζωτικής σημασίας για να ξεπεράσει τους αντιπάλους σας. Μπορείτε να διαβάσετε τα προτεινόμενα ακουστικά παιχνιδιών τόσο στην ενσύρματη όσο και στην ασύρματη κατηγορία και να συγκρίνετε τις δυνατότητες, την ποιότητα ήχου και την άνεσή τους για να επιλέξετε τα καλύτερα ακουστικά παιχνιδιών που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στο παιχνίδι.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει ο καλύτερος εξοπλισμός ροής για παίκτες.