Τα 14 καλύτερα ποδήλατα γυμναστικής για το σπίτι σας και για να είστε υγιείς

Η υγεία κατέλαβε την πρώτη θέση στη μετά τον Covid εποχή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μια αλλαγή παραδείγματος στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, σκέφτονται και επιλέγουν σήμερα στη σύγχρονη εποχή. Η φυσική κατάσταση έχει υπερισχύσει των πάντων. Αυτό μπορεί να φανεί μέσα από την άνοδο της εγκατάστασης του γυμναστηρίου στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το διαδοχικό κλείσιμο των γυμναστηρίων κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορωνοϊό έχει σίγουρα ωθήσει αυτή την απόφαση υπέρ της αγοράς εξοπλισμού γυμναστικής.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να βασίζονται πλήρως σε υπαίθριες υπηρεσίες και εμπειρίες σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμα κάθε φορά. Έτσι, αντί να περιμένει κανείς να επανέλθουν στο φυσιολογικό, χρειάζεται να επενδύσει σε καλό εξοπλισμό γυμναστικής. Λοιπόν, τι καλύτερο από το καλύτερο ποδήλατο γυμναστικής εσωτερικού χώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν από κάθε γενιά της οικογένειας.

Ας καταλάβουμε γιατί είναι καλύτερο με μερικά από τα οφέλη του.

Τα οφέλη της ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους σε έναν κόσμο μετά την πανδημία

Σήμερα, υπάρχει μια ποικιλία κύκλων εσωτερικού χώρου στη διάθεση των ανθρώπων. Τα ποδήλατα εσωτερικού χώρου ή τα ποδήλατα spin προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως πολλαπλά επίπεδα αντίστασης, προγράμματα ελεγχόμενα από τον καρδιακό ρυθμό, μαγνητική αντίσταση ελεγχόμενη από υπολογιστή, ρυθμιζόμενο κάθισμα και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλά σωματικά και ψυχικά πλεονεκτήματα της ποδηλασίας. Ακολουθούν ορισμένα οφέλη της ποδηλασίας εσωτερικού χώρου σε έναν κόσμο μετά την πανδημία, εάν κάποιος επιλέξει να επενδύσει στο καλύτερο ποδήλατο γυμναστικής εσωτερικού χώρου.

Ενδυνάμωση του κάτω μέρους του σώματος

Η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους είναι ιδανική για τα πόδια, τους τετρακέφαλους, τους γλουτούς, τις γάμπες και τους μηριαίους μηριαίους. Οι κύκλοι σε εσωτερικούς χώρους χτίζουν μυϊκή δύναμη. Αυξάνοντας την αντίσταση του ποδηλάτου, μπορεί κανείς να προκαλεί τακτικά τους μύες. Βοηθά στην πρόληψη της ακαμψίας των αρθρώσεων που έρχεται με την ηλικία. Οι εσωτερικοί κύκλοι προσομοιώνουν πλέον εξωτερικά εδάφη που το καθιστούν βολικό για τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας.

Κάψε θερμίδες γρήγορα

Η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να κάψει θερμίδες γρήγορα, αν και εξαρτάται από την ένταση της προπόνησης. Αν κάποιος κάνει ποδήλατο 30 λεπτά την ημέρα, μπορεί να κάψει θερμίδες γρήγορα. Εάν ένα άτομο 155 κιλών κάνει ποδήλατο μισή ώρα με ανταγωνιστική ταχύτητα, μπορεί να κάψει περίπου 420 θερμίδες. Είναι ωφέλιμο τόσο για αρχάριους όσο και για όσους έχουν ιστορικό τραυματισμού. Μπορούν να ξεκινήσουν μια προπόνηση χαμηλής έντασης που είναι ήπια για τις αρθρώσεις.

Ένα καλό καρδιο

Η ποδηλασία εσωτερικού χώρου είναι ένας ιδανικός τύπος άσκησης καρδιο. Βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία και παρέχει περισσότερο οξυγόνο στους μύες. Η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους περιλαμβάνει τους μύες του κορμού, επομένως, ενισχύει τον πυρήνα και την πλάτη. Η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους ενισχύει την αντοχή και βοηθά στην ανάπτυξη τονωμένων άπαχων μυών. Η διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης μπορεί να βελτιώσει την αρτηριακή πίεση και επίσης να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη.

Προνόμια ψυχικής υγείας

Η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους ή οποιαδήποτε μορφή άσκησης μειώνει το άγχος και το στρες. Βοηθά στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης, ως εκ τούτου, βελτιώνοντας την ψυχική υγεία. Αυξάνει επίσης την ψυχική σκληρότητα. Η υπέρβαση της σωματικής κόπωσης ενισχύει την αυτοπεποίθηση που επηρεάζει θετικά και άλλους τομείς της ζωής. Η επαναλαμβανόμενη φύση της ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους είναι διαλογιστική, η οποία βοηθά στη δημιουργία μιας ειρηνικής κατάστασης.

Όλα αυτά αφορούσαν τα οφέλη της ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους στο νέο κανονικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι προτιμούν να εργάζονται από το σπίτι.

  Πώς να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ Zoom

Τώρα, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα εσωτερικού χώρου που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Όταν επιλέγετε το καλύτερο ποδήλατο γυμναστικής για εσωτερικούς χώρους, πρέπει να προσέχετε μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τα επίπεδα αντίστασης, την άνεση, τους τρόπους προπόνησης, τις οθόνες, την ποιότητα κατασκευής και την εγγύηση, μεταξύ άλλων.

Yosuda Bikes

Γιοσούντα Το ποδήλατο είναι το καλύτερο οικονομικό ποδήλατο, απλό, ασφαλές, αλλά αποτελεσματικό. Είναι μια ενημερωμένη έκδοση ποδηλασίας εσωτερικού χώρου που υποστηρίζει αθλητικό σχεδιασμό. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα και το τιμόνι του το καθιστούν κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Είναι ήσυχο και έχει μια ομαλή εμπειρία οδήγησης.

Επιπλέον, η στιβαρή βάση του διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει ταλάντωση κατά την οδήγηση. Το σώμα του από χάλυβα μπορεί να μεταφέρει βάρος 330 LBS ανά πάσα στιγμή.

Το ρυθμιζόμενο κάθισμα 4 κατευθύνσεων κάνει την προσαρμογή εύκολη και βολική. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει διαφορετικά στατιστικά των ποδηλάτων, όπως ταχύτητα, RPM, θερμίδες, χιλιομετρητή και βάση για iPad.

Peloton

Peloton Τα ποδήλατα ξεκινούν από τα 1495 $ με μια εξαιρετική εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους για οικιακά γυμναστήρια. Αυτό το στατικό ποδήλατο διαθέτει πρόσβαση σε εφαρμογή. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα καθίσματα, οθόνη αφής HD και τιμόνι. Η ψηφιακή εφαρμογή Peloton λειτουργεί με διάφορες συσκευές όπως Apple TV, Android TV, Fire TV και Chromecast.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλά προγράμματα προπόνησης που βοηθούν τους χρήστες να ασκούνται και να παρακολουθούν την πρόοδο με μετρήσεις. Βοηθά έναν χρήστη να αμφισβητήσει τον εαυτό του και δημιουργεί αυτοπεποίθηση. Το ποδήλατο Peloton είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί και έρχεται με περιορισμένα ανταλλακτικά 12 μηνών και εγγύηση εργασίας συν 5 χρόνια κάλυψη στο πλαίσιο.

Sunny Health SF-B1877

Το μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής αντοχής Sunny Health για εσωτερικούς χώρους είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο συστήματος με ιμάντα για φυσική κατάσταση χαμηλής πρόσκρουσης. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή ποδηλάτου για αρχάριους ή για άτομα που χρειάζονται εκπαίδευση αποκατάστασης.

Η οθόνη επιδόσεων εμφανίζει ταχύτητα, χρόνο, απόσταση, χιλιομετρητή, παλμό, θερμίδες και σ.α.λ. Επιπλέον, η ρυθμιζόμενη μαγνητική αντίσταση παρέχει ομαλή ανεπαφική αντίσταση και ουσιαστικά δεν χρειάζεται συντήρηση.

Αυτό το γυμναστήριο ποδηλάτων εσωτερικού χώρου διαθέτει ρυθμιζόμενο κάθισμα που βελτιώνει τη στάση του σώματος και τα ρυθμιζόμενα τιμόνια διπλής κατεύθυνσης έχουν σχεδιαστεί για άνεση. Έρχεται επίσης με θήκη για μπουκάλι για να τοποθετήσετε μπουκάλι μεσαίου μεγέθους. Ο χαμηλότερος συντελεστής Q (206 mm) επιτρέπει στον αναβάτη να κάνει πετάλι πιο γρήγορα και πιο δυνατά πιο αποτελεσματικά. Το ανθεκτικό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί.

Labodi

Το Labodi είναι ένα σταθερό ποδήλατο εσωτερικού χώρου για το γυμναστήριο καρδιο στο σπίτι. Ο σφόνδυλος των 35 lbs παρέχει ορμή για μια απαιτητική διαδρομή και ο μηχανισμός κίνησης με ιμάντα παρέχει μια ομαλή και ήσυχη οδήγηση.

Το ρυθμιζόμενο αντιολισθητικό τιμόνι 2 κατευθύνσεων και τα καθίσματα 4 κατευθύνσεων προσφέρουν στους χρήστες μια εξατομικευμένη εμπειρία. Τα ανανεωμένα καθίσματα είναι πιο μαλακά και ανθεκτικά στα χτυπήματα, ενώ τα τσιπ στο τιμόνι παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό.

Η οθόνη LCD παρακολουθεί το χρόνο, τα μίλια, τις θερμίδες, τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα και τις στροφές ανά λεπτό. Το κουμπί τάσης στο ποδήλατο Labodi επιτρέπει μαγνητική αντίσταση που δίνει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας στον χρήστη. Η βάση iPad στο ποδήλατο είναι συμβατή με όλα τα τηλέφωνα. Παρέχουν υπηρεσία αντικατάστασης ανταλλακτικών 180 ημερών καθώς και ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών!

Afully

Το Afully brand εστιάζει στην ανάπτυξη προϊόντων που βοηθούν τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τον αθλητισμό. Αυτό το σταθερό ποδήλατο έχει σχεδιαστεί με δομή διπλού τριγώνου, η οποία είναι στιβαρή και ανθεκτική.

Κάποιος μπορεί να οδηγήσει αυτό το ποδήλατο γυμναστικής σε διαφορετικές στάσεις του σώματος. Το σύστημα κίνησης με ιμάντα είναι πολύ σταθερό και αθόρυβο. Η οθόνη LCD παρακολουθεί την ταχύτητα, τον χρόνο οδήγησης, τις θερμίδες και την απόσταση.

Η βάση iPad επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική ή να παρακολουθούν βίντεο ενώ ασκούνται. Ένας αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει τα καθίσματα και το τιμόνι πάνω και κάτω με βάση την άνεσή τους. Ο ιμάντας ποδιού κλουβιού είναι ρυθμιζόμενος και είναι κατάλληλος για όλα τα μεγέθη ποδιών. Αποτρέπει τα πόδια από το να γλιστρήσουν. Το επαγγελματικό προσωπικό μετά την πώληση της Afully επιλύει τυχόν προβλήματα εντός 24 ωρών από την καταγγελία.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στους Χάρτες Google με φίλους

Echelon Connect Bike Ex-5

Echelon Connect Bike Ex-5 είναι χτισμένο με γνώμονα την απόδοση. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτών των ποδηλάτων περιλαμβάνουν υπερυψωμένα τιμόνια με αγκώνες, ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι ύψους και βάθους και δύο μεγάλες θήκες για μπουκάλια. Το στήριγμα της συσκευής γυρίζει 180 μοίρες για προπονήσεις εκτός εξοπλισμού.

Ο χρήστης μπορεί να μεταδώσει ζωντανές προπονήσεις ή να υποβάλει αίτηση για μαθήματα κατ’ απαίτηση διαθέσιμα 24*7. Η βάση της συσκευής μπορεί να χωρέσει συσκευές από 2,5″ έως 12,9″.

Η χωρητικότητα βάρους χρήστη αυτού του ποδηλάτου είναι περίπου 300 λίβρες και προσφέρει 32 επίπεδα αντίστασης. Έρχεται με ένα ζευγάρι αλτήρες 2 λίβρες, βοηθώντας έτσι στην ενδυνάμωση του άνω σώματος των χρηστών ταυτόχρονα με την άσκηση στο ποδήλατο.

Freebeat

Το Freebeat παρέχει μια έξυπνη εμπειρία οδήγησης. Το ποδήλατο γυμναστικής διαθέτει μια εύχρηστη και διαισθητική οθόνη αφής HD 21,5 ιντσών.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την περιστρεφόμενη οθόνη στην προτιμώμενη γωνία έως και 180°. Αυτός είναι ο καλύτερος γυμναστής ποδηλάτων εσωτερικού χώρου όπου μπορεί κανείς να ασκηθεί με εκπαιδευτές που προέρχονται από εξαιρετικά στούντιο του κόσμου.

Παρέχει επίσης καθηλωτική αλληλεπίδραση παιχνιδιών και η εφαρμογή Freebeat προσφέρει άμεση ανατροφοδότηση καθώς και παρακολουθεί την απόδοση με λεπτομέρεια. Το ποδήλατο έχει τρία ρυθμιζόμενα επίπεδα καθισμάτων, ρυθμιζόμενο αντιολισθητικό τιμόνι πολλαπλών θέσεων και ρυθμιζόμενο πεντάλ. Προσφέρει 35 επίπεδα μαγνητικής αντίστασης. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παρέχει πλήρως καλυμμένη εγγύηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Ποδήλατο Wahoo Kickr

Ποδήλατο Wahoo Kickr είναι έξυπνο και το καλύτερο ποδήλατο γυμναστικής εσωτερικού χώρου. Το ποδήλατο Kickr, ένα σφόνδυλο 13 lb, προσφέρει ακρίβεια, ανταπόκριση και ρεαλισμό. Ο κινητήρας του ποδηλάτου με ιμάντα δημιουργεί μια αθόρυβη εμπειρία οδήγησης. Όταν συνδέεται με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή, το ποδήλατο Kickr θέτει αυτόματα αντίσταση μέσω εφαρμογής ή λογισμικού που έχει προαποφασιστεί από τον χρήστη.

Προσαρμόστε την εφαρμογή του ποδηλάτου με εύκολη πρόσβαση και μοχλούς γρήγορης απελευθέρωσης σε 5 σημεία, π.χ. στοίβαξη, απόσταση, ανάκρουση, ύψος σέλας και ύψος πλαισίου. Λειτουργεί καλά με δημοφιλείς εφαρμογές εκπαίδευσης όπως SYSTM και Zwift. Το Wahoo παρέχει αλλαγές φυσικής βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο. Το ποδήλατο Kickr ανεβάζει και χαμηλώνει σωματικά τους κύκλους για να ταιριάζει με τις αναβάσεις έως και 20% και τις κατηφόρες έως το -15%.

Mobi fitness

Το σταθερό ποδήλατο Mobi είναι εξοπλισμένο με ένα πολυλειτουργικό έξυπνο κουμπί ελέγχου. Αυτό το ποδήλατο εσωτερικού χώρου προσφέρει 32 επίπεδα αντίστασης.

Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Το ποδήλατο Mobi διαθέτει μπροστινό σφόνδυλο 26 LBS με υψηλή αδράνεια. Το τιμόνι πολλαπλών θέσεων παρέχει ρύθμιση ύψους 17 επιπέδων που βοηθά τους χρήστες να οδηγούν άνετα. Μπορεί κανείς να απολαύσει την καθοδήγηση επαγγελματιών εκπαιδευτών γυμναστικής στο σπίτι με δωρεάν ηχογραφημένα μαθήματα από την εφαρμογή Mobifitness.

Το μαξιλάρι καθίσματος του κύκλου έχει εννέα ρυθμιζόμενα επίπεδα για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μαγνητική αντίσταση και είναι αθόρυβο. Ένα ρυθμιζόμενο πεντάλ κλουβιού είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση και αποτρέπει τυχόν γλίστρημα και τραυματισμό του ποδιού.

MYX II Plus

Το MYX II Plus διατίθεται στα 1599 $. Περιλαμβάνει ένα κομψό και διαδραστικό περιστρεφόμενο tablet με οθόνη αφής (21,5″) όπου μπορεί κανείς να βρει δεκάδες κίνητρα, παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτές.

Υπάρχουν χιλιάδες προπονήσεις με νέες συνεδρίες που προστίθενται κάθε εβδομάδα. Οι οθόνες LCD εμφανίζουν τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα, την απόσταση και τον ρυθμό. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα ρολόι Apple.

  Αξίζουν να αγοράσετε πρόσθετα φακών κάμερας για smartphone;

Προσφέρει επίσης ένα σετ βάρους 6 τεμαχίων με kettlebell. Περιστρέψτε την οθόνη για προπονήσεις στο πάτωμα, άρση βαρών, πρακτικές αποκατάστασης και πολλά άλλα. Το Myx II Plus είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στη σκουριά και υποαλλεργικό. Παρέχει επίσης 12 μήνες εγγύηση κατασκευαστή και δωρεάν αποστολή και συναρμολόγηση.

Equinox SoulCycle

Equinox SoulCycle Το ποδήλατο στο σπίτι είναι στιβαρό και έχει ατσάλινο πλαίσιο που παρέχει μέγιστη σταθερότητα στους αναβάτες. Το καθηλωτικό ηχοσύστημα επιτρέπει στον αναβάτη να ξεφύγει από τη μουσική ενώ ασκείται. Διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και ελίτ παρακολούθησης στατιστικών που χρησιμοποιείται από επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας. Παρέχει ακριβή και συνεπή δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος, των χιλιομέτρων, του ρυθμού και του καρδιακού παλμού.

Η στιβαρή κατασκευή δεν σημαίνει ότι είναι ογκώδης. Αντίθετα, είναι πιο κομψό και πιο μοντέρνο σε στυλ. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα κατ’ απαίτηση και ζωντανά μαθήματα με εμπνευσμένους εκπαιδευτές. Η χωρητικότητα βάρους αυτού του καλύτερου ποδηλάτου γυμναστικής εσωτερικού χώρου είναι έως και 350 λίβρες.

Urevo

Το σταθερό ποδήλατο Urevo είναι ένα άλλο ποδήλατο για το γυμναστήριο στο σπίτι με επαγγελματικό τιμόνι πολλαπλών λαβών που εξασφαλίζει καλύτερο κράτημα.

Η πολυτριγωνική δομή και το ισχυρό ατσάλινο πλαίσιο έχουν σχεδιαστεί για περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια. Το ενσωματωμένο σύστημα απορρόφησης κραδασμών παρέχει επιπλέον προστασία για τη σπονδυλική στήλη, τα γόνατα και τις αρθρώσεις. Το σύστημα κίνησης με ιμάντα εξασφαλίζει ομαλότερη και πιο αθόρυβη οδήγηση από έναν παραδοσιακό μηχανισμό μετάδοσης κίνησης με αλυσίδα, επομένως, δεν προκαλεί ενόχληση.

Το ποδήλατο Urevo είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ανθρώπων. Τα ρυθμιζόμενα μέρη εξασφαλίζουν άνετη οδήγηση. Ο σφόνδυλος μαγνητικής αντίστασης 35 lbs επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει το επίπεδο αντίστασης. Η Urevo προσφέρει υπηρεσία αντικατάστασης ανταλλακτικών 12 μηνών και υπόσχεται να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις εντός 24 ωρών.

Ποδήλατο Bowflex C6

Ποδήλατο Bowflex C6 έχει κομψό σχεδιασμό κατάλληλο για οικιακή εγκατάσταση καθώς καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Διαθέτει 100 μικρο-ρυθμιζόμενα επίπεδα αντίστασης που προσφέρουν ποικίλες προκλητικές εντάσεις. Χαρίζει μια ήρεμη και ομαλή οδήγηση σε κάθε αναβάτη. Ανάλογα με το στυλ οδήγησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και κλουβιά δακτύλων με πεντάλ διπλής όψης.

Η βάση της συσκευής βοηθά τους χρήστες να ασφαλίζουν το tablet και να απολαμβάνουν οποιοδήποτε πρόγραμμα προπόνησης. Έρχεται με ένα ζευγάρι αλτήρες 3 κιλών με βάσεις για εύκολη πρόσβαση που δίνουν στο πάνω μέρος του σώματος μια σταθερή προπόνηση. Το Bowflex είναι συμβατό με την εφαρμογή JRNY και άλλες εφαρμογές τρίτων όπως Πελετόν, SufferfestZwift και άλλοι.

Schwinn-IC4

Schwinn-IC4 Το Indoor Cycling Bike κοστίζει 799 $ και είναι συμβατό με εφαρμογές τρίτων όπως το JRNY, το Peloton, το Zwift και άλλες τέτοιες εφαρμογές. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν σε ροή χιλιάδες τάξεις και να ανταγωνίζονται άλλους σε έναν εικονικό κόσμο που βοηθά στην καλύτερη παρακίνηση. Κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή “Εξερευνήστε τον κόσμο” και να λάβει μέρος σε εικονικούς αγώνες μαζί με την εικονική επίσκεψη σε εξωτικές τοποθεσίες και εκπληκτικά μονοπάτια από όλο τον κόσμο.

Παρέχει μια απίστευτα ομαλή και ήσυχη οδήγηση. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα ποδήλατα Bowflex C6 αφού και τα δύο έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Η Schwinn προσφέρει πεντάλ ποδιών διπλής όψης για χρήστες που είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς. Τα κλουβιά των δακτύλων τους παρέχουν εγγύηση. Η πλήρως έγχρωμη κονσόλα LCD με οπίσθιο φωτισμό παρακολουθεί συνεχώς την ταχύτητα, την απόσταση, τον καρδιακό ρυθμό, τις θερμίδες και τις στροφές του αναβάτη.

συμπέρασμα

Η πανδημία έχει αλλάξει το παιχνίδι φυσικής κατάστασης και το έχει κάνει πιο προσωπικό από ποτέ. Υπάρχει πολύς δισταγμός όταν πηγαίνετε στα δημόσια γυμναστήρια και χρησιμοποιείτε αυτά τα μηχανήματα που έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί άλλοι. Υπάρχουν αρκετοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός ποδηλατικού ποδηλάτου εσωτερικού χώρου.

Ο σκοπός του ποδηλάτου εσωτερικού χώρου είναι να προσφέρει μια σταθερή προπόνηση πρώτα και κύρια. Μετά από αυτό, πρέπει να αναζητήσετε προσαρμόσιμες επιλογές όπως ρυθμιζόμενα καθίσματα, τιμόνι, πεντάλ, οθόνες οθόνης, ώστε η εμπειρία οδήγησης να είναι ομαλή και άνετη. Πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν είναι συμβατά με τα υπάρχοντα gadget σας, όπως τα έξυπνα ρολόγια. Δεδομένου ότι το ποδήλατο εσωτερικού χώρου θα τοποθετηθεί στο σπίτι, πρέπει να αγοράσετε ένα αθόρυβο και κομψό ποδήλατο σε σχεδιασμό.