Τα 10 κορυφαία παιχνίδια Metaverse για να εξερευνήσετε και να διασκεδάσετε

Τα παιχνίδια Metaverse προσφέρουν μια καθηλωτική εικονική εμπειρία που στερούνται τα παραδοσιακά παιχνίδια.

Η Metaverse μεταμορφώνει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών παρέχοντας στους παίκτες μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Statista, το μέγεθος της αγοράς της εικονικής πραγματικότητας (VR) είναι κοντά στα 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης, αυτό το μέγεθος της αγοράς αναμένεται να ξεπεράσει τα 22 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025.

Η Epic Games συγκέντρωσε χρηματοδότηση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή και επέκταση της πλατφόρμας Metaverse. Η χρηματοδότηση χορηγήθηκε από την Sony Group Corporation και την KIRKBI με επένδυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων η καθεμία. Εντυπωσιακό σωστά;

Η Metaverse θα μεταμορφώσει το gaming και άλλες βιομηχανίες τα επόμενα χρόνια. Τώρα, ας μπούμε στα παιχνίδια Metaverse.

Τι είναι τα Metaverse Games;

Το Metaverse είναι ένας εικονικός κόσμος όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές για να έχετε μια καθηλωτική εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε στο Metaverse και να παρακολουθήσετε μια ταινία με τον φίλο σας σε διαφορετικό μέρος του κόσμου. Τόσο απλό!

Το gaming είναι μια άλλη σημαντική περίπτωση χρήσης του Metaverse, το οποίο έχει δει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Χάρη στην τεχνολογική πρόοδο σε αυτόν τον εικονικό χώρο.

Η ιδέα και η τεχνολογία πίσω από τα παιχνίδια Metaverse φαίνονται περίπλοκα. Ωστόσο, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν έργα που παρέχουν στους χρήστες μια απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Metaverse gaming εξελίσσεται και βρίσκεται στα αρχικά του στάδια. Μόλις ένας παίκτης γνωρίσει την οπτική απόλαυση που προσφέρει το Metaverse, δεν υπάρχει επιστροφή στις παλιές μεθόδους παιχνιδιού.

Από το παραδοσιακό δισδιάστατο gaming που περιόριζε τους παίκτες στην οθόνη, το Metaverse πήγε το gaming σε ένα εντυπωσιακό επόμενο επίπεδο. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικονικές πλατφόρμες για να κάνετε παρέα με φίλους, να παίξετε σκάκι ή ακόμα και να παίξετε παιδικά παιχνίδια όπως κρυφτό.

Η πανδημία και το lockdown οδήγησαν σε αύξηση της τεράστιας κοινότητας διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Ως αποτέλεσμα, τα μέλη της κοινότητας μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν, να συμμετέχουν και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Επιπλέον, αυτές οι δραστηριότητες θα ενισχύσουν την κοινότητα και τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Απαιτήσεις για την αναπαραγωγή παιχνιδιών Metaverse

Τώρα που γνωρίζετε για τα παιχνίδια Metaverse, ας ρίξουμε μια ματιά στα στοιχεία που απαιτούνται για να παίξετε παιχνίδια Metaverse:

Αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση στο Internet

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια Metaverse εκεί έξω απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτές οι πλατφόρμες παιχνιδιών παρέχουν γραφικά υψηλής ποιότητας με τρισδιάστατη οθόνη.

Εάν θέλετε να απολαύσετε μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, η καλή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι υποχρεωτική. Κατά την είσοδο σε έναν εικονικό κόσμο, η καθυστέρηση λόγω κακού δικτύου μπορεί να χαλάσει ολόκληρη τη συνεδρία παιχνιδιού σας.

Φορητή συσκευή ή υπολογιστής

Μαζί με την ταχύτητα του Διαδικτύου, η συσκευή σας καθορίζει επίσης την ποιότητα της εμπειρίας παιχνιδιού σας στο Metaverse. Εάν χρησιμοποιείτε κινητές συσκευές όπως smartphone ή tablet, θα έχετε μόνο μια περιορισμένη εικονική εμπειρία.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση υπολογιστή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εικονικό παιχνίδι. Επίσης, δεν χρειάζεται να έχετε έναν ακριβό υπολογιστή. Ένας υπολογιστής μεσαίας κατηγορίας θα ανταποκριθεί στο Metaverse gaming σας.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ένας παίκτης που του αρέσει να βιώνει το Metaverse στην καλύτερη ποιότητά του. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας θα είναι η καλύτερη επιλογή.

  Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress σε διακομιστή Ubuntu

Ακουστικό VR

Δεν είναι υποχρεωτική η αγορά πρόσθετων συσκευών για να λάβετε μέρος στο Metaverse. Μπορείτε ακόμη και να παίξετε παιχνίδια στο Metaverse χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone σας. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, θα χάσετε όλη την εμπειρία παιχνιδιού.

Τα ακουστικά VR σάς προσφέρουν μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία. Μεταφέρεστε σε έναν εντελώς νέο κόσμο.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακουστικό VR, προτείνω το Meta Quest 2. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από άλλα κορυφαία ακουστικά VR.

Αν βρίσκετε ακριβά τα δημοφιλή ακουστικά VR, δοκιμάστε το VR από χαρτόνι. Αυτό το απλό οικονομικό VR μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε τη βασική εμπειρία Metaverse.

Crypto Wallet

Οι περισσότερες πλατφόρμες Metaverse κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain και ανταμείβουν τους παίκτες τους με μάρκες κρυπτογράφησης. Επομένως, πρέπει να συνδέσετε το πορτοφόλι σας με αυτήν την πλατφόρμα για να λάβετε ανταμοιβές συμβολικών. Επιπλέον, ένα πορτοφόλι βοηθά επίσης στην αποθήκευση των δεδομένων παιχνιδιών σας.

Οι περισσότερες πλατφόρμες υποστηρίζουν πορτοφόλια όπως το MetaMask, το Trust Wallet και το WalletConnect. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα δωρεάν πορτοφόλι κρυπτογράφησης με μερικά απλά βήματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυπτονομίσματα στα πορτοφόλια σας για να αγοράσετε avatar, NFT και άλλα περιουσιακά στοιχεία εντός του παιχνιδιού.

Τι κάνει το Metaverse Gaming μοναδικό;

Το Metaverse gaming δεν είναι απλώς μια εικονική έκδοση του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτό το εικονικό παιχνίδι είναι τα εξής:

Avatars

Οι πλατφόρμες Metaverse επιτρέπουν στους χρήστες τους να δημιουργούν avatar. Επομένως, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τρισδιάστατο χαρακτήρα για να αναπαραστήσετε τον εαυτό σας.

Ένα avatar είναι πλήρως προσαρμόσιμο και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα με διαφορετικά χτενίσματα, ρούχα και χαρακτηριστικά προσώπου. Εάν συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι αγώνων, μπορείτε να προσαρμόσετε το avatar σας σαν δρομέας αυτοκινήτου. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το avatar για διαφορετικά παιχνίδια.

Ο κύριος ρόλος ενός avatar είναι να ενεργεί στο Metaverse σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς τυχερών παιχνιδιών.

Μη ανταλλάξιμα διακριτικά (NFT)

Οι περισσότερες πλατφόρμες παιχνιδιών Metaverse υποστηρίζουν NFT. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν στοιχεία εικονικού παιχνιδιού με τη μορφή NFT.

Η εφαρμογή NFT σε πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών βοηθά επίσης στον προσδιορισμό της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου. Ας υποθέσουμε ότι παίζετε shooter πρώτου προσώπου στο Metaverse. Σε αυτή την περίπτωση, ένα ισχυρό όπλο NFT θα κοστίσει περισσότερο από τα κανονικά.

Παίξτε για να κερδίσετε

Παλαιότερα, το gaming ήταν μόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας παιχνίδια. Αυτό είναι όπου το παιχνίδι για να κερδίσετε έρχεται στην εικόνα.

Η Metaverse επιβραβεύει τους παίκτες με κρυπτονομίσματα και NFT για τη συμμετοχή τους. Ως αποτέλεσμα, τα διακριτικά πιστώνονται αμέσως στο πορτοφόλι του χρήστη.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τα κορυφαία παιχνίδια Metaverse:

Axie Infinity

Το Axie Infinity είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι Metaverse που έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην προώθηση της έννοιας «play-to-earn». Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί χρησιμοποιώντας χαριτωμένα εικονικά κατοικίδια που ονομάζονται Axies.

Οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν Axies για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια. Εδώ, αυτά τα κατοικίδια είναι διαθέσιμα ως NFT. Επιπλέον, η αξία κάθε Άξονα ποικίλλει ανάλογα με τη σπανιότητά του.

Χτισμένη στο blockchain Ethereum, η πλατφόρμα Axie Infinity σάς επιτρέπει να παίζετε τρεις λειτουργίες παιχνιδιού. Αυτοί οι τρόποι περιλαμβάνουν την περιπέτεια, την αρένα και την αναπαραγωγή.

Εκτός από ψυχαγωγία, το Axie Infinity επιβραβεύει και τους παίκτες του. Το διακριτικό διακυβέρνησης αυτής της πλατφόρμας είναι το Axis Infinity Shard (AXS). Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διακριτικό για να πληρώσετε τέλη, να ποντάρετε και να ψηφίσετε.

Το Sandbox

Το Sandbox παρέχει στους χρήστες έναν εικονικό κόσμο στον οποίο μπορούν να κατασκευάσουν και να κατέχουν εδάφη, κτίρια και άλλες φυσικές κατασκευές. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κερδίσετε ανταμοιβές για τη συμμετοχή σας.

  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης στις εφαρμογές του Microsoft Office

Το SAND είναι το βοηθητικό διακριτικό του The Sandbox. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διακριτικό ERC-20 για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα παιχνιδιών Metaverse και να συμμετάσχετε σε αποφάσεις διακυβέρνησης.

Το Sandbox αποτελείται από εικονικά κομμάτια ακίνητης περιουσίας που ονομάζονται “LAND”. Οι παίκτες πρέπει να κατέχουν ένα μέρος αυτής της εικονικής γης για να φιλοξενήσουν παιχνίδια. Υπάρχουν συνολικά 166.464 LANDS διαθέσιμα στους χρήστες.

Αλυσίδα Συμμαχίας

Είστε λάτρης των παιχνιδιών ρόλων (RPG); Τότε θα ήταν καλύτερο να δίνατε μια ευκαιρία στο Chain of Alliance.

Το gameplay επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε τρεις κύριες κατηγορίες:

  • Παίξτε: Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να συλλέξουν προσαρμόσιμους χαρακτήρες NFT. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το NFT για να συμμετέχετε σε μάχες AI, προσαρμοσμένες καμπάνιες ή παιχνίδια PvP. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κερδίσετε το εγγενές διακριτικό, $COA.
  • Διαχείριση: Ως ιδιοκτήτης ακινήτου, μπορείτε να αγοράσετε γη στο Chain of Alliance και να το διαχειριστείτε. Επιπλέον, μπορείτε να νοικιάσετε αυτά τα LAND σε δημιουργούς και παίκτες.
  • Δημιουργία: Αυτή η πλατφόρμα παιχνιδιών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμόσιμους χαρακτήρες. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να διεξάγετε καμπάνιες για παίκτες του Chain of Alliance.

Αυτό το παιχνίδι Metaverse προσφέρει στους παίκτες του έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας. Επιπλέον, τα NFT διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων εντός του παιχνιδιού.

Εξωγήινοι Κόσμοι

Το Alien Worlds είναι ένα παιχνίδι Metaverse που τρέχει στις αλυσίδες μπλοκ WAX, BSC και Ethereum. Ο κύριος στόχος για τους παίκτες του είναι να ταξιδέψουν σε εικονικούς κόσμους για να εξορύξουν Trillium (TLM). Το TLM είναι το βοηθητικό διακριτικό του Alien Worlds.

Το gameplay επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν διάφορους πλανήτες. Επιπλέον, κάθε πλανήτης λειτουργεί ανεξάρτητα και έχει μοναδικά περιβάλλοντα, εμπειρίες και NFT.

Οι παίκτες σε αυτήν την πλατφόρμα παιχνιδιών Metaverse ανταμείβονται για τη συμμετοχή τους. Επίσης, μπορείτε να ποντάρετε τα TLM για να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές και να ψηφίσετε. Εκτός από την ψηφοφορία και το ποντάρισμα, τα TLM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά NFT.

Η γειτόνισσα μου η Αλίκη

Σας ενδιαφέρει να παίξετε ένα παιχνίδι Metaverse για πολλούς παίκτες; Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε το My Neighbor Alice.

Αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει να αγοράσετε εικονικά νησιά. Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε και να συλλέξετε αντικείμενα εντός του παιχνιδιού. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν ζώα, λαχανικά, σπίτια, καλλυντικά ή διακοσμητικά.

Το οικοσύστημα gaming παρέχει στους παίκτες μια ομαλή εμπειρία συναλλαγών και συλλογής NFT. Επίσης, μπορείτε να κάνετε νέους φίλους.

Το κουπόνι ALICE είναι το νόμισμα εντός του παιχνιδιού του My Neighbor Alice. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διακριτικό για να αγοράσετε εικονική γη, NFT και άλλα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο οικοσύστημα gaming.

Illuvium

Το Illuvium είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι ρόλων που περιλαμβάνει την καταπολέμηση τεράτων που ονομάζονται Illuvials. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τα avatar τους για να ολοκληρώσουν τις λειτουργίες παιχνιδιού σε αυτό το παιχνίδι Metaverse.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι παιχνιδιού που μπορεί να επιλέξει ένας παίκτης. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν το Story Mode, το Ranked Arena και το Arena Leviathan.

Το Story Mode επιτρέπει στους παίκτες να περιπλανηθούν σε όλο τον πλανήτη για να βρουν νέα Illuvials και να πολεμήσουν μαζί τους. Επιπλέον, μπορείτε να ανταγωνιστείτε με άλλους διαδικτυακούς παίκτες στο Ranked Arena για να έχετε καλύτερη κατάταξη.

Στη λειτουργία Arena Leviathan, μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές κερδίζοντας μάχες. Επιπλέον, εδώ οι θεατές μπορούν να στοιχηματίσουν στους παίκτες.

Το εγγενές διακριτικό του Illuvium είναι το διακριτικό ILV. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διακριτικό για παιχνίδια και δραστηριότητες που βασίζονται στο οικοσύστημα. Επιπλέον, ένα διακριτικό ILV ανταμείβεται επίσης για ποντάρισμα.

  Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Github

Gods Unchained

Ψάχνετε για ένα παιχνίδι καρτών NFT που βασίζεται στο Metaverse; Μπορείτε να δείτε το Gods Unchained.

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει παίκτες που ανταγωνίζονται χρησιμοποιώντας τις κάρτες φαντασίας τους. Κάθε παίκτης λαμβάνει μια τράπουλα για να αγωνιστεί. Επιτέλους, ο νικητής λαμβάνει ανταμοιβές κρυπτογράφησης.

Οι ανταμοιβές κρυπτογράφησης δίνονται με τη μορφή κουπονιών GODS. Είναι ένα διακριτικό χρησιμότητας που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το πρότυπο ERC-20.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στο Gods Unchained δωρεάν. Επιπλέον, θα λάβετε ένα δωρεάν κιτ καλωσορίσματος με 70 κάρτες παιχνιδιού.

Οι δωρεάν κάρτες που παρέχονται στην αρχή είναι λιγότερο πολύτιμες. Επομένως, για να κερδίσετε πολύτιμες κάρτες συναλλαγών, πρέπει να κερδίσετε περισσότερα παιχνίδια.

Λύκος παιχνίδι

Χτισμένο στο Ethereum, το Wolf Game είναι ένα αγροτικό παιχνίδι που βασίζεται στο Metaverse. Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία NFT και Αποκεντρωμένη Οικονομική (DeFi) για να παρέχει ανταμοιβές καλλιέργειας απόδοσης στους παίκτες του.

Το παιχνίδι βασίζεται στην όρεξη για ρίσκο του παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση, αυτός που αναλαμβάνει υψηλό κίνδυνο έχει τη δυνατότητα υψηλότερης ανταμοιβής.

Τα πρόβατα και οι λύκοι είναι οι κύριοι χαρακτήρες αυτού του παιχνιδιού. Για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι Wolf, οι παίκτες πρέπει να κόψουν τους χαρακτήρες τους.

Η πιθανότητα να λάβει ένα πρόβατο είναι 90%, και το υπόλοιπο 10% θα λάβει έναν λύκο. Επιπλέον, τα πρόβατα και οι λύκοι μπορούν να πονταριστούν για να λάβουν $WOOL, το διακριτικό διακυβέρνησης και χρησιμότητας του παιχνιδιού Wolf.

Calvaria: Μονομαχίες της Αιωνιότητας

Το Calvaria: Duels of Eternity είναι ένα παιχνίδι τράπουλας για να κερδίσετε. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι Metaverse με τη βοήθεια καρτών που αντιπροσωπεύουν μοναδικούς τρισδιάστατους χαρακτήρες.

Σε αυτό το εικονικό παιχνίδι τράπουλας, πρέπει να κανονίσετε τα σωστά χαρτιά για να νικήσετε τον αντίπαλό σας. Επιπλέον, η πιθανότητα νίκης του παίκτη εξαρτάται από την αξία των φύλλων του.

Η Calvaria προσφέρει στους παίκτες της δύο λειτουργίες παιχνιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε μια “καμπάνια για έναν παίκτη” ή “λειτουργία παίκτη εναντίον παίκτη”.

Το διακριτικό $RIA είναι το νόμισμα εντός του παιχνιδιού του Calvaria. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διακριτικό για να αγοράσετε εικονικές κάρτες NFT. Επιπλέον, οι χρήστες ανταμείβονται με $RIA tokens.

αναζητητές

Τα Prospectors έρχονται με συνδυασμό δύο ειδών παιχνιδιού. Αυτά τα είδη παιχνιδιών περιλαμβάνουν μαζική διαδικτυακή στρατηγική για πολλούς παίκτες και σε πραγματικό χρόνο.

Χτισμένο στο blockchain EOS, το Prospectors παρέχει στους παίκτες προκλήσεις να βρουν χρυσό. Το gameplay αναδημιουργεί το Gold Rush χρησιμοποιώντας το Metaverse.

Το Prospectors Gold (PGL) είναι το νόμισμα εντός του παιχνιδιού με περιορισμένη προσφορά 220.000.000 μάρκες. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε κουπόνια PGL για να κερδίσετε ανταμοιβές.

Οι ερευνητές παρέχουν διαφορετικούς τρόπους στους παίκτες για να επιτύχουν. Ομοίως, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν χάρτες για να βρουν τη θέση του χρυσού, του πηλού και του άνθρακα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους πόρους για την κατασκευή κτιρίων.

Οι παίκτες μπορούν να εργαστούν ως εργαζόμενοι και να λαμβάνουν μισθούς από άλλους παίκτες για τις προσπάθειές τους. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να γίνουν ανθρακωρύχοι, ταχυμεταφορείς ή κατασκευαστές. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση, είναι επίσης δυνατό στο Prospectors.

Μελλοντικό πεδίο εφαρμογής του Metaverse Gaming

Βλέποντας τις τεράστιες δυνατότητες του Metaverse gaming, μεγάλες μάρκες και εταιρείες εισέρχονται ήδη σε αυτόν τον εικονικό χώρο. Με την αύξηση του αριθμού των ατόμων, η Metaverse έχει αναδειχθεί σε μια τεράστια πλατφόρμα μάρκετινγκ.

Η Nike αποκάλυψε την εικονική της πλατφόρμα δημιουργίας, Dot Swoosh. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να επιδεικνύουν, να εμπορεύονται και να αγοράζουν τα εικονικά προϊόντα της Nike.

Το avatar σας μπορεί να φορέσει το επίσημο εικονικό παπούτσι της Nike και να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός στο Metaverse. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει τα παπούτσια σας, μπορείτε να τα πουλήσετε σε καλύτερη τιμή.

Σημείωση του συγγραφέα

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Τώρα, με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι χρήστες θα απαιτούν παιχνίδια υψηλής ποιότητας.

Το Metaverse διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή ποιοτικών και καθηλωτικών εμπειριών παιχνιδιού. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα παιχνίδια Metaverse που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να κατανοήσετε καλύτερα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα διακριτικά Metaverse.