Τα 10 κορυφαία επεκτάσεις προτάσεων για να κάνετε τη γραφή σας ενδιαφέρουσα [2023]

Ένα εργαλείο γνωστό ως επέκταση προτάσεων παράγει μια αυτόματα μεγεθυσμένη έκδοση ενός αποσπάσματος από ένα δεδομένο κείμενο.

Τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων AI είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μεγαλύτερες προτάσεις με λιγότερη συμμετοχή του ανθρώπινου μυαλού. Ο θεμελιώδης στόχος μιας επέκτασης πρότασης είναι να ενισχύσει το μήκος ενός κειμένου διατηρώντας παράλληλα το νόημα του κειμένου.

Προκειμένου να παράγουν μεγαλύτερες, πιο λεπτομερείς εκδόσεις του αρχικού κειμένου, τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων χρησιμοποιούν μια ποικιλία στρατηγικών, όπως η αντικατάσταση λέξεων με συνώνυμα, η δημιουργία συσχετίσεων λέξεων και η εκτέλεση αλγορίθμων που συνοψίζουν το περιεχόμενο.

Επιπλέον, η χρήση αυτών των εργαλείων θα σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια, επειδή το κείμενο τροποποιείται και μεγεθύνεται αυτόματα.

Διαφορά μεταξύ επεκτάσεων προτάσεων και εργαλείων παράφρασης

Αν και τα εργαλεία επέκτασης προτάσεων και τα εργαλεία παράφρασης μερικές φορές συγχέονται το ένα με το άλλο, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο τύπων εργαλείων.

Ένας παραφραστής κάνει προσαρμογές στις λέξεις, τη δομή της πρότασης και τον τόνο ενός γραπτού κειμένου για να δημιουργήσει μια νέα έκδοση του κειμένου διατηρώντας παράλληλα το αρχικό νόημα του κειμένου.

Από την άλλη πλευρά, ένας επεκτατής πρότασης είναι να κάνει ένα γραπτό μεγαλύτερο και πιο λεπτομερές χωρίς να αλλάξει το περιεχόμενό του με οποιονδήποτε τρόπο.

Μια επέκταση προτάσεων χρησιμοποιείται για να επεκτείνει το μήκος και τη λεπτομέρεια ενός κειμένου για να το καταστήσει πλήρες και πιο διδακτικό. Ενώ μια παράφραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει ένα κείμενο πιο συνοπτικό ή για να αποφευχθεί η λογοκλοπή, μια επέκταση προτάσεων χρησιμοποιείται για να γίνει ένα έγγραφο μεγαλύτερο και πιο λεπτομερές.

Πλεονεκτήματα της χρήσης επεκτάσεων προτάσεων

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης μιας επέκτασης προτάσεων είναι η εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας που επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο. Η μη αυτόματη επέκταση ενός κειμένου μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο, ιδιαίτερα για μεγάλα κείμενα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ακαδημαϊκή γραφή, η οποία συχνά απαιτεί μεγαλύτερα και πιο εμπεριστατωμένα αποσπάσματα από άλλα είδη γραφής.

Επιπλέον, τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων ενισχύουν την αναγνωσιμότητα μιας γραφής παρέχοντας στο κείμενο πηγής περισσότερη σαφήνεια. Αυτό οδηγεί σε γραφή που είναι πιο απλή στην κατανόηση, κάτι που είναι καλό για τους αναγνώστες και τον συγγραφέα.

Τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων μπορούν επίσης να παράγουν νέες ιδέες και να εμπνεύσουν τη δημιουργική σκέψη, συμβάλλοντας στην αύξηση της δημιουργικής παραγωγής.

Επιπλέον, τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων βοηθούν τους συγγραφείς να καταλήξουν σε νέες σκέψεις και απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα, δημιουργώντας νέες εκδόσεις ενός κειμένου που μεγεθύνονται για να προσαρμόσουν τη συμβολή της επέκτασης πρότασης.

Τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων βοηθούν επίσης στην αντιμετώπιση του αποκλεισμού του συγγραφέα δίνοντας νέες ιδέες, σχηματισμό προτάσεων, φράσεις και δημιουργικά έργα τέχνης.

Τώρα που καταλάβατε για το πρόγραμμα επέκτασης προτάσεων. Ας εξερευνήσουμε τα κορυφαία εργαλεία επέκτασης προτάσεων.

AISEO

Το εργαλείο επέκτασης προτάσεων AISEO είναι ένα εξελιγμένο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους συγγραφείς και τους δημιουργούς περιεχομένου να αυξήσουν το μήκος και τις λεπτομέρειες του κειμένου τους. Επιπλέον, το εργαλείο επέκτασης προτάσεων AISEO είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα Memoji σε iPhone και iPad

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του εργαλείου AISEO Sentence Expanding είναι η ικανότητά του να εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια. Η μη αυτόματη επέκταση του κειμένου μπορεί να είναι χρονοβόρα, ειδικά για μεγαλύτερα κείμενα.

Το εργαλείο επέκτασης προτάσεων AISEO αυτοματοποιεί τη διαδικασία, μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για την επέκταση ενός κειμένου σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό επιτρέπει στους συγγραφείς και τους δημιουργούς περιεχομένου να επικεντρωθούν σε άλλες πτυχές της δουλειάς τους, όπως η έρευνα και η ανάλυση.

Επιπλέον, το εργαλείο επέκτασης προτάσεων AISEO βελτιώνει επίσης την αναγνωσιμότητα ενός κειμένου προσθέτοντας σαφήνεια και δομή. Το διευρυμένο κείμενο που δημιουργείται από αυτό το εργαλείο είναι καλογραμμένο και κατανοητό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ακαδημαϊκή γραφή, επιχειρηματική γραφή και άλλες μορφές δημιουργίας περιεχομένου.

Συνολικά, το εργαλείο επέκτασης προτάσεων AISEO είναι πολύτιμο για συγγραφείς και δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα και την πληρότητα του κειμένου τους.

Με τους προηγμένους αλγόριθμους, την εύχρηστη διεπαφή και τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης χρόνου, αυτό το εργαλείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απλοποιήσει τη διαδικασία επέκτασης κειμένου και να βελτιώσει τη γραφή του.

ΜΕΛΑΝΙ

Το INK είναι ένα καλό εργαλείο επέκτασης προτάσεων λόγω της αποτελεσματικής εξόδου του. Με διάφορες επιλογές ενσωμάτωσης και εύχρηστες λειτουργίες, το INK παρέχει ακριβώς αυτό που απαιτεί ένας συγγραφέας περιεχομένου. Είναι συμβατό με πολλαπλά λειτουργικά λογισμικά όπως Windows, macOS και Linux. Είναι επίσης διαθέσιμο ως επέκταση στο chrome για να σας βοηθήσει με την επέκταση προτάσεων.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας υπολογιστή είναι μια εξαιρετική επιλογή για επέκταση προτάσεων λόγω της εύχρηστης διεπαφής του. Απλώς επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να αναπτύξετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Ανάπτυξη” και τώρα! Το περιεχόμενό σας επεκτείνεται αμέσως. Η επέκταση Chrome ακολουθεί επίσης την ίδια διαδικασία εξοικονομώντας χρόνο και κόπο.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν διεπαφή επεξεργασίας χωρίς περισπασμούς, περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για SEO, ορθογραφικό και στίξη έλεγχο και 100+ εργαλεία γραφής.

Writesonic

Το Writesonic είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία γραφής AI που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να γράφετε άρθρα, ιστολόγια και σύντομες ιστορίες εύκολα και γρήγορα. Η διαθεσιμότητα των επεκτάσεων το καθιστά ιδανική επιλογή για δημιουργούς περιεχομένου και διαφορετικούς τύπους συγγραφέων.

Το Writesonic είναι ένα καλά έμπειρο εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου με ωραία ενσωμάτωση με το GPT3. Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη για μια ζωή χωρίς εγγραφή με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Οι τιμές πληρωμένης έκδοσης είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 4 διαφορετικές λειτουργίες.

Τα άλλα χαρακτηριστικά της Writesonic περιλαμβάνουν μια γεννήτρια εικόνας AI γνωστής ως Photosonic. Σε αντίθεση με τα πλεονεκτήματά του, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα, όπως απαιτείται ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία SEO, μερικές φορές η ποιότητα εξόδου δεν είναι αυτή που θέλετε και πρέπει να ρυθμίσετε ορισμένες ρυθμίσεις για να το κάνετε σωστά.

Απλοποιημένη

Το Simplified είναι ένα εργαλείο επέκτασης προτάσεων με τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά τους συγγραφείς σε διαφορετικούς τομείς. Μπορεί να δημιουργήσει άψογους 50 τύπους αντιγράφων διαφημίσεων από ένα εργαλείο copywriter με τεχνητή νοημοσύνη με 10+ τόνους σε 30+ γλώσσες. Το καλό μέρος της χρήσης του απλοποιημένου είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο από 50+ υπάρχοντα πρότυπα.

  Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό μου στο Netflix

Τα περιεχόμενα που δημιουργούνται μέσω του Simplified είναι απαλλαγμένα από λογοκλοπή. Προσφέρουν επίσης δωρεάν σχέδια εφ’ όρου ζωής, εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό σας. Το φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο και ο ιστότοπος παρέχουν επίσης έγγραφα και μια ακαδημία βίντεο για να σας βοηθήσουν στη δημιουργία περιεχομένου.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό της δημιουργίας προτάσεων Απλοποιημένης τεχνητής νοημοσύνης είναι ότι σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τη δημοσίευσή σας σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Linkedin, το Pinterest, το Twitter, το TikTok και το Youtube.

Τα πληρωμένα προγράμματα είναι ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας. Ορισμένα εργαλεία είναι αρκετά δύσκολα, αλλά με τη βοήθεια του Simplified Academy, μπορείτε να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε.

Writecream

Το Writecream είναι ένα από τα πιο προηγμένα εργαλεία επέκτασης προτάσεων. Με ένα εκπληκτικό μοντέλο πρόβλεψης γλώσσας γνωστό ως Generative Pretrained Transformer 3 βοηθά στη δημιουργία ακριβούς και ρεαλιστικού περιεχομένου.

Η διεπαφή χρήστη φαίνεται οικεία επειδή έχει ένα παλιομοδίτικο φιλικό προς το χρήστη σχέδιο με ρυθμίσεις στην αριστερή πλευρά και επιλογές για δημιουργία περιεχομένου (εξατομίκευση email, δημιουργία εικόνων, εξατομίκευση Linkedin κ.λπ.) στην αρχική σελίδα.

Το πρόγραμμα επέκτασης προτάσεων Writecream προσφέρει περιεχόμενο για περισσότερες από 75+ γλώσσες, πολλαπλούς τόνους στο πρόγραμμα επεξεργασίας μεγάλης μορφής του και περιπτώσεις χρήσης για διαφορετικές κατηγορίες όπως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, κειμενογράφους, bloggers, ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου, διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Μερικά άλλα καλά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν γεννήτριες εικόνων, γεννήτριες φωνής, επεκτάσεις χρωμίου, βελτιστοποιημένο περιεχόμενο SEO. Το Writecream έχει ορισμένα μειονεκτήματα, όπως ξεπερασμένη διεπαφή χρήστη, μέση απόδοση και περίπλοκες ρυθμίσεις τόνου.

Υπερεγγραφή

Το Outwrite είναι ένα ισχυρό εργαλείο επέκτασης προτάσεων με τροφοδοσία AI που χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία μεγαλύτερων προτάσεων με ελάχιστη προσπάθεια. Προσθέτει ποικιλία στη γραφή σας μέσω μιας απλής διεπαφής χρήστη.

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το Outwrite πιο χρήσιμο είναι ότι μπορεί να συντομεύσει και να αναδιαρθρώσει προτάσεις. Η επέκταση του Chrome είναι εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση. Το εργαλείο τρέχει σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και με την άψογη υποστήριξη πελατών, είναι μια εξαιρετική επιλογή για επέκταση προτάσεων.

Οι δημιουργοί περιεχομένου, όπως οι μαθητές, επωφελήθηκαν περισσότερο από το Outwrite επειδή είναι απίστευτα διαισθητικό και διατηρεί τη γραφή τους αποτελεσματική και συνεπή. Προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία, επαγγελματικό άγγιγμα, αυξημένο αριθμό λέξεων και επεκτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να γράψετε οπουδήποτε (Gmail, Έγγραφα Google, Facebook, Linkedin, WordPress).

Easy Peasy AI

Το Easy Peasy AI δημιουργία περιεχομένου σάς βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι δημιουργικό. Με την εμπιστοσύνη περισσότερων από 1000 επαγγελματιών μάρκετινγκ, το Easy Peasy βοηθά στη σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου, email, περιγραφών θέσεων εργασίας, βιογραφικών και περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το Easy Peasy AI σάς βοηθά να δημιουργείτε μοναδικά έργα τέχνης και εικόνες με ευκολία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε και θα έχετε μια εικόνα υψηλής ποιότητας αμέσως.

Ο φίλος AI “Marky” θα σας βοηθήσει με όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας. Μπορείτε να του ρωτήσετε τις λύσεις ή τα βήματα στη φυσική γλώσσα σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε το Easy Peasy ή πώς να αποκτήσετε το πιο αποτελεσματικό περιεχόμενο.

Το Easy Peasy AI μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει τη μεταγραφή ήχου και να δημιουργήσει τίτλους, σημειώσεις και περιγραφές για το podcast σας.

  Πώς να παίξετε χαρτιά ενάντια στην ανθρωπότητα

Rytr

Το Rytr είναι ένα εργαλείο γραφής AI που μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με τον λιγότερο χρόνο και προσπάθεια. Πρέπει απλώς να επιλέξετε τον τύπο περιεχομένου και να παρέχετε κάποιες βασικές πληροφορίες και το AI θα δημιουργήσει τέλεια το περιεχόμενο.

Το Rytr αποκρίνεται, είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο επέκτασης προτάσεων για bloggers, επιχειρήσεις και εμπόρους. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την premium έκδοση μέσω μιας έκδοσης επίδειξης.

Το Rytr υποστηρίζει διεθνείς γλώσσες όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Χίντι, Πολωνικά, Νορβηγικά, Κινέζικα, Κορεατικά κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Rytr παρέχει επίσης πολλές εναλλακτικές λύσεις εξόδου. Παρέχει επίσης μια λειτουργία διαχείρισης ομάδας που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις πληρωμές της ομάδας και να κατανέμετε εργασία.

Το Rytr κάνει επίσης τη δουλειά πιο εύκολη για τους συγγραφείς παρέχοντας εργαλεία SEO, πούλια λογοκλοπής και εργαλεία γραμματικής. Προσφέρει επίσης περισσότερους από 20 τόνους γραφής, 30+ γλώσσες, έναν αναλυτή λέξεων-κλειδιών και μια premium κοινότητα για να σας βοηθήσει.

CopyGenius

Το CopyGenius είναι ένα εκπαιδευμένο εργαλείο AI για την αυτοματοποίηση διαφορετικών τύπων γραφής περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων αντιγράφων διαφημίσεων, περιγραφών προϊόντων, περιγραμμάτων ιστολογίου, επέκτασης προτάσεων, email κ.λπ.

Με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία μολύβδου και τη συγγραφή κειμένων, οι ιδρυτές του CopyGenius φρόντισαν ώστε το εργαλείο AI να παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Το εργαλείο δημιουργεί επίσης πειστικό αντίγραφο που ενισχύει το ποσοστό μετατροπής.

Μερικά από τα μειονεκτήματα του CopyGenius είναι η έλλειψη δυνατότητας γραμματικού ελέγχου, η περιορισμένη υποστήριξη γλώσσας, το άσχετο κείμενο μερικές φορές και ο περιορισμένος τόνος περιεχομένου.

Τα άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν μια δοκιμαστική έκδοση με προσιτές τιμές, μια μακρά λίστα προτύπων, ένα σύστημα υποστήριξης 24*7 και μια γεννήτρια hashtag.

Με τη μία

Για να αντιμετωπίσετε το μπλοκ του συγγραφέα, το AtOnce μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και του ποιοτικού περιεχομένου μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια πλήρη ανάρτηση ιστολογίου (7000) λέξεις και να δημιουργήσετε μια εικόνα για μικρογραφίες, διαφημίσεις και αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να δημιουργηθεί περιεχόμενο με πρότυπα για διαφημίσεις TikTok, Youtube, Twitter, Facebook, Google κ.λπ. Με τη βοήθεια του AtOnce, δημιουργήστε απαράμιλλο, συναρπαστικό και επαγγελματικό περιεχόμενο. Τώρα εργαστείτε με 30+ γλώσσες, εξοικονομήστε χρόνο και προσελκύστε περισσότερους ανθρώπους με αποτελεσματικό περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, το AtOnce παρέχει μια διεπαφή χρήστη τελευταίας τεχνολογίας που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Τερματίστε τις επαναλαμβανόμενες προτάσεις, αυξήστε την ακρίβεια με προκαθορισμένες φράσεις και επεκτείνετε τις προτάσεις με AI με λίγα μόνο κλικ.

Σημείωση του συγγραφέα

Τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για συγγραφείς και εμπόρους που θέλουν να αυξήσουν τη διάρκεια και τον πλούτο του περιεχομένου τους. Τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων αυτοματοποιούν τη διαδικασία επέκτασης κειμένου, βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα και την πληρότητα και βελτιώνουν το δημιουργικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι, παρόλο που τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων έχουν τη δυνατότητα να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, δεν πρέπει να βασίζεστε πλήρως σε αυτά.

Είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε διεξοδικά τη διευρυμένη γλώσσα που παράγεται από αυτά τα εργαλεία για να επαληθεύσετε ότι είναι σωστή, κατάλληλη και αποτελεσματικά γραμμένη.

Τα προγράμματα επέκτασης προτάσεων έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ποιότητα γραφής και το εύρος της κάλυψης όταν χρησιμοποιούνται σωστά υπό στενή επίβλεψη.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό για τον εντοπισμό λογοκλοπής chatbot AI.