Τα 13 καλύτερα έξυπνα γυαλιά για εμφάνιση και λειτουργικότητα

Τα έξυπνα γυαλιά μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βγαίνετε έξω με τη λειτουργικότητα και τα κομψά τους σχέδια.

Σήμερα είναι η εποχή της έξυπνης τεχνολογίας. Επομένως, οι έξυπνες συσκευές είναι παντού γύρω σας. Αυτές οι έξυπνες συσκευές σάς προσφέρουν έναν τρόπο έξυπνης ζωής, διαμορφώνοντας ένα έξυπνο οικοσύστημα που θα σας περιβάλλει.

Οι έξυπνες συσκευές σάς βοηθούν να ζήσετε μια ζωή πολύ πιο αποτελεσματικά και να εστιάσετε σε πραγματικά σημαντικά πράγματα. Αυτό το θαύμα των έξυπνων συσκευών έχει προκαλέσει τεράστια ζήτηση για έξυπνες συσκευές παγκοσμίως. Οι έξυπνες συσκευές που είναι ευρέως δημοφιλείς αυτές τις μέρες περιλαμβάνουν smartphone, ρολόγια, tablet, ηχεία κ.λπ.

Μια άλλη εξαιρετική και εξαιρετικά λειτουργική έξυπνη συσκευή σε αυτή τη λίστα είναι τα έξυπνα γυαλιά. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο smart gadget στην αγορά των smart wearables. Ας μάθουμε όμως πρώτα εν συντομία για τα έξυπνα γυαλιά.

Τι είναι τα έξυπνα γυαλιά και πώς λειτουργούν;

Με απλά λόγια, τα έξυπνα γυαλιά είναι τα γυαλιά που διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες στα πλαίσια, όπως ασύρματη συνδεσιμότητα κ.λπ. Αυτά τα έξυπνα γυαλιά μπορεί να σας επιτρέψουν να δέχεστε κλήσεις, να απαντάτε σε μηνύματα, να ακούτε μουσική και πολλά άλλα.

Τα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν αισθητήρες, ενώ ορισμένα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν δυνατότητα AR. Αν μιλάμε για την εμφάνισή τους, αυτά μοιάζουν με τα συνηθισμένα γυαλιά, ωστόσο ελαφρώς πιο χοντρά από τα πλάγια.

Διατίθενται επίσης με έναν επεξεργαστή που επιτρέπει σε όλα τα έξυπνα χαρακτηριστικά να λειτουργούν σε αυτά τα γυαλιά.

Βασικά χαρακτηριστικά των έξυπνων γυαλιών

Αν και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα έξυπνα γυαλιά μπορεί να διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα και μοντέλο σε μοντέλο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα περισσότερα καλά έξυπνα γυαλιά. Ας εξερευνήσουμε εν συντομία μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά.

  • Τα περισσότερα έξυπνα γυαλιά μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο σύμφωνα με τις οδηγίες του χρήστη.
  • Οι αισθητήρες φωτός περιβάλλοντος βελτιώνουν την ποιότητα της οπτικής απεικόνισης προσφέροντας φωτεινότητα.
  • Αυτά είναι με δυνατότητα GPS και, επομένως, μπορούν να προσφέρουν οδηγίες σχετικά με τις διαδρομές, τη θέση του χρήστη και πολλά άλλα.
  • Το μικρόφωνο επιτρέπει στον χρήστη να προσφέρει φωνητικές οδηγίες και να επικοινωνεί μέσω κλήσεων.
  • Τα περισσότερα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν συνδεσιμότητα Wi-Fi, Bluetooth και USB.
  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Xbox One 0X87E107DF

Υπάρχουν διαθέσιμα έξυπνα γυαλιά στην αγορά από πολλές μάρκες. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο, εδώ είναι η επιμελημένη λίστα με τα καλύτερα έξυπνα γυαλιά που μπορείτε να εξετάσετε.

Ray-Ban Stories Wayfarer

Αυτά τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Stories Wayfarer μπορούν να ενσωματώσουν άψογα το smartphone σας με τους κομψούς σκελετούς του. Σας δίνει τον πιο γρήγορο τρόπο να καταγράψετε και να μοιραστείτε τα ταξίδια περιπέτειάς σας.

Περιλαμβάνει κάμερα, μικρόφωνο, ηχείο, φωνητικό έλεγχο, έλεγχο αφής και θήκη φόρτισης. Αυτά σας επιτρέπουν να δέχεστε κλήσεις, να ακούτε μουσική και να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες εν κινήσει. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες με ένα μόνο άγγιγμα.

Κουφώματα Bose

Αυτά τα πλαίσια Bose έχουν ενσωματωμένα ηχεία της Bose που παράγουν καθηλωτικό και πλούσιο ήχο. Αυτά τα ηχεία προσφέρουν ήχο ανοιχτού αυτιού, ώστε να παραμένετε σε εγρήγορση στο περιβάλλον σας.

Αυτά διαθέτουν επίσης γυαλιά γωνιακού σχήματος σε 2 διαφορετικά μεγέθη. Αυτοί οι φακοί όχι μόνο σας κάνουν να φαίνεστε κομψοί αλλά σας βοηθούν να απολαύσετε τη μοναδική λειτουργικότητα.

Διαθέτει μικρόφωνο για να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον εικονικό βοηθό του smartphone σας. Η αποκλειστική εφαρμογή της Bose σάς προσφέρει επίσης όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις. Διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth για γρήγορη σύζευξη.

Έξυπνα γυαλιά ηλίου ροής εύρους ζώνης

Αυτό το ζευγάρι έξυπνα γυαλιά εύρους ζώνης Flow έχουν σχεδιαστεί για εξωτερικούς σκοπούς. Αυτά είναι αδιάβροχα, αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη. Η ισχυρή μπαταρία του 110 mAH προσφέρει 5 ώρες εργασίας. Είναι εξαιρετικά άνετα και διαθέτουν προστασία UVA/UVB και πολωμένη προστασία.

Η τεχνολογία ήχου ανοιχτού αυτιού που φέρουν αυτά τα έξυπνα γυαλιά σάς επιτρέπει να μείνετε συντονισμένοι στο περιβάλλον σας. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σάς δίνει τη δυνατότητα να δέχεστε κλήσεις και να χειρίζεστε λειτουργίες μέσω φωνητικής βοήθειας του smartphone σας.

Γυαλιά Γυαλιά 3 3D κάμερας

Τα έξυπνα γυαλιά Spectacles 3 διαθέτουν 2 κάμερες HD που μπορούν να τραβήξουν τρισδιάστατες εικόνες και βίντεο. Το ενσωματωμένο μικρόφωνό τους προσφέρει εκπληκτικά καθηλωτική ποιότητα ήχου. Η δερμάτινη θήκη φόρτισης σάς επιτρέπει να επαναφορτίζετε αυτά τα γυαλιά ηλίου εν κινήσει.

  Πώς το Mac θα αλλάξει από την Intel στα δικά του τσιπ ARM ​​της Apple

Το Spectacles 3 σάς επιτρέπει να ξαναζήσετε την τρισδιάστατη στιγμή στο Snapchat ή να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας στο YouTube. Ο σχεδιασμός που διαθέτουν αυτά τα γυαλιά ηλίου σας επιτρέπει να βελτιώσετε το συνολικό σας στυλ.

Echo Frames (2ης γενιάς)

Αυτά τα πλαίσια Echo 2ης γενιάς είναι γεμάτα με ένα ευρύ σύνολο χαρακτηριστικών. Υποστηρίζει την Alexa και έτσι όχι μόνο μπορείτε να ακούτε μουσική και ήχο και να πραγματοποιείτε κλήσεις, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγξετε το έξυπνο σπίτι σας με αυτό.

Ο ήχος ανοιχτού αυτιού των ηχείων διαθέτει επίσης μια λειτουργία αυτόματης έντασης. Αυτά τα πλαίσια είναι ελαφριά. Έτσι, μπορείτε να τα φοράτε άνετα για όλη την ημέρα. Η ισχυρή μπαταρία του προσφέρει 2 ώρες χρόνο ομιλίας και 4 ώρες ακρόαση. Υποστηρίζει επίσης Siri και Google Assistant.

Soundcore από τους Anker Frames

Αυτά τα Soundcore Frames αποτελούνται από έναν προσαρμοσμένο επεξεργαστή ήχου και τέσσερα ηχεία. Προσφέρει υπέροχα καθηλωτικό ήχο για να σας αφήσει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική. Το διπλό μικρόφωνο σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τις κλήσεις σας χωρίς να σας ενοχλεί ο θόρυβος του περιβάλλοντος.

Τα γυαλιά ηλίου είναι ελαφριά και έτσι μπορείτε να τα φοράτε άνετα ακόμη και όλη την ημέρα. Η συμπαγής μπαταρία του προσφέρει 5,5 ώρες ακρόασης. Ο αποσπώμενος μπροστινός σκελετός του σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φιλτραρίσματος με μπλε φως και πολωμένων σχεδίων γυαλιών ηλίου.

Έξυπνα γυαλιά Razer Anzu

Αυτά τα έξυπνα γυαλιά Razer Anzu περιλαμβάνουν φακούς φιλτραρίσματος πολωμένου και μπλε φωτός. Οι πολωμένοι φακοί προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Διαθέτει σύνδεση Bluetooth 60ms που προσφέρει ήχο χωρίς τραυλισμό και απαλό.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τα ηχεία του σάς επιτρέπουν να ακούτε τη μουσική εν κινήσει χωρίς χέρια. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με φωνητική βοήθεια και έλεγχο αφής. Η μπαταρία προσφέρει 5 ώρες ζωής.

Έξυπνα γυαλιά ήχου WGP

Τα έξυπνα γυαλιά ήχου WGP διαθέτουν ηχεία ανοιχτού αυτιού που σας κρατούν ενήμερους για το περιβάλλον σας ενώ ακούτε μουσική. Αυτές οι ιδέες χρησιμοποιούνται κατά τα ταξίδια, την οδήγηση, τις συναντήσεις και τα παιχνίδια. Τα ακουστικά Bluetooth του προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Αυτά τα έξυπνα γυαλιά είναι αδιάβροχα και αδιάβροχα. Αυτά φέρουν μια μπαταρία 220 mAh που μπορεί να αντέξει για επτά ημέρες με μόνο 2 ώρες για φόρτιση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη Dropbox στη Διαχείριση αρχείων Dolphin

Έξυπνα γυαλιά ήχου Bluetooth FAUNA

Αυτά τα υπέροχα επώνυμα γυαλιά ήχου φέρουν ισχυρά ηχεία που χωρούν στο πλαίσιο. Διαθέτει φακούς Zeiss DuraVision Blueprotect που προστατεύουν τα μάτια σας από το μπλε φως. Η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 έχει εμβέλεια περίπου 30 πόδια.

Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη. Αυτά συνοδεύονται από εύκολες θήκες φόρτισης που κάνουν τη φόρτιση χωρίς προβλήματα εν κινήσει. Τα δύο μικρόφωνα του σάς επιτρέπουν να δέχεστε κλήσεις οπουδήποτε και να ελέγχετε τη φωνητική σας βοήθεια.

Γυαλιά ηλίου OhO Smart Audio

Τα γυαλιά ηλίου ήχου Bluetooth 5.0 OhO διαθέτουν τεχνολογία ανοιχτού αυτιού που προσφέρει συνομιλία hands-free και ακρόαση μουσικής. Οι πολωμένοι φακοί του παρέχουν 100% προστασία από τις ακτίνες UV.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνό του σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον βοηθό φωνητικών εντολών. Μπορείτε να μιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την κυκλοφορία, ειδήσεις καιρού και οδηγίες. Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι συμβατά με όλα τα smartphone Android και iOS.

Έξυπνα γυαλιά Flysh

Τα έξυπνα γυαλιά Flysh έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας ένα ανοιχτό ηχείο που σας κρατά μακριά από την ταλαιπωρία της χρήσης ακουστικών. Με αυτά τα γυαλιά, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο smartphone σας και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική. Μπορείτε να δέχεστε κλήσεις και να ελέγχετε τους βοηθούς φωνής.

Ο πολωμένος φακός που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αυτού του ζευγαριού έξυπνων γυαλιών προστατεύει τα μάτια σας από τις ακτίνες του ήλιου. Αυτά είναι συμβατά με τεχνολογία έξυπνου φωνητικού ελέγχου όπως Cortona, Siri, Google Now κ.λπ. Φέρει μπαταρία 120 mAh που προσφέρει 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής.

Γυαλιά οστικής αγωγιμότητας QZTELECTRONIC

Αυτά τα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν φακούς UV420+ που μπορούν να αλλάξουν χρώμα ανάλογα με τις ακτίνες του ήλιου. Η τεχνολογία αγωγιμότητας των οστών μετατρέπει τα ηχητικά κύματα σε δονήσεις για να ακούτε τα πάντα. Προστατεύοντας έτσι και την ακοή σας.

Αυτά ζυγίζουν μόλις 32 γραμμάρια και έτσι φοριούνται πολύ άνετα. Διαθέτει μπαταρία 250mAh που προσφέρει 4 ώρες μουσικής και 3 ώρες κλήσης.

Smart Audio γυαλιά ηλίου

Αυτά τα έξυπνα γυαλιά ηλίου έρχονται με πολωμένους φακούς, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία των ματιών σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η τεχνολογία κατευθυντικής μετάδοσης ήχου κατευθύνει τον ήχο στα αυτιά σας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε κλήσεις και μουσική καθαρά εν κινήσει.

Καθαρίζονται εύκολα και διαθέτουν αδιάβροχα και αδιάβροχα σχέδια. Η τεχνολογία μείωσης θορύβου Qualcomm CVC προσφέρει καθαρό και καθηλωτικό ήχο χωρίς ακουστικά.

συμπέρασμα

Πρέπει να επενδύσετε στο σωστό προϊόν για να απολαύσετε τα καλύτερα αυτής της τελευταίας τεχνολογίας έξυπνων συσκευών. Μπορείτε να εξετάσετε τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω καθώς προέρχονται από φημισμένες και αξιόπιστες μάρκες.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα ακουστικά VR για μια καθηλωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.