Τα 13 καλύτερα ποδήλατα κάτω από το γραφείο για το γραφείο του σπιτιού σας, για να είστε υγιείς

Σε αυτήν την εποχή εργασίας από απόσταση, η διατήρηση της φυσικής κατάστασης είναι απαραίτητη. Λόγω της λιγότερης έως καθόλου δραστηριότητας όταν εργάζεστε από το σπίτι, είστε επιρρεπείς σε πολλά προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Το να έχετε ένα ποδήλατο κάτω από το γραφείο για το γραφείο του σπιτιού σας μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί η φυσική κατάσταση είναι πιο σημαντική για άτομα που εργάζονται από το σπίτι, πώς τα ποδήλατα κάτω από το γραφείο θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση και θα αναφέρουμε 13 ποδήλατα κάτω από το γραφείο που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Γιατί η φυσική κατάσταση έχει σημασία στη σημερινή κουλτούρα εργασίας από το σπίτι

Κάνοντας κάποια σωματική δραστηριότητα τακτικά σας κρατά υγιείς. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα απλό περπάτημα ενός μιλίου μέχρι να παίξετε ένα υπαίθριο άθλημα.

Είναι τόσο αποτελεσματικό που μπορεί να κάψει το 90% των προβλημάτων υγείας σας. Δεν αστειεύομαι!

Σύμφωνα με Εθνικές Υπηρεσίες Υγείαςη άσκηση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανατηφόρων καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού, διαβήτη τύπου 2 και καρκίνου έως και 30%.

Επιπλέον, η τακτική άσκηση μπορεί να είναι απίστευτα ωφέλιμη για την ψυχική σας υγεία.

Οι γιατροί συστήνουν πολλές σωματικές ασκήσεις σε ασθενείς που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας όπως κατάθλιψη, άγχος, στρες και άλλα.

Τι σημαίνει όμως τακτική άσκηση;

Για 3,2 δισεκατομμύρια εργαζόμενοι επαγγελματίες, η δόση της τακτικής άσκησής τους προέρχεται από τις μετακινήσεις μεταξύ γραφείου και σπιτιού. Τα βήματα που κάνουν για να κατέβουν στο σπίτι τους σε αυτά που κάνουν ανεβαίνουν τις σκάλες του γραφείου και καθ’ οδόν. Όλα αντιπροσωπεύουν κάποια μορφή άσκησης.

Ωστόσο, οι περιορισμοί της κυβέρνησης για τον Covid-19 ανάγκασαν τους ανθρώπους να εργάζονται εξ αποστάσεως τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά τώρα, αν και οι περιορισμοί του Covid έχουν σχεδόν φύγει, πολλές εταιρείες και εργαζόμενοι εξακολουθούν να προτιμούν να εργάζονται από το σπίτι.

Το 97% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού εξακολουθεί να θεωρεί ωφέλιμη την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εργασία από το σπίτι εμποδίζει τη σωματική ευεξία μακροπρόθεσμα. Πώς είναι αυτό;

#1. Λιγότερη Κινητικότητα

Όταν εργάζεστε από το σπίτι, υπάρχει λιγότερη έως καθόλου φυσική δραστηριότητα.

Είναι προφανές ότι παρά το γεγονός ότι εξοικονομείτε τα έξοδα μετακίνησης σας και εργάζεστε με άνεση, περνάτε ώρες καθισμένοι σε μεγάλες κλήσεις και συσκέψεις μεγέθυνσης.

Κάνουμε καθιστική ζωή;

Μια μελέτη του Cambridge Open Engage ανέφερε ότι οι Αμερικανοί που εργάζονταν από το σπίτι είχαν δει α Μείωση 32%. στη φυσική δραστηριότητα καθημερινά.

Αυτό σημαίνει, ναι, καθιστούμε!

#2. Εργασιακή κούραση

Η διατήρηση μιας σωστής ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής ενώ εργάζεστε εξ αποστάσεως είναι δύσκολη. Κατά ειρωνικό τρόπο, η δουλειά σας είναι τώρα στο σπίτι σας και, σύμφωνα με την οικογένειά σας, δεν έχετε κανένα δεσμό χρόνου. Όμως, και η εταιρεία σας πιστεύει το ίδιο.

Αυτό δημιουργεί προβλήματα διαχείρισης χρόνου. Προσπαθείς να ισορροπήσεις και τα δύο και εργάζεσαι για περισσότερες ώρες, διευρύνοντας την επαγγελματική σου ζωή μέρα με τη μέρα.

Σύντομα, αρχίζετε να αισθάνεστε κούραση από την εργασία. Καθώς οι εργαζόμενοι εργάζονται συνεχώς, έχουν λιγότερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης.

#3. Κοινωνική απομόνωση

Πότε ήταν η τελευταία φορά που συναντήσατε τον συνάδελφό σας στο γραφείο; Εάν η απάντησή σας είναι προ-Covid, είστε επιρρεπείς στην κοινωνική απομόνωση. Η έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης έχει ως αποτέλεσμα ένα στερημένο πρόγραμμα ύπνου, κατάθλιψη και μοναξιά.

Για να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα προβλήματα, είναι απαραίτητες σωματικές και πνευματικές ασκήσεις. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος που εργάζεται από το σπίτι κάτω από ποδήλατα γραφείου μπορεί να σας βοηθήσει. Ας δούμε πώς!

Πώς τα ποδήλατα Under Desk βοηθούν τους επαγγελματίες του WFH

Ενώ το WFH μας κάνει πιο τεμπέληδες μέρα με τη μέρα, μπορεί να είναι δύσκολο να κάψουμε θερμίδες, να διατηρήσουμε μια καλή σωματική διάπλαση και να παραμείνουμε σε φόρμα και δραστήριοι.

Ευτυχώς, υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα: Under Desk Bikes.

  Ενδιαφέρεστε για το HomePod mini; Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε

Το ποδήλατο γυμναστικής κάτω από το γραφείο είναι ένα ποδήλατο σχεδιασμένο για άτομα που θέλουν να ασκούνται τακτικά χωρίς να εμποδίζουν την εργασία τους.

Τα επιτραπέζια ποδήλατα είναι επίσης εξαιρετικά για άτομα που δυσκολεύονται να σηκωθούν από τις καρέκλες τους. Είναι εύκολο στην οδήγηση και δεν απαιτούν πολλή δύναμη ή ισορροπία.

Με την άσκηση κάτω από το γραφείο, έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε την κούραση από την εργασία και να γίνετε πιο παραγωγικοί ενώ εργάζεστε από το σπίτι.

Ας εμβαθύνουμε στο πώς τα ποδήλατα κάτω από το γραφείο είναι η καλύτερη λύση άσκησης για τους επαγγελματίες του WFH.

#1. Αποκαταστήστε την υγιή ισορροπία εργασίας-ζωής

Ένας από τους σημαντικούς λόγους για να επενδύσετε σε ποδήλατα γυμναστικής κάτω από το γραφείο είναι να κάνετε το σώμα σας να κινείται ενώ εστιάζετε στην εργασία σας.

Ας το καταλάβουμε καλύτερα. Όταν κάθεστε, όλη η πίεση του βάρους σας ασκείται στις φτέρνες των ποδιών σας. Όταν χρησιμοποιείτε ένα ποδήλατο κάτω από το γραφείο, αυτό το βάρος μετακινείται στο κέντρο του ποδιού. Αυτό αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου που λαμβάνει το πόδι σας.

Προφανώς, το ποδήλατο καίει ένα σημαντικό ποσό θερμίδων που μπορεί να μην μπορείτε να κάψετε με κανέναν άλλο τρόπο.

#2. Ζήστε μια ώθηση παραγωγικότητας

Όταν γυμνάζεστε, το σώμα σας απελευθερώνει ενδορφίνες, ορμόνες που σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι. Η διέγερση αυτών των ορμονών κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορεί να ευδαιμονίσει τη διάθεσή σας και να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

Επιπλέον, ένα επιτραπέζιο ποδήλατο σας βοηθά να διοχετεύσετε την υπερβολική ενέργειά σας, αφήνοντάς σας αρκετή ενέργεια για να εστιάσετε στη δουλειά.

#3. Δεν εμποδίζει την παραγωγικότητα της εργασίας

Το καλύτερο μέρος για ένα ποδήλατο κάτω από το γραφείο είναι ότι δεν θα σας αποσπάσει τόσο την προσοχή από τη δουλειά σας.

Όταν κάνετε πεζοπορία, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το πάνω μέρος του σώματός σας κινείται από τη μια πλευρά στην άλλη, κάτι που μπορεί να αποσπά την προσοχή στην αρχή. Ωστόσο, με την εξάσκηση, θα μπορείτε να τροποποιήσετε τη στάση σας.

Ομοίως, είναι εξωπραγματικό να αποσπάται η προσοχή από τον θόρυβο του ποδηλάτου. Είναι σχεδιασμένα να είναι εξαιρετικά αθόρυβα, ακόμα κι αν κάνετε πετάλι τόσο γρήγορα όσο ο Usain Bolt.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα κάτω από το γραφείο για το γραφείο στο σπίτι σας.

YOSUDA ​​Magnetic Under Desk Cycling Bike YBM-1

Ιδρύθηκε το 2018 – Γιοσούντα είναι μια οικογενειακή μάρκα γυμναστικής που πουλά εξοπλισμό γυμναστικής όπως σταθερά ποδήλατα, ποδήλατα κάτω από το γραφείο κ.λπ.

Το ποδήλατο Yosuda είναι ένα premium ποδήλατο κάτω από το γραφείο.

Χαρακτηριστικά

  • Πολυλειτουργικό: Εκτελέστε ασκήσεις χεριών και ποδιών χωρίς κόπο, ανεξάρτητα από το αν είστε παιδί ή 70 ετών
  • Ομαλή και αθόρυβη: Διαθέτετε μαγνήτη κοβαλτίου σαμαριού υψηλής ποιότητας που παρέχει άφθονο φορτίο για πιο ομαλό, πιο αθόρυβο πετάλι
  • Βαθμονομημένη αντίσταση: Έρχεται με 8 ρυθμιζόμενα επίπεδα μαγνητικής τάσης και είναι αρκετά σταθερό ώστε να αντέχει ακόμη και το πιο εξαιρετικό επίπεδο αντίστασης.
  • Εύκολο στη χρήση και μεταφορά: Εύκολο στην κατανόηση ψηφιακό μετρητή για να σας παρέχει πληροφορίες προπόνησης και μια ενσωματωμένη φορητή λαβή για εύκολη μεταφορά του εξοπλισμού

Τα ποδήλατα Yosuda κάτω από το γραφείο είναι τέλεια για συμπαγείς χώρους. Επιπλέον, παράγουν έναν ελάχιστο ήχο μόλις 20 db – ούτε καν αρκετό για να ξυπνήσει ένα μωρό που κοιμάται στο δωμάτιο.

DeskCycle

Το DeskCycle είναι προϊόν της 3D Innovations, LLC.

Ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού και προϊόντων που καθιστούν ευκολότερη και πιο βολική την άσκηση από την άνεση του σπιτιού σας.

Χαρακτηριστικά

  • Αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο: Η μεγάλη οθόνη LCD 5 λειτουργιών παρακολουθεί την ταχύτητα, τον χρόνο, την απόσταση που διανύσατε, τις θερμίδες που καίτε και άλλα
  • Ομαλή κίνηση πεντάλ: σφόνδυλος υψηλής αδράνειας για εξαιρετικά ομαλή κίνηση πεντάλ κατά την προπόνηση
  • Whisper Silent: Χρησιμοποιεί μαγνητική αντίσταση χωρίς αφή για να λειτουργεί αθόρυβα χωρίς να ενοχλεί τους συναδέλφους σας
  • Έλεγχος έντασης: Επιλέξτε από 8 διαφορετικά επίπεδα έντασης για να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας και να ωθήσετε την προπόνησή σας στο όριο

Οι κύκλοι γραφείου συνοδεύονται από δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό καταγραφής δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιήστε το για να παρακολουθείτε και να αναλύετε την καθημερινή σας πρόοδο, να υπολογίζετε τις θερμίδες και να ανεβάσετε τα βήματά σας στο Fitbit.

Ποδήλατο γυμναστικής Himaly

Το φορητό ποδήλατο γυμναστικής κάτω από το γραφείο της Himaly είναι εξαιρετικό για τους υπαλλήλους της WFH που ενδιαφέρονται για την υγεία τους.

Είναι πολυλειτουργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ασκήσεις ποδιών και χεριών.

Χαρακτηριστικά

  • Ελαφρύς εξοπλισμός: Συμπαγής σχεδιασμός και ελαφρύ σώμα 4 κιλών για προπόνηση όταν και όπου θέλετε
  • Εύκολη συναρμολόγηση: Συναρμολογήστε το μηχάνημα σε λίγα λεπτά χωρίς τη βοήθεια ειδικού ή εργαλείων
  • Compact-Space Saver: Micro σχεδιασμός 43 x 32 x 20 cm για να χωράει στον μικρότερο χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας
  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα Hooli GTK

Το ποδήλατο κάτω από το γραφείο της Himaly συναρμολογείται εύκολα και διαθέτει αντιολισθητικά πεντάλ για καλύτερη πρόσφυση κατά την προπόνηση.

FlexiSpot

Το FlexiSpot ειδικεύεται στην παροχή εργονομικών λύσεων που βοηθούν τους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο υγιή και παραγωγική ζωή.

Τα προϊόντα της είναι ειδικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από την TUV SUD.

Χαρακτηριστικά

  • Κάθισμα Quick-Adjust: Ο πνευματικός μοχλός ρύθμισης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα το κάθισμα στο επιθυμητό ύψος με ένα απλό πάτημα
  • Βαθμονομημένη αντίσταση: 8 επίπεδα αντίστασης που σας βοηθούν να μεταβείτε από την ελαφριά δραστηριότητα σε μια δυνατή προπόνηση με μια κίνηση του καρπού σας
  • Ρυθμιζόμενη επιφάνεια εργασίας: Εύκολα ρυθμιζόμενη επιφάνεια εργασίας με κινήσεις πάνω, κάτω και πίσω για καθιστή και όρθια θέση
  • Κλείδωμα Gravity Casters: Εύκολη κύλιση τροχού για δωρεάν κινητικότητα και κλειδαριές τροχών με αισθητήρα βαρύτητας για να διατηρείται το ποδήλατο σταθερό ενώ προπονείστε

Το καλύτερο πράγμα για το FlexiSpot είναι ότι διαθέτει αναδιπλούμενο σύστημα πετάλι και τροχούς για να χωράει στους μικρότερους χώρους του δωματίου ή του γραφείου σας.

FlexStride Under Desk Elliptical

Το FlexStride Under Desk Elliptical είναι μια βολική και αποτελεσματική λύση για τις ανθυγιεινές δικαιολογίες προπόνησής σας.

Ο εξοπλισμός τροφοδοτείται χειροκίνητα, επομένως δεν χρειάζεται να περιμένετε ηλεκτρικό ρεύμα για να ξεκινήσει η άσκησή σας – χωρίς καλώδια, χωρίς φόρτιση, χωρίς ηλεκτρισμό.

Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη LCD: Ζωντανή ψηφιακή οθόνη για να ελέγχετε την τακτική πρόοδό σας και να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων
  • Φορητός εξοπλισμός: Ζυγίζει μόλις 26,5 λίβρες με ενσωματωμένη λαβή για εύκολη μεταφορά του εξοπλισμού σε δωμάτια ή γραφεία
  • Απόλυτη σταθερότητα: Στιβαρή επιφάνεια πάνω από τα πεντάλ για να αποφευχθεί η ολισθηρή λαβή και να παρέχει σταθερότητα ενώ προπονείστε
  • Αθλητική αποκατάσταση: Επιταχυνόμενη επούλωση για την πρόληψη μελλοντικών τραυματισμών και την ανακούφιση για τον πόνο στις αρθρώσεις και τον πόνο στην πλάτη γρήγορα

Απολαμβάνετε επίσης μια εγγύηση εφ’ όρου ζωής για το ελλειπτικό της FlexStrid. Επιπλέον, ο εξοπλισμός συνοδεύεται από ένα χαλάκι κυλίνδρου, ιμάντα πρόσδεσης, ζώνη αντίστασης άσκησης και ένα ζευγάρι πώματα τροχών καρέκλας.

Ποδήλατο γυμναστικής FlexCycle

FlexCycle τα ποδήλατα γυμναστικής σάς βοηθούν να καθαρίσετε το μυαλό σας, να χτίσετε αντοχή και να σφίξετε τους μύες σας με μόλις 75 λεπτά άσκησης με πεντάλ ποδιών την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά

  • Λογισμικό διαδικτυακής παρακολούθησης: Ενσωματώστε το ποδήλατο γραφείου σας με την εφαρμογή LifePro για να παρακολουθείτε την πρόοδο της προπόνησής σας και τα στατιστικά στοιχεία σας κάτω από έναν πίνακα ελέγχου
  • Εξοπλισμός άνω μέρους σώματος: Συνδέστε τις περιλαμβανόμενες ζώνες αντίστασης στο μηχάνημά σας για τα πεντάλ μπόνους χεριού για να αλλάξετε την προπόνηση των ποδιών σας σε προπόνηση χεριών
  • Ρυθμίστε την ένταση: Εξατομικεύστε την προπόνησή σας με 8 επίπεδα αντίστασης χρησιμοποιώντας ένα πόμολο.
  • Ασφαλές & σταθερό: Αντιολισθητικές λαβές, ράβδοι σταθεροποίησης και προαιρετικός ιμάντας πρόσδεσης περιλαμβάνονται για πρόσθετη ασφάλεια σε ολισθηρά δάπεδα

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο σε όλη την κοινότητα του FlexCycle και να ξεκινήσετε το ποδήλατό σας κάτω από το γραφείο σε χρόνο μηδέν.

Σημείωση: Όπως το FlexStride, το FlexCycle συνοδεύεται επίσης από υποστήριξη εφ’ όρου ζωής.

Ελλειπτικό ποδήλατο γυμναστικής SitFit

Το ποδήλατο γυμναστικής SitFit Elliptical κάτω από το γραφείο είναι ελαφρύς εξοπλισμός προπόνησης για επαγγελματίες του WFH.

Μπορείτε εύκολα να εξατομικεύσετε την προπόνησή σας με ένα τηλεχειριστήριο ή να επιλέξετε χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Χαρακτηριστικά

  • Μηχανοκίνητες αμφίδρομες κινήσεις: Απλώς επιλέξτε την ταχύτητα και την κατεύθυνση που θέλετε να κάνετε πετάλι και το SitFit αρχίζει να στρίβει ανάλογα
  • Τηλεχειριστήριο: Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις του πεντάλ γυμναστικής χειροκίνητα ή με τηλεχειριστήριο
  • Εύκολη κινητικότητα: Εξοπλισμός 16 lbs με ενσωματωμένη λαβή για να τον μετακινείτε όπου απαιτείται
  • Πεντάλ χωρίς ολίσθηση: Η βάση του ποδιού είναι καλυμμένη με μια στιβαρή επιφάνεια που παρέχει καλύτερο κράτημα και σταθερότητα κατά την άσκηση

Το συμπαγές ελλειπτικό SitFit είναι ειδικά σχεδιασμένο για ηλικιωμένους και για σκοπούς αποκατάστασης. Αν και δεν έχει υψηλό επίπεδο αντίστασης, μπορεί κανείς πάντα να το χρησιμοποιεί για τακτικές ασκήσεις και να παρακολουθεί τις θερμίδες που καίγονται. Το συμπαγές ελλειπτικό SitFit είναι ειδικά σχεδιασμένο για ηλικιωμένους και για σκοπούς αποκατάστασης. Αν και δεν έχει υψηλό επίπεδο αντίστασης, μπορεί κανείς πάντα να το χρησιμοποιεί για τακτικές ασκήσεις και να παρακολουθεί τις θερμίδες που καίγονται.

Μαγνητικό ποδήλατο κάτω από το γραφείο

Sunny Health and Fitness είναι μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής καθημερινού εξοπλισμού άσκησης υγείας.

Το μαγνητικό κάτω από το ποδήλατο είναι μια προσιτή και ευέλικτη λύση για την τακτική σας ρουτίνα άσκησης.

Χαρακτηριστικά

  • Χαμηλό αντίκτυπο: Ο βηματισμός του 7 ιντσών σας βοηθά να ενσωματώσετε την κίνηση του κάτω σώματος χωρίς να ασκείτε πίεση στις αρθρώσεις
  • 2-σε-1-Σχεδίαση: Σχεδιασμένο με τρόπο που να αλλάζει εύκολα το πετάλι είτε με τα πόδια είτε με τα χέρια σας
  • Ομαλές λειτουργίες: Μηχανισμός με ιμάντα και σφόνδυλος 3,52 λίβρες για ομαλή εμπειρία ποδηλασίας
  • Εύκολη αποθήκευση: Σχεδιασμός συμπαγούς χώρου για να χωράει στους μικρότερους χώρους κάτω από το γραφείο και ενσωματωμένη λαβή για εύκολη μετακίνηση
  Πώς να βρείτε την εξωτερική IP του Google Cloud VM;

Όπως πολλά άλλα ποδήλατα κάτω από το γραφείο, υπάρχουν οκτώ επίπεδα μαγνητικής αντίστασης και μια οθόνη που παρακολουθεί τη δραστηριότητα.

Εξάσκηση για πετάλι Vive

Το Vive pedal exerciser είναι ένα φορητό ποδήλατο γυμναστικής κάτω από το γραφείο για επαγγελματίες του WFH.

Έχει συμπαγή σχεδιασμό που σας επιτρέπει να εκτελείτε ασκήσεις χεριών και ποδιών χωρίς κόπο.

Χαρακτηριστικά

  • Whisper Quiet: Μηχανισμός πεντάλ χωρίς θόρυβο για να σας αποτρέψει από περισπασμούς κατά τη χρήση του ασκούμενου Vive
  • Γρήγορη εγκατάσταση: Σχεδιασμένο με τρόπο που να συναρμολογεί τα πάντα με ευκολία και να θέτει σε λειτουργία το μηχάνημά σας σε λίγα λεπτά
  • Ρυθμιζόμενη αντίσταση: Προσαρμόστε εύκολα το επίπεδο αντίστασης και εξατομικεύστε την προπόνησή σας
  • Οθόνη LCD: Πολυλειτουργική οθόνη LCD για γρήγορη κατανόηση των στόχων και των αποτελεσμάτων της προπόνησής σας

Το πεντάλ γυμναστικής Vive είναι εξαιρετικό για την τόνωση των μυών και τη βελτίωση της συγκέντρωσης. Η σχεδίαση χαμηλού προφίλ αποτρέπει την ολίσθηση του μηχανισμού άσκησης πεντάλ σε οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών του τραπεζιού, των χαλιών ή του δαπέδου.

Exerpeutic 2000M Μηχανοκίνητο Ηλεκτρικό Πεντάλ Εξάσκηση

Θέλετε να κάψετε μερικές θερμίδες ενώ βρίσκεστε σε μια κλήση συνδιάσκεψης; Το αναβαθμισμένο μοντέλο 2020 Exerpeutic pedal exerciser είναι το κατάλληλο για εσάς.

Το μοντέλο προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, τη δύναμη και την κινητικότητα.

Χαρακτηριστικά

  • 2-σε-1-Σχέδιο: Χρησιμοποιήστε το πεντάλ γυμναστικής με τα δύο πόδια και τον βραχίονα εναλλακτικά για να προωθήσετε την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο άνω και κάτω μέρος του σώματος
  • Ευρύχωρα πετάλια: Βελτιωμένο μεγάλο πτυσσόμενο πεντάλ πλάτους 12 cm με ρυθμιζόμενους ιμάντες για να αποτρέψετε το πόδι σας να γλιστρήσει
  • Ελεγκτής ταχύτητας: Ελεγκτής ταχύτητας χειρός με εκτεταμένο καλώδιο 180 cm για εύκολη ρύθμιση της ταχύτητας
  • Auto-Stop κινητήρα: Η προστασία υπερφόρτωσης σταματά την περιστροφή των στρόφαλων εάν τα πόδια του χρήστη δεν μπορούν να περιστραφούν ελεύθερα

Μπορείτε να απολαύσετε μια προπόνηση υψηλότερης αντοχής όταν το ρεύμα είναι απενεργοποιημένο. Όταν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη, έχει μια αυτόματη συνεδρία χρονοδιακόπτη 15 λεπτών που αποτρέπει τη θέρμανση εκδρομής για το άτομο που κάνει πετάλι και το μηχάνημα.

Stamina Inmotion Elliptical

Αναζητάτε ένα ποδήλατο κάτω από το γραφείο με πολιτική απαγόρευσης θορύβου; Το Stamina Inmotion Elliptical προσφέρει μια ήσυχη και αποτελεσματική εμπειρία προπόνησης ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο αντίστασης.

Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών: Ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη για να παρακολουθείτε την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο και να βλέπετε περιοδικά όλα τα στατιστικά της προπόνησής σας
  • Ρυθμιζόμενες τάσεις: Ελέγξτε την ένταση της προπόνησης γυρνώντας απλά τον επιλογέα αντίστασης κατά την άσκηση
  • Μη ολισθηρά πετάλια: Επιφάνειες πεντάλ με ανάγλυφη υφή για να ασφαλίζουν τα πόδια σας ενώ βιάζεστε για καλή υγεία
  • Λειτουργία διπλής προπόνησης: Ένας μοναδικός σχεδιασμός που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το strider ενώ κάθεστε ή στέκεστε χωρίς κόπο

Το Inmotion Elliptical μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με μια έξυπνη εφαρμογή γυμναστικής που υποστηρίζεται από το müüv. Η εφαρμογή προπόνησης προσφέρει εξατομικευμένη προπόνηση και προσαρμοσμένα βίντεο για να σας βοηθήσει να κάνετε την τέλεια άσκηση WFH.

Ελλειπτικό μηχάνημα Cubii Pro Under Desk

Το Cubii Pro seated under desk elliptical είναι ένα από τα καλύτερα ποδήλατα κάτω από το γραφείο στην αγορά.

Υπόσχεται έναν «αθόρυβο» κινητήρα που τον καθιστά ιδανικό για χρήση στο σπίτι και στο γραφείο.

Χαρακτηριστικά

  • Smooth Stride: Εξαιρετικά ομαλή διάταξη μετάδοσης για τη διατήρηση των πεντάλ ελεύθερης ροής σε κάθε αντίσταση και τον εμπλουτισμό της εμπειρίας προπόνησής σας
  • Ενσωματωμένη εφαρμογή Fitness: Συγχρονίστε την εφαρμογή Cubii με τη συσκευή σας για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και τις θερμίδες που καίτε
  • Εύκολα φορητό: Το Cubii elliptical ζυγίζει μόλις 32 λίβρες και διαθέτει ενσωματωμένη λαβή
  • Whisper-Quiet: Λειτουργίες με πεντάλ χωρίς θόρυβο ακόμη και με υψηλότερο επίπεδο αντίστασης

Το ελλειπτικό κάτω από το γραφείο Cubii διαθέτει 8 επίπεδα αντίστασης. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση της προπόνησής σας οποιαδήποτε στιγμή, απλώς περιστρέφοντας το κουμπί ρύθμισης.

Εξάσκηση με μαγνητικό πεντάλ Vive

Το μαγνητικό πεντάλ γυμναστικής Vive είναι ένα αναβαθμισμένο μοντέλο του προηγούμενου μοντέλου ποδηλάτου κάτω από το γραφείο.

Είναι το πιο έξυπνο εργαλείο γυμναστικής πεταλιών στην αγορά και πιο ωφέλιμο για ασκήσεις χαμηλής πρόσκρουσης.

Χαρακτηριστικά

  • Ομαλή κίνηση πεντάλ: Εξαιρετικά ομαλές και αθόρυβες κινήσεις πεντάλ λόγω της ενσωματωμένης μαγνητικής αντίστασής του
  • Γρήγορη εγκατάσταση: Συναρμολογήστε γρήγορα τον εξοπλισμό με το ευνόητο εγχειρίδιο χρήστη και τους ξεναγούς στην εφαρμογή Vive για κινητά
  • Συμβατότητα smartphone: Συνδέστε τη συσκευή σας με το πεντάλ γυμναστικής για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Vive fit για στοχευμένες προπονήσεις και παρακολούθηση της προόδου σας

Το πεντάλ γυμναστικής Vive είναι η τέλεια επιλογή για επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο εργασίας.

Τελειώνοντας 🚲

Τα ποδήλατα γυμναστικής κάτω από το γραφείο διατίθενται σε διάφορες μορφές και ποικιλίες. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα κάτω από το γραφείο για το γραφείο σας στο σπίτι.

Ακόμα, μπερδεύεστε σχετικά με το καλύτερο ποδήλατο κάτω από το γραφείο για εσάς; Ας τελειοποιήσουμε τα ποδήλατα σύμφωνα με την καλύτερη ποιότητά τους.

Best All-round PerformanceDeskCycleBest SplurgeCubii Pro Seated Under Desk Elliptical BikeWhisper Quiet PerformanceStamina Inmotion Ελλειπτικά ποδήλαταΒέλτιστη ρύθμιση Sunny Health & Fitness Magnetic Under Desk EllipticalBest With AppLifePro FlexCycle Under Desk

Διαλέξτε το αγαπημένο σας, στείλτε το κάτω ποδήλατο κάτω από το γραφείο σας και επιτύχετε τους στόχους φυσικής σας κατάστασης με τον σωστό τρόπο!