Τα 10 κορυφαία παιχνίδια Pokemon Mobile (Android+iOS) που πρέπει να παίξετε

Τα Pokemon αποτελούν πόλο έλξης από την παιδική μας ηλικία, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, εδώ έχουμε μερικά κορυφαία παιχνίδια για κινητά Pokemon για να τα δοκιμάσετε.

Όλοι αγαπάμε να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μέρα θα έχετε δοκιμάσει να παίξετε παιχνίδια για κινητά Pokemon. Το Pokemon είναι ένα σημαντικό franchise που βασίζεται σε θαυμαστές. Από τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι παιχνίδια, κυριαρχεί στις καρδιές των ανθρώπων από την αρχή. Εάν είστε ένας από αυτούς τους θαυμαστές, αυτό το blog είναι κατάλληλο για εσάς.

Σήμερα σε αυτό το blog, θα οδηγηθείτε σε μερικά καταπληκτικά παιχνίδια Pokemon για κινητά. Η εύρεση των καλύτερων αντιστοιχιών από εκατομμύρια παιχνίδια ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορεί να είναι δύσκολη. Το ίδιο συμβαίνει και στα παιχνίδια Pokemon. Σύμφωνα με μια έρευνα, υπάρχουν έως και 122 παιχνίδια Pokemon.

Το να προσπαθείς καθένα από αυτά να βρει το καλύτερο δεν είναι λύση. Επομένως, για να σας διευκολύνουμε, έχουμε βρει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Pokemon για κινητά για να προσθέσουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση στη συσκευή σας.

Πώς είναι το Pokemon ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise παιχνιδιών όλων των εποχών;

Όλοι γνωρίζουμε το franchise Pokemon με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είτε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής είτε των παιχνιδιών, το franchise Pokemon έχει αρκετό φανατισμό για να κάνει οποιονδήποτε να ασχοληθεί, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τι έκανε όμως το Pokemon ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise gaming;

Θα ξέρετε ότι τα Pokemon είναι γνωστά στο κοινό. Κυκλοφόρησε αρχικά μπροστά στον κόσμο το 1998 και κυβερνά με επιτυχία τις καρδιές των ανθρώπων εδώ και δύο δεκαετίες. Ως αποτέλεσμα, το Pokemon έχει δημιουργήσει μια βάση πιστών θαυμαστών από τις πρώτες μέρες του.

Το άλλο σημείο που το κάνει ακόμα πιο αγαπητό από τον κόσμο είναι ότι δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεόραση. Το Pokemon έχει ένα εικονικό σύμπαν όπου προσφέρει μοντέρνες κάρτες, παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, οι δημιουργοί του franchise Pokemon δεν έχουν συμβιβαστεί ποτέ με τις ανάγκες του κοινού τους. Συνεχίζουν να βελτιώνουν το περιεχόμενό τους προσθέτοντας νέα Pokemon και χαρακτήρες με τον εξελισσόμενο κόσμο για να κρατούν το κοινό τους συνδεδεμένο με τα παιχνίδια και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Pokemon Go

Το Pokemon Go κυκλοφόρησε το 2016. Έγινε μια κερδοφόρα εφαρμογή για κινητά με περισσότερες από 500 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως. Αυτοί οι αριθμοί είναι υπεραρκετοί για να προβλέψουμε το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας. Ο παίκτης πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό και avatar. Μόλις δημιουργηθεί το avatar, θα παρατηρήσετε ότι θα εμφανιστεί σε έναν χάρτη με βάση τη γεωγραφική σας θέση.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να κινηθεί φυσικά μέσα στο περιβάλλον του για να βρει διαφορετικά είδη Pokemon. Το Pokemon Go είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.

  Εναλλαγή προφίλ βάσει ενεργοποίησης για ήχο, οθόνη, WiFi και άλλα [Android]

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού συνεχίζουν να προσθέτουν και να βελτιώνουν συνεχώς το παιχνίδι για τους παίκτες. Για παράδειγμα, το παιχνίδι ξεκίνησε με περίπου 150 είδη Pokemon, τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν αυξηθεί σε 700. Και όπως είπαμε προηγουμένως, πρέπει να εντοπίσετε αυτά τα pokemon στο περιβάλλον σας.

Το Pokemon Go είναι ένα φανταστικό παιχνίδι αν θέλετε να είστε σωματικά δραστήριοι ενώ παίζετε παιχνίδια ή το αντίστροφο.

Πλατφόρμες – iOS, Android

Είδος – Επαυξημένη πραγματικότητα

Pokemon Masters EX

Το Pokemon Masters EX είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που εκδόθηκε και αναπτύχθηκε από την DeNA. Το Pokemon Masters EX είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο διεξάγεται ένα τουρνουά μαχών 3-σε-3. Αυτό το παιχνίδι διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε ένα εικονικό νησί που ονομάζεται Pasio. Ο πρωταρχικός στόχος του παίκτη είναι να γίνει πρωταθλητής στα τουρνουά.

Αν διαβάσετε τις οδηγίες, πιθανότατα θα πιστεύετε ότι το Pokemon Masters EX είναι ένα παιχνίδι παλιάς σχολής. Συγκριτικά, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Όταν ξεκινάς το παιχνίδι, δεν μπορείς να μπεις απευθείας στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο παίκτης πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 5 Σήματα κερδίζοντας τους ηγέτες PML στο ίδιο εικονικό νησί.

Εκτός από αυτό, η άλλη θετική πτυχή του παιχνιδιού είναι ότι επιτρέπει συνεργατικά γεγονότα για πολλούς παίκτες. Σε αυτό το παιχνίδι για πολλούς παίκτες, οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να νικήσουν τους εχθρούς και να λάβουν ανταμοιβές και βραβεία εντός του παιχνιδιού.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Βιντεοπαιχνίδι ρόλων

Pokemon Unite

Το Pokemon Unite είναι ένα παιχνίδι αρένα μάχης. Το παιχνίδι αποτελείται από δύο ομάδες, η καθεμία με πέντε παίκτες. Έτσι, μπορείτε να σκεφτείτε να παίξετε Pokemon Unite με έως και 10 φίλους. Το Pokemon Unite είναι ένα παιχνίδι αρένα μάχης και κάθε αγώνας περιορίζεται στα 10 λεπτά.

Επιπλέον, το παιχνίδι προσφέρει επίσης λειτουργία Quick Battle, στην οποία ο αγώνας διαρκεί μόλις 5 λεπτά και μπορείτε να τον παίξετε με έως και 4 παίκτες σε κάθε ομάδα. Αυτό δείχνει άμεσα ότι δεν είναι απαραίτητο να δίνετε πάντα ολόκληρα τα 10 λεπτά. Μπορείτε ακόμη και να παίξετε έναν γρήγορο αγώνα με τους φίλους σας για να φρεσκάρετε το μυαλό σας.

Όταν μιλάμε για το πεδίο της μάχης, κάθε παίκτης έχει τον έλεγχο ενός Pokemon του οποίου η δύναμη εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το επίτευγμα του παίκτη. Και ένας παίκτης πρέπει να πολεμήσει με τα Pokemon της αντίθετης ομάδας.

Το Pokemon Unite είναι ένα power pack με ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως πίνακας αποτελεσμάτων, ενωτικές κινήσεις και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, θα σας βοηθούσε να μην χάσετε να το παίξετε με τους φίλους σας.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Στρατηγική σε πραγματικό χρόνο

Pokemon: Magikarp Jump

Το Pokemon: Magikarp Jump κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017. Είναι ένα παιχνίδι διαγωνισμού άλματος. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να αυξήσει το ύψος άλματος του Mahikarp με διάφορες μεθόδους.

Το Pokemon: Magikarp Jump είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι κινουμένων σχεδίων στο οποίο κάθε παίκτης παίζει ρόλους ως εκπαιδευτής και εκπαιδεύει το Magikarp. Ο κύριος στόχος του Magikarp είναι να ανεβάσει το Magikarp του για να πηδά όλο και πιο ψηλά.

Ο παίκτης μπορεί να αυξήσει τη δύναμη άλματος του Magikarp κάνοντας αγορές και ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού. Το Pokemon Magikarp Jump έχει διαφορετικά χρώματα Magikarp με άλλες ιδιότητες.

  Πώς να προσθέσετε μια υπογραφή σε μηνύματα κειμένου στο Android

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Αύξηση παιχνιδιού

Pokemon Quest

Σε ποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια δράσης-περιπέτειας; Το Pokemon Quest είναι εδώ για να ολοκληρώσει την ανάγκη. Το Pokemon Quest κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2018. Σε μια εβδομάδα έφτασε πάνω από 7,5 εκατομμύρια λήψεις. Αυτό το παιχνίδι σε στυλ voxel κυριαρχεί στα παιχνίδια από τότε.

Ο σχεδιασμός του Pokemon Quest είναι παρόμοιος με το Minecraft. Το παιχνίδι βασίζεται σε ένα εικονικό νησί που ονομάζεται Tumblecube. Ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ένα Pokemon σε σχήμα κύβου που ονομάζεται Pokexel, του οποίου η κύρια αποστολή είναι να ολοκληρώσει επίπεδα στο νησί νικώντας τα άγρια ​​Pokemon.

Ο παίκτης πρέπει να κάνει διάφορες εργασίες για να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο παιχνίδι, όπως προετοιμασία πιάτων και διακοσμήσεις για να προσελκύσει νέα πόκεμον, περνώντας από πολλές τοποθεσίες και περνώντας από 3 έως 7 επίπεδα σε καθένα, εκπαιδεύοντας τα νέα πόκεμον για τα επόμενα μαθήματα και πολλά άλλα. Η εισαγωγή του παιχνιδιού μπορεί να φαίνεται τόσο απλή όσο ένα bubble shooter, αλλά το Pokemon Quest προσφέρει πολλά περισσότερα.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Pokemon Shuffle

Το Pokemon Shuffle είναι ένα δωρεάν παιχνίδι παζλ που κυκλοφόρησε το 2015. Το παιχνίδι βασίζεται αποκλειστικά στη στρατηγική. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε άλλα Pokemon με τρία ή περισσότερα παρόμοια Pokemon. Για παράδειγμα, μπορείτε να σκεφτείτε το Candy Crush rush.

Ο παίκτης μπορεί να ολοκληρώσει αυτήν την εργασία ανταλλάσσοντας Pokemon στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιπλέον, το παιχνίδι σας επιτρέπει να πάρετε έως και τέσσερα ακόμα Pokemon για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το επίπεδο. Κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική ποιότητα. Για να προχωρήσετε περαιτέρω, οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν τη δεδομένη εργασία σε περιορισμένες κινήσεις.

Αυτό φαίνεται απλό, έτσι δεν είναι; Το Pokemon Shuffle δεν είναι τόσο εύκολο. Εκτός από την εκπλήρωση της εργασίας σε μικρές δραστηριότητες, πρέπει κανείς να πιάσει το Pokemon με το Pokeball του. Το παιχνίδι περιέχει αγορές εντός εφαρμογής και νομίσματα εντός παιχνιδιού για διαφορετικές ανάγκες.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Παζλ

Pokemon Smile

Το Pokemon Smile είναι μια χαριτωμένη, φιλική προς τα παιδιά και η καλύτερη εφαρμογή για γονείς. Το Pokemon Smile είναι ένα παιδικό παιχνίδι που μπορεί να τα βοηθήσει να τηρούν την υγιεινή των παιδιών τους και να εκτελούν γρήγορα όλες τις απαραίτητες καθημερινές εργασίες, όπως το στρώσιμο του κρεβατιού, το βούρτσισμα των δοντιών τους κ.λπ.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα και μετατρέπει το βούρτσισμα των δοντιών σε ένα παιχνίδι που οπτικοποιεί τα βακτήρια στα δόντια των παιδιών και τα αναγκάζει να καθαρίσουν εντελώς τα δόντια για να αναβαθμίσουν ένα νέο Pokemon.

Η αναζήτηση ενός παιχνιδιού που όχι μόνο θα κρατά τα παιδιά σας απασχολημένα αλλά και θα βοηθά στην καθημερινή ρουτίνα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αλλά το Pokemon Smile μπορεί να το χειριστεί γρήγορα, καθώς το παιχνίδι τους κρατά αφοσιωμένους και ενθουσιασμένους για να κερδίσουν ανταμοιβές για απλές εργασίες όπως το βούρτσισμα των δοντιών τους. Συνολικά, το Pokemon Smile είναι μια από τις εφαρμογές που πρέπει να έχετε εάν έχετε ένα μικρό παιδί στο σπίτι σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις σιωπηλές ειδοποιήσεις για μια εφαρμογή στο Android 7.0

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Εκπαιδευτικό

Pokemon Playhouse

Το Pokemon είναι ένα franchise που αγαπιέται από ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια Pokemon για ενήλικες, πώς να μην υπάρχουν για παιδιά;

Αυτό το παιχνίδι είναι για χαριτωμένους οπαδούς Pokemon ηλικίας 3 έως 5 ετών. Το Pokemon Playhouse είναι ένα παιχνίδι προσποίησης για νήπια. Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει στο παιδί σας να αλληλεπιδρά με τα χαριτωμένα Pokemon ενώ εξερευνά τοποθεσίες όπως πύργους, σαλόνια κ.λπ.

Το Pokemon Playhouse είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να κρατάτε τα παιδιά σας απασχολημένα χωρίς καμία ανησυχία. Κάθε τοποθεσία σε αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά. Για παράδειγμα, η φροντίδα των Pokemon, η περιποίηση τους κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Pokemon Playhouse διαθέτει επίσης λειτουργίες που προσφέρουν ηχητικές και εικονικές ιστορίες για αυτούς.

Όσον αφορά το gameplay, το Pokemon Playhouse είναι αρκετά απλό και αξιολάτρευτο για παιδιά 3 έως 5 ετών. Αρχικά, το παιχνίδι δίνει στον παίκτη ένα αυγό για παρακολούθηση. Ο παίκτης πρέπει να εκτελέσει και να περάσει διαφορετικές δραστηριότητες για να δει ανάπτυξη και ανάπτυξη στο αυγό. Το Pokemon Playhouse δεν περιέχει αγορές εντός παιχνιδιού και είναι δωρεάν για χρήση.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Προσποιηθείτε ότι παίζετε

Pokemon Home

Το Pokemon Home είναι ένα παιχνίδι για κινητά που κυκλοφόρησε αρχικά τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτό δεν μοιάζει με άλλα απλά παιχνίδια για χρήστες κινητών. Αντίθετα, παρέχει κυρίως αποθήκευση που βασίζεται σε σύννεφο για Pokemon. Επιπλέον, το Pokemon Home περιέχει επίσης ένα «Παγκόσμιο Σύστημα Συναλλαγών» που εξαιρείται από το Pokemon Sword και το Pokemon Shield.

Το Pokemon Home έχει δωρεάν και premium εκδόσεις. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε Pokemon με άλλους χρησιμοποιώντας πολλαπλές λειτουργίες.

Συνολικά με απλά λόγια, το Pokemon Home είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν παίζετε παιχνίδια Pokemon στο Nintendo Switch και σε κινητά τηλέφωνα, καθώς αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να μεταφέρετε Pokemon σε διάφορα παιχνίδια.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Χρησιμότητα

Παιχνίδι με κάρτες Pokemon

Το Pokemon Trading Card Game κυκλοφόρησε αρχικά τον Οκτώβριο του 1996. Ωστόσο, με τον καιρό, εξαγοράστηκε από τη Nintendo και έκανε πολλές βελτιώσεις.

Το Pokemon Trading Card Game είναι ένα παιχνίδι καρτών που βασίζεται σε στρατηγική. Αυτό το παιχνίδι για πολλούς παίκτες παίζεται μεταξύ δύο παικτών που παίζουν ρόλους ως εκπαιδευτές Pokemon. Κάθε παίκτης βάζει ένα Pokemon ως Active Pokemon του για να επιτεθεί στον αντίπαλό του και να τον κάνει νοκ άουτ για να κερδίσει διάφορες ανταμοιβές.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές κάρτες Pokemon με διαφορετικές ποιότητες από τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Pokemon. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας.

Πλατφόρμες – Android, iOS

Είδος – Στρατηγική

συμπέρασμα

Το Pokemon ήταν το αγαπημένο μας τηλεοπτικό σόου από τις πρώτες μέρες του. Τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από το να έχετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα τηλεοπτικής εκπομπής στη συσκευή σας για να σκοτώσετε τον βαρετό σας χρόνο. Το να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια είναι η πρώτη ιδέα που έχουμε για να σκοτώσουμε χρόνο και η απόκτηση ενός κατάλληλου παιχνιδιού είναι η πιο απαιτητική εργασία. Επομένως, σήμερα σε αυτό το ιστολόγιο, επιλέξαμε τα καλύτερα παιχνίδια Pokemon που πρέπει να δοκιμάσετε, είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κορυφαία παιχνίδια eSports.